Огромния проблем в БГ, за който никой не говори - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Огромния проблем в БГ, за който никой не говори
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 3749 пъти
Погледнете статистиката от преброяването. Във възрастта 20-40г мъжете са с десетки хиляди повече от жените.

Също да добавим:
Някои от тези жени са омъжени за чужденци.
Някои от тези жени споделят един и същи топ мъж, без да са омъжени.

Защо се изненадваме, че има толкова самотни мъже?

Определно смятам, че ако един човек е самотен, част от причината е в него (мързел, недодяланост, лош външен вид, нереализираност и т.н.), но силите на "пазара" са минимум 50% от причината за проблема.

Дали тези мъже щяха да са самотни, ако имаше повече млади жени отколкото млади мъже и в гимназията и университета групите бяха почти само от жени?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: a7206507cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Огромният проблем в страната, е проблемът с течението

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 61cf0050e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Това от статистиката в България е факт, но който има желание, няма да остане сам. На север имат обратния проблем и спокойно ако толкова няма българки може български мъж да се събере с латвийка примерно.
В крайна сметка границите на държава не ограничават човешките взаимоотношения, а на световна база мъжете са повече на брой. В Индия имаха огромен проблем с това че всички семейства искат децата им да са момчета и ако разберът женски пол на плода на видеозон в ранен месец го абортирват. Затова в Индия има закон пола на детето да не се казва на родителите преди раждането, защото младите мъже там са станали много по голям брой. В Китай също имат подобен на индииския проблем.
Ако питаш само за България проблема се е получил от там че се раждат повече момчета, винаги е било така. Всяка година се раждат по 2000 момчета повече от момичетата, за 20г това прави 40хил повече мъже.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 931e124174
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Именно затова ще си търся жена-чужденка, защото повечето българки са заети или ако не са, то са претенции, то са чудесии, а в замяна предлагат едно нищо. И преди да кажете "теб никоя не те харесва затова говориш така", в друга държава масово ме харесваха, дори обвързани момичета, става въпрос за страна с по-красиви жени от тези в България (или поне спрямо родените и домъкнали се в София, нямам наблюдения за другите градове, може пък по-умните и красивите да си остават в родните места и да НЕ идват тук в София).

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 7b26dfc3ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

4.   Цялата работа е, че жените масово търсят мъже, които не си тежат на мястото, но имат възможности и мек отличаващ се от балканското маниер. Пример - Ако един смотльо изкарва над средното от владеене език, то той ще е супер желан, ако ще и да е пълен с поведенчески дефицити. Да е муден, с малко тестостерон, да е без мнение.. Нагледали сме се на такива мъже. Аз нито един обвързан пичага не познавам, само някакви чехльовци и мишоци. ;)

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: fffdcb0d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Разликата между мъже и жени в градовете в посочения възрастов диапазон е в полза на мъжете, но не с десетки хиляди с няколко хиляди. Няма как да са съвсем по равно. Да, наистина повече жени се омъжват за чужденец, но какво можем да направим? За това си има причини.

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 931e124174
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Наистина като погледна през прозореца по-малко жени вървят по улицата, от тях много са лелки и бабички. ато извадим тях съвсем по-малко са момичетата и жените под 35, а в този диапазон повечето, които минават по улицата са момчета и мъже. Много кочове, малко кози. В друга славяноезична държава в чужбина бяха по-поравно или дори момичетата бяха повече. Живея на шумна и голяма улица с много пешеходен трафик в София.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f60163ecb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Не знаех , има самотни и от двата пола или такива избрали да сами . Не е хубаво нито да си сам , нито с половинка , идеално няма .
Познавам мъжа с професия , умни , не изглеждащи зле , но нямам представа защо не са успели с жените .

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f60163ecb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   3 какво трябва да ти предложи жената ? Вие какво предлагате освен да се справя с домакинства ето почти сама , да работи за да делите сметките ?Секс и двата пола могат да предложат , лошо е ако мъжа няма и желание плюс изброените неща .

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c7d804a491
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   Подкрепям автора. Аз съм на 26 и съм девствен. И не,причината не е породена от мен. Влагах максимално усилия да изглеждам добре,да се развивам и т.н. Резултат-казваха ми че съм "зрял за възрастта",което трябва да е нещо като комплимент,и дотам. Ефект-0

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6ad4b0bfcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В темата "Проблем с начина ми на живот" в Секс и интимност бях написал два обширни коментара по този въпрос. Това са 3-ти и 8-ми.

С позволението на модератора тук ще цитирам една част от 3-ти коментар:

1) След 89-та от България бяха изнесени сумати жени като проститутки. Това бяха все КРАСИВИ ЖЕНИ! Тези красиви жени като цяло нямат поколение от българи, ако въобще имат такова и междувременно не са паднали жертва на сводниците си или наркотиците. Изнасянето на проститутки от страната (жени, склонени към проституция е по-правилно) продължи и след 2000-ната година. Това означава, че тези, които са наборки '70-'90 не са в страната и дори и да имат деца, те не живеят тука. Следователно това е първият недостиг в страната откъм жени!

2) Демокрацията ни еб@ майката. 90-те години се предизвика умишлена хиперинфлация и тотално ограбване на държавните и национални ресурси. Хората бяха вкарани в капан и смачкани финансово. Огромен брой работни места в страната бяха заличени. Това от своя страна докара глада, нищетата, деморализацията и слогана, с който всички млади девойки (особено по-красивите от тях) бяха закърмени от собствените си майки – „НАМЕРИ СИ МАМЕ БОГАТ МЪЖ ДА ТЕ ГЛЕДА“. И другият такъв „УЧИ МАМЕ ДА ВЛЕЗНЕШ В ГИМНАЗИЯТА И ДА НАУЧИШ ЧУЖД ЕЗИК И ДА СЕ МАХАШ ОТ ТАЗИ СКАПАНА БЪЛГАРИЯ“.
Което докара вторият огромен дефицит на жени! Масово тези момичета, които успяваха да усвоят даден чужд език, емигрираха в чужбина. И броят им е значително по-голям от момчетата на тяхната възраст.
Тук има една малка уловка – българка с чужд език я взимат на работа в чужбина в офис, но българин само с чужд език, НЕ; той има привилегията да бъде назначен като най-нископлатен бачкатор. Познай защо е така от първия път!? ;)

3) От друга страна страната ни от добре индустриализирана и аграрна се превърна в място на „услугите“, каквото и да значи думата услуга (проституцията също е вид услуга!). Преди 89-та страната ни беше хомогенна – пълна с функциониращи села и градчета. След тази година обаче унищожаването на поминъка на хората доведе дотам, че масово селата и по-малките градчета бяха обезлюдени и всички се струпаха в по-големите градове, ОСОБЕНО ЖЕНИТЕ! За тях отново беше много по-лесно да бъдат назначени в някое офисче, независимо че в много отношения са в пъти по-некадърни от мъжете. Познай пак от първия път ЗАЩО? ;D - Някой чичко да потърква панталони в дупето на момето...
Следователно жени в малките, а дори и в средно големите за страната градове почти не останаха! Всички останали в БГ МЛАДИ жени се концентрираха в няколко града.

4) Факторът проституция – Ако в страната има 10 000 проститутки, то това е равносилно на поне 50 000 мъже, които няма да могат да встъпят в нормални любовни взаимоотношения с жена. Защо? Защото слагам средно минимум по 5-ма мъже, които се падат на една жена във фертилна възраст. Т.е. една жена би „обработвала“ средно по 5-ма мъже в 5 отделни връзки (и пак казвам това е минимума).

5) Факторът „лесбийка“ – Да, до това доведе демокрацията. Изведнъж се появиха лесбийките. Преди 89-та нямаше физически здрава жена, която да не ражда, но сега се намериха и такива либералстващи, които се определят като лесбийки и мъж не могло да ги пипне! Като че ли досега на нашата територия не са се раждали жени с подобни сексуални наклонности, но въпреки всичко са имали мъж и са РАЖДАЛИ.
Да кажем, че това са 5 000 такива „жени“, макар те да се самоопределят като нещо друго... Като умножиш всяка по 5 = 25 000 мъже, които няма да имат нормална опитност с жени.

ТУК Е МОМЕНТЪТ ДА ОТБЕЛЕЖА, ЧЕ СРЕДНАТА БРОЙКА НА БЪЛГАРКАТА НА ВЪЗРАСТ ОТ 30 г. Е ПОВЕЧЕ ОТ 5-МА МЪЖЕ! Така че си направете сметката...

6) Тъй като за мъжете на възраст 30-55 години се падат много по-малко жени, а те вече са улегнали със стабилен доход и собствени апартаменти и коли, то към тях летят много по-млади момичета.

7) Комулативната сила на парите и малкото предлагане на жени – Както и сами може да се убедите жените в България са кът! Разходете се по улиците, заведенията и ще видите много повече мъже на средна възраст, отколкото жени. Това не е защото жените са станали примерни, омъжват се млади и като послушни домакини си гледат семейството и децата и не излизат от вкъщи. А ПРОСТО ЗАЩОТО ЖЕНИТЕ ВЪВ ФЕРТИЛНА ВЪЗРАСТ СА СУПЕР МАЛКО!

Мимето избяга от село, записа се в гимназия с чужд език английски и втори немски. Владее единия като за 3.5-4, а другия го кара на Guten Tag. Нищо в обществото не я спира да спи, с когото и да е и още от ученическа възраст смуче патлаците на Киро и Пешо и се тренира на ездачка. Стане време за университет и Мимето като посредствено момиче без много заложби остава в БГ-то и се вкарва в някаква свръхмодерна специалност в някой новоизлюпил се университет (чийто ректор го играе сводник, а неговите подчинени декани изпитна комисия). Така Мимето няма никакво време за губене, защото хем трябва да смогне на изпитната комисия, хем на работодателя си, който все пак я държи на 800 леУа заплата и на когото ако не му смуче смока, може и да забрави за работа и пари за цигари и дрешки, и отделно да се натиска по баровете и дискотеките на най-вървежните батковци (по-често фитнесджии), които все пак могат да ѝ гарантират някаква закрила и да ѝ послужат за трамплин да се изстреля по-високо в Бояна и Драгалевци... Така времето на студентстването ѝ се оказва най-тежко и мъчително, защото трябва да смогне да оправи всички, които ѝ плащат за някакъв що-годе нормален стандарт на живот. Т.е. ако Мимето не беше жена и нямаше срамни устни, последвани от вагинално отвърстие, щеше да има дори по-малък шанс от средностатистическия ѝ връстник да си намери работа. Т.е. щеше да „МИЗЕРУВА“ – това са думи от устите на съвременните Ганки!

Отделно много повечето мъже, следователно много повече избор за всяко едно Миме и много повече възможности да си правят, каквото си поискат, да се отмятат с лекота от дадената си дума и ЛЮБОВТА да се превърне просто като форма на основен и/или допълнителен доход!


Ейто затова авторе ти нямаш гадже. И докато си в малкия град ще продължаваш да нямаш. Дори и да се преместиш в Софето нищо не ти гарантира, че ще имаш, защото критериите, които ще трябва да покриваш, за да се наредиш до дупката на една буквално грозна жена, са много. Ти ще си на 25 г. и ще си спал последно за някой и друг път в гимназията. Тя на 25 г. ще има ПОНЕ 10-ма зад гърба си; ПОНЕ! Въобще не е рядкост жена на 25 да има повече партньори от броя на годините си.

В България единствено докато си в ученическите си години, имаш реален шанс, съпоставим с този на съученичките си, да правиш секс. Е, поне допреди повече от 12 години :). Единствено тийнейджърите са горе-долу поравно момчета и момичета, след това значителна част от момичетата напускат страната или отиват в София, Варна, Пловдив, Бургас максимум и ги завърта гореописаната спирала.
Ако не си го правил в училище, има огромен шанс и да не го правиш до 30 г., даже и след това. Затова и проститутките са единственият вариант на много мъже.

Защо казвам допреди 12 г.? Защото днешните потомки на по-старите ш@врантии в тийнейджърска възраст въобще не се заглеждат по момчетата от класа или поне само към онези 1 до 3-ма, които са „най-шик“. 13-годишната щампована кифличка се качва в колата на над 20-годишното синче на местната отрепка, занимаваща се с диларство, лихварство и точене на ДДС и бива опрашена още преди да я заведат в дискотеката я на предната седалка „фостата“, я на задната – у гАза!
А през това време ти автора, както всички средностатистически мъже, лъскаш на порното, търкаш епидермиса и се превръщаш в порнозависим инсел. И да не си такъв, ще заприличаш.


П.С. Ако си направиш сметката, половината от мъжете в България въобще не знаят какво е това секс или не са помирисвали от N на брой години как смърди женска слива.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 294a50afc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

11.   И да, и не. Познавам мъже, които цял живот са имали късмет да са в дамски колективи и пак не са с партньорки. Зависи си от личните качества и морал на мъжа. Ако толкова зависеше от бройката, то щеше да има само 20 хил. необвързани маже, и нито една свободна жена. А то не е така. Ако този мъж не умее да се държи самостоятелно, твърдо, кавалерски и ако се сваля на всяка срещната, много ясно, че никоя няма да иска да го има за постоянно. Ако е твърде пасивен с жената, която е харесал - също. Жената обича с ушите си, но гледа и цялостното поведение и мислене. Няма какво да се лъжем, повечето млади жени са отвратени от курвенското поведение на мъжете в наши дни и просто не вярват на никого, камо ли да тръгнат да правят семейство с някого. Та нали трябва да разчитат на този мъж, че няма да ги предаде и изостави, за да отгледат бъдещо поколение. Предпочитат да стоят сами, отколкото да се свържат с неустойчиви личности. Мъжът дава устойчивост в една връзка, жената е адаптивна и гъвкава. Говорим за набори '85-'98 някъде. По-младите са малко по-различни, поне такива са ми наблюденията. Упоменатите набори са си плод на чалга и мутренски времена и това се вижда. Резултатът е плачевен. Много материални, с лоши навици и с курвенско поведение и двата пола, като мъжете са като оттървани. Как да стане? То от мъжа идва моралът. Като го няма в него и жената не го иска за постоянно. Предпочита да не ражда деца. Има доста самотни майки към 30-тте, точно заради липса на стабилни бащи, които са си били камшика или са били курвари и женчовци. Младите жени гледат това и си правят изводите. Виждат какво се случва в социалните мрежи, виждат на яве какви ги вършат, масовото плюене и неуважение към жените също не помага. Кой ще иска да създаде семейство с някой инфантилен женомразец и озлобен човечец? Или другат често срещана крайност - подлец и курвар. И те така се разминават мъжете и жените. Успяват да създадат стабилно семейство за дълги години само читавите мъже, а в наши дни те са рядкост. Затова има толкова самотни мъже и жени. Защото средностатистическата жена подбира бащата на децата си, на нея и е заложено да търси стабилен, физически здрав, без вредни навици, с добри гени, пробивен и сигурен партньор, който я обича и уважава, че да имат здраво и успешно поколение. Ако не го намери, не ражда. Мисля обаче, че по-младото поколение (20 г. -25 г.) с една идея е малко по-морално, емоционално интелигентно и осъзнато, и ще им се получат нещата, ако младите мъжете са по-настойчиви и активни. Повечко спортуват, държат на образованието и имиджа си, не си развяват масово голите снимки в нета, както техите батковци и каки, чичовци и лели. Предполагам се дължи на бавното осъзнаване на обществото като цяло. Имам преки наблюдения от поколенията до набор 98 и от поколенията след това. Първите масово се предлагат като евтина стока, за вторите е по-скоро изключение да се държат така.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 931e124174
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Аз ви бях писал в една друга тема - пробвайте в чужбина, в страна, където жените са повече. Там подсъзнателно жените усещат, че са мнозинство и самите те дават повече сигнали на мъжа от колкото в България, където мъжете са повече от жените и на практика българките имат лукса да са по-пасивни и да чакат някой по-добър. А то винаги има по-добър. Освен това каквото и да си говорим всяка страна, дори всеки град ни носи различен късмет. Ако в един град не ти върви в любовта, пробвай в друг в България или в чужбина. В София рядко излизам по срещи, но в един друг град се скъсах от срещи, самите жени флиртуваха с мен, дори обвързаните и много красивите. А в София едва ли не дори смотаните са с едни ей такива претенции.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 931e124174
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   11 това с дамските колективи не е толкова заради качествата им, а много жени в такива колективи приемат мъжете на тяхното ниво за по-кофти мъже. Ако обаче го повишат и им стане тийм лидер или мениджър да видиш как веднага си променят отношението. Като мъж в по-смесени колективи повече са ме харесвали жените, колкото и странно да звучи. А в пресимно дамски такива забелязват само шефчетата, едва ли не подсъзнателно смятат, че като работиш наравно с толкова много жени си безполов, де да знам.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 931e124174
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   10, добре а защо у нас има толкова малко жени, при условие, че в други славянски държави като Чехия, Словакия жените и то младите сякаш са повече?

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 03d398f550
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   О я стига, разсъждения на някоя баба. Има достотъчно мъже и жени, които иска винаги може да си намери партньор или портньорка. Границите са отворени, не търсете проблем в нищото. Хората си намират партньор на другия край на света, милиарди население. Концентрирай те се върху проблема лично при вас, а не статистиката.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 1e3e80823a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   А като добавим и гейовете, които са доста повече от лесбийките, хетеросексуалните мъже и жени са горе-долу равен брой, даже жените са повече, за това дишайте спокойно :ДДДД. Живи и здрави.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 834048d219
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Аз пък всеки ден като се возя в метрото си мисля, че в София има само и единствено жени и стари мъже. Защото това е картинката в метрото.
Няма по кой да се загледаш...
Ж, 35

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 679092c59a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

20.   Има две причина един мъж или една жена да са девствени на 26 или самотни:

1. Сами са избрали и не им се занимава с другия пол.
2. Нещо не им е наред - вънешен вид, девиации в поведението, пълна изолация, сериозни здравословни проблеми, цели много над нивото им и т.н.
Никой не бяга от хубавото. Привлекателни хора с адекватни социални умения не могат да се отърват от внимание. Абсолютен факт. А колкото повече внимание - толкова повече избор на партньори. Ако някой е девствен на тия години, причините са само и единствено в него. Казвам го като непривлекателна и интровертна жена, към която никога не е имало особен наплив. Въпреки това успявах да създам връзки и да имам сексуални партньори - просто аз съм тази, която поемаше инициативата, канеше ги и прочее. На мъжа ми му се лепят сами и то редовно, защото изглежда добре и е много социален. Да, повечето е курволяк, но е имало и немалко нормални жени. Това, което го е спирало преди да прави секс с тях, тъй като сега сме заедно, нали, е, че е имал страхотни проблеми със самочувствието и едва е посмявал да погледне жени, камо ли да им отвръща. Смятал се е за грозен, недобър и всичко в този дух, което, както казах по-горе, си е форма на неадекватност, саботираща евентуални връзки и сексуални отношение. Сега има значително подобрение, но ако беше така през целия си живот, щеше да има много повече опит с дамите.

Иначе да, ако жените бяхме мнооого повече от мъжете, щеше да е друга картинката, но разликата в броя не е толкова значителна, че това да е фактор. 95% самотникът е неадекватен поради някаква причина, 5% е късмет да попаднеш на своя човек. Особено сега, когато не е нужно да си вдигаш задника от вас, за да общуваш и търсиш хора, не мога да си представя, че броят на жените у нас, е изобщо нещо, което си струва да се споменава.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 30353bf302
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

21.   Който е възпитан, сериозен, уважителен, къпе се ВСЕКИ ДЕН (поне по веднъж), ходи спретнат, не е мързелив, не е мрънкач, не е много дебел няма да остане без жена, дори и при това съотношение.
От моите приятели, всички които отговарят на горните условия си имат приятелки или съпруги.
Има няколко претенциозни и намиращи постоянно кусури на жените, 1-2 с лоша визия и излишно тегло, няколко перманентно безработни и мързеливи. Е те са без жени или приятелки.
Правиш си си преценка "колко струваш". Целиш се в някоя от твоя калибър и е много вероятно да ти се получи.
Виж ако искаш успяла жена (а ти си неудачник), красавица ( а си грозен или дебел, "топ мацка" ( а ти не си топ в нищо, няма как да ти се получи.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0df3ae507f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Да, ама на девствената жена й личи по всичко, че е девствена, а при мъжете не е страшната тежка дилема. Всеки мъж с житейски опит ще ме разбере. Всичко е до това дали си уверен. Жените нямат интуиция да познават такива мъже, ако не са супер смачкани от живота, а то си зависи от теб дали ще изглеждаш забил. Ако знаете колкко тъпаци лъжат първата си приятелка, че им е трета, пета или седма

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: cd56d76d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

23.   Аз съм с висше..Работя добра професия и получавам 4000 паунда в месец.. Имам две къщи и апартамент . Не изглеждам чак толкова зле и като минимум не съм дебел. Дори бих казал че тялото ми е по-скоро ателтично. Владея три езика и съм обиколил 40държави..

На 40съм вече и съм сам като куче.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ef733d3dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

25.   Номер 21 ме разсмя с първото си нелепо изречение, което е много далече от реалността в България. А пък номер 20 като типична българка с ограничено мислене не може да проумее , че дори и по- грозна жена много лесно си намира ебачи, та дори и някой за връзка като самата тя " поеме" инициативата. ( колко много е повтаряно това тук).Доста мъже ще се навият. А ако един мъж е непривлекателен и няма пари каквото и инициатива да проявява, ще го режат доста брутално съвременните българки, че съвсем ще му смачкат самочувствие и се получава един порочен кръг. Абсурдно е жена да ти говори за секс и връзки, когато става въпрос за девствени и/ или самотни мъже.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 8270969e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

26.   До 23.
Което за пореден път показва, че това да имаш много пари и имоти, не е гаранция, че ще си намериш жена и болшинството от жените не търсят мъже с много пари. Освен това вероятно имаш някакви други проблеми, като например - лоша комуникация с отстрешнищ пол, възможно е през годините да си отблъснал или неглижирал някои жени, които потенциално са могли да ти бъдат приятелки и са проявявали интерес към теб. Защото пък аз лично познавам момчета, бачкатори, които едва свързват двата края, взимащи мизерни пари, но си имат приятелки, а някои се и ожениха и чакат детенце в момента. Трябва мъжете да разберат в БГ, че не парите са движещия фактор за една СВЯСТНА жена! (меркантилните ги слагаме в отделна категория). За една свястна жена е много по-важно излъчването на един мъж, грижата, амбицията (дори и в момента да нямаш много, ако си амбициозен, това е бонус), самочувствието, умението да се води разговор с жена без притеснение, хуморът (много важно нещо, жените обичат забавни мъже, с които да им е забавно и които да ги разсмиват) и разбира се - чистоплътност, хигиена, спретнат външен вид (може да се постигне и без много средства). Това е достатъчно. Ако го има човек, то може сравнително лесно да си намери приятелка.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 061334b36b
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

27.   До 25 ( от 21)
Кое точно те разсмя?! Или и ти си от ония с къпането в неделя и носенето на дрехи по една седмица?
Масовия проблем на бг мъжете е лошата лична хигиена. Човек трябва да се къпе поне ПО ВЕДНЪЖ на ден и да си сменя дрехите ВСЕКИ ден (каквото и да са ти говорили майка ти и баба ти ;)))
Естествено, че няма как да изляза с някой вонящ мърльо, облечен със смачкана мръсна тениска, носена няколко дни. Такъв ще ме е гнус да го гледам и дори ще ми хрумне да се доближавам до него или да го докосвам.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 061334b36b
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

28.   23, явно имаш друг някакъв кусур. Я хигиената, я отношението към жените.
Или пък подобно на други в този форум си търсиш "топ жена", че и богата (успяла)..пък ако може и девствена да е ;)))

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: aa2c145663
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

29.   Аз само ще кажа, че ако излъжа, че съм чужденец, направо ТИндъра ми прегрява. Ако не излъжа и кажа, че съм от Смолян ... каквито и мачове да има, 90% си отиват. Ако перди да кажа, че съм от Смолян, кажае че работя в чужбина и имам 5 цифрена заплата и няколко имота, изведнъж родният ми град не е от значение.

За 4 години, само едно свястно момиче срещнах през Тиндър в България. Тиндър в България е "тотал щета", дет викат! То ако не са 1/4 проститутки, ще са 1/4 14 годишни, деот се представят за 18 годииши, 1/4 лели на по 45,д ето мъжа бил в командировк и 1/4 златотърсачки, деот само трябва да имаш БМВ в профилната ... Норамлни жени нема там

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 03d398f550
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   23 Просто търси контакт с хора, благотворителни инициативи, спортни групови занимания, организирани групи за планински преходи. Не афиширай колко си успешен и богат, дразнещо е и любовта ще дойде. Не е късно. И децата ще имаш, просто разчупи рамки и мислене. Търси хора с твои интереси, а не се фокусирай върху това да си намериш жена.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 396eae15b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

31.   На света има поне 3.5 милиарда жени. Ако не можеш да направиш връзнка с поне 1 от тях, проблемът не е в жените, приятелю.

Инъче обратния ефект се наблюдава в Русия: там има много повече жени, от колкото мъже. Не е нетипично жена-манекенка със завидна работа да бъде омъжена за кварталната ватенка, който всеки ден жули водка пред блока, тормози всички преминаващи за 100 рубли и пребива жена си като за лека нощ.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a04df177ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

32.   Докато в България мъжете са женомразци, винаги ще го има този проблем за "няколкото хиляди по-малко жени" и оправданието, че сте без жена заради това или някоя друга нескопосана причина. Продължавайте да търсите под вола теле и намирайте несъществуващи и оправдателни отговори защо сте без жена. А можете и да напънете малко сивото си вещество и да си зададете въпроса аз женомразец ли съм и ако да, какво ме определя като такъв. Жените не са толкова тъпи както ги описвате и окачествявате тук непрекъснато в сайта и те бягат от такива като вас. И да имаше няколко десетки хиляди повече жени, вие щяхте пак да сте без жена, защото мъже с мислене, че жените били проститутки, работели в офисче в чужбина, нали знаете защо, а пък били много по-некадърни от мъжете и пр. и пр., жените ги надушват тези женомразци отдалече, и бягат например я в чужбина на работа, я за да се оженят за чужденец. Защо жените масово бягат от БГ и се женят за чужденци си го задайте този въпрос вие, български мъже. Никой не бяга от хубавото.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 86f662d15e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

33.   Моите наблюдения са повече за хората около 35-50г. Самотните жени обикновено са добре образовани, интелигентни, работещи, поддържани, дори красиви, с нелош характер. Самотните мъже в повечето случаи са с недобра външност недобро образование работа и заплащане, вредни навици и т. н.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6ad4b0bfcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

34.   27

Защо? Ако българинът не се къпе всеки ден и не ти изпълнява безумните щения какво ще стане?

Аз предлагам естествено окосмяване гърди, крака, мишници, топки всичко. Нямам никакъв проблем с окосмяването си и не намирам нещо неприлично в естественото окосмяване.

Сега, колко смърдя според твоята скала?

Гледам да използвам по възможност минимален брой пъти дезодорант, преди всичко защото са супер вредни! Дори и естествените дезодоранти/стикове от натурални съставки и соли могат да ти докарат много главоболия. Мишниците са място, от което много лесно попадат в кръвта всички агенти, които мажеш там. А натрупването на сол в големи количества в организма, може да ти докара страхотни здравословни проблеми. Тука в сайта имаше такива случаи.

Допреди малко бях навън и бях облечен с тениска с яка и едно яке, не шушляково. Ходих пеша в жегата точно обедно време и се поизпотих, което за мен е нормално. Прибирайки се не установих да мириша нещо неприятно, но определено се бях запотил по цялото тяло.

Колко често се къпя?

Преди време всеки ден, лятно време по 2-5 пъти.
Сега гледам да се къпя само при нужда, защото ми е дотегнало, а и никак не е здравословно за кожата, поне за моята (ти може и да си се родила под морското равнище!). Опитвам се да свикна и да заобичам естествения си аромат, който си е чисто човешки аромат. Да ти кажа намирам само позитиви. От парфюмите и дезодорантите хората живеят в някакъв нереален свят на химизирани миризми и опиати. Влезнеш у мола и всеки магазин те лъхва на някаква свръх наситена миризма, която някой си ч*фут е решил, че така ще те "омае". Общо взето нема нужда!

Сега, представям си колко ще си отблъсната от мене! Хем вече не покривам твоите стандарти за честота на къпане, хем съм естествено окосмен, което такива като тебе би следвало, ако ме видят натурален, да изпаднат в шок и ужас и да се строполят на земята! Честно, не ми дреме! Колкото по-малко дезориентирани кифлета, толкова по-добре, па ако трябва ще ви борим с естествените си аромати и окосмяване.

Сега се сетих за основния пункт, по който сме ви изгонили от страната! Естествената "харизма"!

Дрехи:

Нося както нови дрехи, така и стари. Ако излизам в парка или магазина, може да ме видиш и с 15-годишна тениска, нищо особено!

Сега, ако трябва да влезна в твоите рамки на извратеност, то аз ще трябва да пера всеки ден, да сменям дрехи всеки ден, да хвърлям всяка нова дреха в рамките на максимум 3-4 месеца, защото не би било възможно да изпълнявам критерия ти за добра визия. Днешните "молски" дрехи ги правят от такава материя и багрила, че след 2-3 изпирания дрехата губи и форма и блясък (независимо от перилния препарат!).

Сега, какво излиза? Не само че ще ми се налага да пера като обществена пералня, но и ще трябва да слугувам на визията си, да работя повече, за да купувам на всеки 3-4 месеца нови дрехи. Като добавим, че за да ги купя тези дрехи, то ще трябва да изгубя и бая време, си е "еб@ло м@йката".

Момиче, ако се заклинчи повече положението между НАТО и Русия не те знам на какво ще замязаш и как ще продължиш да живееш и съществуваш!!! Сигурно ще ти се наложи да биеш пеш поне 200 километра до нечия западна граница, защото върволицата от коли не би ти позволила да използваш какъвто и да е друг транспорт освен "самоходния". С две думи, ТЕЖКО ТИ!

Ако критериите за нормалност са ти къпането и дрехите, то добре че не се засичаме в живота. Чудно какво ли мога да науча от тебе?

Обикновено такива момета не са видяли абсолютно нищо по-тежко в живота, освен няколко ходения на зъболекар (задължително с упойка!), малко менструална болка в областта на кръста, лекуваща се с нимезил и някое по-сериозно изкачване на стълби, без асансьор, по-често в обществена 4-ри етажна сграда. И това за цял живот!

Обикновено същите са научили един западен език на средно ниво и го практикуват чат-пат в някое офисче на бюро, където по волята на шефа са се уредили на заплатка от 2800 лв.. Прав ли съм? ;)

2800 лв. си ги кътат за себе си, за да поддържат една илюзорна, стъклена външност (точно днес минавайки през парка, видях такава госпожица, облечена от-до в розово, а в лицето беше грим, грим ти казвам...), да си купуват маркови дрешки, с които да издават един фалшиво висок социален статус и да се надуват на снимките в Инста, взети от някое барче в центъра на Софето. Всичко останало в живота им го е осигурил някой баламурник, като сборът от баламурници и техните "дарения" формират благосъстоянието на същото това моме!

Важното е в дупето да е вкарана една връв за 50 лв., която завършва с името на Calvin Klein, а нагоре да си облечена в парфюм на Долче и Шибана и да се мислиш за породиста газела, пардон овцЪ!

Сега схванах липсата на жени в България - Пако Рабан, Долче и Гибана, Клейн, Шанел, Версаче и всички останали са ви привлекли с неустоимия си аромат и са ви завлекли на майната си.

Явно ще трябва да се пръскам като скункс, за да ме огрее миризмата на някоя Ганка с поредното ОКР.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 03eaf91b96
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

35.   Всичко е съдба според мен. Познавам неудачници в пълния смисъл на думата, не става въпрос за батки или програмисти, а буквално за бачкатори, които изневеряват наред. Знам и големи пичове, които не са грозни, но са самотни или рогонясани.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6a8e247243
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

36.   Всичкото това се дължи на факта, че след гимназията момичетата в по-голямя степен от мъжете отиват в друг по-голям град. Познайте колко човека от моят клас си останаха в града - 4 човека и всичките те бяха от момчетата. Тоест вие представяте ли си каква огромна разлика се получава в съотношението. При това в моята паралелка момичетата изначално бяха повече на брой. Всички момичета отидоха в университет дали в София, дали във Варна. Всичките до една. Като резултат от това мъжете просто стават по-малко от жените. Доста по-малко.

Отделно има и още един фактор - конкуренцията. Принципно тези които отиват в университет още повече в чужбина са винаги по-интелигентните и по-успешните. Под успешен разбирайте добре социализиран човек с повече приятели следователно изглеждащ добре с различни умения и т.н. Тоест това са хората с по-добри гени. Получава се генетическа пропаст. Нивото на конкуренцията в малките градове пада рязко. Затова и винаги ме е изненадвало как искат "младите" да се върнат в градовете си. Защо да го правят и какво би означавало това за тях? Това значи едно нещо - да се прецакаш в буквалният смисъл на думата. И всъщност знаете ли кой отива да учи най-често в чужбина? Каймака на обществото. Да, много няма да се съгласят, но е така. За да идеш в чужбина трябва да имаш определени качества. Такива качества имат именно повече жени отколкото мъже. Което води до още една вълна в промяна на съотношението. А и аз като съм ходил в София съвсем не случайно съм забелязал, че красивите момичета и въобще хора там са много повече от тези в града ми. Какво означава това всъщност? Това буквално означава, че в малките населени места мъжете просто не могат да си намерят приятелка, защото момичетата липсват. А тези които се върнат след университета те най-често вече са с партньор. Който пък се върне е доста вероятно да не си намери приятелка заради общото ниско ниво и завишени очаквания.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a59327f432
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

37.   От 27 до 34

Мне, много си далеч от истината. Нито съм моме ( разбирай младо момиче), нито съм кифла.
Ако прочетеш моя пост внимателно ще забележиш, че никъде не съм написала за нови или маркови дрехи, премахване на окосмяването и т.н.т.
Това което написах, беше отнесено към чисти дрехи (изпрани) и към минимално ниво на лична хигиена (къпане всеки ден, миене на зъбите, чисти и изрязани нокти и т.н.т.)

"Сега, ако трябва да влезна в твоите рамки на извратеност, то аз ще трябва да пера всеки ден, да сменям дрехи всеки ден, да хвърлям всяка нова дреха в рамките на максимум 3-4 месеца, защото не би било възможно да изпълнявам критерия ти за добра визия."
- Щом аз мога да си пера дрехите всеки ден, ти също можеш ;)))

"Момиче, ако се заклинчи повече положението между НАТО и Русия не те знам на какво ще замязаш и как ще продължиш да живееш и съществуваш!!! Сигурно ще ти се наложи да биеш пеш поне 200 километра до нечия западна граница, защото върволицата от коли не би ти позволила да използваш какъвто и да е друг транспорт освен "самоходния". С две думи, ТЕЖКО ТИ!"
- Аз нямам проблем да вървя пешком (тичала съм маратони, предвижвам се основно с байк в града, направих Ком-Емине). Мислиш ли, че не мога да вървя 200 км?! Мога и то с раница на гърба.

"Обикновено същите са научили един западен език на средно ниво и го практикуват чат-пат в някое офисче на бюро, където по волята на шефа са се уредили на заплатка от 2800 лв.. Прав ли съм? ;)"
-Не не си. Говоря два западни езика на доста високо ниво. Имам докторска степен и си работя по специалността (не съм в "офисче"). Никой никъде не ме е "уреждал". Работила съм много всякаква работа през студентските години (вкл. градинар и бояджия).

Апропо, миналия уикенд шпакловах и боядисах вкъщи, но когато излязох сред хората бях изкъпана, с чисти дрехи и и без боя под ноктите и косата.
Щом аз мога да съм в приличен вид и да не воня на пот и ти можеш ;)))

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: e604af2a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

38.   Това "женомразец" е нападка под път и над път. Нищо общо с действителността, повечето "женомразци " не мразят жените, а просто коментират тъпотиите им. И да, определено малко мъже са си сами виновни за самотата, по-скоро са социални и икономически причини. Това е тъжната и неудобна истина. Никой мъж не е виновен, че с идеален вид, характер и добра интелигентност е сам, защото нямал ресурси. Знаем си кой и по какво търчи, не е до женомразство тук. ;)

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ab8e48735b
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

39.   Номер 36, красивите момичета отиват в София за да вземат образование и да имат професия, но също така и за да могат да се завъртят около някой от силните на деня. Жените инстинктивно гравитират към най-силните мъже, а те често са в големите градове.

Привидното многоженство в Пловдив, София, Варна и др. е измамно - тези момичета са част от своебразни "хареми" на богати бизнесмени и мафиоти, красиви спортисти и други подобни мъже на върховете на генетичната и социално-икономическа пирамида. Многоженството в градовете не върши никаква работа на Пешо счетоводителя, Иво лекарчето и Стоян компютърджията.

Защо мислите, че в последните 10-15г стана много модерно множество млади мъже да се ориентират към жени 40 ? Защото мястото на тези жени в харемите на батките е вече заето от нова партида млади, хубави и дащни момичета.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 173584185b
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

40.   Номер 37 ми звучи като една самохвалка в друга тема, която се напъваше да се обяснява колко била тичала по маратони и можела да катери и върви 20 км из Пловдив, но когато отправих към нея покана да докаже думите си нагледно с точно тези действия, веднага подви опашка и повече не се обади. Знае, че на живо нещата стоят другояче и не са като зад клавиатурата или телефона.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 931e124174
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   39 като гледам кръглите балкански лица по улицата и ми става смешно. За никой българин, румънец, албанец или турчин не можеш да кажеш, че е връх на генетичната пирамида. Кривокраки, с кръгли, червендалести или мургави лица.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: e5e422be99
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   @37 моме, дай му на Кифлоприземителя, той е богат, ще те повизи в поршето.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b9492471cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   До 40 - И какво, ако не е "онази"? Има ли нещо "невалидно" или "лошо" в коментара ѝ, което не трябва да е там?

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 30353bf302
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   До 40,
Поканата ти не беше към мен а към друга дама, доколкото съм видяла ( аз не ти чета тирадите, че са скучни и еднотипни).
Коментара ми в тази тема също не беше насочен към теб.
Аз абсолютно нямам проблем да изляза на чай с нормални, дори да са непознати хора. В твоя случай обаче (предвид поставете ти), това с нормалността малко се губи и смятам, че би било крайно лоша идея ;)))

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 8de88d2fbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   34, просто се ориентирай към жени, които също като теб предпочитат естествения си аромат и примерно работят за много по-малко пари от 2800.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: bd990f2861
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Номер 37, очаквания и изискванията на всеки човек, зависят от средата в която се намира и комфортната му среда (има разлика между двете).
Като чета какво обясняваш, че искаш да се били къпали, вземи си смени средата...

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 173584185b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Номер 37/40, не бързай със заключенията коя жена е дама и коя не. :) Необходим е набор от качества, за да се каже, че една жена е дама, а това задължително изключва да е психически неуравновесена мъжемразка и надценяваща се самохвалка.
Значи, да приемем, че е чисто съвпадение в Сподели да има и друга маратонка като теб, която също тича и велосипедства на огромни разстояния и маже стени, така ли? :)
Хем твърдиш, че не четеш мненията ми, хем използваш тях като оправдание, че уж заради тях си нямало да излезеш с мен. Хубава шега. Твоето е чиста проба неуспешен опит за измъкване от практическото доказване на твърденията ти за ходене и тичане, които заявяваш горе в мнение 37 (голям страх да не те разобличи някой, че само се хвалиш зад клавиатурата). Не става дума за никакви чайове. Когато набереш смелост за 15-20-километрова разходка из Пловдив и 1-2-3 от пловдивските хълмове, пиши отново.


Номер 43, определено не съм богат. Може би ще бъда след време, но това не е самоцел, а закономерно следствие, когато човек се труди усърдно в правилната посока, за която е преценил, че отговаря на опита и способностите му. "Порше" не е сред марките, които бих карал с желание, тъй като не ми допада изпъкналият кръгъл часовник в средата на иначе ръбестото табло, който имат навика да поставят в моделите си. Предпочитам нещо по моя вкус.


Номер 44, няма лошо човек да пише каквото му е на душа. Има лошо да твърди разни гръмки неща и после да се измъква от доказването им. Каквото аз съм твърдял когато и да било, мога да го докажа с лекота, но други ще си търсят всякакви извинения, само и само да не бъдат хванати в лъжа. Дотук равносметката е:
а) Една маратонка се хвалеше как можела да върви и тича десетки километри, а после млъкна, когато отправих покана да докаже твърденията си;
б) Втора (твърдяща, че не е първата) маратонка се хвалеше как можела да върви и тича десетки километри, а после се оправда с моите мнения, "които не чете" (ама иначе "знае" какво пише в тях), когато отправих покана да докаже твърденията си.
Как се оказва едно нещо? Само и единствено с действия, пряко онагледяващи, че наистина то отговаря на твърденията! Аз вярвам на действия, а не на думи, които всеки случаен зад клавиатурата може да напише.

- Кифлоприземител

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker