Има ли бъдеще връзката ни? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли бъдеще връзката ни?
преди: 2 години, 15 дни, прочетена 2366 пъти
Здравейте! Казусът е следният: Имам връзка от година и половина с човек,който е много по-голям от мен. Аз съм на 24 години,а той е близо 40-годишен. Не искам да звуча надуто,но съм поддържана жена, не ми липсва мъжко внимание, с професия съм,спортувам,може да се говори с мен на всякакви теми,не съм конфликтна личност, човек със собствено мнение съм,трудно се влюбвам,но влюбя ли се,се раздавам за човека до себе си.В началото всичко вървеше добре, но с течение на времето усещам, че нашата връзка има регрес,вместо прогрес. Преди оставах да спя в дома му, но след една наша караница,при която му зашлевих шамар,нещата като,че ли не са същите. Въпреки,че след това се сдобрихме.Та ми прави впечатление как той за периода от време, в който сме заедно вече не ме кани да спя в дома му, не ми е казал:" Ето ще ти освободя едно шкафче, за да има къде да си слагаш нещата като идваш". Постоянно ме пита : "Взе ли си всичко? Да не забравиш нещо..." Така и не ми извади ключ поне за входната врата,а ми ги хвърля през терасата, за да не се разкарвал до долу да ми отваря. Срещите ни станаха по-редки. Виждаме се 2 пъти седмично. Секс правим един път в седмицата.... Като се виждаме, обикновено е за по 2 часа макс и след това ми казва,че бил изморен ии така. Аз си отивам вкъщи, той си е в неговия апартамент... Преди няколко дни проведохме разговор, в който той ми каза какво не му харесва в мен. Това,че понякога се колебая за някои неща. Например като ходим да пазаруваме дали да купя дадено нещо или не. Но не всеки път. Той пък е по-избухлив и като се сърди, се сърди по 1 седмица и то за глупости.Също така ми каза,че вижда,че държа на него,че не съм някоя, която да го използва,бил спокоен с мен. И също така,че няма да направя нещо, с което да го разочаровам. Тоест ,че няма да му изневеря. Но в същото време и че не съм разпалвала мъжа в него.След този разговор се чувствам адски унизена. Човекът ,който толкова харесвам и правя всичко за него да ми каже подобно нещо...Но явно в мен е вината, че се опитвам да му угаждам за всичко и се съобразявам с него и неговите желания...Ще се радвам да чуя и вашите мнения по темата и какво мислите.И как бихте постъпили на мое място.Моля без хейт.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 15 дни
hash: 70abc03114
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Шибни му още един шамар, да му се намести хубаво мнението.

 
  ...
преди: 2 години, 15 дни
hash: ed646b8f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   За него си като хлапе. Той е стар, овехтял ерген. Защо си губиш времето с този чичо?
Той нито те кани да живеете заедно, нито нищо. Направо си те гони. Сигурно след теб идва друга, затова гледа да няма следи от теб.
Намери си млад мъж, стегни се.

 
  ...
преди: 2 години, 14 дни
hash: c546dec7e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ами мое виждане.Един мъж на 40г който се вижда с теб от толкова много време и не те е поканил да живеете заедно едвали е сериозен към теб.А щом те изпраща да си ходиш и ти е казал ,че не го разпалваш ,можеби най-вероятно има някоя която да го разпалва.А това ,че си му удариала шамар е абсолютно недопустимо и грозно за една дама без значение повода.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 14 дни
hash: 14dfcc0acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Не си губи времето с този комплексар, защото ако останеш с него тепърва ще си скубеш косите и ще търсиш причините у теб и излишно ще си сваляш самочувствието.
Този човек е ампртизоран, не толкова заради годините, а от много връзки и вероятно развод. Мъж без семейство на 40 е или женкар, или разведен.
Такива като него се срещат и с други, и си правят нещо като конкурс, затова и сравнявайки кандидатките в главата си, рано или късно ги избива на сравнения на глас.
Не си заслужава. Не струва, а и потентността на един 40-годишен е много по-ниска от тази на един мъж на 24-30, а на 50 - съвсем.
Ще загробиш себе си.
На 24 с гаджето ми правехме секс минимум 2 пъти на ден, а е имало и немалко случаи и по 6-7 пъти.
2 пъти седмично секс е много малко, особено на твоята възраст.

 
  ...
преди: 2 години, 14 дни
hash: 7d32ca5087
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   За мен и двамата сте кривондели и не ,не е от разликата в годините !

 
  ...


...
преди: 2 години, 14 дни
hash: 121121a95e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Е, как ще разпалваш мъжа в него като му удряш шамар? Защо си позволянаш да го удриш? Така си наранила достойнството и гордостта му и той никога няма да ти прости. Спи с теб, защото си млада. Но няма намерения за сериозна връзка. Моят съвет е да се разделиш с него и повече да не удряш шамари на никой мъж. Ако нещо не ти харесва си взимаш чантата и си отиваш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 14 дни
hash: 275279af07
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Просто си твърде хлътнала по излъчването му и си склонна да търпиш отношение, което не ти се нрави, само и само да не те замини с друга. Това е добре известна психическа зависимост у жените, които се прицелват в точно такива мъже, които пренебрегват жената до себе си и да я ползват само за креватни удоволствия. Проблемът е, че ако се събереш с нормален мъж на твоето ниво като успехи и излъчване, той ще е много грижовен и внимателен към теб, ще те носи на ръце, ще пренебрегва собствените ти нужди с цел да ти е готино на теб, но ти това съвсем скоро след това ще го приемеш като някаква си скучна даденост, няма да го оцениш и тайно ще започнеш да се замисляш да го замениш точно с такъв пренебрегващ те и избухлив мъж, какъвто си си избрала и продължаваш да търпиш в момента.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 14 дни
hash: 3096d18c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Правиш една много разпространена грешка- стараеш се да си му удобна. И си мислиш, че като правиш всичко, което и както той поиска, ще е влюбен в теб, ще те цени страшно много и т.н. По-скоро е точно обратното, даже губи интерес, така го разбирам аз това "спокойно ми е с теб,но не разпалваш мъжа в него". Излиза, че спи с теб просто защото няма нищо по-добро под ръка. На 40 човек е с изграден стереотип, не му се разваля собствения комфорт, наиграл се е, това, което за теб е ново, за него е дежа вю. Затова дори не слиза да те посрещне, ами ти хвърля ключовете. Няма намерение за сериозна връзка според мен. Ползва те като безплатно момиче на повикване.

 
  ...
преди: 2 години, 14 дни
hash: afb9f842c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ами въпросът е един. Ти искаш ли да си с него наистина? Омръзнал ли ти е? Ако отговорът е ДА, то просто поговори с него и кажи, че искаш да знаеш посоката на връзката ви. Какви са намеренията?
Ако е НЕ, не си губи времето повече. В супер възраст си, позабавлявай се малко.

П.С: Да раздаваш шамари, not cool!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 13 дни
hash: c023e088d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Е сигурно се сърди за глупости да.
Ще ми удариш шамар и приключват директно нешата.
Интересно ако беше обратното кякво плюене щеше да падне.
Ама нали си жена, на тебе ти е позволено да му посягаш.
Изключвам целия останал психически тормоз типичен за жените.
Явно тоя е пълен глупак шом 24 годишна му удря шямар и още не те е разкарал.

 
  ...

...
преди: 2 години, 13 дни
hash: 3abbecd939
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Миличка, не ви знам точно отношенията, но това да биеш шамари е много негативен сигнал. Според мен, това показва тотално неуважение от твоя страна. Който и да е мъж, ако има някакво самоуважение, ще си даде сметка, че не си жената за него. В крайна сметка, не всичко е секс и младоста не е единственото важно във взаимоотношенията. Понякога има моменти, от които няма връщане назад. Някак външната повърхност от любезности се пропуква и си проличава истинското отношение.

 
  ...
преди: 2 години, 13 дни
hash: 56b3dd8ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Какво не е наред с теб, че стоиш с тоя мухльо ?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 13 дни
hash: f74c286229
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Със сигурност си това, което описваш, след като си опряла до дърт чичак-търтей! :д:ф Леле майко... :д:д:д:д

 
  ...
преди: 2 години, 13 дни
hash: b672fc1148
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ако има толкова хард причина която да заслужава да се посегне на човек, то няма никаква причина да продължиш връзка с този човек...
Важи и за двама ви! Не бих останала нито секунда с човек който ми е посрещнал! Може би те ползва сега вече за "разхлабване" може би просто чака сама да приключиш, но определено не те приема за кино повече от два часа от време на време.

Ж

 
  ...
преди: 2 години, 12 дни
hash: 73af18a6b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Мога да направя подробен коментар към ситуацията, но няма смисъл. Само ще те посъветвам в следваща връзка да подбираш мъжа добре и да не зашлевяваш шамари. Само това към теб. Другото негативно - основното, е към него. Но така или иначе всеки е такъв, какъвто е. Докато най-важното за теб се изчерпва в 1 изречение, а именно - не си губи времето с него, защото тази връзка е загубена кауза. Успех!
Ж34

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 дни
hash: 722c00e08f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Към 1. Шамар вече му е шибнала. Явно не е достатъчно. Сега вече тупаник си трябва!

 
  ...
преди: 2 години, 11 дни
hash: 3abbecd939
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Да, продължавай да биеш яки шамари. Ти имаш това право, за да се защитиш. А мъжът трябва да търпи всичко, защото е мъж. Той ако ти удари шамар, ще хукнеш в полицията и по съдилища, ще се разкудкудякаш по всички социални мрежи и пред приятелки, за да го изобличиш какъв насилник е мъжа ти.

 
  ...
преди: 2 години, 11 дни
hash: 90b6a837f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Не ти трябва тоя "дъртак" с много "багаж" от стари връзки. Виж ги тук форумните чичаци, събрали негативизъм покрай неуспешни връзки, как бълват "огън и жупел" срещу всички жени.
Със сигурност не те обича, просто иска нещо младо, което му идва "на крака" и да е за без пари ;)))
Има толкова хубави, свежи, млади момчета, с които можете да се развивате и израствате заедно. Да градите връзка, семейство, да планувате дете...
Народа е казал, че със стари к**ви нов б*рдак не се прави. Така е и с по-възрастните, разочаровани, зарязани или разведени мъже и жени. Само ще си скъсаш нервите за да угаждаш на един поошмулен от живота, побелял, поналят вече господин, дето ще ти намира кусури и за най-малкото, щото нали е голям и ги разбира нещата ;))))

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 дни
hash: b41f14144d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   От Аторката
Забравих да спомена в темата,че той е ерген. Никога не е бил женен. Няма деца. По мои спомени от нещата,които ми е споделял не е имал съжителство с никоя от жените,с които е бил във връзка. Били са или от разстояние или пък в един и същи град,но както казах без съвместно съжителство... Също така е ,човек с доста голямо самочувствие, идващо може би от това, че се занимава с натурален бодибилдинг и изглежда доста добре за възрастта си. Също така и предишните му приятелки са били на същата възраст като моята ,някои дори и по-млади.Когато веднъж го попитах защо не е имал връзка с някоя ,която е близо до неговата възраст,той ми отговори, че били лелички и рядко се вижда жена около 30-те години,която да е поддържана... И,че досега не е срещнал жена ,която да му стъпи на интелекта.

 
  ...
преди: 2 години, 11 дни
hash: 592912fbf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Ем спестява си пари , вместо да си вика проститутки отиваш ти. Ти си поредния боклук който си мисли че е кой знае кво ! Не ти си нищо повече от два пъти в седмицата ебане. Толкова.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 дни
hash: 14ba1ecc32
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Според мен няма бъдеще такава връзка. Когато има, прекарвате всеки възможен момент заедно. Два пъти седмично е прекалено малко. За година и половина би трябвало да искате да живеете заедно вече и да прекарвате вечерите си заедно. Според мен те използва за секс.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 дни
hash: b333da2d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Не знам защо се унижаваш. Не му е златен. След 10год. той ще е на 50, ти в разцвета на силите си. Изчезвай, докато не ти е направил бебе, че после горчиво ще съжаляваш.

 
  ...
преди: 2 години, 10 дни
hash: da5896cf8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   По-добре не си губи времето с него, на твоята възраст така се забих с по-голям доста от мен мъж и подобни на твоите впечатления ме учудваха и всички "Е, издребняваш", напротив тези неща имат колосално значение и ти си много права да обръщаш внимание, това което е казал в ключът към впечатлението му от връзката ви.... Зарежи го.

 
  ...
преди: 2 години, 9 дни
hash: f951df3d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   От Авторката.
Благодаря на всички за коментарите Ви! Може би вътрешно в себе знаех това,че нещата не са наред и трябва да ги приключа. Но както се казва надеждата умира последна. А относно шамара...През живота си не бях посягала на човек, но в конкретния случай той каза неща,с които страшно много ме засегна. Разбира се след това съжалих и се питах как можах да му посегна. И как бих се почувствала аз ,ако ролите бяха разменени и аз бях отнесла шамар. И отговора е зле. Но от тогава си взех поука и вече ,ако нещо не ми харесва просто ще го кажа или ще си замълча и ще си тръгна.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 ден
hash: 2303d59922
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   "Когато веднъж го попитах защо не е имал връзка с някоя ,която е близо до неговата възраст,той ми отговори, че били лелички и рядко се вижда жена около 30..."

Авторке, не е щото са "лекички", а защото никоя сериозна жена няма да се хване с мъж с подобно отношение към нея (колкото и да е красив той). По-зрелите жени си уважават времето, видели са повече и знаят, че от подобен комплексар няма какво да очакват (освен единия секс). Затова той ходи с много по-малки. Те се лъжат по-лесно, угаждат му и няма да му "бият шута" след първото изпълнение от рода.
В допълнение, с такива може да си помпа самочувствието, че е "врял и кипял". По- възрастна жена ще го "занете под килима", ще му се изсмее и ще си тръгне.
Намери си млад мъж, без емоционален "багаж". Няма как, който и да е чичко да се конкурира визуално със свеж млад мъж.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 10bb9bb446
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Авторке, имах отношения с подобен екземпляр на 45г. само че отдавна зарязан от жена си и с дете, с абсолютно същия профил като твоя дърт мераклия, даже и по-зле. Зарязвай го от раз и не се обръщай назад! Моят беше с емоцинален багаж от предишни връзки, на всичкото отгоре на външен вид застарял и неподдържан, но с претенции на женкар, говореше много за жени и за миналите си сексуални подвизи, склонен към заяждане. Лъжеше ме, защото явно се опитваше да играе на няколко фронта и въобще психарска история. При теб поне не те е залъгвал със силни думи за обич, докато моят хубостник ги сипеше на килограм и това някой да си играе с чувствата ти е много долно. Такива не могат да поддържат нормална връзка, защото са емоционално незрели и егоцентрични, и гледат да си избиват комплексите чрез флиртове с жени. Аз го зарязах, но болката от това да се чувстваш обзценен и с подбито самочувствие трудно отминава.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 06c586fcf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Не им слушай негативните коментари. Връзката ви е сериозна. На този етап не можеш да очакваш повече, но той не иска дс живеете заедно и най-притеснителното е това, че не го разпалваш много. На мен ми звущи като дс се виждс и с други. Не е ясно колко е сексуален. Зависи и от това. Ако правите секс 1 път седнично, е ок. Може да не ти изневерява. Обачее ако е плейбой и ти нямал нюх за тия неща, може да ти убягва нещо. Принципно ви е гомяма разликата и може да си е вдигал самочувствието с теб до един момент. После идва друг в който просто иска да е с някой без да се напряга. Не е ясно дали гледа на теб като на дете, но е възможно. Трябва да опипаш почвата за други сигнали.
Аз ти се чудя ти защо искаш нещо сериозно въобще. За него следвсщата крачка ще е бебе и ти трябва да тръгнеш да раждаш още сега. Не знам, помисли си, да не се окаже, че ти кръшка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0aa0d57f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Омръзнала си му. Чета за начина му на живот и поведение с жените- младите основно. Просто си търси повод чрез думичките които ти е казал да те разкара. Оглежда се най- вероятно вече за нова, свежа плът. Още някоя друга година ще поддържа този модел, след което ще спре да бъде атрактивен еродит- превъзпитател. Младостта е нещо прекрасно и невинно, но в случая ви пречи и замъглява съзнанието.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f6fe793178
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Постави себе си на първо място и не тичай след мъже. Не ти цени времето и усилията, които влагаш, ок, остави го той да прояви интерес. Ако се дръпне и не те търси, продължаваш напред.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 539388743f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   . От номер 4. От написаните пояснения вече е повече от ясно, че срава дума за женкар. А щом ти казва, че не разпалваш мъжа в него, значи има и други разпалки, с които запълва седмичния график.
Ти си прецени дали ти харесва да те разиграва някакъв анаболен чичка, който има повече гънки по корема, отколкото в мозъка.
Това негово изказване е унизително и арогантно, и означава само едно - връзка без секс. 2 пъти седмично секс за млада жена е подигравка. Мъжът до теб, ако сега не те желае, замисляла ли си се какво ще се случи, когато родиш и тялото ти претърпи известни промени.
Заслужава да го зарежеш, като го поставиш на място. Кажи му, че си тръгваш заради голямата възрастова разлика, че 2 пъти седмично секс за неговата възраст може да са достатъчни, но на твоята възраст са необходими минимум два пъти дневно секс.
Намекни му, че е застарял ерген.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker