Опитвам се да продължа, но още го мисля - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Опитвам се да продължа, но още го мисля
преди: 2 години, 20 дни, прочетена 926 пъти
Здравейте! Ж24 съм. Преди 2 месеца почти се разделих с бившия си приятел, като явно и двамата все още не отстъпваме кой е крив и кой е прав. За мен си е зарязване, тъй като в началото на отношенията ни го направи пак- изчезна и след месец се сети пак и аз се върнах. Сега обаче не подхваща нищо за разговори на живо, веднъж само ми звънна и каза като съм готова на др ден да пиша и той не ми отговори, отговори ми след като отиде на работа . Реално имахме едно виждане за 5 мин, в които му дадох неговия багаж, опита се да завърже тъп разговор, ни освен да стои и да ме гледа и да пита тъпи неща, друго не стана и казах Лека вечер . Малко след като ме заряза, до мен се появи човек, който беше категоричен, че няма да ме пставя сама, да плача толкова много и да се самоунищожавам. Опитах се да го отблъсквам, но в крайна сметка нямах сили и го оставих да прекарва всеки свободен момент при мен. Държи се прекрасно със сигурност, няма база за сравнение с бившия, който се отдръпна само защото 'съм го молила за целувка или прегръдка и било насила (което за мен щом е насила значи е нежелано и говоря цял ден да не сме се видяли и той да не се сети)'. Отделно не прекарвахме време насаме, все бяхме с негови приятели, оставахме сами след като си тръгнат, което винаги е било след 1-2-3 вечерта. И това исках малко да се промени. Не ме разбирайте погрешно-не съм мрънкала всеки ден. Просто исках примерно 1-2 вечери да прекараме насаме, тъй като след работа той се прибираше късно и винаги с някого или хората после идваха. За целувките и близостта също- не съм искала нонстоп мляскане. Но той мнохо се отдръпна и на мен ми тржеше, имах нужда да ми каже, че всичко е наред и тн. Имах нужда от повече уверения заради нещата, които се случиха в началото на връзката, понеже бях разбрала някои кофти работи, отделно и по време на връзката също имах съмнения, но никога доказателства (за наркотици и дали се занимава с други).
Боря се със себе си. Знам, че второто момче е най-добрия избор като отношение, като виждания за бъдещето.
Имам чувства, но не мога да забравя първия. Още си поплаквам от време на време, още ми тежи, болно ми е как се случиха нещата, защото той беше единствения, когото виждах до себе си в бъдеще. Връзката ни беше 5 месеца, но.. Много бурна и емоционална и може би затова не мога да се откъсна. Дори не знам мисли ли още за мен, дали ме обича.. Сега съм болна и на няколко пъти ме пита как съм-има все някакъв интерес.. Но ме е и страх да не страдам пак. А второто момче не заслужава да го наранявам и не знам какво да правя. В началото му показах ясно, че освен секс и дето се вика 'кошче за душевни отпадъци", за връзка не съм ок и той беше съгласен. Когато го спирах да идва и да остава, казвах му да не се занимава с мен, защото ще го нараня, отговорът беше" не се притеснявай за мен, важното е как ти се чувстваш'.
Объркана съм много.
А ако пък пак се върна при онзи, всичките ми приятели ще ме освиркат жестоко. А иначе всички ме харесват с второто момче, постоянно ми повтарят не го оставяй, виж как се държи с теб.. Да де, ама пусто сърце...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 16 дни
hash: 1d341eaed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не започвай връзка с второто момче: жена съм, но искам да ти кажа, че това да ползваш друг човек като заместител се плаща скъпо и прескъпо. Първо се погрижи за себе си, превъзмогни края на връзката си и чак тогава реши искаш ли да си с второто момче или не: от позицията на симпатии, не на страх, че ще останеш сама или желание някой да ти гали егото.

 
  ...
преди: 2 години, 16 дни
hash: a97c0abbd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Затова не се хващай с някой след 2 месеца.Не се продължава за 2 месеца, нереалистично е.
Какво ревеш за този , който си е ходил и идвал още в началото, когато му скимне? Това е кофти човек отвсякъде, прекарвал е повече време с дружките, отколкото с теб. Нищо чудно и да е спал с други.
Гледай си новата връзка, бившия е бита карта. Че чак и мислиш да се връщаш? Пишеш, че си разбрала кофти неща, и мислиш да се връщаш?! Сериозно ли? Аз не бих и поздравила, ако срещна бивш, нито да го гледам. Миналото е минало.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker