Не мога да се влюбя и мисля да остана сам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да се влюбя и мисля да остана сам
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 906 пъти
Ами вече съм в напреднала възраст, на 36. Последно се влюбих иситнски преди осем години. Имаше силна химия с една колежка, но тя си пада по лоши момчета. Няма да влизам в подробности, накратко отряза ме. Известно време ѝ тичах по задника, после аз самият направих много промени в себе си, почти прекъснах контакт с нея.
За тези осем години много вода изтече, имах няколко опити за връзка, но не се получи. А аз съм си обещал да не се обвързвам сериозно, ако не се обичаме истински с някоя жена. Но просто не става. В един момент даже още повече ми закоравя сърцето. От три години не съм имал и опит за връзка - само кратки афери за секс и проститутки.
Вече взех да губя надежда, почти съм приел, че ще остарея сам. Гледам да се настроя да не мразя жените, че били такива или онакива. Те са каквито са и имат право да искат това, което искат.
На моите години почти няма останали читави свободни жени. А и критериите вече са много високи. Иска се мъжът да е алфа, с мускули, със статус, с пари.
За мен, не съм топ, в никакъв случай. Господ не ме е дарил с красота. Правя каквото мога, за да се поддържам - спорт, дрехи, прическа. Не съм и богат, над средната заплата вземам, към 7к месечно. Тоест ако имам семейство, няма да гладуваме, но съм далеч от нов мерцедес, почивки по луксозни дестинации, мезонети.
Не съм и някой мухльо и чехльо. Имам добър социален кръг, общувам добре с хората, имам много приятели, интересен живот. Даже доста хора се чудят как може да съм сам още. Един приятел ми сподели, че от четири години откакто сме в една компания, той се сеща поне за пет момичета, които са искали да са с мен. Но, ако са тези, които си мисля, просто нямаше чувства от моя страна.
Едва ли може някой да ми даде съвет, просто си споделям какво ме мъчи. Но съм твърд в решението си. Ако не се влюбя пак както тогава в колежката ми, ще си остана сам. Няма да правя компромис и да се обвързвам просто така. Явно Господ е решил, че не съм достатъчно добър и не заслужавам любов.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 581a5deacb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Със 7 к месечно и бил сам, как да не можеш да си позволиш Мерцедес, можеш, направи го и ще се лепят, най-вероятно не като бившата колежка, но все може да изпадне нещо.
Явно имаш тесен социален кръг, прибираш се от работа, хоп в къщи, на другия ден същото и така до 40-50 г.
Я се стегни в перфектната възраст си за създаване на семейство, олегналите жени точно такива като теб търсят -осигурен, с жилище, готов за семейство, има много свободни от 26 до 36 години, които искат същото като теб, просто бъди по деен
М36 :)

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a0961aa735
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   1, не е така. Имам активен социален живот - спорт, танци, ходене по планини, по обучения, купони. Не се заседявам след работа. И колата ми е ОК, 10 годишно БМВ, но не е мерцедес за 200 бона. А вече са такива изискванията сякаш. А и не искам да правя компромис със сърцето си, това е много важно за мен.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e8f5c0e0b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ако ти вземаш 7000, а бъдещата ти жена 3000 преспокойно ще можете да пътувате по света, да имате хубава кола и да изплащате жилище. Много над средния стандарт за страната си. На 36 г не си в такава възраст, че да мислиш, че ще остарееш сам. Нужни са ти нови, свежи контакти. Защо не предприемеш нещо? Посети големите групи за пътувания и обяви, че си търсиш компания за пътуване в чужбина.Често тръгват заедно муже с жени. Там е вероятно да срещнеш жена, която има добри доходи и стабилна професия, с която е по-вероятно да има за какво да си говорите и е по-вероятно да се влюбите, когато сте на ново място.
Може да се запишеш на някакъв курс, където освен че ще научиш нещо ново, ще имаш възможност да се запозна с нови хора със сходни онтереси с твоите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 97724406e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Парите, когато се касае до свестен мъж, който държи на любовта и уважението и не иска да привлича жените с материалното си състояние, могат дори да бъдат пречка за намиране на също свястна жена. Естествено, че всички жени гледат мъжът да не е бедняк и искат да е пробивен в работата, но ако основната причина за женския интерес ще са парите и имуществото на мъжа, то той има основание да не иска да има нищо общо с точно този тип материално настроени жени. Това и аз съм го усещал в последните, да речем, 5 години, когато няколко мацки в квартала, които в предишни години не ме забелязваха, рязко започнаха да проявяват интерес към мен. Естествено, когато вече попрехвърлиха 30-35 години, позагубиха свежото си излъчване и вече батките не ги искат дори за едно бързо изчукване. Също и две от бившите ми, като надушиха за какво иде реч, се пробваха с някакви умилквания колко ни било готино заедно на младини и как искали отново да сме заедно. Голям майтап. :)

Самият начин на живот също оказва влияние над това каква ще е средата на общуване. Нормално е един мъж, който е наясно със себе си и с каква жена би желал да споделя живота си, да не се задоволява с посредствени жени. Да си зле придружен е по-лошо, отколкото да си сам, тъй като влагаш и пропиляваш време, усилия и средства за жена, която нито е на твоето равнище като цели и разсъждения, нито те прави щастлив. Способният да бъде отговорен и отдаден на семейството си мъж иска да вижда същите добродетели и у жената. Около 20-30% от жените са с хубост над средната, но много малък дял от тях са способни да задържат интереса на мъжа и извън леглото. Повечето си мислят, че само с външност ще се получат нещата, но пропускат това, че креватните изпълнения не могат да заместят липсата на личностни качества. Освен това, разумният мъж мисли поне 10 години напред и е наясно, че жена на 35 години, чието основно или единствено "качество" (дадено ѝ наготово по рождение, т.е. дори не е нейно постижение) е външността, ще е много по-зле на 45 и тогава, когато вече няма нищо друго, с което да направи живота на мъжа по-приятен и лесен, за какво му е? Повечето българки, поради много вредния си начин на живот и постоянното запушване на порите на лицето си с тежък грим, още на 35 години изглеждат като на 45-50. А един 36-годишен мъж, който се развива успешно на тази възраст и спортува, трупа опит и залага основно на своята отговорност и другите си личностни качества, има всички предпоставки за увеличи своята стойност като годен за семейство мъж в годините след това.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a93a2f854a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ти няма как да се влюбиш като на 28, защото най-малкото си с друг хормонален фон и много по-улегнал като мъж, все пак си средна възраст и това е нормално. По-скоро ще е някаква спокойна привързаност и силно сексуално привличане най-много. Излизай с жена, която те привлича сексуално и емоционално, другото само ще се нареди.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 68cb7d7ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Пич...стегни се :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bf5d44fc6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Възможно е с годините да закоравяваме сърдечно и нещо да ни пречи като защитна реакция от пореден неуспешен опит. Аз лично съм си казал , че ще съм сам , защото спрях да вярвам във всякаква любов и подобни глупости, които просто галят егоизма на хората, които не искат да са сами на всяка цена.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: eeca6d8e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ще се влюбиш отново. Любовта е за хората, които могат да обичат. Щом си се влюбвал преди, значи си способен да се влюбваш и да обичаш.
Истинските влюбвания се случват рядко. Останалото са харесвания, хлътвания, физическо привличане, но не и влюбване. Човек не се влюбва всеки ден. Освен това е било нужно време на душата ти да се излекува от разочарованието от предишното влюбване (което показва, че е било истинско) и да събереш вътрешна смелост да си позволиш да се влюбиш пак. Страхът от нараняване, отхвърляне и болка е много силна вътрешна спирачка. От написаното от теб ми се струва, че вече си готов от отвориш сърцето и душата си за нов човек. Финансовите аспекти (заплата, стил на живот и пр. ) няма да ги коментирам, защото те няма да имат значение, когато любовта е истинска и от двете страни.
Правилно е, че не искаш връзка без любов. Ти си от хората, които не биха били щастливи в такава връзка. Още едно доказателство, че можеш да обичаш истински. Затова последното ти изречение "Явно Господ е решил, че не съм достатъчно добър и не заслужавам любов" няма как да бъде вярно. Хора като теб, които са способни да обичат, заслужават да обичат и да бъдат обичани.
Както писах по-горе - мисля, че минало достатъчно време от предишното разочарование и си готов да обичаш отново. Затова ще срещнеш любовта скоро. Ще се случи, когато най-малко я очакваш. Успех!
~♥~

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7e4b7f180a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ок. Поне теб да не те мислим. :)))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker