За женски оргазми, предлюбовна игра, лизане.... Satanic Blasphemer Кой колко задоволява? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За женски оргазми, предлюбовна игра, лизане.... Satanic Blasphemer Кой колко задоволява?
преди: 2 години, 19 дни, прочетена 1866 пъти
Ейй, това жените само като започнете да се надувате ме пръскате от смях и ме избива на агресия.

Една зла феминистка като Black Sabbath с играещи хормони се замести от друга такава. Както знаем в природата празно място не остава. Сигурно Black Sabbath я е забременил нейния сатанист и сега малко се е кротнала, но другата подред още е в по-ранен стадий.

„А в секса ви знаем колко усилия полагате - колкото да задоволително себе си. За женски оргазми, предлюбовна игра, лизане.... да не ви питаме, че няма да издържим на това да ви се смеем. А че ще си избрали фригидни и мързеливи сухарки, също е ваша вина, а може и да не са мързеливи и флигидни сухарки, просто да не знаете как да ги предразположите. „

Искаш ли да видиме според мъжкото мнение ВИЕ КОЛКО НИ ЗАДОВОЛЯВАТЕ НАС????

И да повечето сте фригидни, капризни и подмолни надувки, способни единствено на гадни и евтини номерца.

Толкова добре ни задоволявате, че ако питаш всеки ПЪРВИ МЪЖ би отишъл при елитна проститутка, за да може да си отпусне душата!

Лизане, гъделичкане, мрън-та-дрън, тя горката е толкова безчувствена, че аз ще я предразполагам 2 часа, за да ѝ го вкарам, а през това време топките ми ще са станали индигово-синьо-бенбени! Ай няма нужда. Никой не ти е виновен, че си бавен реотан. Да си си играла с ръчички в тийнейджърска възраст и да си си напипвала G-точката, а не сега да ми викаш как не могла да изпита нищо. Е, на мене никой не ми плаща за 1 час лизане!

До всички участници: Мъже колко ви задоволяват жените? Оставате ли задоволени и гаджетата ви изпълняват ли вашите сексуални фантазии?

Ай сега малко да те приземим на земята. Поне с това си наясно:
„Но да, то вината винаги е в жените, мъжете сте перфектни.”

Мод: BS си пише, просто не се подписва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 17 дни
hash: 3905aab21b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Бая злоба има в темата ти. Явно съм те засегнала с коментара си, а ако не съм права, защо правиш цяла тема? Значи има някаква истина, щом се обиждаш, пък и от темата ти излиза така, че едва ли не всички, или в най- добрият случай, почти всички жени, с които си бил, са фригидни. Е, в тях ли е проблемът или в теб?
Иначе, по темата с това, че съм фригидна и не знам си каква още: с приятелят ми сме пробвали някои нестандартни неща по моя инициатива, които той преди с много по- опитни от мен, не са правили. Така, че нещо си в грешка, пък и ми се струваш доста огорчен от жените.

Satanic Blasphemer!

 
  ...
преди: 2 години, 17 дни
hash: 3905aab21b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   А, и, между другото, не помня някъде да съм писала, че не усещам нищо по време на секс. Явно много ти се иска да е така. Пич, на колко години си, че правиш цели теми, заради някакъв коментар в анонимен сайт? Доста инфантилно ми се вижда, а това май не е първият път, в който го правиш.

Satanic Blasphemer!

 
  ...
преди: 2 години, 17 дни
hash: ac732a049f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Аз съм жена на 22г.
По отношение на секса, мисля че трябва да има взаимност. Проблемът е, че масово хората са егоисти.
Например аз като видя у приятеля си страст и желание, започвам да искам да правя всичко, което обича. Както и той. Смятам, че когато няма егоизъм, всичко ще е наред в интимния живот на партньорите.

М.М.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 17 дни
hash: d45bef3ac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Авторе, ти написа нещо много вярно и важащо при много мъже, а именно - продължително отлагане на същинското любене, докато мъжът през цялото това време е възбуден до пръсване. Сещам се за подобна тема, в която бях писал нещо в тази насока, която си загатнал горе: http://spodeli.net/1/story-163993.html
Копирам мнението си от нея:

"Авторе, това е съвсем нормално. Отделно, че и гумата пречи да усетиш 95% от удоволствието, което иначе изпитваш без нея.
Повечето жени дори не са наясно, че за да е мъжът надървен, неговото сърце всъщност работи по-учестено с цел да изпомпва повече кръв, която издува каналчетата на члена. Ако жената протака излишно дълго време, преди да се встъпи към същинските действия, няма защо да се учудва, че после мъжът не е така дееспособен, както е бил в самото начало на възбудата си.
И аз съм имал няколко подобни засечки преди години, когато тогавашната ми приятелка искаше в началото половин час нежно галене и масажи по тялото, целувки по вратлето, леко захапване със зъби по ушите, галене по косата, лизане и т. н. Пък аз през това време съм камък до пръсване и то сърцето след определено време вече се уморява да работи на бързи обороти и накрая става нещо, но не точно това, което жената е очаквала. След една подобна случка, в която буквално не можех да го вдигна след продължителни масажи и лизане от моя страна, си поговорихме и казах защо се случва така. Тя прие нещата спокойно и не правеше драми от това, а реши да види дали наистина това е причината. На другия ден си идва от работа и още от вратата задъхана и с някакъв съблазнителен поглед се втурва към мен и ми казва "Начукай ми го, бе, животно! ", като без никаква подготовка направо се започна с едно бурно взаимно сваляне на дрехи и едва не си ги разкъсахме. Въобще не ѝ пукаше, че в момента работя. И сам можеш да се досетиш, че тя си го получи доста здраво и хем я болеше шийката на матката, хем искаше още няколко пъти да повторим. Оттогава не е искала повече предварителни масажи и лизане, макар че доста ѝ харесваха и двете неща в годините преди това. Искаше си тази доза нежности после преди заспиване, но задължително след като първо си го получи грубо и първично."

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 17 дни
hash: 061d634d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Женска инициатива- такова животно няма! Ако разчитам "тя" да ми го вдигне- секса е мираж. Само намеци, че е готова, че и се прави "нещо" и позира по бикини или хавлия. Толкова. А като започне играта, започват и желанията, указанията и почти винаги вмества нещо не свързано със секса на което е получила отказ. Женски хитринки отдавна разгадани но те си ги ползват целенасочено и са убедителни по някога!

 
  ...


...
преди: 2 години, 17 дни
hash: 01909ea579
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Авторе, много си прав! Монетата винаги има две страни. А, феминистките много обичат да закачат с двойния аршин, за нея може, за него не. Уж равенство, а пък това било дело на мъжа.. Та, мани ги тея болни мозъци, същите са като Мелиса с 50-те смени на пола (последно така и не разбрах мъж-лесбийка ли стана, ко направи..). Природата си е дала функции, задължения и насоки на всички живи същества, включително и човека, всеки който бяга от това не е "модерен" или "неразбран", а пълно куку.
Сега по темата - М23, с приятелка 2-3 години. Абсолютно незадоволен съм, от моя страна винаги съм предлагал всичко, но често нещо по-пикантно се отказва (дори и насоката да е за нейно удоволствие), а за мен още по-далечна дупка на кавала, какво повече да кажа. Стандартен секс, от време на време уж да се усети по-романтично когато сме в такова настроение и това е. Няма нови пози, нови места, нови неща.. Като цяло е за едното изтръпване и близост, ако мога така да го опиша.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 17 дни
hash: e7cae98790
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

7.   Ми ходи при проститутки и си мисли, че си супер якия любовник. Ще те хвали, щото и плащаш.
Фригидна жена няма, има кофти любовник. Само ръгате и това е.

 
  ...
преди: 2 години, 17 дни
hash: 53053e2e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Не съм мъж, жена съм и ще кажа, че съм напълно съгласна! В секса може да се сложат само едни граници, но никога не пречи да се експериментира. Освен това, когато една жена се погрижи да задоволи един мъж всъщност това задоволява и нея. Няма нищо по-хубаво от това да знаеш, че мъжът (под теб) трепери от удоволствие от твоите ласки или удоволствието, когато му позволиш той да те насочи, да ти покаже желаното темпо и да го последваш. Е, няма как след това и жената да не получи съответните ласки. А и честно казано, аз лично получавам повече удоволствие, когато го доставям. Като да подаряваш подарък. А и това е възможност контролът да е в моите ръце. Все едно жената да води и ако сгреши не би трябвало да се притеснява от това да я насочат, да ѝ помогнат. Сексът трябва да е страстен, пожар, който да гори и да изпепелява. Там би трябвало не да се мисли, а да се действа, да се усеща и всяко усещане да кара кожата ти да изтръпва... Ако сте заедно от дълго време може да си създадете правилната обстановка. Приятна музика, приглушена светлина, вино, ягоди, сметана (може да влезе в употреба в любовната игра), превръзка за очите (нека очите не виждат, а кожата да усеща), белезници... Може и ролеви игри... Дори някой мотел... Изобщо всичко, което ще върне страстта в играта.
Angela999

 
  ...
преди: 2 години, 17 дни
hash: 71b19bdf00
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   до автора

Ако оплаквания от моята почти нямам.
Поискам ли си свирка - прави. За секс - 9/10 пъти е навита, като обикновено приключваме 1:1 или 2:1 за нея. Или 3:2 :)
Но си трябва предразполагане.
Ако е някоя неангажираща връзка почти е сигурно, че секса ще е когато си поискаш. И където си поискаш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 16 дни
hash: 528d858a11
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Satanic Blasphemer, на колко си години ако не е тайна? И от колко време си с текущият ти приятел ако не е тайна?

 
  ...

...
преди: 2 години, 16 дни
hash: 3ba5c6cf9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Авторе, по писанията ти си личи, че си същият егоистичен глиган като тези, за които говори Satanic Blasphemer. Обидил си се, защото истината боли. Старай се повече за жените в леглото и няма да страдаш от самота. Трябва да се раздаваш докрай, иначе никоя няма да те търпи. Жените не обичаме егоистични дървета.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker