Той вече не ме харесва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той вече не ме харесва
преди: 2 години, 10 дни, прочетена 977 пъти
Мъжът до мен вече не ме харесва!
Родих две прекрасни деца от този мъж. Сексът с него беше като истинско любовно сафари, където той беше хищникът, а аз неговата плячка. Всепоглъщащо и уникално изживяване.
Но вече нещата не същите.
Да, тялото ми се промени след раждането, но положих големи усилия, за да си върна фигурата. Преди тежах 48 кг., сега съм около 53. След раждането вече смених два размера на сутиена, т.е. гръдната ми обиколка нарастна. Почти нямам стрии (2 малки линии на бедрата), кожата ми стана много по-чиста и мека след второто раждане. Единственото е, че родих секцио и двата пъти и имам белег, който след време ще избледнее. Коремът ми е вече е прибран и съм почти плоска в тази област. А с постоянното носене на децата си създадох и плочки на корема, които се забелязват. Наложи ми се да скъся доста косата си. Преди това бях с изключително дълга коса, но след две бременности косата ми доста се изтощи и си направих френска черта (мислех, че това ще изгради ново секси амплоа) и за моя изненада всички ме харесаха.
Постоянно получавам комплименти дори и от други мъже. Често се случваше даже да флиртуват с мен, когато съм в магазина или когато пътувам.
Едва успявам да се откопча от един колега, който очевидно ме намира за "изключително парче". Даже получих предложение за любовна афера от мой приятел.
А моят мъж по цял ден не става от компютъра и постоянно работи. В началото си помислих, че харчим много пари и той милият се опитва да ни ги набави, но аз не посещавам никакви салони и не ползвам скъпа козметика, даже почти не ползвам такава. Рядко си купувам скъпи дрехи и обувки. После си помислих, че има афера с колежка, но и това не е или поне не забелязах никакви признаци за изневяра.
Не сме били интимни от месеци.
Яд ме е, защото той наистина е точно моята сродна душа във всяко отношение. Силно се съмнявам да намеря по-добър от него, а и не искам. Искам просто мъжът до мен да ме забележи, да ме хареса, да ме желае.
И докато аз седях и си блъскам главата как да провокирам някакво желание в него, моя приятелка ме съветва да се съглася с предложението на един познат за афера за една нощ. Нещо, което е неприемливо за мен, а и да си развалям семейството заради едното "клецане" ми се струва идиотско.
Вие какво мислите?
Ще ми е интересно да прочета и мнения от мъже.
А има ли дами, които са като мен?
Angela666

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 дни
hash: 7eae711c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Примири се с фактите това не е болка за умиралка ,ако искаш да те желае стани светица :)-Ако пък удоволетвориш желанията си пак няма да те желае защотото вече няма да си светица.Пази се от приятелкста си. ..ако собствения ти мъж не може или не иска да плаща за теб чуждия още по малко...много е лесно да. Бъдете приятели с нвкой до като. Друг плаща за вашите грехове ще разбереш твойта приятелка колко ти е приятелка когато започнете да плащате една за друга .Тя си мисли ,че ксто е зла не може да плати по голяма цена и за това ти дава съвети ,но ще дойде време положението и ще се влоши и ще търси злото което е била.

 
  ...
преди: 2 години, 8 дни
hash: 16d045281f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Мъжът ти с пълно право не те поглежда, защото усеща каква никаквица си. И явно патка ти е изпила мозъка,който и без това липсва,за да слушаш някаква си курветина приятелка да му изневериш. Ти си позор за целия женски пол.Къде си тръгнала,кукувицо ненормална на тия години по чужди мъже.Как може и да ти минава подобна мисъл да ти минава!!?
Ако съществуваше инквизицията,всички курви щях да ви сваря по най-жестокия начин.
Сядай си на мирзиливия пърдялник и кротувай.
Неблагодарница.
Заслужаваш да ти забият анална крушка в задника.

 
  ...
преди: 2 години, 5 дни
hash: db417e5d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Силно вероятно е да има друга жена, това абсолютно отговаря на подобно поведение. Колко време през деня мъжа ти е сам или на работа ? Ако пък смяташ че от работа няма време за изневяра, замисли се за офертите от твоите познати и колеги. Точно там се случват изневерите най-често.

Разбира се има възможност, макар и малка, наистина да се е вглъбил в работата. Във всеки случай поговори с него за въпросния проблем. Ако не даде смислен отговор, няма промяна, отрича или избягва темата - връщаш се към вариант едно. Оттам нататък прецени дали те устройват такива отношения дългосрочно. Все пак ако има любовница може да се разделят някога и тогава ще се сети пак за теб.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 дни
hash: da8d8ce96c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   "Нещо, което е неприемливо за мен, а и да си развалям семейството заради едното "клецане" ми се струва идиотско."
Браво, това е похвално според мен.
Поговори с него, кажи му как се чувстваш. Отидете някъде само двамата без децата, опитай се да разпалиш огъня.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker