Много жалка картинка, но истинска! Победата е само привидна! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много жалка картинка, но истинска! Победата е само привидна!
преди: 2 години, 14 дни, прочетена 1496 пъти
Изглежда сякаш навсякъде ние жените сме обиждани и малтретирани и то с наслада. Ми браво на мъжете, постигнаха каквото искаха, дори вече посягат само на малките момичета и над 25 години за тях всички са стари.

Секс, секс, млади момичета...

Ами да дадем на мъжете господството и ПОБЕДАТА, която желаят... Ние не живеем в този свят за победа над другите.
Но и да им поискаме прошка за това, което сме направили може би и ние.

...

Защо ли аз от мъжете в живота ми видях толкова много добро и толкова много ги обичам? Защо ли винаги ще обичам мъжете като най- страхотните хора, които познавам?
....

Ех, само да можехте да видите, мили братя, че пред Вселената ние жените всъщност сме ваши сестри. Че ние като вас също изпитваме гняв и болка, и че с вас като едно цяло сме съградили този свят и един без друг няма оцеляване!

Само да можехте да видите как всяка една дума използвана към някого с ненавист и презрение остава във вашето подсъзнание и по- късно в бъдещето може да се превърне в определено неразположение във вашето тяло, което да изпитате, а безразборният секс без любов оставя пукнатини, а после след време ненавистта се превръща в заразни вируси във въздуха...

Някой дори казвал ли ви е защо имаме опасни вируси и опасни болести? Не е само заради лаборатория или някакво замърсяване, това е човешката омраза, конфликти, които няма как да се видят с просто око, но в невидимата атмосфера те се манифестират като зарази или стрес, болести и всякакви ужасни неща, катаклизми, които заплашват да унищожат човешката раса.

Тези от вас, които изглежда преценяват жените за външност и възраст, които искат тя да е покорна и да не е на повече от 30, нека ви попитам нещо и не ви питам като учителка, която ви наставлява, а съвсем честно:

- Вие вечно ли ще бъдете млади?

- Вие никога ли няма да се разболявате?

- Вие никога нито веднъж за нещо дребно ли не сте имали нужда от помощта на жена? Вашите майки или баби, лели?

- Ако някой обижда вашите майки и лели както вие обиждате нас в този сайт, това ще ви направили безкрайно щастливи?

- Ако се разболеете един ден и имате непрекъснато нужда от помощ и семействата ви са далеч, чия ръка ще ви държи в трудностите?

-Вечно ли ще живеете и никога ли няма да напуснете този свят?
- Наистина ли абсолютно всяка една жена в живота ви БЕЗ изключение е била лоша?
..

Обръщам се основно към мъжете, защото изглежда сякаш при тях негодуванието към нас е по- голямо, и ВЯРВАМ, че с манипулативните си действия и ние сме го предвизвикали. И все пак ние сме ваши сестри...
..
Ако един ден човек има неразположения в тялото е ВИНАГИ хубаво да се запита дали не е обидил някого в миналото и дали не е навредил на някого.

Докато има насвояване на омраза между половете и омраза в човешките съзнания ще има винаги и неразположения, както и нещастие, вируси и така нататък...

Как извън тези неща ПРИЯТЕЛСКИ да ви покажа, че този, който ви вдъхновява да мразите който и да било всъщност не ви прави услуга и "победата" е само временна? Че и вие като хора страдате и имате нужда от помощ?

Eдин човек дали е готов да осъзнае това?

Знам, че много хора ще направят ВСИЧКО възможно да се възпротивят на този пост и може да насипят обиди, но това е Вселенската истина. Трябва да спрем да се мразим едни други, да простим обидите от миналото и да си подадем ръка! Да си кажем ИЗВИНЯВАЙ за всичко лошо!
Да, от Вселенска гледна точка, ТРЯБВА! Ядосвам ли някого? Тези Вселенски закони не ги пиша аз, те са вечни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 14 дни
hash: 5517a3bc79
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

1.   Нищо не разбрах. Явно мозъка ми е бъгнат. Какви мъже, какви жени?

 
  ...
преди: 2 години, 14 дни
hash: 13cef4114f
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

2.   Не съм съгласен, че повечето мъже искали жена под 30 години...

Повечето мъже искат жена, която на 30 години НЕ изглежда преждевременно състарена като на 40 години или отгоре! Но масата жени са точно такива, защото прекаляват с цигари, алкохол, запушващ порите на кожата им грим, понякога и наркотици.

Повечето мъже искат от жената на 30 години или над тази възраст да не се държи като вечно неблагодарно и недоволно дете, което има безкраен списък от изисквания към мъжа, но не и към себе си.

Повечето мъже искат жената на 30 години да предлага суша в леглото, на която може да завиди дори и пустинята Сахара. Много от женените мъже търпят точно такива жени вкъщи.

Повечето мъже искат жената на 30 години да е уравновесена, отговорна и с правилна преценка за себе си - така, както подхожда на един пълнолетен зрял човек. Да се занимава с мъже на своето равнище, а не да се цели в такива няколко нива над нея. Дори само от това последното идват проблемите на почти всичките жени, макар че те си създават и множество други проблеми по ред други причини.

Повечето мъже искат жената на 30 години да не мачкала чаршафите на десетки мъже. Обществена тайна е обаче какви са "подвизите" на преобладаващата част от жените.

Повечето мъже искат жената на 30 години да е семейно настроена и ако дотогава не е родила, то да има сериозни намерения за това да се случи в обозримо бъдеще, а не да чака до 40-45 години, преди да се "сети", че изпуска вече влака.

Повечето мъже искат жената на 30 години да е женствена и приятна за общуване, да може да се разчита на нея. Почти никоя съвременна жена обаче не е такава.

Повечето мъже искат жената на 30 години да не лицемерничи и хитрува, да не се преструва на слаба или на жертва с цел да се възползва от тях; да допринася за техния живот, както тя изисква и очаква от тях да правят същото.

Повечето мъже искат жената на 30 години да е наясно, че връзката се гради на взаимност, разбирателство, разумни отстъпки, пълна откритост в общуването и общо поемане на отговорности; а не само единият да тегли връзката, докато другият паразитира на негов гръб. Много от жените често забравят, че мъжете не са врачки да четат мислите им.

п.п. И една забележка, ако позволиш, авторке. Като пишеш обобщаващо "мъжете", ти всъщност имаш предвид 5-10% от всички мъже, защото точно те са ти трън в очите и те са тези, в които 95% от жените се целят. Прочети първото мнение в една съседна тема със заглавие "Това е проблем при всички хора" (явно съставена от теб или от друга жена с твоето мислене), за да ти стане по-ясно: http://spodeli.net/4/story-166136.html

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 14 дни
hash: 4eb53d8c12
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

4.   Първо - не си ми никаква сестра.

Второ - аз няма да бъда вечно млад на Земята, но си търся млада жена ДО МАКСИМУМ 25 годишна възраст. МАКСИМУМ казах. Ако въобще имаше някакъв по-сериозен избор на млади и красиви жени, дори бих си взел такава на 18.

Трето - за предпочитане е да е девствена, което включва да не е лапала п*шки в междучасието и да не се е нанизвала отзад "случайно, по стечение на обстоятелтвата".

ВСИЧКИ ДРУГИ ЖЕНИ СА ВТОРА УПОТРЕБА, БРАК! Ако се наложи да е втора/трета... употреба, то ще е само защото такова е предлагането!

Четвърто - за разболяване не ми говори.Ти на колко болни гаджета помогна и с какво? Точно по този критерий сте тотал щета, защото чукне ли някакво по-сериозно заболяване на вратата на мъжа различно от настинката и едноседмичното грипче, бягате не с 200, а с 2200 през прозореца на мъжа.

Точно заради това мисля, че НА БОЛНА ЖЕНА НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОМАГА. Поне аз не бих губил време и средства. Да се оправя, както може. А ако не може, никой не е затварял гробищния парк.

От тази гледна точка болна жена НЕ БИХ ПРИЕЛ ДО СЕБЕ СИ И НЕ ПРИЕМАМ. БЕЗ ХРОНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, БЕЗ ЛУКСАЦИИ НА КРАКАТА, ГОВОРНИ ДЕФЕКТИ И КАКВИТО И ДА СА ПО-СЕРИОЗНИ ФАМИЛНИ ОБРЕМЕНЕНОСТИ!

Пето - имал съм нужда от помощта на жена и никога не съм я получавал, освен минимална такава от баба/майка. Дори напротив, при нужда с мен жените са се гаврили и са гледали само личния си интерес.

Шесто - не се връзвам на обиди. Не мисля, че майка ми е светица, честта на която трябва да браня на всяка цена.

Седем - ако се разболея някой ден, ще разчитам на себе си и на докторите, доколкото биха ми помогнали. На жена никога не може да се разчита, камо ли за здраве! Обясних подробно защо по-горе.

Осем - не мисля, че ще живея вечно на тази Земя.

Девет - Да, всяка жена в живота ми е била лоша. Бях споменал преди време, че благодарение на вас жените, животът ми тръгна в съвсем друга насока - с други думи СЪСИПАХТЕ ГО! Пожелавам същото на вас!

Десет - пак ти казвам, не си ми никаква сестра, както на никого от хората тук.

Пишеш в стила на Ню Ейдж хипи и дъновистка последователка. Мисля, че си още млада и имаш нужда от психологическа помощ. Потърси я от акредитирано лице!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 13 дни
hash: 3ebf6d786d
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Поредната доза квантов мистицизъм, примесен с едновремешни псведво духовни учения на нерелизирани сектанти, в жалък опит, да се обвие в токсичен феминизъм ...

Не, благодаря!

 
  ...
преди: 2 години, 13 дни
hash: 2191d61de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   Аз Не съм искала съгласие, номер 2, няма нужда никой да се съгласява, този пост не е анкета, може би много хора го бъркат за анкета.

Номер 2, изглежда, че прекарваш наистина огромна част от времето си в сайта Сподели. Понякога няма тема без твой коментар и също изглежда, че ако жена напише мнение за мъже, ти винаги има какво нещо негативно да кажеш. Наистина ли искаш непрекъснато хората да виждат коментарите ти дори като малко натрапчиви?

Ако не си съгласен, то това е твоя лична свободна воля. Но основната тема в моя пост НЕ Е за на жените. За съжаление, не мисля, че си разбрал смисъла на поста ми. Ако ти желаеш да го разбереш, мога да обясня.

Смисълът на моя пост е, че цялото негодувание и ненавист между хората са причина за техните болежки и страдания по- късно. Лошите мисли на хората разболяват, създават пречки за изпълването на мечтите и желанията им. Вселената е бумеранг. Каквото даваш- добро или зло, рано или късно се връща под една и друга форма при теб.

 
  ...


...
преди: 2 години, 13 дни
hash: 24f2756079
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   Това все едно са го писали трима човека, всеки на различни наркотици, като между тях има и двама шизофреници. Абсолютно нищо не се разбира!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 13 дни
hash: 76595e9b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Здравей авторке. Прочетох ти темата три пъти и няма да правя дълги бобщения на това което си написала, но ще ти обърна внимание на какво си написала към края на темата ти:
"Трябва да спрем да се мразим едни други, да простим обидите от миналото и да си подадем ръка." "Един човек дали е готов да осъзнае това."
Сега аз питам теб дали ти можеш да осъзнаеш, че трябва да спреш да мразиш мъжете. Защо беше публикувала толкова много истории за омразата си към мъжете? Ето само няколко: "Мразя мъжете", "Мразя всички мъже", "Мъжете са ужасни", "Мразя абсолютно всички", "Всички мъже ли са лайнари". Мога още подобни твои истории да ти цитирам, но мисля, че тези са достатъчни. Към края на историята си беше написала: "Знам, че много хора ще направят ВСИЧКО възможно да се възпротивят на този пост и може да насипят обиди,....".
Ако ти наистина мислиш, че трябва да спрем да се мразим едни други трябва да публикуваш този мой коментар и от сега нататък да спреш да публикуваш омразни истории към мъжете. Само тогава ще ти повярвам, че си била искрена в историята ти. Хайде да видим сега колко си съвестна и откровена. Чакам да си видя коментара публикуван.

 
  ...
преди: 2 години, 13 дни
hash: a78353bebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Кифлоприземител, право в десетката, за пореден път. Поздрави

 
  ...
преди: 2 години, 13 дни
hash: dd42a829ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъжете сме същества с елементарни нужди и не ни трябват 10000 разочарования за да си извадим поука. Обичал съм и са ме наранявали , е отказах се ,а съм на 23. Има и много жени в моето положение ,изобщо не е до пола ,а по-скоро в какво общество живеем.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 13 дни
hash: 13cef4114f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   В мнение номер 2 в едно изреченията съм пропуснал да напише "не", затова се поправям тук:

"Повечето мъже искат жената на 30 години да НЕ предлага суша в леглото, на която може да завиди дори и пустинята Сахара. Много от женените мъже търпят точно такива жени вкъщи."

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 2 години, 13 дни
hash: 94c774f37d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   След първите 5 изречения се отказах да чета темата. Коментарите също. На Кифлев отдавна не му чета логореите. Много ще стоите сами докато си губите времето в преливане от пусто в празно в нета, вместо да излезете навън и да живеете!

 
  ...
преди: 2 години, 13 дни
hash: c3cce3b7c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Авторке, не те разбраха, нормално. Не всички са души, когато ти пък осъзнаеш това, ще се спреш да се опитваш...
Наблюдавай без да абсорбираш и без да даваш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 13 дни
hash: 2191d61de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 8, не знам за какви постове става на въпрос, темите, които изброи ВЪОБЩЕ не са мои!

Аз няма да си позволя да напиша тема, че мразя някого! Това е абсурдно, а също, това че тази жена звучи по подобен начин на моя, НЕ ОЗНАЧАВА, че това съм аз!

Моля ви, преди да хвърлите обвинения, поне попитайте или направете проучване, никога не съм писала пост, че мразя някого и няма да го направя! Уча се да обичам всички и да не мразя никого!
Това е все едно ти изразяваш КЛЕВЕТА.

Смяташ, че аз бих се изразила по начин, такъв "Всички мъже са лайнари"... Ужас! Не, това аз не мога да напиша и съжалявам за жената, която се чувства по този начин.

А само мога да кажа, че аз моя приятел го обикнах, когато още нямаше работа и беше доста слаб, ще го обичам с всякакви болести и глупости, няма да се откажа от добър човек за нищо на света!
Готова съм да си дам живота за него, ако нещо лошо му се случи! Това го пиша за номер 4, който каза, че ще избягам, ако е болен. Отново ЛЪЖА, нещо, което изглежда е негов личен предразсъдък.

Обичам и уважавам мъжете, които са били в живота ми много, аз съм им много благодарна, те са ми показвали добрина. Били са истински мъже с мен, дори когато са допускали грешки. Така че моля ви, не пускайте обвинения без да познавате един човек!

И за ваше съжаление на някои хора тук, много от мъжете са все още добри създания и няма да тръгнат по вашия път надолу към ненавистта. Нямам какво повече да добавя.


Аз на непознати хора не дължа НИЩО. Вашето мнение за мен НЕ Е моя работа, защото аз дори не ви познавам въобще, ако поста не ви харесва, НИКОЙ не ви е канил тук...

Моите мъже като ме обичат и уважават, за вас, които друга работа си нямате освен да се джавкате в този сайт, за какво сте ми, ЗАЩО да ме интересува вашето мнение като цяло?

Вие не ме познавате, а изброихте постове, които не са мои, казахте, че ще оставя приятеля си, ако е болен, което никога няма да си го помисля, обиждате поста, сякаш някой ВИ Е НАСИЛИЛ да го четете, а никой в реалността не ви е канил тук! Имате ли някаква чест в себе си? Освен лъжи, нещо друго?

Не ви харесва поста, ами махнете се, никой не ви насилва да сте тук. Всеки е добре дошъл да се махне! Аз като не ми харесва един пост ПРОСТО НЕ ГО ЧЕТА повече.

 
  ...
преди: 2 години, 12 дни
hash: b7b8db7b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Психиатриите какво спите ве ?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker