Към девствени мъже, действайте ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Към девствени мъже, действайте !
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 7095 пъти
Към девствените мъже до 30, смятате ли че като почнете да правите секс няма да може да се наживеете както тези които са почнали да правят на 20. И мислите ли че изобщо има шанс за вас, щом до 30 не сте успели, дали ще успеете след това. Дали ще може да наваксате пропуснатите хубави моменти от живота. Кога ще си поживеете и кога ще създавате семейство. Честно казано не съм чувала за някой който да е бил девствен до 30 и след това да е станал добър с жените или да е имал пълноценна връзка, но може и да има не знам.

Аз като жена на 30 съм имала 5 партньора, имали сме хубави и лоши моменти, не винаги съм била с някой, имала съм моменти в които съм била сама, но понякога сама съм заговаряла мъже,защото явно тях ги е срам. Така стана с втория ми приятел. Беше хубав, но срамежлив и се наложи аз да го заговоря. Така че бъдете по смели с нас. Постарайте се малко, погрижете се за външния си вид, той все пак е важен за нас, не стойте безработни само защото не ви давали 2000 лв, аз лично не бих била с такъв мъж, който чака пари от мен, а той да не дава нищо.

Действайте иначе годините си минават и няма да сте вечно млади, не бихте искали да се самосъжалявате след време !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 107

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4d9816326e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Имах гадже, което беше правил секс с малко жени за годините си (според днешните критерии) - 3, с мен 4, като с първите 2, си е лягал няколко пъти. Въпреки че не беше девствен, на 28 беше с чувството, че е изпуснал много от живота, беше обсебен от момичета, от порно, от всичко, свързано с жените - психилогия, физиология, феминизъм... сякаш се опитваше да си набави изпуснатото по всевъзможни начини, но нямаше смелост да действа по същество заради несигурностите си. Остана си чикиджия и мечтател. Ако беше девствен, дори не ми се мисли... Иначе хубав мъж, образован и приятен, но с тотално промит мозък.
Дори не е толкова до представянето в леглото и опита - който си е сексуален и има желание, ще се научи бързо и ще му идва отвътре. Плашещото е как сексът движи целия свят и да си го пъхнеш на възможно най-много места се превръща в самоцел и начин за валидация... и за двата пола. По-страшни от ненаживелите се са тия, на които никога не им е достатъчно, а това е път, по който много лесно можеш да кривнеш заради модерното ни общество.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 929adf125f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Лесно е да се каже. Какво трябва да "действам", според теб? Ами аз действам, заговарям млади жени, но не се получава. Най-често просто са заети. Или не проявяват интерес към мен. И те си мислят така, че докато са още млади, трябва да действат и да търсят добра партия.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 35e2e58997
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Браво на авторката. Точно казано, но... едно голямо НО. Аз съм на 38 и съм в същото положение. Първо съм доста срамежлив и това винаги ме е дърпало назад през целия ми живот - не само с жените. Все съм си казвал, че има време, има време, но годините минават, затварям се повече в себе си, искам да направя нещо, за да променя статуквото, но виждам, че ако сега се получи нещо (не че има как да стане) ще бъде голяма излагация. Не мисля, че мога да преживея такова нещо. Хората са казали: "Всяко нещо с годините си." Мисля че има една горна граница от около да речем 25-27 години, когато трябва да си опитал, след това става все по-невъзможно, а както съм аз сега даже и болезнено. Да си съвсем сам, като куче и да не можеш да направиш нищо, защото е твърде късно. Тъй като има доста подобни теми относно този проблем, за съжаление трябва да призная, че всичко е изгубено и трябва да свикваме да живеем сами до края.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a880a172c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   "Честно казано не съм чувала за някой който да е бил девствен до 30 и след това да е станал добър с жените или да е имал пълноценна връзка, но може и да има не знам."

Авторката (ако е жена изобщо, че тук много станаха измислените теми) без да иска е допуснала грешка и поправям изречението ѝ:

"Честно казано не съм чувала за някой който СЕ Е ЧУКАЛ БЕЗРАЗБОРНО С МНОГО ЖЕНИ до 30 и след това да е станал добър с жените или да е имал пълноценна връзка, но може и да има не знам."

Иначе съм съгласен със съвета на авторката относно мъжете. Мъже, погрижете се за външния си вид! Вижте какви мъже харесват 95% от жените и бъдете и вие като тях. Започнете вече да гледате на света с присвити магнетични очи като на холивудските актьори; ако не са сини, да станат сини. Ако нямате квадратна челюст, да стане такава. Бъдете с красиво лице като на фотомодел. Разширете раменете си с поне още 20-30 см. От утре започнете да бъдете високи два метра, в краен случай 190 см. "Инструментът" ви от утре да е дълъг не по-малко от 24 см и с диаметър 6 см. Сменете кръвната си група на нулева отрицателна, защото е по-ценна. Сменете зодията си на Стрелец, Лъв или Скорпион, защото жените по такива се прехласват.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: acad5a4fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Подобни мъже общо-взето нямат шанс, жените ги надушват от 100км. Изтървали последния влак и цял живот на сухо, така за отворковците повече матриал

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5e3599bfda
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Писал съм го много пъти, ще го напиша и сега: Крайно малоумно е жена да дава ( назиданителни) съвети на мъже , когато става въпрос за секс и връзки.
А това с наживяването в сексуално отношение е присъщо на низшите духом. Не трябва това да е целта в живота, въпреки че на пропадналото мнозинство е.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 238bdc9d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Анализ на написаното - започва обещаващо с бързи внушения колко прецакани са тия тъпанари, дето били девствени на 30 години. После разбираме, че хубавите моменти в живота явно включват само секс, та горките са прецакани на квадрат. Следва обяснение, че е нужно да си поживеем преди да създадем семейство - хм, аз пък мислех да го пропусна това поживяване, ама карай - явно е някакъв норматив!

Първият абзац завършва с компетентното мнение на някой, който вероятно познава доста девствени на 30 години, т.е. авторката. Как да го оспори човек? Макар че тя скромно предполага, че може и да е пропуснала някой щастливец. Следва обяснение за нейната компетентност и от него разбираме защо има такова мнение за ония юнаци.

Оставяме настрана факта, че явно да си поживееш означава да имаш поне 5 връзки /родителите ми навремето са минали с доста по-малко, ама какво ли са разбирали тия хора?/ и виждаме, че срамежливия и вероятно девствен от групата е бил втори. Т.е. след него е имало още поне 3-ма. Ясно защо девствените са прецакани... Даже и да се доредиш на второ място, след теб ще има още много.

Следва причината за самотата в наши дни - мъжете трябва да се постараят малко /каквото и да значи това/, да са по-смели, да се грижели за външния си вид /странен коментар за човек, който си е поживял и се предполага, че е осъзнал някои неща като например факта, че сексът не е най-важен, съответно външният вид е надценен/, стигаме до същината на проблема - работете, бре, п... такива! Как така няма да давате нищо? Чакай малко - нали вече дадохме /според списъка по-горе/ старание, грижи за външния вид, инициатива, т.е. да я заговорим първи да речем? Това нищо ли е? Идея за стартъп - ставам съдружник на жена и взимам това, което за нея е нищо. За нула време ще се окажа окъпан в какви ли не благини!

Приключваме ударно със строгото, но справедливо предупреждение, че когато остарееш, можеш само да се самосъжаляваш - все пак вече си дърт, грозен, сбръчкан, коя ще иска да прави секс с теб? То от самата тема разбрахме, че да си правил секс преди 30-те си е някаква Божествена благословия и нещо изключително важно!

Накратко: скъпа авторке, благодаря ви за интереса към длъжността "Отговорник за сексуалния живот на мъжете". Ние от фирма "Мъже 30" сме впечатлени от вашият опит в сферата и се радваме, че кандидатствахте за позицията! За съжаление поради свиване на бюджета във фирмата беше решено тази длъжност да бъде закрита и с планирането на сексуалния живот на мъжете да се заемат самите мъже. Надяваме се скоро да ви видим отново! Запазваме си правото да ви потърсим при други работни места, които биха могли да бъдат интересни за вас! Поздрави!

Последният абзац беше, за да види госпожицата колко е готино да кандидатстваш за работа и да получиш стандартният корпоративен отговор, означаващ "много ти здраве, мистър". Понеже се е заблудила, че безработните имат проблем само с предлаганата заплата и работата се сипе като пролетен дъжд, а те сложили чадър, дъждобран и няколко ката дрехи, та да не вземе да ги намокри! Нищо, ще поживее и към 40-50 годишнината си ще е разбрала къде греши! Там някъде повечето разбират къде са бъркали в живота - а всеки е бъркал някъде, впрочем!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4611fd5c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   "Да се наживеете"! Е..ати консуматорщината!
И какво като не се наживеете?
Защо не се безпокоите дали ще измислите, напишете, изработите, изобретите достатъчно през живота си, ами дали ще се наживеете?
Тури му пепел и идеалите!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: eda9370ad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Егати темата...
Аз пък съм жена на 30 и съм имала само един партньор. Задръстена ли се чувствам? Ама хич! Сигурна съм, че ако седна до теб, ще се изчервиш.
Та така и с мъжете, които не правят секс до 30 или след тази възраст. Не е важно с колко , важно е качеството. ;)

В този ред на мисли... дали има работа, дали е поддържан физически... тези неща нямат общо с това дали някой е правил секс или не. Колко неподдържани и безработни "ебачи" има... не е истина. Но ти явно си кифла, която се заяжда с нормалните мъже или по-срамежливките, за да изпъкне по някакъв нчаин.
Представи си, не всеки мъж би искал да го заговаряш или да те заговаря. Мъжете не са машини за секс, пари или за развлечение. Ако им харесаш наистина - действат. Не е нужно да им нахалстваш. :)

Все едно си писала две различни теми, като цяло.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 013aa23709
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   А ти за какво си седнала да ни обясняваш какво точно треа да правиме? Аз не въм девствен, ама ти се чудя на темата.
Знаеме ви жените, че ако не взима 3 хил.минимум няма да сте с него, спокойно знаеме го това.
Знаеме също, че претенциите ви са до небето, а покритие от ваша страна никакво.
Аз лично 5 пари не давам дали ме мислиш ,а срямежлив или не. Даже и почти не ви гледам по улицата.
Явно нещо много си го закъсала, или темата е поредната провокация.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7329db8be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Аз като човек на 38 и пропуснал вече всички шансове за развитие в тази посока мога да кажа, че не вярна максимата, че никога не е късно. Бих казал - всяко нещо с времето си. Как си я представяте ситуацията някой на моите години да стигне до секс…. ще има едно стъписване, чудене и след това голямата излагация. Вярно сексът не е спорт, но все пак до към 25-26 години трябва да си пробвал, защото после става почти невъзможно, а за сериозна връзка, направо химера. Жената ще те помисли, ме си някакъв социопат.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 69688da850
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Няма млади жени. Мъжете са с хиляди повече. Това е ГЛАВНАТА причина изискванията да са до небесата. Другата е хипергамията - да спиш само с най-готините и най-обезпечените. Дядовците ни щяха да са девствени до 50, ако изискванията бяха такива по тяхно време.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8ab5d22e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Като цяло кифлоприземителя е отново прав, вероятно темата е или измислена или провокация! Иначе много мъже действат и се стараят според условията. Отделно наистина има и мъже и жени , на които критерият е именно кой с колко е спал и дали е девствен. Правете си сами сметка, дали това са пълноценни хора с които искате да си прекарвате времето изобщо. За огромно съжаление доста си тънат в битовизми и пошлост. Браво на номер 9, поне някои имат по сериозни разсъждения.

М26

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: df071b6e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До 11
Защо не си правил секс досега? Може да нямаш желание - асексуалност (да не се бърка с импотентност).

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2746ca258e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   На 34 съм и съм девствен. Работя. Родил съм се с физически проблем изкривени пръсти на лявата си ръка. Може би съм и стеснителен. Живея с родителите си което със сигурност не е нормално в очите на жените. Общо взето не искат и да си помислят да се срещнат с мен. Разменял съм си съобщения в интернет и дотам. Така си мечтая нещата да се получат с някоя жена с мил и добър характер макар че съм наясно че това по - скоро ще си остане неосъществима мечта!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8837329c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ролята на секса е преекспонирана.
Май тези дето нищо друго се фукат с броя на връзките си (понякога силно преувеличен).
До 3 и 11,
Един приятел беше девсвтен много дълго време- някъде мисла докъм 45. Тогава беше добарал една доста класна мадама но някъде на същата възраст.
На 50 се ожени за 35 годишна. Сега има и дете. Не знам дали са планирали второ.
Така че всичко е възможно.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3cfe9ed158
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Глупости! Автор ли е, авторка ли е, но нищо не е видял от живота и явно с темата търси внимание. Имах един приятел от техникума. Беше адски срамежлив, защото беше комплексиран заради теглото си. Доста момичета го харесваха, но щом го заговореше някоя се изчервяваше и бягаше като дявол от тамян. А вече бяхме големи мъже на по 18г. и бях сигурен, че той жена няма да види никога. След техникума пътищата ни се разделиха аз към студения север, той към топлия юг. Повече никога не се чухме или видяхме. След 20г. му засякох профила във фейса, беше прегърнал една доста симпатична испанка и беше станал баща. Живота е странно нещо, никога не знаеш какво те очаква да ли на 30 на 40 или на 50г.


Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cb1c52a163
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Ами ще ги наредя в една редица 50 мадами и ще им го мушкам по един път и така за час ще се поизравним с останалите!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cb1c52a163
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   След като прочетох коментара на номер 3 мисля, че няма смисъл да се мъча повече сам. Дано вие намерите човек до себе си и щастие

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2aea6d254d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Аз съм девствен на 29години. Досега никога не съм излизал с жена на кафе. Срам ме защото към мойте връсници винаги ме са мачка и нямам самоучуствие. Но винаги си намирам Работа и помагам на мой родини.
Работата ми помага да се справям.. Книги си купувам и си чета и това ме радвам.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ac875ab7e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Аз също съм девствен на 22, до преди време не ми пречеше но започвам да усещам колко е неестествено, просто защото съм мъж които е социално същество, и лисата на секс или женска ласка ми влияе много на психиката, да не говорим че имам желание за секс, а да карам само на ръчка ме съсипва, напълно разбирам че времето си лети и само изпускам, сега ако не си поживея няма кога, после на 30 когато се очаква да имаш други приоритети не става, а аз още ще мисля като 20 годишен, просто девствеността е голям психически проблем, който трябва да се реши, ние сме мъже и на нас са ни отредени нужди които ако не покриваме, започват да ни влияят на психиката, лошото е че колкото по късно, толкова по лошо става, защото вече социалната фобия се засилва и флиртуването със жени става ако не трудно, даже невъзможно, сега съм решил да опитам всичко възможно да изляза от този порочен кръг, но просто нямам приятели, а пък жени не познавам въобще и не знам какво ще правя, дори не съм целувал жена през живота си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9f736f9e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   И аз съм на 21 и също съм девствен. Честно казано и ме е страх, и ме е срам да го направя. Няма как просто да отида при някое момиче и да му кажа "Айде да правиме секс! ", нали. А и аз съм човек, който винаги страшно се самоосъжда за постъпките си. С две думи имам чувството, че ако го направя, след това ще съжалявам и ще се чувствам странно. Не знам. Предусещам, че най-вероятно ще си остана девствен до края на живота си. Явно такъв ми бил късметът.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6eacaeef98
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   Към авторката - А не си ли се замисляла, че сме самотни и сме девствени на тези години точно заради такива жени като тебе?
Надменни, с прекалено надуто самочувствие, търсещи и желаещи мъже със стабилни финанси, да кара мерцедес, бмв, ауди и т. н.
Също надраскани, татуирани, по цели ръкави и прочие?
А това че лъжете, разигравате, подигравате се с чувствата на сериозните момчета, които искат да си намерят приятелки? Правите се на обвързани, на заети, режете ги нарочно, само и само за да смачкате нашето самочувствие?
Към авторката отново - абсолютно не съм съгласен с теб! Ние сме самотни, неопитни, необвързани и девствени точно заради такива жени като теб...
Действайте, действайте тинтири-минтири, то това да не ти са задачите за деня, че да ги отмяташ с молив една след друга.
Виж ако се държахте и с останалите момчета, различни от тези, които споменах по-горе, нещата определено нямаше да са така.

Един девствен мъж на 28 г.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 733bdd71b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

25.   Уважаеми девствен мъж на 28г., имайте хубав ген ( сладурско и мъжкарско лице, бъдете 1. 85 и със силно тяло) и жените сами ще идват при вас!!!

Не е до това какво правите, а какво представлявате! Ние избираме онези от вас, на които искаме да приличат децата ни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f1305af459
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

26.   До номер 25: Мъжът избира жената, не жената мъжа. Точно тази свобода, която придобихте напоследък, жени, ще затрие света. Защото жените сте прекалено нерешителни същества и не можете да избирате правилния за вас мъж. Жената не трябва да има право на избор, а само мъжът!

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: eb7a3058de
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

27.   До номер 26
Грешка. Избира този който може да си го позволи и има избор. Жените имат стотици варианти, следователно те са в по-добрата ситуация и могат да си позволят лукса да избират. Само под 10% от мъжете могат да си позволят същото. Болшинството от мъжете нямат толкова голям избор, никой не се избива за тях и те не могат да си позволят да избират и подбират. Която ги избере тях, тя е. Нямат шанс иначе да имат връзка.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ac875ab7e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   До 25 интересно, пускаш тема как да се променим но май не осъзнаваш че лицето и ръста и да искаме, не можем да си ги променим, както и генът, явно горните коментари са прави, че темата е чисто подигравателна, дано да си доволна, "хубавите ябълки прасетата ги ядът първи".
п. с Само да ти кажа, че има късно девствени мъже като описаните от теб, които постоянно ги режат, явно и вие не знаете какво искате!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8837329c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

29.   Към 25 и 26
Свободния сексуален избор на жените обрича огромна част от мъжете на изчезване. Затова им е бил отнет през последните няколко хиляди години. Затова засега се е запазило генетичното ранообразие при тях.
Ако вярваме на 25, след 100 години ще останат само високите, красивите, самоуверени, агресивни и т. н. Интелигентноста и креативноста ще намалее понеже няма да е критерий. Пък изглежда по- присъща на ниските. Поне много от мъжете оставили следа в историята не са били високи. Навярно науката и техниката ще западнат в бъдещето. На високите напомпени батки със супер гени не им е там силата, на жените пък ептем. От там и качеството на живота ще намалява.
Ще трябва 5 или 10 жени да споделят един мъж понеже само 10- 20% ще отговарят на изискванията за височина, красота и каквото там още измислят. Дори всички да станат много високи и красиви, пак ще има девствени понеже изискванията ще се изместят нагоре.
На мен лично не ми харесва много тази прогноза. Дано да не е вярна.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d96a7563a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   24- На кривата ракета космосът ѝ пречи.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8837329c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   До 23,
Защо не кажеш на някое момиче че искаш да правиш секс с нея?
Няма какво да загубиш. И да ти откаже- все тая. Пък може и да се съгласи. Само не и казвай че не си правил досега- рисковано е.
Пък и няма как да го разбере.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 97488ce15e
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

32.   до кифлоприземителя-н. 26, с тия ти мании как само мъжете имали право на избор, а жените трябвало да се подчиняват, с тия ти старчески мании, жена няма и да докоснеш в живота си, освен на снимка. Чудя се как не си си прехапал езика, докато си писал долнопробния си сексистки коментар.
Ще ти се ти да избираш, но май никоя не се е съгласила да я избереш ах ха.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d96a7563a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   26 - Избирай си, кой ти пречи? Можеш и Марго Роби, Меган Фокс и Лив Тайлър да си избереш, има това значи ли, че ще ги имаш?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6eacaeef98
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   До #30 - На крива ракета космоса й бил виновен... хахахаха

Ние какво сме виновни че самочувствието и критериите им се помолят и увеличават постоянно с коментари, лайкове, фейсбук, Инстаграм и т. н. и все повече започват да се имат за велики и недосегаеми?

Всъщност половината от проблема си остава при жените и е свързан точно с това горепосоченото...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 733bdd71b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   28, като не се променят лицето и ръста тези мъже отпадат от играта. Искаме хубави, стройни, силни деца - ти не искаш ли също такива? Така че свиквай, такъв е живота. Деца ще имат само мъжете, които могат да ни предложат хубав ген и пари за отглеждането на този хубав ген.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 70599003b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

37.   До 25, с последните си две изречения потвърждаваш думите на Шопенхауер, че жените съществуват само за разпространение на човешкия род и с това се изчерпва тяхното предназначение. Явно за нищо друго не ставате, единствено за разплод с някой 2 метра красавец. И за да стане тази работа с разплода, сексуалният нагон на мъжа, чийто инстинкт го кара да търси секс и да си пусне семето в едно същество, което погледнато отстрани с обективна преценка, е доста далече от красотата. Ще завърша с цитат на немския философ: " Само мъжкият интелект, замъглен от сексуален нагон, може да нарече недоразвития, тесноплещест, едрогъз и късокрак пол нежен: защото точно с този нагон е свързана цялата представа за красота. Вместо нежен, този пол трябва да се нарича неестетичен. "

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8a81aec6b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Грешка, 27! Избира този, който има кандидати. И също така е важно да знаеш кога да спреш да избираш. Каква полза да избираш цял живот, ако накрая винаги ще си "в процес на избор"? Няма да имаш време да се нарадваш на тоя избор.

Съвет: когато често си мислите, че някой ви е под нивото, се сетете, че на Земята има 3 975 967 475 жени. След това се замислете възможно ли е да сте по-добри от всички тях. Ако това не помогне, звъннете на приятелките си и ги питайте дали смятат, че те са по-добри от 3 975 967 475 налични жени на планетата! Когато забележите тенденцията в отговорите, се сетете, че на първо място може да е само една! Дори да се целите в първите 10%, вие определено не познавате 10% от женската популация, за да сте убедени, че познавате точно ония 10%, дето са по-по-най! Т. е. има още мнооооого жени, за които нищо не знаете и доста от тях са по-атрактивни от вас.

Още ли мислите, че всеки отсвирен ви е бил под нивото? Не ми отговаряйте - въпросът си е за вас самите, мен ми е все тая какво ще си отговорите! Като се издъните, вашият кастинг пропада, не моят!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d43616c8b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   До #25 - така и не разбрах авторката ли е или не?
Аз съм #24 - девствения мъж на 28.

По някаква ирония на съдбата си ме описала точно както изглеждам. Висок съм 185, имам сини очи, не съм дебел, долу горе имам атлетично тяло, имам брада която се старая да поддържам и според мен имам мъжкарско излъчване. Но все пак това всеки може да го твърди, така че външния вид го решавате жените дали сме привлекателни или не.
Смятам, че отново не си права, тъй като аз може да представлява мъжка фигура добре изглеждаща, но жените все още продължават да не ме харесват и избират. И не е заради външния вид, а защото не покривам финансовият критерий. И по-точно че вие избирате мъжете по точно този критерий, тъй като всяка една жена би искала да е финансово обезпечена и независима. Не, не говоря за златотърсачки и т. н. леки жени. Просто в днешно време този критерий стана доста по-актуален от останалите, и естествено които не го демонстрираме и съответно покриваме си оставаме сами.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 91517c443d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

40.   До 26 "Жената не трябва да има право на избор, а само мъжът! " - Какво по дяволите значи това? Че ти не ме кефиш, не те обичам, но трябва да ти се подчиня и да раждам от теб? Това мъжете като живеете без жена и изплисквате легена. Още един пример, че жената е по-силният пол. Не съм видяла жена да казва, че мъжът трябва да и се подчинява. Тя може и без мъж да е щастлива. Докато мъжете се озлобяват срещу всички жени и започват приказки за подчиняване и робуване.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 333254012a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   А аз защо пък да се задоволя с българка, та децата ми да носят БГ гени двойно? Като гледам в сайта какви ги пишете с какво сте повече от една шведка, словачка примерно? Ми че те поне като харесат един мъж му го показват и словачките дори го глезят. А вие сте едни надувки и да ви кажа хич не сте с хубави гени спрямо словачките и шведките, те са по-красиви от вас - повечето са синеоки.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0487b8fb98
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

42.   До номер 40 от номер 26: Да, разбира се, че мъжът избира жената, независимо дали на нея й харесва или не. И точно така е ставало на времето - мъж харесва дадена жена, отива и я иска от баща й и той му дава дъщеря си. На никой не му пука дали жената иска или не. Ще плаче, ще се тръшка и накрая ще се примири и ще приеме съпруга си. Ще му роди деца и ще се грижи за нуждите му, ако разбира се е СВЯСТНА И СЪВЕСТНА ЖЕНА. Ако ли не, може да направи опит да избяга и да предаде съпруга си, но тогава ще бъде заплюта от целия град, както заслужава за предателството си. След това вече никой мъж няма да я пожелае, знаейки, че щом е била женена вече, значи е нещо като парцал, втора ръка. Ева е била създадена от реброто на Адам (не обратното) и щом тя е произлязла от него, следва и да бъде контролирана от него. Струва ми се, че жените трябва пак да си припомните кой е по-висш! Колкото по-скоро го проумеете, толкова по-добре за нас мъжете, че и за вас жените.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 69f326ec38
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

43.   Н 37, говориш за "красавецът" Шопенхауер, който е предпочитал мъже да му го набутват, но е трябвало да се потиска заради обществото?
Днес нямаме такива проблеми. Колкото и да си грозен, все някой ще ти го бутна, няма да те гледа, само стой научен и нямаш проблеми. Какво са ти виновни жените? И мъже ли не те искат?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 66d47bc057
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   36
За да разбереш, дали някой има силен ген а тива включва проследяване родата до пра баба и дяди вкл. чичовци вуйчовци и лели.
Нямаш си и идея колко хора са предразположени на различни заболявания или имат спящи такива.
Само външния вид не определя силата на гена.
Добър ген може да бъде доказан чрес много специфични изследвани и то в специални лаборатории.
Запознайте се малко, преди да плещите подобни глупости!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: af32afbbd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   40, точно от жените тук четем редовно приказки за подчиняване и робуване. Поздрави от силния пол!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: bc4283671d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   От моите скромни наблюдения при жените външният вид няма толкова значение. Да, жените харесват стройни и високи, или тип "батки", но ако не са мълчаливи или срамежливи са до там.

Виж, ако някой прилича на трол, но работи диджей в някоя дискотека шансът да опъва всяка вечер нещо е ОГРОМЕН.

Мъжът трябва да ПИТА и да черпи - другото са приказки от 1001 нощ. Хубавата кола и парите за самочувствие също много помагат.

Успех,

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e2cd25a01e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

48.   Н 41, че кой те спира да си вземеш шведска или словашка за жена, стига и те да искат. Аз не съм видяла жена да ръси подобни глупости като "трябва да пускате на българските жени, защото иначе ще дойдат арабските и ще ви изнасилват брутално или ще ви изкормват".
Това са все психарчета, които нямат никакъв шанс с жени от която и да е националност и го знаят. Но са се хванали като удавници за сламки за българките. Ми да търсят други, жени по света - бол. Какво пищят след задниците на българките? Хем напълно обсебени и зависими от нашето внимание, хем те избирали.
Ние нямаме проблем с това да си търсите чужденки.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d96a7563a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

49.   26 - Прадядо ти се е возил на каруца и си е светил с газена лампа, ама ти днес искаш кола и ако ти спрат тока за няколко часа негодуваш. Всяко нещо с времето си. Тая, дето си я пишеш тук, няма да я бъде. Колкото по-скоро го проумееш, толкова по-добре за теб.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e31af7087f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

50.   43 Шопенхауер е бил хетеросексуален и е харесвал жени, и е предпочитал той да го набутва на жените, не обратното. Самият факт, че е бил женен и с деца, да ти говори нещо? ! И не, не е заради подтискане от обществото, това са само твои глупости и простотии! По негово време педерастията е била осъждана от обществото, като престъпление и психическо заболяване, каквото и Е. Така, че той изобщо не е трябало да подтиска нищо, за разлика от тези, които наистина обичат да им го набутват. А и гледам, нещо май много говориш за "набутване". Да не би да искаш на теб да ти го набутат, но да не искаш да си го признаеш?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f711778198
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

51.   Значи, авторке, девствените мъже няма какво да действат. Има много причини да са такива. Ясно е, че една част от тях са доста неадекватни при общуването си, но и за това се иска опит. А ако ТИ си девствена и никога не достигаш до общуване с мъже, то я познай дали няма да си пълната сухарка в очите на недевствените мъже?

Живеем в западно общество, в което се предполага, че контактите между мъже и жени са супер лесни и неограничавани от никого. В последните близо 2 десетилетия има и интернет, който спомага за много неща, включително и да получиш безплатно съвет от много по-опитни хора в дадена сфера - нещо, което е било почти невъзможно допреди 100 години. Но какво се случва напрактика?

1) Колкото повече порнетки - толкова повече девственяци!

2) Колкото повече училищни к*рвета - толкова повече тийнейджъри девственяци!

3) Колкото повече секретарки ;) - толкова повече ч*киджии!

И любимото ми

4) Колкото повече спонсорираш мацките - толкова повече те "харесват" и "обичат"!

УааауууууУУУ! Колко мили, нежни и НЕзаменими са тези от "нежния" пол! Колко добросърдечни, чистосърдени и покорни са!
Какво щастие е мъж да се роди в 21 век! А 22-ри на какво ще заприлича не е истина напрао....

Както и друг път се е споменавало, жените имат доста ограничени мисловни способности. С цел да възбудя няколкото спящи неврона, ще ви запитам следното (към жените):


*******************
Някой ден една част от вас все ще родят. И ще имате момчета. Когато те изпаднат в същата социална постановка (която ще засегне голям процент от тях, поради факта, че критериите винаги ще растат от страна на новоизлюпилите се порнетки), ТОГАВА КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ, ве мацки???
********************


Ще сте някакви 60-70 плюс сбабичосали се бивши у**спии, които ще си отглеждат дома 30 плюс годишни девственяци.

УБАВО ЛИ ЩЕ ВИ Е?

Дори и жените сега да изберете "най–привлекателните" мъже, които ви носят тръпка, това ще доведе до доста проблеми след 1-2-3 поколения.

Тогава поколенията ще са по-тъпи от сегашните. Мъжете ще са по-глупави, защото вие сте забравили да развъдите онези мъже от миналото, които са умни и кадърни. Мъжете ще са и по-мързеливи. Ще загубят дадени умения, вкючително и как да свалят жени. Ако един мъж е супер "як" и му се свалят още в тийн годините по 20-30 мацки непрекъснато, то той дали ще развие каквито и да е положителни качества? С други думи - когато системно преяждаш, ще развиеш здравословни проблеми!

При такова развитие на социалните нагласи, отново ще заработи принципът на Парето!

Първоначално от вашите "УБАВИ МОМЧЕТА, ВЕЛИКАНИ" ще започнат да изпадат едни 20% от класацията, докато в същия момент най-хубавите от хубавите и най-богатите ще започнат да имат все повече от новите у**спии, които сте измътили. След това ще започнат да изпадат все по-голям процент от вашите левенти - състояние, в което се намираме сега спрямо настоящия етап на развитие на този процес. Вече едни 30-40, дори бих казал 50% процента от мъжете са доста пренебрегвани и не ги огрява с години или са си директно девствени, едни 20 до 40 процента обвързани, като на една част от тях също им се налага да чакат някакво време между две връзки - кой повече, кой по-малко... и едва 10 до макс 20% задоволени мъже. Като само наистина богатите и свръхбогатите от тях имат уважението на половинките си и там няма сериозни напъни на феминизъм и "виж ме коя съм аз". Там жените са доста по-умерени в поведението си спрямо "чичко-паричко". И всички знаем защо - защото за едно такова вакантно местенце чакат още хиляди порнетки.


Сега, авторке, отговори ли си на въпроса "защо все повече мъже са девствени след 20 плюс години? Все повече и повече, и повече...

Ако искаш да ти го кажа в прав текст, но не знам дали ще ти хареса?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d4b5a368cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

52.   До 43, примитивното ти мислене, съчетано с арогантност не променят действителността. А тя е такава, че масово жените стават само за размножаване. Като нямаш аргументи по същество, имаш нападки към личността- към моята и на Шопенхауер. Няма смисъл да коментирам такива идиотизми, че някой си искал да " го набута" на някого си. Най- вероятно идея си нямаш кой е Шопенхауер, но вече знаеш тайни за живота му, които никой друг не знае. Цялата злоба дето я изля само доказва колко съм прав.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e2cd25a01e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

53.   Н 42, мъжете излизате от нечии пу▪︎ки, колко по- бързо го осъзнаете, толкова по- добре за вас. Без пу•ка- не съществуваш нито ти, нито деца можеш да създадеш! Ти си който пищи след жените, не жените след теб. Ти си, който има нужда от жена, не обратното.
Колкото и да си малоумен, все ще ти влезе така вярната информация... може би.

 
  ...

1-50 от 107
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker