Любов и предателство! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов и предателство!
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1208 пъти
Здравейте! Моята история започна преди близо 4 години. Тогава на работното място срещнах "В" /така ще го наричам/. Харесахме се, имаше някаква химия между нас и може би се влюбихме. Три години бяхме заедно, като преминахме заедно през трудни житейски ситуации, особено за него - смърт на родител, здравословни проблеми и др., като винаги съм го подкрепяла и съм била съпричастна към всички проблеми. Той от своя страна, винаги е бил с променливи настроения - през деня може да се държи много добре, но особено вечер ставаше раздразнителен, започваше да ме ревнува от някой, без да има причина и вдигаше страховити скандали. Аз понеже много го обичах, му прощавах и всеки път, аз бях инициатор да се сдобрим. Не исках да прибързвам с женитба с него, поради грубост та, която проявяваше към мен. Беше ме страх да предприема тази стъпка, въпреки че той го усети и стана още по-груб. Така минаха 3 години от връзката ни. Един ден, дойде и ми призна, че си пише с моя приятелка, искал да опита с нея. Това разбира се много ме нарани, още повече, че тя е наясно за нашата връзка, а също уж ми е приятелка. Много тежко ги изживях нещата, в началото се разболях и психически и физически. Въпреки, че имаме работни взаимоотношения, добре че работим в различни институции, не се бяхме виждали и чували около 3 месеца, докато той не ми писа. Предложи ми да останем приятели и аз се съгласи. Обаждаше ми се често, уж като приятел, споделяше ми неща от новата си връзка, от която Уж не е съвсем доволен, а продължава да е с нея. Така от споделяне, започна да ми казва, че ме обича и държи на мен, Но.. Не оставя другата. Какво да правя, дайте мнения и съвет!!! На мен ми е трудно да го забравя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 27d1945481
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Разделиш се се с някого, няма никакъв смисъл да се чувате и гледате. Освен, ако нямате деца. Грешката ти е, че не си прекъснала това в началото.
Що за извратен тип ще споделя с бивша какво става в новата му връзка? Това е вид паразитизъм, ти си отдушникът. Хленчи на теб, ама после ляга с нея. Ти си за вдигане на егото и най-вече резерва. Не те обича, не обича и нея. Може да не вървят нещата при тях и той чрез теб си търси заместница, подготвя почвата. Гледа ти сеира и разчита на отчаянието ти. Гаври се с добрината и чувствата ти.
Какво да правиш ли? Прекъсваш всякакъв контакт, ти си реши как. Просто остро заявяваш, че нямаш време за глупостите му и това е. Блокираш навсякъде. Далеч от очите и ушите, далеч от сърцето и ума. Ще ти отнеме време, но ще се оправиш. Животът е прекалено кратък, за да допускаш хора, които са се подиграли с теб, които са си тръгнали, да се пробват да се връщат.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1fcc2e13ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Да го зачеркнеш и повече никога да не погледнеш назад. Достойнство нямаш ли? Не позволявай на никой да ти причинява това. Времето лекува, ще срещнеш някой по-стойностен.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 415f02c583
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Недей му вярвай, просто му е любопитно и си повдига егото
Използва те, заслужаваш някой който те цени и уважава
Знай си цената

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 112097cebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Колкото по- бързо го разкараш, толкова по -добре. Вярно, ще боли, но това е временно, пък и това е единственият начин да се "излекуваш" от илюзиите- чрез страданието. Само така можем да бъдем осъзнати, няма страшно. Един нормален и влюбен мъж те чака, вярвай в това и успех!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4bb188a5a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами освен да ти кажа да се научиш да МИСЛИШ не знам какво друго да те посъветвам. Само че е безвъзвратно късно , май. Докато се самонавиваш колко много го обичаш и се оставяш да те баламосва както си иска, надежда за теб няма. Ще продължаваш да си страдаш.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e2bde4ba6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ей, все подобни отрепки ви е трудно да забравите на вас жените. Еми как ще ги забравите като сами си навивате на пръста.

Кое точно му харесваш на въпросния? Кофти отношението, след като си го подкрепяла в продължение на години ? Това че буквално ти е изневерил с твоя приятелка ? Че изобщо не му пука за теб, но за сметка на това те манипулира и върти 2те ви на малкия си пръст ?

На всичкото отгоре най-голямата тъпотия е да "останем приятели", след като имаш чувства към него. Изобщо прекъсваш всякакъв контакт и кой откъде е. Не ти трябва да контактуваш постоянно с бивш, а дори и да се случва, изобщо не трябва да има споделяне на разни такива лични драми. Това трябва да ти е светнало червената лампа досега че чисто и просто те подлага на елементарна манипулация.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e936bffab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Господи!
Ако това, което пишеш е истина, такъв човек бих го зачеркнала моментално от живота си!
И какъв да е, освен недоволен, от новата си връзка, след като самият той не струва? ! А от него доволни ли са? А ти доволна ли си от отношението му (и преди, и сега)?
Я баста!
Отношения се ГРАДЯТ с читав човек! А веднъж заминал ли си е, няма никаква гаранция, че няма да го направи и втори път, когато на него му е кеф... Даже почти сигурно е, че ще го направи.
Оставяй го да си сърба попарата, която сам си е надробил. Престани да му вдигаш и "да сте си приятели"! "Приятел" е човек, с когото ти е ПРИЯТНО да прекарваш времето си, а не такъв, който си играе с (и манипулира) чувствата ти и спи с приятелките ти.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b0a8b9ece2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Страхуваш се от него . нямаш му доверие за сериозно обвързване и развитие на вашата връзка. но не го отстъпваш на друга?! Не мисля. че сте подходящи за общ живот. само взаимно ще се измъчвате и причинявате болка. След три години дори не знаеш влюбена ли си в него или може би!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 263679607d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката: Благодаря Ви за мнението и отделеното време! За мен е мнценно да чуя различни гледни точки!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker