Просто искам съвет от странични и безпристрастни хора - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Просто искам съвет от странични и безпристрастни хора
преди: 15 години, 8 месеца, прочетена 3027 пъти
Имам връзка която е към своя край заради родителите ми... Моят приятел е много по-голям от мен, има две деца, не живее с жената, от която има деца. Дори са в различни градове. Причината да не е със семейството си е майката на децата му.. Моите родители не го одобряват заради тези факти и настояват да се разделя с него. Поставиха ми и условие - те или той!

Обичам го ужасно много, просто не мога да живея без него... От една седмица се водят всякакви борби и аз съм изпаднала в нечовешка депресия. Не знам какво да правя, не искам да нараня никой - нито семейството си, нито човека, който обичам наистина много. На мен - майната ми... винаги съм мислила повече за другите, а не за мен.. сега пак е така. Приятелят ми се бори с мен, с него, с хората около мен, доказва ми по всячески начин, че ме обича и че иска да сме заедно. Всички тези караници и проблеми, ни измориха ужасно много и двамата страдаме прекалено много!

Един ден казах на майка ми, че съм се разделила с него - на следващата вечер е отишла с шишето и салатата при нейни близки да почерпи, че аз съм се разделила с "големия" ... Това ме довърши и сега не знам дали да обърна гръб най-вече на майка си, за да съм щастлива с любовта си , или да оставя на заден план мен, него, любовта ни, мечтите ни, за да може майка ми (най-вече) да е доволна и спокойна.

Моля Ви, дайте поне коментар!
Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 8 месеца
hash: 8303cb1c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, за съжаление не си писала на колко години си.

Ако си пълнолетен човек, зависещ единствено от себе си, не се колебай да слушаш сърцето си, не бива да се отказваме от обичта си заради неразбирането на близките си, та дори и да сгрешим. Мисля, че всичко ще ти простят след година две, знаеш че нещата се променят с всеки изминал ден, не се отчайвай така.

Съветвам те да си направиш сметка дали си зрял човек и готова ли си за толкова дълбока и сериозна връзка, издържаш ли се сама, и много важно, ще бъдеш ли готова да посрешнеш децата му някой ден, защото вярвяй ми и това ще стане. Ако си отговаряш положително на въпросите бъди спокойна, трябва да си щастлива, но преди това и готова. Говори с майка си точно по тези въпроси, и също и постави дилемата - приемаш ни или аз си тръгвам от теб. Успех.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: ed938b22e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей мила разбирам те много добре понеже и аз от около година съм на същото положение и не знам какво да правя. Все още не съм се решила с кой да бъда със приятеля ми когото обичам или със семейството ми. Съветите които ще получаваш се надявам да ми помогнат и на мен.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 31f4d54df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Майките имат онова шесто чувство, което децата им не притежават. Ще разбереш за какво става дума, когато ти станеш майка. А що се отнася за обстоятелствата около теб - не си режи пътеките към по-доброто. Разведеният с две деца, и при това по-възрастен не е най-доброто, което заслужаваш. Бягай от този мъж, че ще станеш жертва на семейните му неразбории. Той е безотговорен тип.

Каквото е отношението му към първата му жена,такова ще е към тебе. Почакай да заживеете заедно, да възникнат елементарните проблеми на семейния живот и ще се сещаш за майка си и за неистовите и напъни да те раздели с този човек. Сега се влюбена, а след като премине еуфорията на това чувство? Умната момиче!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: ac0e0e864b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съжалявам, но не мога да разбера какви са тези родители... и не са само твоите. Познавам страшно много хора, на които родителите им се бъркат и им дават тон в живота, при положение че вече не са на 18 години. Моите майка и баща, никога, ама никога, ако ще да е най-възрастния и с десет деца зад гърба си, не биха ми казали и дума за раздяла, при положение, че ме виждат, че съм щастлива. Та нали така трябва да е! Аз един ден, ако имам дете, единственото което ще бъде важно за мен ще е То да е щастливо, живо и здраво. Това е най-важното за един родител. Това, че ти поставят ултиматоми да избираш между него и тях е визшата степен на простотия.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 9dbfa17c23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Познавах едно момиче, което имаше подобна история. Дали е щастлива сега - не мога да преценя. Знам само, че живота и е много труден. Имаше едно момче, което беше на нейната възраст, което плачеше на сватбата й с много по-възрастния мъж, разведен с две деца. Майка й беше твърдо против. Раздели се с майка си и от големия град отиде на село - при свекърва си.
Коренно промени живота си. Естествено е децата на мъжа й да са и нейни когато е необходимо.
Сега се препитава със селскостопанска работа. Мъжът й получи инсулт и е почти инвалид. Единствената й радост в живота е дъщеря й. Майка й се сърди, сърди, а сега е най-голямата й опора. Детето порасна и се премести при баба си в града.
Това е живота - всеки е щастлив по своему.

 
  ...


...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 0edd111a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами според мен... Отивай при мъжа когото обичаш...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 38739559ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей мило момиче. Не знам дали ще мога да ти дам най-подходящия съвет, но ще споделя моята гледна точка.
Според мен поведението на майка ти е нормално до едно положение. Всяка майка иска дъщеря и да е най-щастлива и с най-подходящия за нея мъж.

Но от друга страна това, че те кара да избираш между него и семейството ти е просто прекалено. Разбираемо е да се притеснява за теб, но е недопустимо да се налага в живота ти. Всеки човек има право на избор и собствен начин по който да живее живота си. Мисля,че трябва да те остави да бъдеш щастлива. Дори и ако това е грешка и свърши някога, нали за това са родителите тогава да ти подадът ръка, пък и по този начин човек се изгражда като личност. Ако го оставиш, ще ги намразиш и ще сте в дълга война, но ако си с него рискуваш да ти обърнат гръб.

Помисли добре какво предпочиташ и действай смело. И не забравяй, че колкото и да се сърдят родителите винаги рано или късно се примиряват и кротват. Така, че мило момиче бъди умна, смела и щастлива. Желая ти искрено да намериш правилното решение скоро.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: b4c8021c99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Бъди с него...

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: a456e75e70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Всепак живота си е твой и майкат ти не може да ти казва "НЕ, не е за теб" и "ДА, на мен ми харесва този мъж, давай смело". Да, тя ти е майка, но това не и дава право да избира спътника в живота ти. Аз лично съм само на 20 години, но вече от година живеем с приятеля ми, даже и в чужбина ходихме... Майка ми беше категорична, че не дава чак такива "фрееволности", но сега умира за мен и приуятеля ми, защото осети, че наистина се обичаме и че той е мъж, на който може да се разчита.

Моят съвет- тропни с крак пред майка си. Кажи и, че това, че те е родила не и дава правото да ти дава насока в живота и да ти заповядва какво и как да правиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker