Сродната душа на всеки човек идва, когато е най- подходящото време, а не когато има възрастова дискриминация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сродната душа на всеки човек идва, когато е най- подходящото време, а не когато има възрастова дискриминация
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 3800 пъти
Големи обиди и предразсъдъци за възраст, просто много голяма простотия е навлязла в човешките умове!

От мъжете тръгна тази глупост, че виждаш ли, ако една жена до 30 не си намери мъж, значи ще си остане сама.

Не разбирам хора, защо се обвинявате за такива въпроси, когато нямате ЕЛЕМЕНТАРНИ знания как Вселената работи?

Всъщност, най- добрата възраст, от това, което съм видяла, е човек да си намери партньор СЛЕД 30 годишна възраст!

Защо?

- Защото до 30 годишна възраст, повечето хора ВСЕ ОЩЕ са в търсене на себе си и мястото си в работата и в живота! На повечето все още им се експериментира, живее, ходи им се по различни срещи и НЕ СА готови да се задомят.

- След като завърши гимназията, човек първо трябва да си поживее и да се позабавлява, чак след 30, когато има стабилна работа и собствено жилище, когато е готов да бъде само с един човек, ТОГАВА му е времето да търси вечен партньор!

- До 30 годишна възраст МНОГО връзки се провалят, защото са базирани на малко опит, малка готовност за компромиси и човек все още не е чак толкова зрял! Все още ТЪРСИ себе си!

- И да имат хората дете след 20, много често нещата могат да завършат с раздяла и деца оставени само с един родител, защото ОТНОВО, родителите са все още настроени на друга вълна!

- ПРЕДИ човек да намери сродната си душа, той често трябва първо да пострада, да научи важни уроци от партньорите си като млад и да се научи как да уважава и обича себе си, как да е щастлив от собственото си съществуване и ЧАК ТОГАВА да бъде готов за партньора си в живота!

.........................
Умни мъже, аз какво да кажа, когато ЛИЧНО познавам приятелки на майка ми, които се ожениха на 32, на 35 години, в момента имат деца със съпрузите си и са щастливи? Познавам ги лично и са много възпитани жени с по 3- 4 деца!

Какво да кажа, като познавам жени, които намериха сродните си души СЛЕД 40? Едната е известна дама и намери съпруга си на 43?????
.......


На хората можете да слагате срок на годност, ако ви е толкова акъла, но на Вселената не можете!

Вселената помага на ВСЕКИ да намери партньора си в живота, КОГАТО МУ Е ПИСАНО, когато МУ Е ДОШЛО ВРЕМЕТО, а не когато човекът си поставя сам дати!

....
Познавам цяла шепа от жени, мъже, които до 30 годишна възраст само са страдали във връзките си и чак по- късно в живота са си намерили добър партньор!

Леля ми е на 50 и няколко години, тя си намери сериозен партньор на 40 и кусур! Познавам ги и двамата отново! Чудесни хора, той е много мил с нея и грижовен дори за дъщеря и.
.......

Е, аз като ЛИЧНО ПОЗНАВАМ жени и мъже, цяла шепа, които са си намерили партньори късно в живота, СЛЕД 40, просто тогава им е дошло времето, вашите изказвания с цел възрастова ДИСКРИМИНАЦИЯ, защо да ги слушам?

Човек може да си намери партньор в живота докато е жив. Жив ли си, има надежда за всичко!
..............
Аз съм почти на 25, вие насаждане ВЪЗРАСТОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ, но реално въобще не разбирате как светът работи!
.........

Човек си намира партньор, когато си е научил уроците и като му дойде времето, или когато има позитивно мислене и любов към себе си, не когато Гошо от сайта мисли, че трябва.

Хората могат да слагат срок на годност на другите, но това не е начинът, по който животът работи.

Искате или не, всеки човек си намира партньор, когато му е писано и, когато наистина го пожелае.

Моите думи са самата истина и съм виждала хора, които са си намирали партньор дори след 60.

На всеки, който се притеснява, че е вече над 30 и няма надежда, не слушайте тези глупости и не се отказвайте, винаги има надежда!

Ако някой човек е сам в момента, не означава, че ще е вечно сам, освен ако самият той не иска връзки и има прекалено много предразсъдъци за тях, които го карат да отблъсква всеки.


Видяла съм прекалено много примери от живота, които са ми доказали, че за всичко хубаво се изисква правилна НАГЛАСА и търпение. Всеки ще си намери партньор, когато душата му е готова за това и всичко друго са пълни лъжи.

Не, не питам кой е съгласен и кой не, нито пък ми дреме какво мислят непознати хора.

Обидите заслужават пълен игнор, това е мъдрото решение и на такива няма да си губя времето да отговарям или да им чета глупостите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 54

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 968599b7fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

1.   Да, надълго ти каза нещо, което мъжете знаем.
До 30 искат да ги ебат различни bad boy батковци, да натрупате завидна бройка и чак накрая на 30 и нагоре да хванете някой балък, който може да ви издържа. А най често да издържа и детето от миналия тип.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 91d9f1f9cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   За съжаление, личния опит не е статистика и нищо не означава. Аз пък познавам много шепи хора, които са сами, просто защото нямат късмет да са с подходящ партньор, който иска сериозно обвързване. Готини са, нищо им няма и нагласа и всичко имат, но пък явно "Вселената" не работи.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6c860a23cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   В момента съм на 36 години , а се ожених на 28 ,станалото станало ,но ако бих могъл да върна времето назад бих го направил след 32 да кажем.
На 28 нямах жилище ,живяхме по квартири ,работихме двамата за по 500-600 лв ,мизерия отвсякъде ,отделно ,че тя беше с 5 г по-малка и акъла и беше още като на момиче,а не жена ,което на моменти ми създаваше главоболия ,е и аз на 28 сигурно съм бил като момченце:)
Определено за мъжете над 30 ,а за жените над 28 една връзка и след време брак би било по осъзнато и по-безороблемно отколкото като по-млади ,подкрепям автора с две ръце !
!!!!но разбира се има и изключения!!!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: fed19f478d
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

4.   Хората, за които важи следното "до 30 годишна възраст, повечето хора ВСЕ ОЩЕ са в търсене на себе си и мястото си в работата и в живота! На повечето все още им се експериментира, живее, ходи им се по различни срещи и НЕ СА готови да се задомят" са ПАРЦАЛИ.

30 годишни "деца", дето обикалят с тротинетка по улиците, са неспособни да създадат истинска връзка. На тази възраст нямаш ли поне едно чаве, после ще обикаляш клиники и от немай къде ще буташ количка с криви недоносени близначета.

Има изключения естествено, но то и жени шахматистки има.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e118fcfc50
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

5.   Авторке, чуваш ли се ТИ какви глупости дърдориш?!?
Най-благоприятната и фертилна възраст за раждане на деца при жената е 20-25 години!!!
След това яйчниковият ти резерв се изчерпва и на 37-40 няма да имаш здрави яйцеклетки, които да могат да бъдат оплодени по естествен път!
А дори и да имаш с възрастта в организма се натрупват много болести, които при раждане се предават от МАЙКАТА на ДЕТЕТО!
И после детето ти ще се роди със СИНДРОМ НА ДАУН и МНОЖЕСТВО МАЛФОРМАЦИИ И ГЕННИ МУТАЦИИ!!! Ще можеш ли да живееш с тази мисъл след това?!?
Не слушай другите какво ти говорят! НЕ отлагай раждането за след 40, защото от много отлагане ще изпуснеш последния влак и ще останеш стара мома! Сега е най-подходящото време да родиш дете! После ще съжаляваш, повярвай ми!

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3dde6eefd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Права си и повечето хора в днешно време мислят като теб. Това ,че си видяла няколко коментара на самотници, не трябва да те кара да стигаш до изводи за всички мъже. В днешно време хората имат право на повече избор , повече възможности и на всеки му се живее. Не вярвам тук да има нормални младежи ,които да искат да създават семейство преди 28/30. От друга страна всеки млад човек има нужди и за по-религиозните хора е кофти. Може би такъв тип хора трябва да се обвързват по-рано ,но и тяхната бройка намалява.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: acb4afd780
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

7.   Само като прочетеш клишираното и глупаво заглавние, знаеш какво и от кого да го очакваш... Момичетата навремето затова ги учеха да мълчат, изглеждаха по-умни и някак "мистериозни". Тогава сюрприза идваше за женените мъже на средна възраст, които най-накрая на 40 разбираха, що за животно наистина е жената... И тръгваха да стават рибари. В днешно време, с цялото това плямпане, мен ми е чудно как изобщо някоя жена си намира т.н. "сродна душа". Това са явно мъже които яко ги тресе тестостерона, или са мазохисти и не ценят тишината или компанията на интелигентна книга. Да си в компанията на жена, е нещо от което всеки осъзнат мъж е бягал. Горко на мъж който на 40 тръгне по "любови", явно нищо не е научил от живота...

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 35fa5c2ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Няма сродна душа . Човек сам си избира половинката . Аз може би съм сбъркала леко с избора , но не съм гледала навреме . Не че се оплаквам , но сега бих избрала друг тип мъж , искат че моят си е моят , просто някои неща бих искала да са други .

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d405703878
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

9.   Хора, защо не признаете, че не сме изпуснали влака? Аз на скромната възраст от 112 години знам, че сега е идеалния момент да си намеря половинка. За изминалите стотина години натрупах опит, поработих и понаправих пари, подготвих се духовно за създаване на деца и успокоих иначе буйния си характер през първите 80-90 години. Но няма страшно, още имам време! Ако някой нагъл младок на възраст под 90 години ми каже, че няма да си имам половинка и е късно за това, направо ще го отстрелям с поглед. Животът не свършва в първите 100 години, гадняри със закостеняло мислене!

---Кратко обобщение на темата за онези от вас, които не искат да четат тонове оправдания на някой, който очевидно усеща, че е направил грешни избори в живота, но не може да си го признае и съответно вади от х на брой кладенеца вода, за да се оправдае---

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1e1eda39f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пълни глупости. На 20 трябвало да си поживееш, че тогава да се обвържеш. Обвързването мъчение ли е, не мога да разбера. Обвързан човек не може ли да "живее"? Или под живеене се има предвид безразборно чукане? А това, че преди 30 г. не можело да имаш нормална връзка е супер тъпотия. Точно нашите баби и дядовци, дето са се женели на 16-18 имат най-успешните бракове. Когато стана на мода да се женят на 40, тогава започнаха и масово разводите. На 40 човек вече е улегнал и оформен характер и много по-трудно се нагажда към друг и прави компромиси. И не, не е защото едно време е било трудно да се разведеш. Наблюдавал съм много възрастни двойки по селата покрай баба ми и трябва да ти кажа, че дори след 50-60 г. брак при повечето има уважение и разбиране помежду им. Нещо, което при днешните 30-40 годишни няма, при тях има само обвинения и егоизъм

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ca557c90db
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

11.   Номер 10, не знам защо намесвате миналия век в темата. От времето на нашите баби и дядовци хиляди неща са се променили!
Самите хора вече не са с това мислене, ама вие явно си живеете в миналия век все още! Хората, които са се родили в нашето време са различни!
Съжалявам, но за мен това, което ти каза са пълни глупости. 20 и 21 век са два напълно различни свята!
- А

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8fba1909f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, не мисля, че има смисъл да обясняваш за сродни души на хора, които дори не знаят, че имат душа, а и не ги интересува какво е душата. Те живеят само в материалния свят и не могат да прозрат отвъд него. Не са на този етап от развитието си в тази инкарнация (духовно развитие). Не го пиша като забележка към теб, напротив. Права си в написаното в поста ти по темата. Любовта може да дойде на всяка възраст - и на 16, и на 60. На всеки когато му е "писано".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f76d3aece8
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

13.   Авторке, с тази тема просто отваряш кутията на Пандора. Естествено, че това което казваш е истината и не са малко хората като 3, които биха потвърдили. Дори и такива на 50-60-70 год.
Ще ти кажа едно нещо по-възможно най-заобиколен и кратък начин: има една шепа охранени старчоци, за които е най-изгодно хората да са възможно по-вързани и от възможно по-ранна възраст. А да не забравяме и онези, които бленуват да сме с население като на китай...

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b150888d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

14.   До 4 не знам но ако се съди по тези във ФБ и тук във форума, които са се оженили и родили на по 18-25 не ще да сте много издигнати. Прости сте, най-вече слушате чалга, но лошото е, че и манталитетът ви е чалгарски. Жените не сте завършили нищо или ако сте учили дипломата ви е за престиж, а реално не сте работили или работите някаква смешна работа за по 1000 лева, а мъжете ви повечето са някакви бачкатори, повечето пияници. Да, много е хубаво да имаш детенце, но недей да изкарваш, че дето сте се оженили и направили деца рано сте някакви велики, защото бас държа, че не сте от четящите книги и ходещи по изложби. Не, че голяма част от тези късно женещи се не са същите, но при вас е по-масово. Малко сте като циганите, гледали сте да се наклецате без да мислите как ще отглеждате едно дете, постоянно ревете за майчински и искате едва ли не да ви носят на ръце, а реално бабите ви отглеждат децата.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1e1eda39f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

15.   11, просто исках да кажа, че хората, които се "наживяват" до 30-40, разбирай чукат наляво-надясно и обикалят чалготеки, често нямат успешни бракове. Ако под наживяване не се разбира чукане на кварталните курви и курвари, а например обикаляне на света, не виждам какво пречи да се наживяваш със сродната си душа. Или непременно наживяването е чукане? А нима обвързването е нещо скучно и мъчително, че трябва предварително да си "поживеем", че да не ни се увиди после? Отделно хората след определена възраст, както обясних по-горе, вече са формирани характери и по-трудно се адаптират към друг човек.

Аз като срещнах сродната си душа на 19 и сега съм на 37, да не би да съм се развел или да се караме нон-стоп?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e3ab85e6c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

16.   Нещо друго, вие това вече за жените го повтаряте като папагали. Ми че то онази работа на мъжа и тя изсъхва с времето! Искате млада жена, но ще сте нейни дядовци с това мислене май.

Не е задължително човек да има деца, за да е щастлив във връзка!!!

Аз и моят партньор не искаме деца, на него не му дреме кой какво мисли и той е с пет години по- малък от мен, пак си живеем. :D
Аз приятеля ми слушам, САМО неговото мнение има някакво значение за мен. ;)
Щом той ме обича и харесва, щом беше най добрият ми приятел от години, само от него ще взема мнение!


Колкото и някои хора да ги е яд и да повтарят статистики като папагали, всеки човек, който е повярвал в любовта на всяка възраст, ДА, дори над 100, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, ще успее да си намери партньор и съм го видяла с очите си много пъти!!

Кои хора след 30 са останали сами както казахте? Да, такива са много, но кои точно?

- Тези, които са повярвали на хора като вас, които живеят, за да тъпчат другите и не могат да постигнат нищо! Тези, които навяват само съмнения и песимизъм. Да, ако някой мисли като вас и повярва на думите ви, той наистина ще остане сам...

Но, този, който не слуша хорското мнение и никога не се отказва, той ще постигне ВСИЧКО!
Аз така познах истинската любов!
Не ви повярвах, че мъжете искат само по- малки момичета и така срещнах много любов. И партньорът ми е по- малък от мен. Така че лично в моя живот и в живота на хора, КОИТО НЕ МИСЛЯТ ТОЛКОВА ПЕСИМИСТИЧНО и с толкова предразсъдъци като вас, аз съм видяла наистина да им се сбъдва мечтата.

* Нито в бизнес, нито във връзки, нито в мечтите търсещите смисъл ще успеят, ако слушат хора като тези в коментарите! Хора, които не вярват в себе си ще се опитат да извадят хиляда тъпи статистики, за да ви откажат от мечтите ви и да ви смажат на тяхното ниво.

Човек може да има хубава връзка или бизнес със и без деца.
А на някои коментиращи им благодаря, че ми показват, че съм била права да не им слушам комплексите. Защото само така успях да намеря каквото искам. Моя живот е доказателство за мен.

Ако не искаш да си сам, не бъди критично настроен, не мисли като самотник и вярвай в доброто на хората!
Ако не, обсебвай се от хорските мнения и вярвай на такива като някои коментиращи.
Всеки сам си решава! Аз съм видяла къде е успехът и къде не е!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8817fc07b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

17.   N9, твърде деликатно си казал истината!
Превъзходно чувство за хумор!
Поздравления!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ec4e35314c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   24 ти кво работиш , та ние работим смешна работа . Моята работа е много отговорна и да не ми дават много . Никой не чака на детски както викаш , щото като сме на 1000лв сме с висок доход и не ни се полагат .
Някои хора са имали късмета да се срещнат рано , родили са на нормална възраст , щото след 30 г не ти се търпят деца вече , да тичаш по тях .

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f76d3aece8
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

19.   10/15, Радвай се, че си имал късмета да срещнеш Твоята половинка толкова рано и не съди хората, които не са имали твоя късмет. Вие може да сте щастливи и съответно верни един на друг, но има немалко семейни хора, събрали се преди 30те си, при които единият в един момент започва да изневерява на другия най-психопатски. Или са в много токсична връзка. И при възможност се разделят.
Даваш пример със старите хора, които отрано са заедно и цял живот са заедно. На всички ни е ясно, че повече от тези хора са заедно, просто защото нямат друг избор чисто финансово. Нали след развода единият ще трябва да си плаща някъде квартира само със свои доходи. Имам едни съседи, много уважавано семейство, лекарска фамилия. Дядото и бабата са над 80 годишни. Дядото е лекар. Синът им е зъболекар. Дъщеря им е лекар. Внуците и те са неща с медицина. Неведнъж се е случвало да чувам как дядото говори доста грубо на бабата. Тя все мълчи. Случва се и да ѝ вика. В един момент все ѝ казва "Чу ли ме?" "Чу ли ме какво ти казвам?" и тя му отвръща само едно жално "Да." И това са образовани хора, интелигенти хора. И това при условие че дядото НЕ е алкохолик. А какво остава при по-обикновените...

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1e5296928c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

20.   Кофти ми е да го призная, но срок на годност имаме всички. Жените до 25, а мъжете до около 30-33 максимум. Аз след месец правя 25 и направо ме е срам и страх от възрастта едновременно. Младостта ми вече е към финала.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c2565c0afc
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

22.   19, това, че бабите и дядовците били заедно от зор са пълни глупости, които младите повтарят като мантра. Малко са такива. Просто на съвременния човек му е трудно да асимилира как може двойка да е 60 г. заедно. Масово не могат да вникнат в технияте разбирания и ценности.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: afe4b16a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

23.   20 като станеш на 40 друго ще мислиш и аз на 20 си мислех , че 40 годишните са стари . Ако е за раждане на дете има някаква плодовитост и с времето се изчерпа , при мъжете не е така .

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3d8928226c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

24.   Много хора сме били достатъчно дълго част от токсичните отношения на собствените си родители и е нормално по-трудно и по-късно да се обвързваме. Престанете да ни обиждате, така няма да ни промените и да ни сложите в желаната от вас рамка.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c2565c0afc
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

25.   23, аз например съм мъж на 37 и също смятам, че човек след определена възраст не е вече толкова свеж. Мъжете като ги гледам, до към 30-35 все още са свежи голяма част от тях. Обаче след тази възраст рязко пада процента на свежите и хубавите. Не че няма и такива, ама са малко. То и на 60 има хубави мъже като Джордж Клуни, но са малко. Гледам себе си, вече имам някой и друг бял косъм, пооплешивял съм и излъчването ми не е като едно време като. Гледам и наборите си, същата работа. А при жените даже още по-рано започва тази тенденция и то при положение че повече се поддържат от нас. Много жени още след 27-28 вече започва да си личи, че не са това, което са били. Вярно не са престарели и грозни все още, но не са и като на 20-25. А след 30 вече процента на хубавите рязко пада. Дори да се поддържат, не е същото, не е естествено и свежо като преди. А след 35 вече си е рядкост да видиш истински красива и естествена жена. Има и не малко, които си мислят, че с фитнес, грим, прически компенсират, но е изкуствено. Сигурно много хора ще ме оплюят, но това е истината - на 35-40 не изглеждаме като на 20-25. Не го казвам с лошо, и на мен ми се иска да изглеждам, както като бях на 24, но уви.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e3ab85e6c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

27.   Номер 20, съжалявам да го чуя мил човече, но това е именно, защото са те убедили да вярваш по този начин. Това мислене за "срок на годност" създава само страдания. И то е насаждано от медиите с тези холивудски актриси и модели, които нямат нищо общо с реалността.

Хората сами си създават страдания и депресии, когато се омаловажават и третират по този начин. Младостта е временна, всички един ден ще остареем.

Аз обаче виждам хората, които мислят по начина, по който обясних, да постигат невероятни неща, да имат хубави къщи, или хубави семейства, да пътуват и да се радват на живота на всяка възраст, докато тези, които мислят за другите и за себе си като същества с ниска стойност заради възрастта си, те вечно не се чувстват напълно добре и за това завиждат и на другите.

Ако продължаваш да мислиш за себе си по този начин на 25, когато станеш на 30 ще съжаляваш, че си си пропиляла живота в негодувание към себе си и комплекси.

Медиите и филмите са ни убедили да преследваме невъзможни стандарти за живот и красота, които обаче са ни създали единствено тревоги и притеснения. Как хората не виждат това? Всяко човешко същество има нужда от приемане и любов от малко дете до възрастен човек.

Успешните хора създават успешни хора, неуспешните хора сипват негативност във всичко и създават още неуспешни хора. Изборът е личен!

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 113ac7bc27
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

28.   Авторката отново се е окаляла, както в предната тема. Авторке, относно възрастта за раждане има биологични рамки, които ако се спазват, всичко ще е ок за детето, майката, следователно и за семейството. Да ми говориш за дискриминация по възраст е абсурдно!

Разправяш пълни небивалици. Как вселената помагала да си намериш партньор! Пхахахаха

Ами, да, и аз го вярвам, но в действителност занаеш ли какво се случва? Следното:

Вселената те среща с някоя сродна душа от женски пол, но на същата тази сродна душа са ѝ еб@ли м@йк@та 200 чепа преди тебе и тя на 25 г. е с километраж на магистралка, а красотата ѝ не струва и 5 пари. На 25-28 г. Ганка гони по хубост някогашните 40-50 годишни лелчета. А днешните 40-50 г. лелички са си чисти бабички! Чичковците на 40-60 г. от немай-къде се дървят на 20-годишни, защото "жената" до тях вече е придобила получовекоподобна форма.

В БГ-то маминка възпита Меркантилка да научи English или Deutsch и да бяга на безплатна издръжка на някой западноевропейски лалугер. Така около 40% от 18 плюс годишните Damen отсъстват от страната, а на другите около 60% им се лепи всичко мъжко, което успява да го вдигне.

Тая сродна душа преждевременно се е изродила и изкилиферчила до неузнаваемост и е решила, че за да те пусне в леглото си, трябва да ѝ плащаш такса вход. И то не една, а няколко. Един път в ресторанта, после с "прилична" кола, после с подаръци, после такса апартамент, а "такса п*тка" е най-занакрая. Чудно след толкова отлагане, разходи и усилия как ще гледа един нормален мъж на тази п*тка неземна, която даже не и девствена. Едно време нашите дядовци поне като са купували булки са ги взимали девствени. А сега на употребявана п*тка такса искат!


Жената е най-красива и плодовита в периода между 16 и 24 години.

След това, каквото и да ми говориш, не е същото.

Това за любовта са дъра-бъра. Хайде да те видиме тебе дали ще вземеш някой мъж по любов или първо ще му гледаш портфейла??? Ще проявиш ли любезност да ми отговориш на въпроса?
Ще вземеш някой мъж на 40 и нагоре, когато вече е със собствен апартамент, кола и пари в банката. Това ще направиш. Но тука си избиваш комплексите.

От гледна точка на мъжа няма никаква логика да си взима за жена по-възрастна от 24-25 г. Защото ще има опознаване поне 2 години, докато Мис Меркантилка се нагласи да става майка. Поне 2 г., а убеждаването може да трае дори 5 г. и повече. Така че ако един мъж си вземе 25-годишна жена (каквато май си ти?), то той ще те чака поне 2-3 години само за да се решиш да забременееш и докато те оплоди и родиш вече си чукнала 29-30 г. за първо бебе. Второто бебе ще дойде поне след 2-3 години. Или второ бебе на 31-33 г. и това пак при добро стечение на обстоятелствата и ако междувременно не си изтрещяла като много българки и не си се втурнала да оправяш някой съсед, докато мъжът ти бачка и ви издържа с детето.

Ето защо мъжът няма никаква файда да започва връзка с цел семейство с жена над 25 г.

И сега пак ми говори за любовта, която ще те сполети на възраст, в която зъболекарят ти взима отливка за 2-ро чене!

След 30-32 г. за жената и за детето става опасно да се ражда.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0585139b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

29.   Пълна гавра е това - млади с работещи яйцеклетки и все още неотчаяни от живота, ама пък бедни като мишки, освен ако нямат наследство от родителите си... Изводът е да раждат и да правят семейства само хора с пари. Другите да мрем сами. Сериозно, съжалявам ако на някой не ми харесва, но си е така.
Сродните души няма да ги коментирам... Темата е дъъълга и философска.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0585139b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

30.   До 25
Прав си... Аз съм жена на 32 г. и точно днес се обяснявах колко съм погрозняла и за нищо не ставам, а ме обвиниха в негативно мислене, и ниска себеоценка. Не е ниска, а реална....няма какво да се лъжем. И имайте предвид, че външният вид се отразява на психиката, не знам дали е така при мъжете, но за жените е така, и това прецаква доста от качеството на живот.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0e0d820eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   25, всяка възраст си има очарование. Не е нужно на 40 изглеждаш като на 20. Трябва да се харесваш и са се чувстваш добре в кожата си. Ако си красив и на 20 и на 40 и на 60 ще си красив.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: afe4b16a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

33.   28 аз съм женена за мъж с 1000 лв заплата и разбирам защо майка ми ми казваше да търся мъж с добри доходи .Не съм му гледала доходите , уж любов , но и това не е лесно . Другите жени ги гледат нещата , да не са будали ...
И все пак има много мъже с ниски доходи , които са семейни . Просто вас и без пари и със пари пак не ви желаят .Любовта вще взаимност , ако мъжа влага пари , жената влага работа вкъщи , гледа децата , готви , а също и ходи на работа , българката не е мързелива .

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0e0d820eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

34.   28, тоя хейт срещу жените от г-н Кифлото ли си го взаимствал или просто не ти върви с жените и затова ги мразиш?!
Иначе говориш пълни глупости и ако мислиш така значи си просто един отчаяно и разочаровано от живота човеченце.
Лекичко те съжалявам защото:
- не си обичал и едва ли някой някога е обичал теб.
- гледаш на хората като вещи и правиш някакви супер погрешни сметки (бебета, възраст, бройки, красота). Все не съществени неща са това, ако искаш да си щастлив. Не си на пазара все пак и с такова мислене ще си седиш сам като куче.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 90ae31f0da
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

36.   Да уточним нещо - само за разплод ли си търсите жена? Ако това е единственият приоритет, ще се съглася, че е препоръчително да е колкото се може по-млада.
Но какво ще кажете за останалото? Нали с този човек трябва да живеете (по възможност щастливо), т.е. трябва да е близък до вашата душевност, философия за живота? Има и десетки други неща, които са важни, но ще стане много дълго.
За мен възрастта е маловажна. Срещала съм мъже на 30, които нямат енергия и са отчаяни от живота, разговаряла съм и с мъже на 60 , които са ведри и пълни с идеи за нови начинания. И не, не съм имала връзка с нито един от тях, да не започнете пак темата с километража. Разговорите ни са били чисто професионални.
С други думи казано, много е субективно това. Да заклеймиш всички хора над определена възраст е доста плоско. Дано го осъзнавате.
Имам много близка приятелка на 34, в лицето и тялото не можете да й дадете повече от 23-4, даже и това й е много, и е раждала при това. Роди на 30. Съпругът й е щастливец определено (не само заради горепосоченото).
Давам тези примери не за да се правя на интересна, а за да ви накарам да се замислите. Случаи всякакви, хора всякакви. :-)

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c7b67216bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

38.   Вижте хора, животът на всеки човек е уникален и да се опитвате да натикате всички в някакви рамки е, меко казано, глупаво.
Познавам хора, които са се събрали рано, които още са заедно, познавам и такива, които се разделиха, защото не бяха готови за отговорността да имаш семейство, познавам хора събрали се над 35, които са щастливи, точно защото са си "научили урока" от предишните си връзки. Човек може да е щастлив и обичан и на 20 и на 80.
Баба ми беше идеален пример. След като дядо почина, тя не се затвори вкъщи, а продължи да живее и имаше мъж до себе си на 80. Така, че спрете с клишетата, а живеете!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0bc8e2ae29
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   29/30, личи ти, че си поредният трол с мания "да разплодим всички на всяка цена".

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0bc8e2ae29
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

40.   Някои хора май не разбраха, или по-скоро не им изнася, че темата не е за разплод. Представям си как биха се почувствали, ако четат тук, такива на 50-60 год., които така и не са намерили щастие във връзките си или тези, които още от тийн възраст са си грозни. Тука някои имат открай време гигантската амбиция да смачкат 30 годишните, но дали осъзнават, че в манията си реално мачкат другите, които споменах.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6f76d326f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

41.   До 28
Не разбирам това заяждане, че видиш ли, жената е имала 200 чепа преди теб! Това да не е сапун да се изтърка! И ти девствен ли си, че да имаш претенции! Като не си девствен и ти, ще си траеш!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c2565c0afc
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

42.   41, като не е сапун, защо всички жени ревете как мъж, кйто е ходил само на проститутки не става?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ba2472db9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   До 42:

Не съм 41, но ще ти споделя моята гледна точка. Защото е мега гнусно, нечовешки гнусно. Това е все едно да кажеш, че се къпеш в лайна, ядеш същите и живее в канала на тоалетната. Какво общо въобще има проституцията в случая? Никоя нормална жена ползван мъж. ГНУС НИ Е! Торби, пълни с вагини не ни трябват. Имаме си свои. Колкото по-малко жени имаш, толкова по-добре. И то не какви да е, а нормални/по-млади, поддържани. Опичайте си акъла, мъже, иначе ще мрете в самота и зависимости към алкохол, цигари, хазарт и тн

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e0a158caf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   28, мис Меркантилки харесваш ти. Не всички жени са такива. Сам си си виновен за предпочитанията, а вероятно качеството ти е същото като на тези "мис Меркантилки". Стига сте обвинявали жените за собствените си грешни избори.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f63e7d19b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   До 41, светът освен физическо, има и морално значение. Ама на кого му пука днешно време за морала.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: fdba0e6495
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   42, не съм 41 но, ще ти отговоря. Защото това предполага, че:
Мъжът е неудачник, който не може да завърже сериозна връзка.
Има изкривена вече представа за любов и сексуални отношения с жена, която не е проститутка.
Може де окичен с цял букет от венерически болести.
Не умее да носи отговорност.
И това без да навлизам в отвращението, което изпитваме към подобни мъже...

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: fae719e893
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   41, никоя жена не иска девствен! Всички жени искате обигран ебач с опит изебал поне 200 жени преди вас, защото това за вас е знак, че е вървежен и става в леглото, стига сте се правили на луди!!! И ти девствена ли си, че да имаш претенции за девствен мъж?! Отговора много добре сама си го знаеш, въпреки че никога няма да имаш смелостта да отговориш честно тук на този така неудобен за теб въпрос.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: fae719e893
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   41, никоя жена не иска девствен! Всички жени искате обигран ебач с опит изебал поне 200 жени преди вас, защото това за вас е знак, че е вървежен и става в леглото, стига сте се правили на луди!!! И ти девствена ли си, че да имаш претенции за девствен мъж?! Отговора много добре сама си го знаеш, въпреки че никога няма да имаш смелостта да отговориш честно тук на този така неудобен за теб въпрос. И по-добре ще е ти да си траеш, че като говориш само простотии и глупости ти излизат от вонящата, немита от свируки паст!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8e9e0d6985
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Точно така, номер 40, хората не са добитък, всеки трябва да стане родител, когато се чувства готов и може да се погрижи за детето си. И да, темата не е за децата, а че всеки си намира половинката, когато не се отказва и вярва в това. Аз до сега не съм останала разочарована.
Обграждам се с добри и позитивни хора, които много ми помогнаха. Киселия човек създава кисели хора, добрият създава добри

Хората се провалят в нещо - Работа, партньор, деца, единствено, когато мислят негативно и слушат разни киселяци да им казват ненужното си мнение и да ги заплашват с провал.
Ако едно мнение цели да те откаже от целите и желанията ти, Не го слушай, иначе ще се провалиш. Аз никога не слушам хорското мнение.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3026d32d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   33, намираш си и ти работа за 1000-1500 и двете заплати си живеете на скромно и нормално. Влагането на работа в къщи и гледането на детето е общо дело и се извършва от двамата партньори ( и двамата ядете, искате чисти дрехи и детето ви е общо).
Да ти кажа честно, била съм във връзка с доста богат мъж, а също и такъв, без пукната стотинка в джоба. Парите определено не могат да те направят по-шастлив. Улесняват живота, но нямат отношение към щастието и удовлетворението от връзката.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0585139b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   39
Какъв трол с мания за разплод на всички...точно обратното. Ако ще се ражда, нека е от психически и физически здрави хора, и да имат пари, също е важно условие. Та...масовото население не покриваме тия изисквания, логично е да не се раждат толкова много хора, но уви, раждат се деца, много от тях със здравословни проблеми, живеещи бедно, възпитани лошо...може и не всичко това накуп, но картинката не е позитивна за мнозинството.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: eb65d5c14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

54.   Проблемът е, че след 20-30 чепа жената в главата започва да не е добре. Психически вече мисли като курва и поведението и е тотално различно. Затова толкова искаме скромни жени.
Мъжете и 200 беойки да имат в човечето случаи се кротват, ако жената наистина си заслужава.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1e1eda39f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

55.   От 42

Точно така. Сами си отговорихте. И мен ме е гнус от жени, чукали се с последните отрепки по тоалетните на чалготеките. Това, че путката изтъркване няма не го приемам. За мен такава жена е боклук в душата, не в путката. И не вярвам в теорията за наживяването.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6414cdd25f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

56.   43, то хубаво мъжете да имат по- малко жени, ама не казваш нищо за жените, явно няма значение колко са ги минали. Хубаво е също, че си имате и свои вагини, но някои сте като попски ръкав между краката. Невероятно е колко първосигнални разгонени мъже има, дето за два пръста пикливо месо са готови на какво ли не.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c751ef6f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

57.   "Мъжете и 200 беойки да имат в човечето случаи се кротват" - Глупости.

 
  ...

1-50 от 54
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker