Не знам какво да правя.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво да правя....
преди: 2 години, 10 дни, прочетена 885 пъти
Здравейте,

Аз съм момче на 20 години и преди едва седмица се запознах с едно момиче, което е на 23. Запознахме се в парка, като аз бях с един мой приятел и като я видях казах на моя приятел "Искам я!". Та, тя вървеше пред нас и ние зад нея, като през цялото време се поглеждахме и накрая тя ми проговори. Говорихме и се запознахме и тя беше доста настоятелна да й дам номера си и аз й го дадох. После аз трябваше да тръгвам с моя приятел. Като се прибрах й писах и се оказа, че се харесваме и има привличане между нас. Разбрахме се да излезнем на следващия ден и да говорим и опознаем още повече като аз й казах, че искам нещо сериозно с нея. Та, на следващия ден излезнахме от 15ч до 21ч. Целунахме се няколко пъти и беше много хубаво. През цялата седмица продължихме да си пишем и по средата на седмицата ми каза, че иска нещата да ги караме по бавно. Видяхме се пак преди няколко дни у нея и за да гледаме netflix обаче и правихме секс. Беше много хубаво. Хареса ни и на двамата. Вчера ми писа, че не е била сигурна дали може да ми даде това, което искам. Че била във връзка 4 години и скъсала скоро. Все още била привързана към бившия си обаче нямала чувства към него. Не е била готова за връзка. Обаче нямала нищо против да се виждаме. Аз й казах, че не бързам за никъде и й предложих ако иска да продължим да се виждаме и да видим какво ще се случи и как ще се развият нещата. И тя каза, че разбира се искала това. И днес ще се видим отново.

Въпроса ми е: какво да правя ? Да й дам ли време и да видим как ще се развият нещата, защото ние едва се познаваме от 1 седмица, а на нея й е нужно време да се възстанови от предишната си връзка.

Да почакам ли месец или два?

Какво е вашето мнение?

Благодаря предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 дни
hash: 9901b0a963
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Още в началото като прочетох, че тя те е заговорила и била настоятелна за телефона ти, вече ми беше пределно ясно, че тя е искала само кекс и изобщо как ще завърши историята. Повярвай ми, никоя уважаваща себе си жена не би била настоятелна за нечий телефон.

 
  ...
преди: 2 години, 7 дни
hash: 41d5d0f467
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Виж, приятелю. Опитай се да не влагаш силни чувства и да нямаш очаквания. Забавлявай се и не се тормози дали щяло да стане нещо между вас.

Жените в днешно време са разпасани гюв*ндета.

Тази просто е решила да скача от клон на клон. Играе си с тебе и ти си играй с нея, докато ти позволява.

Не могла да ти даде това, от което се нуждаеш! Че тя какво друго може да ти даде по-различно от п*тката си? С тея думи просто ти казва, че те ползва като носна кърпичка, пардон - вагинална четка. Не се кахъри. Гледай наистина да не би още "бившия" ѝ да ѝ е и настоящ, че може да те потроши! От това се пази и имай 2 на ум.

Поради много малкия брой на млади жени в страната и тази поквара феминизма сега жените се гаврят ей по такъв начин с мъжете. Правят си хареми тайно от първия с кого са, паралелно с него имат второ гадже, трето чесало, четвърти пешкир и тн.

Всичко ще е до време де, но това не променя нещата сега. След около 100 години жените отново ще са по-ниски от тревата и по-меки от памука. Много кокошки ще бъдат оскубани и много дирници съдрани. Но това ще го направят поколенията след нас.

Момето просто е изпечена ур*спия. Гледай просто да не сгазиш лука. Че не знаеш кой седи зад нея. Щото ти ѝ се явяваш 2-ро, 3-то чесало все пак...

 
  ...
преди: 2 години, 7 дни
hash: 6a22238012
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Приятелю, задушил си я, това е. Още от началото си й казал, че искаш нещо сериозно, но не осъзнаваш, че това плаши повечето хора. Остави нещата да се развият от самосебе си. Ако продължиш по същия начин ще я изгубиш, повярвай ми. Ти много повече я харесваш, отколкото тя теб и тя това го усеща. Все още имаш шанс, възползвай се. Спри постоянно да й пишеш, спри постоянно да й звъниш, остави я да ДИША. Излизайте от време на време, забавлявайте се, престани да говориш за връзки, за нещо сериозно, за бракове, деца, единствената и т.н. Не я пришпорвай. Карай го по-леко, остави я да се чувства свободна, остави я да чувства, че има избор, тоест, може да е с теб, но може и да бъде сама/с друг и т.н. Нека тя реши сама за себе си.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 дни
hash: 9f7cb091bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Имах подобна случка с мъж,аз съм на 23,той на 33,излезнахме на първа среща,на втора среща нещата бяха по-дистанцирани от негова страна и на същата вечер ми каза същите думите аз не мога да ти дам това което искаш.
Искам да ти дам съвет,бягай докато е време,такива хора си играят с другите и не знаят какво искат!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker