Мъже, подценявате ли се ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъже, подценявате ли се ?
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1228 пъти
Здравейте, въпросите ми се отнасят до момчета и мъже , независимо от възрастта.

Моля ви, кажете чувствали ли сте се "недостатъчен" за дадено момиче или жена? Примерно , случвало ли ви се е да си харесате някого и да си кажете "аз не съм достатъчно добър за нея, няма смисъл" и просто да се откажете от това да предприемете нещо?
А в такъв случай, ако момичето предприеме нещо към вас, как ще го възприемете?


Другият въпрос е , ако жената до вас е по-заможна или по - успешна или пък много желана , това кара ли ви да се чувствате по някакъв начин?
Помисляли ли сте си " тя наистина е много готина , ама сигурно много хора я свалят и дори да тръгнем, тя ще ме зареже рано или късно" и че няма смисъл

Мислите ли, че ако сте във връзка и жената забележи, че примерно се чувствате несигурни и ви зададе горните въпроси , ще отговорите и ще помислите ,че е загрижена или ще ви стане странно и ще смените темата ( като цяло разговорите за чувствата как ги виждате, досадно ли ви е или ви става приятно)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8be14c43d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Лично аз имам много голямо самучуствие и няма как да се почуствам недостатъчен за дадена жена.Невиждам с какво би могла да е нещо повече от мен.Колкото и пари да взима неможе да ме купи.Просто да не забравяме че това е нежния пол все пак

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 26c0e95ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   2- Вярвам ти, щом при това ниво на грамотност ( в една дума- две грешки) си горд със себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6e96523b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Има една стара максима- гърнето си намерило похлупак. Максима която изчерпва зададените въпроси. И на мен ми се кара Ферари но не мога да го поддържам. Също така не бих се "качил" и на трабанче. При чувствителни "разлики" в капацитетите, този който е в "недоимък" винаги ще бъде или ще чувства под душевен и емоционален "натиск". Безмислена, че и малко мазохистична връзка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6262b98f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Много мъже се подценяват, хващайки се с жени, които са много под равнището им.
Що се отнася до така зададения в темата въпрос, то няма как един мъж, който е наясно с достойнствата и качества си, да се чувства недостатъчно добър за която и да е жена. Всички сме човешки същества.
Нормалният мъж въобще не се интересува от състоянието и имотите на жената (за някои има значение, но те са рядкост), така че давай смело и бъди откровена с мъжа до теб! Мъжете ценят откровеното общуване на всякакви теми и нямат страхове да изкажат искреното си мнение. Би трябвало той с готовност да подходи към темата и да ти каже нещата точно така, както ги мисли.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 969991ecbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами попринцип да. Случвало ми се е примерно да се спогледам с някоя мацка , която изглежда добре, но знам примерно, че нямам плочки. Не съм дебел , имам много лек корем ,но си знам ,че ако го види и всичко ще е дотам. Някакви комплекси имам факт ,но пък ако е някоя мацка с лек корем нямам проблеми да започна разговор. Ако някоя мацка е много над нивото ми , вероятно няма да се чувствам комфортно. Не става въпрос да получавам 1500 , а тя 2000 , но ако например разликата е тройно по-голяма , то това да хора от различни светове. Пък и не мога да си представя успешна жена със заплата над 5000лв да се хване с някой бачкатор без значение колко е добър, начетен и какво тяло има. Затова винаги действам с момичета ,които са леко под моето или моето ниво. И аз не знам защо предизвиквам някакъв интерес на някой наистина хубави мацки по-улицата ,които са в топ форма , вероятно защото суичъра и тениските ми прикриват корема.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 48bdc7c56c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Случвало ми се е много често. То няма и свободни жени напоследък.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 026569a3aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Номер 2, това е парадоксът на (нека го кажем по-деликатно) не толкова грамотните хора. Те имат огромно "самучуствие", което е без каквото и да е покритие, но не го осъзнават. Самият факт, че знаеш колко ти е реалната стойност (т.е. че не си нищо особено и не изпъкваш от множеството), всъщност те прави по-интелигентен, отколкото си мислиш, че си в действителност. Какво да се прави отново парадокс.
Така, че аз му вярвам на номер 1, че не изпитва такива чувства на недостатъчност. Освен това тази категоричност, нахаканост и дори арогантност се харесва на голямо множество от жените (колкото и открито да не го признават) и успехите му с тях само напомпват още повече егото му.

Колкото до мен конкретно - на мен ми се случвало веднъж. Бях се влюбил в много красива и доста по-млада от мен жена. Хем си я представях, като моята бъдеща жена, хем знаех, че нищо няма да излезе в дългосрочна перспектива. Накрая, официално се разделихме поради тривиална причина - аз напуснах заради работата си България, а тя си остана у дома. Истината е, че тя просто не искаше да ме последва, а аз и не настоявах, защото това ми се видя, като една добра възможност да прекратим всичко преди да е станало прекалено късно, т.е. да станем семейство и да имаме дете/деца, понеже знаех, че тя така или иначе някой ден щеше да ме напусне, защото ще се появи някой друг по-млад от мен на нейния хоризонт. От тогава минаха повече от две години, а аз все още страдам за нея, но както се казва: "Човек сам гради собственото си (не)щастие".

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b5ca3b7d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз не съм се чуствал никакъв, чуствал съм се себе си, нямам никакъв проблем жената да е по богата от мен или по умна, нямам проблем и да е по бедна и да е каквато е, аз просто нямам проблем с жените, защото ги приемам нормално с всичко тяхно, ако тя иска да е с мен и двамата се обичаме няма проблем нищо друго, не съм задължен с нищо на този свят да следвам някакви правила, за мен най важното е Любовта! Да се забавляваме заедно, да ни е ок един с друг да сме влюбени и да не ни пука за нищо друго, защото то е незначително! Да се чувстваме свободни и щастливи за тоя момент, за Сега, а за бъдеще не ме интересува, никога не съм мислил за неща които не зависят от мен :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker