Съвет от мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съвет от мъжете
преди: 2 години, 6 дни, прочетена 950 пъти
Запознахме се с едно момче на работното ми място, където идва често. Нашият общ познат, който и на двама ни е много близък категорично ни е забранил да имаме нещо общо, дори да си говорим, полади лични мнения зя него. Така и ставаше, общи приказки и никога в ситуация да сме насаме.
Един ден обаче някой реши да направи така да се чуе слух, че имаме нещо (което не е вярно) и това за малко стигна до приятелката му (с която много рядко сме го виждали), съответно и до нашия познат. Със момчето имахме разговора, че нещата ще се променят и повече няма и да говорим пред хората, за да не се стига до нови панаири и излишни моменти на обясняване и доказване. Едно от много важните му доводи беше тя и колко държи на нея.
До тук всичко добре, обаче след тези събития той зачести някак си идванията. Там където работя карам повече нощни смени и той едната вечер остана до края на смяната ни, при което с колегите решихме да го закараме до тях. По пътя поиска да се кача да говорим, което и се и случи, но за всякакви неща, не и за драмата която стана, дори и аз да исках да водим тази тема. Окей, разбрахме се да си остане между нас това мое гостуване.
На следващата седмица се повтори почти същото, с разликата че аз свърших по-рано работа и той поиска да остана и съответно отново да говорим в тях.
Държи се адски объркващо, задава лични въпроси, споделя неща, които със сигурност общите ни познати не трябва да знаят и рискува като ми ги казва. При последният ни разговор дори спомена, че иска да ме предпази от някои неща и ми е защитавал в ситуации зад гърба ми , които не знам че са се случвали. Споделя къде е бил, кога е пристигнал, защо нещо не е направил или направил.
При такива обстоятелства и чести лични разговори, аз започвам да развивам симпатии съм него, но не знам как да подходя след думите : “имам си приятелка и държа на нея”. Имайки предвид, че щом си има и щом съм била нещо като проблем (дори без вина) за връзката им, трябваше да си остане така - да сме си като непознати. Да не ме вика у тях , да не си споделяме, да не рискува да ни виждат публично заедно и прочие. Не сме се целували или друго! Пред факта , че има “жена” не бих го и позволила. Но и аз като жена ми започва да се разхлопва сърчицето.
Как да процедирам и според мъжката част тук, тези действия как да ги тълкувам.
Благодаря предварително за отговорите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 дни
hash: 77965b88fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Какво си станала като изповедничка на коцкар? Ще ти споделя, ще ти досажда, ще те товари емоционално и защо? Има си приятелка, да си споделя с нея. На нея да дава отчети.
Ти ще си кратка забежка, нищо повече. Резервичка и душеприказник. Ако те кефи ролята, още му слушай глупостите.

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 1f7f6bee35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Примамва те да спи с теб и после да те зареже. Не ходи у тях сама! Не му се обяснявай, просто спри комуникацията с него. Той те примамва за секс, а ти му се хващаш. Зарежи го. Намери си нормален , свободен мъж, който не играе двойни игри, а е само с теб.

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 6b865ce77d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Иска да те използва за любовница, какво не ти е ясно ? Подобни лекета под път и над път. Подминавай.

М36г

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 ден
hash: e8182841a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Отваря "втори фронт" и ако му се подредят картите ще "гръмне" та женското ти сърчице да изпадне в мечти и копнежи. Няма друга основна причина да се прави на силно загрижен спрямо теб. Когато остава е единствено заради теб и твоето внимание. Като има приятелка защо не е с нея в късна доба и да "решава нейните проблеми"!?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker