Как да станеш жената на живота на един мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да станеш жената на живота на един мъж
преди: 2 години, 5 дни, прочетена 2354 пъти
Всеки мъж, който наистина съм харесвала, е имал по една голяма любов - жена, за която е страдал, връзката и раздялата с която му е повлияла на психическото и емоционалното състояние, и която още помни. Тези жени нито са били красавици, нито с нещо са специални, дори са били някакви нестабилни, или самотни майки, леки жени, или са се отнасяли тъпо и зле с тези мъже. Дори самите мъже са ми казвали, че аз съм хубава от тях, по-умна, че общуването и времето прекарано с мен е по-приятно, но накрая тези мъже ме използват по най-различни начини и ме захвърлят, сякаш никога не им е пукало за мен, а онези остават голямата им любов... Хубава съм, имам най-различни интереси и вкусове, съвпадащи с тези на мъжете и купища теми, на които да си говорим и да съм им интересна, чувство за хумор, сексуално също не съм някоя сухарка с табута, не съм и лека жена, но имам какво да предложа, и въпреки това никога не съм била жената, заради която някой мъж да страда, да му липсвам, да споделя статуси и нищо от този род... Как тези жени, от които и интелектуално, и физически (самите мъже са ми го казвали, а и съм се убедила с очите си) съм по-облагодетелствана, посредствени и отнасящи се зле с тези мъже, изневеряващи им, са "бръкнали" в душите и мозъците на тези мъже, и те сякаш винаги са готови да се върнат при тях? Също така, има ли такава тенденция точно истинските красавици да са най-често използвани, лъгани и захвърляни, и да не са тези жени на живота на някого? Въпрос на чист късмет ли е, или на какво?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 дни
hash: c3408aaf4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Ставаш жената на живота му като си кифла. Като го мачкаш, мачкаш. Като искаш пари, искаш да ти купува всичко. Правиш сцени като не става на твоята. Глезиш се за всяко нещо. Говориш бебешки и се правиш на по-тъпа, отколкото си. Носиш се като за чалготека. Пиеш без мярка. Имаш татуси или пиърсинг. Пушиш. Караш го да те ревнува като луд, флиртуваш с всеки пред очите му. Даже се и натискаш с други, направо се събличаш пред погледа му. Жената-мечта на бг мъжа.

 
  ...
преди: 2 години, 5 дни
hash: bf162c6bdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Интересен въпрос, не съм се замисляла. Ти била ли си влюбена? А можеш ли да кажеш защо конкретно си била влюбена в този човек? Със сигурност е имало и ще има по-хубави, по-умни от него. Но защо ти е трепнало именно от него..... Единствено мога да си го обясня с това, че мъжете са ловци. Заложено им е да се опитват да си спечелят жената. Ако ти се отнасяш твърде идеално и дори достъпно, нищо чудно бързо да загубят интерес. Но все пак това не е всичко, не твърдя, че зная отговора. И на мен би ми било интересно да прочета.

 
  ...
преди: 2 години, 5 дни
hash: 99f18b4b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Няма начин да станеш жена на живота на някого.Жена на живота не се става. Това е нещо,което се случва непредизвикано. Любовта е спонтанно чувство.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 дни
hash: e1b56a8473
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Жените са използвани и неуважавани само и единствено от използвачи, неспособни на уважение, които сами са си избирали, тъй като те гласуват с половия си орган с кой мъж да излизат на срещи, с кой да си лягат в кревата и от кого да забременяват и да му раждат деца. Всичко друго е празни приказки и търсене на оправдания. Първопричината е в съзнателния избор на жената. Това не е укор към авторката, а онагледяване на случващото се в нашето съвременно общество и порядките в него.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: e1b56a8473
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Между другото, съгласен съм с това, което авторката сподели за така наречената "голяма любов". Повечето хора бъркат потрошените нерви и време в някаква неизвестно колко продължила връзка с "голяма любов". Такава връзка всъщност е изсмуквала силите им, влагали са и са били лъгани или разочаровани, а накрая травмите у тях са били толкова унищожителни, че са се вкарали в една въртележка, позната като Стокхолмски синдром, възвеличавайки иначе наранил ги човек.
За голяма любов може да се говори при хората, които десетилетия наред са заедно в добро и лошо и се подкрепят взаимно, уважават се и с обичат напук на всичко. Но такива двойки в наши вече са съвсем малко останали.

- Кифлоприземител

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 дни
hash: be293b2a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Свежда се до нещо много просто, тази голяма любов, както ти я наричаш, му е натискала бутоните, както други не са. Когато я срещнах и ми натисна бутоните, след като се разделихме я преживявах дъъъълго време, докато не се появи друга, хем по-хубава, хем по-умна, която ми натисна бутоните по-добре.

Това е.

Фактът, че пускаш такава тема и се чудиш и пулиш, говори, че искаш да станеш жената на живота на един мъж, но не осъзнаваш, че това издава неувереност в теб.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 дни
hash: 38af14904a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Тук не става въпрос за жените, а за мъжете. Те или са били млади и наевни и някоя опитна жена ги е впечатлела и им е била първата любов. Или пък някоя жена им е нацелила слабото място и е работила мъжа там. Така че проблемът не е в теб. А в мъжете. Намери слабото място на някой, имам предвид психологическото и емоционално слабо място на мъжа и го работи там. Така ще станеш незабравима...

 
  ...
преди: 2 години, 3 дни
hash: d84526d580
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Красотата е през призмата на очите... дори да не са най-красивите са останали по някакъв начин в тях. Всеки мъж ще каже че ти си "най" когато иска да спи с теб.

 
  ...
преди: 2 години, 10 часа
hash: 5d5776a210
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   От авторката:

Кифлоприземител, адмирации за коментарът ти под номер 5! По принцип сме имали разногласия по дадени въпроси с теб, но с този коментар ме спечели. И самият ти не знаеш (сигурно) колко точно описа ситуации, на които съм наблюдател и в които съм била по някакъв начин въвлечена. Поздравления!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e1b56a8473
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Авторке, това си е самата истина. Аз не познавам млада жена на 25-35 години, която да не е страдала по някой мъж тип "любовта на живота ѝ", а като е ставало дума що за човек е бил той, се е оказвал винаги някакъв себичен ръб, който на всичкото отгоре е ревнувал, изневерявал и/или биел жената. И въпреки това, някои от тези жени са изпитвали все още тлеещи блянове да се съберат с въпросния бивш, само дето в най-добрия случай той отново ги прекарва през кревата си, побийва ги и ги зарязва с още по-потрошени нерви.

Умният човек обича с разума си и според отношението към него. Много хора се стараят само в началото, когато е периодът на ухажването, а после разчитат на старите лаври да заместват същинските им действия. Не искат да полагат старание и приемат другия за даденост. Това им изиграва мечешка услуга, защото в природата на човек е да желае да усеща постоянство в действията на човека до себе си и когато в един момент установи, че вече стои до променил се към лошо човек, чувствата - колкото и да са били силни - все пак не пречат на разума да вижда големите сигнални лампички за поведенчески признаци, които говорят за липса на уважение и не са здравословни за връзката. Разбира се, това го осъзнават предимно хората, които нямат вредния навик да гледат на света през розови очила и прибързано да приписват добродетели у човека насреща, без той всъщност да притежава такива.

В тази връзка, отговорът на твоя въпрос е лесен: Просто бъди постоянна и с все такава ценностна система след години, каквато си притежавала и в началото. Поведението ти също следва да бъде постоянно и предвидимо за мъжа насреща, за да се чувства той уютно в твоята компания и все така уверен, че е избрал една осъзната жена за свой спътник в живота.
Друго нещо, което жените често пропускат като важност за мъжа, е това да са прямо и открити пред него, да казват винаги самата истина, да не премълчават нещо от него, да не избягват неудобни въпроси и да не се правят на "приятно разсеяни". В момента, в който мъжът усети, че жената крие нещо от него и е неискрена, той разбира, че уважението помежду им е вече разклатено. А то трудно се възвръща отново.
А най-щастливи са тези от обвързаните мъже, които имат до себе си жена, която, когато усети как са унили за нещо, им казва с топъл глас: "Кажи ми, какво те вълнува? Знаеш, че можеш да споделиш с мен! Ние сме заедно, за да се подкрепяме взаимно и искам да си спокоен с мен!". Това са способни да го мислят много малко жени, но едни такива думи са в състояние да влеят огромни сили на мъжа. Както жените искат да усещат силното мъжко рамо и спокойствието да разчитат винаги на него, така и ние сме човешки същества с чувства и мисли и изпитваме същите нужди като вас.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 72d09805ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Кифлиприземотел и авторката защо не се вземат?

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: d238100e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Страданията по голямата любов са когато тя не е била взаимна или съответният човек е бил зарязан от тази "голяма любов" и след раздялата е склонен да я идеализира.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: e4fd14b86b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Излишно е да се сравняваш с някакви образи от миналото и е проява на ниско самочувствие. Като не те харесват, да си ходят при бившите.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 599a5a6513
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   кифлио ти си писал коментар 11, стига си писал от чуждо име личи си веднага!!! Защо не преложи на някоя дебела и плешива лелка като теб а веднага налиташ на красивите млади дами които може да ти са дъщери, а? 1000 критерии за жените а какво предлагаш в замяна, едно шкембе, стиснат и скучен!!!! Последния мъж на земята да беше не бих била с теб :)

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a8af9570f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Номер 14, параноята ти е неоснователна и излишна. Друг човек е съставил мнение номер 11. В много теми някои хора като теб повтарят като латерни как уж съм имал безчет високи изисквания към жените, но никой от вас досега не си послужи с цитати от мои мнения, които да докажат измислиците ви.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker