Аз ли съм задник, че искам живот в града? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз ли съм задник, че искам живот в града?
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1244 пъти
Здравейте,
аз съм жена на 23 години. Във връзка съм от година и половина със мъж на 24 години. Проблемът ми е, че не мога да го отделя от баба му и дядо му.
Цялата история започва там, че той е дете на разведени родители, майката е избягала, бащата си има друго семейство. Единствено бащата поддържа контакт с приятеля ми. След развода той заживява при баба си и дядо си на село. Аз и родителите ми в последствие купихме къща в същото село и по-късно започна и нашата връзка.
След година и половина според мен е напълно нормално да искам да се изнесем от родители, баби и дядодвци и да заживеем заедно. Родителите ми ни осигуряват апартамент в родния ми град, в който приятеля ми сам казва, че иска да живее за напред. Обаче това "напред" така и не идва.
Постоянно се карам с родителите ми, защото те смятат, че закопавам на едно място, стоеейки в село заради приятеля ми. Аз от своя страна споря с тях и се примирявам с него, който ми казва, че не е готов да се отдели от баба си и дядо си. Но това започва да става проблем и за мен, защото тук наистина нямаме бъдеще. Искам да градим кариера и дом заедно, но той май не го иска наистина, колкото и да го твърди на думи. Опитах се да обясня няколко пъти, но не иска и да чуе. Отговора винаги е "Ако искаш отивай", но проблема е, че не искам сама, а с него.
Не издържам вече...
Не знам какво да правя...
Аз ли съм задника в тази ситуация?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: caec86b0bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Няма задници в тази ситуация, има различни гледни точки и представа за бъдещето. Щом нямате обща цел- разделете се. Няма смисъл да го караш да си промени мнението, ти също не би променила своето. Отиваш в града без него и успех!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d400249531
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Няма как да го насилиш. Все едно ще го карат на заколение, а не в град да живее. С възможности за работа, социален живот и най-вече с теб, уж жената, която обича. Ама явно не му стиска....
Отивай сама, тоя ще се осъзнае късничко какво е изпуснал.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8de453eb7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   На твое място вместо да го питам през ден, ще го питам един път- първи и последен, идва ли с мен в града или не? И това ще ми е последният разговор с него. Като не искаш и не можеш да си решиш проблема окончателно, стой си на село - без развитие, развлечения, шанс за по-добра работа и живот.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 45249b72ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Хайде замисли се кой ще помага на тези възрастни хора дето са се грижили за него и сама си отговори на въпроса и той на 24 години какви пари ще печели че да пътува да помага и да плащате отделно сметки храна и разбира се кафенца които на село ги нямате. Стой си на гъза или си хващай пътя и не бъркай пътя на момчето, защото това дали си на село или в града какво бъдеще имаш зависи единствено и само от теб и в града може да си никоя.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: da2fbaf84a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Не задникът е той. Ако все още има училище, просто е въпрос на време да го закрият, както огромна част от селските училища. Ако има лекар, в което се съмнявам, след време няма да има никакъв. Детска градина има ли? Семейство и дом се създават на млади години, защото след това трудно се постигат. Ти по-добре знаеш какви са несгодите в едно село. След време ще сте само няколко обитаеми къщи и то с пенсионери. Поставяй му ребром въпросът да избира! Каква работа работи той и ти? Докато бях на село само си мислех, че разбирам от работата си. В града разбрах, че нищо не знам. С кого ще си играят децата? Какъв манталитет имат местните в огромната си част? Селянин съм по рождение и никога няма да се срамувам, че съм от село. Научен съм на много неща от там, но там просто няма бъдеще. То вече няма дори в по-малките градове, камо ли на село. Говори му ежедневно, но бягай докато си млада! Не в някакво имагинерно бъдеще, а сега.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: cffc2b2912
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Говори с баба му и дядо му (без него). Ако държат на него и те ще го окуражат да отиде в града.

Какъв е шансът да срещне друга жена ако си остане на село?

Време е да порастне. Заживей в града и му дай малко време да усети липсата ти - със сигурност развода е травма за него и може би се страхува да бе бъде изоставен отново. Или го търси защото това болка позната за него.

Убеден съм и ,че се страхува от такива промени в живота си. Накарай да се конфронтира сам със страха си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5efbd74273
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   В момента в който прочетох че ТИ на 21г (преди две години) си купила къща на село си представих що за човек си. Когато родителите ти купят къща на село ти не купуваш с тях, те сами купуват! Самочувствието на купувач, което имаш е кухо, та дрънка.
Искаш да завлечеш момчето да бъде заврян зет в чуждото за него жилище, то нормално се дърпа, особенно ако няма доходи или дохода му е нисък. Ти би ли отишла да живееш при баба му? Другото което не казваш вие двамцата работите ли нещо, заплати имате ли, кой ще ви издържа първите месеци в този град? То много е лесно да кажеш искам и да тропнеш с краче, а кой ще ви плати тока, кой ще ви купи храна?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker