Харесвам мъж по голям от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвам мъж по голям от мен
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1189 пъти
Здравейте! Аз съм на 25 год. Девствена съм и не ме е срам от факта! Но ми е любопитно нещо . Харесвам мъж по голям с около 30 ход от мен. Той знае за това че съм се запазила.... И се чудя той дали го оценява и дали заслужава да се отдам на него?! Както ми изгл жда и той има симпатии и и нтетес към мен. На мен ми харесва че е зрял и е мъж на място! Чудя се дали го е страх и дали ще го оцени че съм готова да си дам единственото нещо на него?! Ще бъда благодарна за мнения всякакви включително и на мъжката аудитория за да се ориентирам как да постъпя ! Защото съм разговаряла с момче на 26 год и първият въпрос който най много ме дразни и обижда е : " Девствена ли си?!" Казах му че съм има ли проблем от това и за него се оказа проблем ! Даже му направи нещо като забележка че съм на 24 и още съм девствена ! Стана ми изключително тежко разплаках се и го отрязах! Затова не знам просто харесвам по зрели и по големи мъже защото си мисля че биха го оценили като принцип и морал! Като с повече житейски опит! Ще ми бъде от помощ да чуя мнения и да разбера дали съм права или ме! Благодаря предварително! Ако може и в най кратък срок! Защото този мъж се познаваме от 4 години и много силно го обичам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 93e962f358
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Защо споменаваш наляво и надясно, че не си правила секс? Глупаво е . Тъпи мъже винаги има, ама научи се да не споделяш толкова. Поне се поопознай с някой малко.
Този уж по-зрелият, как смяташ, че ще го оцени?
Ще си начеше егото чичката с теб и това е . Та това е почти 60 годишен, все едно ти е баща.
Явно отношението с твоя баща не са били нормални, или го е нямало. Мислиш си, че като някой мъж е по-голям, значи е по-свестен и магически става добър. Жалко, но не става така в реалността. Ще се накефи, че ще отвори по-млада и наивна и това е. Дърт перверзник и млада наивница.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b4ffdba8a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Виж, аз също съм от късно открилите секса, но това което ти правиш не е ок. Това дали си или не си правила секс, не е определящо за това що за жена си. Да, определено е хубаво да не си обща, да си лоялна и да нямаш много партньори, но това да смяташ, че девствеността ти е нещо супер специално и важно и да разчиташ само на това, не е ок.
И не, повечето зрели мъже няма да го оценят, защото им се прави секс, не им за занимава с девствени или просто ще го направи ей така, помежду другото. Може да има някой, който има фетиш към девствени и да ти се кефи малко повече, но пак, ти не си на 18 вече и едва ли ще му е чак толкова хубаво да ти я вземе. Не разчитай на това, че отношението към теб ще е по-специално заради това, защото на мъжете не им пука дали си правила или не, секс. Дори мисля, че се плашат от това , че си девствена, защото знаят, че първия път при жените може да е болезнен,да има кръв и т.н.

С други думи - не си закъсняла, според мен няма такова нещо като твърде късно за секс, но недей да се превземаш толкова и на всеки да разправяш как не си правила секс още. Опознай се хубаво с човека отсреща и тогава, когато се стигне до секс, сподели.

И освен това, казваш "харесвам" и "обичам" за конкретния чичак, а всъщност двете са съвсем различни неща. Според мен не си наясно с живота, със себе си и въобще с нищо.
Супер незряла ми звучиш.
Не знам каква ти е историята, може би до момента живееш при мама и тате и са те държали на каишка, но каквото и да е - опитай се да достигнеш по-високо ниво на зрялост.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5d087bb74b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Може би ще те оцени. И аз съм с мъж 29 години по-голям от мен. Но ми беше вторият мъж в живота ми. Ако не е женен и няма деца и иска да живеете заедно, действайте.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c64fcf6143
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Мога ли да попитам авторката този мъж колко е по-голям от теб? И друг въпрос, как искаш да се случи? Дали е само за да се отървеш от това "бреме", защото си закъсняла и/или просто защото много ти се прави с*кс или защото искаш да се получи между вас, търсиш сериозна връзка. Безопасен с*ксуален акт или такъв без презервативи?
Как искаш да бъде първия ти път? Искаш ли любовна игра, о*ален секс, искаш ли да усетиш като е да те лиже? Говорила ли си с него по тези въпроси?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6b658210d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Авторке, прощавай, ще ти дам откровена гледна точка на мъж, която не искаш да чуеш сигурно.
Имаш си причини да си девствена, ОК. Не те съдя, макар че ми е странно.
Аз съм на 36, имах гадже на 19. Изкарахме осем месеца заедно, имаше емоция, секс, приятелство. Но и на двамата ни беше ясно, че това е нещо, което трябва да си изживеем и всеки по пътя си. Между дургото, още сме приятели и си имаме уважението. Просто всеки е в различен етап на живота си. Ако тя беше девствена и си правеше илюзии за друго, нямаше да се захващам с нея. Не бих я наранил така.
С мъж на 55 трудно ще имаш сериозна връзка, той е пред пенсия, а ти ще искаш тепърва дете. Тоест ако имате нещо, ще е пак кратка афера. Което само по себе си не е нещо лошо и ако не беше девствена бих ти казал да си го изживееш, ако го чувстваш. Но явно девствеността има голямо значение за теб, щом си я пазила толкова дълго. Как би се чувствала да я дадеш на човек, с когото знаеш, че нямаш бъдеще (съжалявам, но нямаш. И аз нямам с 20-годишна).
Каквото и да решиш пожелавам ти любов и щастие!

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5ea6550f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Търси някой с поне 40 години по-възрастен. Той е достатъчно опитен и богат, за да задоволи всичките ти прищевки.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0e36e10f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Този не е зрял, ами е презрял! След някоя годинка няма да вдига самолета без хапчета. Така че бързай докато не е заседнал в хангара, дай му единственото си. после ще даваш на по-младички.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker