Къде мога да си намеря рокаджийка/метълистка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде мога да си намеря рокаджийка/метълистка?
преди: 2 години, 6 дни, прочетена 2226 пъти
Привет! Имате ли представа къде мога да срещна такива жени в София, които също харесват и моторите?

По мото събори и срещи ходя.

Къде мога да търся за концерти и събития/барове?

Благодаря !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 дни
hash: 983f69d641
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

1.   В психиатрията.

 
  ...
преди: 2 години, 6 дни
hash: f2079d25c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Във ФБ е пълно със събития, метъл/рок концерти и т.н За лятото съм се насочила към "Вълчата пътка" - двудневен фест, миналата седмица на Paradise Lost, преди това на Rotting Christ. Има доста възможности. Скоро e "Sofia Metal Fest".
За заведния в София - Спорко, Барбароса, Адамс, Крос Пойнт, Гарванът и Гюлето.
В гуугъл ти излиза всичко, ако потърсиш.
Не знам каква метълка/рокаджийка си търсиш, но тук със сигурност не са като от клип на Аеросмит, имай го предвид. Ако искаш рок кифла, която знае два хита на Металика, РокИт е мястото.

 
  ...
преди: 2 години, 5 дни
hash: 9ac8c23d43
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Наистина готините - красиви, умни, сериозни фенове и като цяло - изпъкващи личности, можеш да ни намериш само по бутикови концерти на родни и чужди метъл групи.
Посредствените са навсякъде по масовите концерти като тези на Paradise Lost, Rotting Christ, разни фестивалчета и заведения, в които се пуска рок и метъл.
Като цяло, май не си за нас в романтичен план, но пък по бира можем да се засечем някъде на концерт и да стане лафче!
Хвани си мацка от Адамс или някое фестивалче, там свободни мадами и то обичащи моторите смятам, че има доста! Пък и са страшно разговорливи, ако ме разбираш ;) Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 дни
hash: 1dd7412aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

4.   фани си Black Sabath дето драска тука ахаха тя ще те оправи. Номер едно добре ти го е казал - метълка/рокаджиика - жена с тежък умствен багаж. Също така в 90% от случаите е тежка и в буквален смисъл ако ме разбираш ;)

 
  ...
преди: 2 години, 5 дни
hash: 62c3fb6d89
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

5.   В интерес на истината, въпреки понякога по-грубите изказвания, включително и към мен, Black Sabbath има няколко важни особености: ценни познания на тема поддръжка на кожата, полезно хранене, рядката сред жените способност открито да признае своя грешка, желание за личностно израстване и прочее.

- Кифлоприземител

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 дни
hash: c2eb8a17a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Авторе, хвани си секси чалгарка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 дни
hash: c2eb8a17a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   И аз това викам - хвани си мен и ще те изкъртя с леглото, чак при съседите ще се озовем! 4 да не ми се прави на много печен, че и него ще го оправя.
И да, в лудницата има САМО тежки метъли с тежък умствен багаж! Номер 1 и 4 са прави тука и аз като едно невиждано метълско чудовище, което ако отиде в Припят, ще го разстрелят на секундата, понеже ще го помислят за гигантска хлебарка- мутант, се подписвам под думите им с всичките си крайници, включително и с петия си крак (поникна ми от много слушане на Траш и Блек метъл)! Само метълите имаме психични отклонения, а всички други хора са абсолютно нормални и почтени! Ако все пак някой чалгар или поп фен се е озовал в лудницата или има психически проблем, то е така, защото тъпите метъли сме го пребили и изнасили и той, горкия е изперкал.
Интересни факти: Елизабет Батори, Мао Дзедун, Чингис Хан (но не този в сайта, а истинския), Императрица У Дзътиен, Атила, Влад Цепеш Дракула.... всичките тия са били метъли! Да знаете!
Извод: слушането на метъл ви прави жестоки и противни изроди с умствени проблеми, сериозни поведенчески девиации, параноидни делюзии и нарцистично- социоПАТСКИ наклонности у лево. И ви прави дебели! Не го слушайте!


Black Sabbath
(Забра'аих си подписа на предния коментар, в случай че се публикува)

 
  ...
преди: 2 години, 5 дни
hash: e15fece07b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Виж й коментарите под номера 6 и 7, определено нещо не е наред с нея.
Да не ми се сърди, но ги мисля (металите) за много тежки характери, егоисти и нарцисисти...
От чисто любопитство за колко време искаш да си с металка? Как може да си представиш всеки ден да се разправяш с такова животно? И тя даже много добре се знае, че освен да изкъртите леглото, друго няма да правите.

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: c2eb8a17a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

9.   8, ако не си разбрал, че в предните си коментари се подигравам със стереотипите, в които такива като теб наивно вярват, и сериозно ми вярваш на глупостите в тях, значи по- скоро нещо с теб не е наред. То е повече от очевидно, че си правя бъзици, тъй като вече не мога да приема насериозно хората, които вярват в такива определения, независимо за кои фенове става на въпрос. Да не говорим, че в такива класификации вярват индивиди с доста елементарни схващания за света, а светът и хората са много по- сложно устроени от просто "чалга - готин човек, метъл - оръфляк" или обратното. Истината е че ти губиш от семплите си виждания, но едва ли някога ще го разбереш, което е жалко
Успех, все пак!
И с едно "животно" като метълка може да правиш много неща, но си зависи от самата метълка, защото всичко е до човек. С някои ще си прекараш невероятно, от други трябва да бягаш.Но няма смисъл да ти обяснявам, след като първоначално не си разбрал/а що за подигравка със стереотипите си правя в предните два коментара, чак грябва да разяснявам в отделен коментар.

Еее, Кифлоприземител, недей ми разваля имиджа така! Вкарваш по- семпличките хора тук в шок, заради това как е възможно метълка да се поддържа! Пощади ги и ги остави да спят спокойно тази вечер.
П.П. много благодаря за милите думи и за това, че ме защити!


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 дни
hash: 1dd7412aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

10.   хахааха (satanic laughter) милата това някакъв сарказъм или хумор трябваше да е бе black sabbath? Ми не ти се получи. Ти нали имаше приятел дето е голяма работа - интересно защо на всеки обясняваш кво ще правите в леглото?

Металите и чалгарите сте едно и също само че сте в различния край на спектъра и сте си като огледала. И члагарите и металите ви дайте да се наливате че да става як купон. Едните като се напият си тръскат главите (дори и на чалгия) другите като се напият се качват на масата и хвърлят салфетки. И члагарките и метълките сте лесни за вкарване в леглото ;) Леката разлика е, че както казах красиви метълки почти няма.Особено като наближат 30. Понеже нали "аз да не съм няква члагарка/кифла че да се правя и глася." Изобщо е много секси на 30 градуса лятото да ходиш с кубинки и кожи

И какво мислиш се за много елитарна като споменаваш блек метъл ли? Когато Варг кла Иронимус ти още си слушала детски песнички. Не знам какво те прави слушането на метъл, но силно се съмнявам жена с интересен живот и любов в него да има нужда да слуша как Неграл, Нокурно Култо, Сатир или Атила ти врещят. Ако те кефи значи има нещо не както трябва ;) Пък ти обяснявай друго.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 дни
hash: c2eb8a17a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

11.   10, много ме кефи как си вярваш на глупостите, които пишеш и които нямат общо с реалността. Обаче, колкото е да ме плюеш (не знам дали си един или сте повече), факт е че съм ти доста интересна, че да седнеш и да ме коментираш, а за да го правиш, явно наистина животът ти трябва да е доста еднообразен, пък ти тук ни обяснявай колко бил скучен моя живот и как на мен нещо ми има. Такива определения в анонимен сайт с такова злобно и инфантилно поведение, няма да даде никой нормален, който се развива нормално и има поне среден интелект.
Никъде не съм казвала какво съм правила с приятеля ми в леглото, ама явно много ти се иска да знаеш. :D


Black Sabbath

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 1dd7412aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   То по постовте ти си личи колко е яко с "метълка" black sabbath. Постоянно ще си изкарваш комплексите и ще се правиш на велика. Колко ли трябва да не си вярва човек, че да се държи като теб. Уж под шега уж на майтап ама си личи колко си изпълнена със злоба и ненавист- най вече към себе си. Мога само да те съжалявам както и тоя който те търпи. Тъжна картинка - празна опаковка която всячески се пъне да докаже колко е велика и различна от другите. Уж много харесвана и желана и с любим човек пък от всеки пост - хейт и дуене ;) Кого лъжеш освен себе си?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 дни
hash: 98a6058443
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

13.   Ама вие гледате ли как КП е адвокат на Блек сабат? Е как така , нали е против жените? Да ама като ѝ я съди някой и той веднага скача да я защитава? Значи имам една теория че той е нейния куриозен сатанист дето все се хвали с него и тука се подкрепят групово. Как иначе мислите само тия двамата и Чингиза се подписват, значи има нещо между тях.Защо 100000 други тук не се подписват а само тия???? До оня ден всичко беше мирно и спокойно, сега двамата като по часовник почнаха да пишат фермани братче та не се траят. Четох че се били срещали на живо и това не е случйно да знаете. А помните ли как и двамата ги нямаше преди, а сега и двамата заливат темите с фермани? Еми ето това е, те са къртили кревата заедно затова ги нямаше, после са се скарали и сега той тука се държи като чехльо за да се събират отново. Кифльоче, брат ти не си истински мъж. Значи като си против жените бъди против до край, а не за една да може а за друга да не може. Значи в другите теми пишеш против всички жени а тука Блек сабат я галиш с перце. Ти сигурен ли си че тя не е една от многото ти бивши с които се хвалиш навсякъде?? Какви са тия хвалби за нея, тя само това чака?

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: c2eb8a17a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

14.   12, опитваш се да ме убедиш как се правя на велика и различна, а аз никога не съм се имала за такава. Тъкмо обратното, на мен дълго време ми се обясняваше колко съм различна и аз бях тази, която казвах, че не е така. Злобата идва от такива като теб и 12, които само като се подпиша Black Sabbath и почвате да ни нападате, обаче проблемът, естествено, не е във вас. На вас ви харесва да ние плюете и да се заяждате с нас, при условие, че просто можете да не го правите. Дори и не искам да си представям колко противна личност си ти и 12, щом ви харесва да създавате напрежение, да спорите за глупости, пък после да се изкарвате жертви.

13, никога не сме се срещали, няма нужда лъжеш. Иначе защо наводняваме темите? Защото вие ни нападате и обсъждате. Всъщност, вие сте тези, които в момента почвате споровете. И това ако не е злоба, не знам какво е.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 62c3fb6d89
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

15.   Номер 13, пак си чел нещо по диагонал и другото си си го насложил и поукрасил по твой вкус. Няма как да приложиш цитат в подкрепа на твърденията си, по простата причина, че въобще не съм писал подобни неща. Никога не съм се виждал с жената с подпис Black Sabbath.
Горе в мнение 5 написах как тя е оставила впечатление из други свои мнения за сравнително добри познания по изброените области. Точно в последните няколко дни Black Sabbath беше писала някои по-остри неща за мен в различни теми, включително и нещо от сорта на "не си от най-умните", така че нямам никакви причини да я защитавам, а просто съм безпристрастен. И друг път се е случвало, при други хора, да им отдам заслуженото за определени техни мнения, в които са се обосновавали добре, макар че в други техни мнения са се изказвали остро и дори с обиди по мой адрес. Аз съдя за човек не по пола му, а по действията и отношението му. Днес може да напиша нещо хубаво за човек А или човек Б, но ако утре той покаже коренно различно поведение, което не е много за хвалене, то няма как тогава мнението ми за него да е все същото.
Сещам се и за една друга жена из някоя от темите преди около седмица, която беше авторка на тема и по спомен май беше и единствената обосноваващ се и изказваща се културно жена в цялата тема, а повечето други жени там действаха с грозни нападки и упреци по неин адрес, без да осъзнават, че така всъщност показват истинския си, прикриван нрав, в който няма нищо женствено. Тогава я поздравих за начина, по който отговаря и не съм имал предубеждения, че е жена. Както мога да похваля мъж, така можа да похваля и жена. Ето, теб, например, няма как да те похваля за това ти включване, тъй като боравиш с някакви твои измислици и бързаш да скалъпваш сценарии.

С това ти отговарям и на другите ти твърдения, че уж съм бил "против всички жени". Няма такова нещо. Аз не обобщавам и винаги уточнявам, че като напиша някое свое мнение, то се отнася за част от жените, а не за всички, като се обосновавам защо мисля така - в съответствие с поставената тема на разискване. И правилното словосъчетание не е "против жените", а "онагледявайки постъпките и същността на част от жените". А призива ти "Значи като си против жените бъди против до край" дори не си струва да се обсъжда. Да си "истински мъж", както пишеш, не значи да си против жените, а означава да имаш набор от определени поведенчески качества и изградена ценностна система.

Не знам и за какви "много бивши" пишеш, след като връзките ми нито са били много, нито някога съм се хвалел с бройки.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 дни
hash: 7e816975fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Да уточним- мото- рок мадама или метъл- изрезка си търсиш? Две различни породи са. Едната е технически грамотна, стриктна и постоянва, а другата е малко "Хари Кришна"- вятър я вее на бяла кобила, хапе или драска, псува, пие и се бие. Не знам дали си подготвен за такава романтика!?

 
  ...
преди: 2 години, 3 дни
hash: 689655f255
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Аз съм номер 8.
Емиии глей какво става тук в темата...
Това имах предвид...
Та, авторе сигурен ли си, че искаш, а ?

 
  ...
преди: 2 години, 3 дни
hash: 8e34804d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Пробвай по разни концерти или барове да се запознаеш с метълка.
Аз пък търся оперна певица, може и жена, която е пяла в хор. Те са много нежни и красиви :). Сред по-младите жени, рядко се срещат такива, които да харесват класическа музика. На възраст под 25 съм, просто обичам класическата музика.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 ден
hash: b347396283
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ако се движиш в тези среди и приятелският ти кръг е такъв, постоянно ще срещаш такива жени. Явно си извън този кръг. Ако ти харесва, влез в него и готово.
Ж

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 36f004eb75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Зависи от средата ти. Около мен са все такива хора, ходим си заедно по концерти и се забавляваме. Има чудни фестивали и концерти тази година. Ако харесваш рок музика, взимай си билети и се социализиран ;)))

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5f3d07ad81
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Припаднала в някоя градинка ще я намериш сред празни двулитровки и фасове.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 17e2c6994d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Не искам и да чуя вече за такъв, ходих с рокаджия, който не спира да се налива, егоцентричен, все на него всички са му длъжни, а същевременно отношението му беше на ниво нула. Това не значи, разбира се, че това кой каква стока е се определя от стила музика, който слуша, просто при мен така се случи и асоциацията ми е неприятна.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ec6a8e2eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Общото между кифльоча и сабатката е, че и двамата за каквото и да иде реч в темата, започват да пишат по 20 коментара и коментари на коментарите, в които занимават потребителите със собствените си персони. Като непрекъснато се повтарят. Ясно, че и на двамата им липсва внимание, но вместо да пълнят с досадните си логореи Сподели, да вземат да си направят по един блог и там да се описват колкото искат.

 
  ...
преди: 10 месеца, 27 дни
hash: 74aeb90752
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   До 25 - да бе да. И мислиш че някой ще им влиза в блога им да им чете глупостите? Друго си е тука - предизвикват реакция което още повече ги надъхва и получават това което им липсва в живота - внимание. Жалка картинка а като се има предвид как кифльоча влиза от незнам колко АЙ-ПИта да си блъска звездички за коментарите...

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 27 дни
hash: a90ebce312
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Епохата на рока отдавна отмина. Нейния пик беше през 90-те. Аз навремето бях див хеви метъл и жените рокаджийки или металки бяха малко в тия среди. Но това е едно на ръка.


Тука обаче темата е предложение към определена потребителка.



Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker