Къде се запознавате? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде се запознавате?
преди: 2 години, 1 ден, прочетена 1928 пъти
Ами, аз се притесних като прочетох току - що пусната тема за социалните мрежи. Не ме разбирайте погрешно, сам се чувствам объркан, защото въобще не съм почитал на снимките и показността във фейсбук. Все още го използвам, защото ми трябва във връзка с университета. Но проблемът е, че уви, много не се сещам къде, а и как мога да се запозная с момиче. Знам, че фейбук не е добър вариант, сайтовете за запознанства също, но иначе чувствам, че съвсем има малък шанс, някога да имам възможност да се запозная с жена така, че да се стигне до връзка. Имам трима близки приятели, които естествено са мъже, като се събираме си ходим само ние, те също нямат много контакти с момичета. И някои от тях да има, много ясно, че първо за себе си ще гледа да си намери гадже, а след това, евентуално, да помогне на мен. Дори и сега, когато сме присъствено в университета, също нямам възможност да се заговарям с колежки, понеже(четвърти курс съм) е напрегнато, имаме си да учим, не се събираме и т. н. Като започна да работя, също не се очертава да имам много контакти с жени, а и поговорката за хляба и онази работа, я знаете. И ща не ща, от време на време качвам снимки във фейсбук, наскоро го направих, след като две години и половина никакви снимки не слагах. От време на време пускам и някои пост или споделям публикация, просто да се вижда, ако каня някое момиче за приятел. И затова се надявам скоро да си намеря приятелка, та да не е занимавам с фейбук глупости. Е, сега точно и нямам много време, защото казах имам доста за учене, но просто се замислям и притеснявам за бъдещето и затова се питам, къде успяват да се запознават другите хора.
А иначе, аз си имам предимства - висок съм около 1,90,, и което е най - важното - собствено, наследствено жилище на мое име. Двустаен апартамент, ново строителство е. Скоро ще си търся и кола(не заради жените, а защото аз си искам,но се забавих с изкарването на книжка заради ковид) ). Но много не разправям, че имам собствено жилище, защото не искам да ми се лепят златотърсачки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 ден
hash: 9f83585c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Като гледам хората, в 90% от случаите са се запознали или на работа/в университета, или покрай други хора общи познати, роднини и т.н.

 
  ...
преди: 2 години, 22 часа
hash: daee46ed21
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Чакай ти, чакай. А през това време гърци, турци, кипърци не чакат като теб, а оправят българските студентки.

 
  ...
преди: 2 години, 19 часа
hash: 222f15c563
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Въпроса е много обширен,но според мен най-добре е чрез общи познати на разни купони,събирания,заведения и такива подобни, с две думи на живо!!!!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 15 часа
hash: bc1093aa3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Мога да кажа за себе си - запознах се с мъжа си когато бяхме първи курс в университета. Имахме дълга връзка, после сключихме брак.
Иначе да се запознаеш можеш навсякъде- във влака, в кафето, в магазина. Дали от това запознанство ще излезе нещо повече зависи и от двамата, това вече се разбира с времето.
Към социалните мрежи и разните сайтове и приложения за запознанства се отнасям скептично.

 
  ...
преди: 2 години, 13 часа
hash: 218732d1ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Е, хайде, търсиш си оправдание да не се запознаваш. В университета ти е пълно с момичета, но ти си толкова забит в учението, че не се запознаваш с тях? Това е оправдание на нещо друго. Най-лесно е да попиташ състудентка да ти обясни нещо в материала, или да ти заеме примерно лекция да я препишеш, или книга.. По-лесно от товва да се запознаеш в университет няма. Ти или си срамежлив, или си търсиш оправдания да не се запознаваш...

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 часа
hash: 6ea1b44b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Точно в училище и университета е най-лесният начин за запознанство. После е в пъти по-трудно, особено ако си над 35 години.

Авторе, правилно не бързаш да споменаваш за апартамента, защото наистина много жени си правят сметката точно поради това. Естествено, че наред с това, гледат и мъжът да е висок, с правилни черти на лицето, с добре оформена мускулатура (не непременно едра), макар че 80% от самите жени над 25-годишна възраст въобще да не са в добра форма.
Не бива да те заблуждава това, че някои жени обичат да казват "Еми, аз преди 20-30 години моя мъж ГО ВЗЕХ (сякаш той е стока на пазара) без да има пари". Е, много ясно - тогава почти всички бяха без пари и е нормално. Или, ако е млада и женена отскоро, може да заяви "Ние се взехме в университета". Това също е заблуждаващо, защото жените на по 30-40 години не се събират с мъж по същия лесен начин, както го правят, когато са на по 18-24 години. Когато жената е много млада, тя знае, че много младият ѝ връстник студент също е гол като пушка като самата нея. Само че след 25-ата си година жените доста бързо започват да си правят сметката, особено ако си търсят не просто поредния временен (външно) готин тъпкач, а мъж за създаване на семейство. Там вече се намесва едно мислене и премисляне доколко мъжът може да осигурява висок стандарт на живот, редовно излизане по ресторанти и заведения, чести пътувания, излетчета, СПа центърчета, джиткане насам-натам с (хубавата и гъзарска) кола, редовни подаръчета, плащане на всички сметки, салони за красота и т.н.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 часа
hash: bc3bcad8d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   Авторът - е, да, друг проблем, всъщност може би истинският е, че съм доста селективен. От 10 - 15 момичета, обикновено всичките ги режа, защото не ми харесват по някаква причина. От 20, евентуално, мога да харесам една, но пък тя или мен не ме харесва, или пък си има приятел, или пък е по - голяма с повече от една година от мен.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 222f15c563
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Номер 9 не смятам че има най-лесен и най-труден начин,просто много си зависи и от човека,ако общителен и има голям социален кръг и като цяло води активен социален живот няма да му е никакъв проблем дори и 50 има хора които не се спират,въпрос на отделния човешки индивид!!!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6ea1b44b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 11, за повечето хора, особено повечето мъже, след училище и университета е най-трудно да попаднат в така описаната от теб богата обществена среда с подходящи необвързани хора в нея. Докато посещава учебни заведения, човек в повечето дни е сред стотици свои връстници от отсрещния пол, споделящи сходни интереси. Разговорите помежду им се случват непринудено и обикновено тези хора са млади, в разцвета си, все още са свежи и дори некрасивите се радват на предимството да не са на 30-40-годишна възраст, когато определено няма да са привлекателни.
Отделно, преди или след занятия е съвсем естествено учащите да излязат на групички на кафене, на разходка, на двора, пред учебното заведение и прочее. Повечето ученици и студенти завързват приятелства или поне движат в общи компании точно покрай посещението на учебното заведение и ако не споделяха това общо занятие, нямаше въобще да се срещнат.
Точно там хората имат най-голям избор и това не бива да се подценява. Например, ние в гимназията бяхме 6 паралелки и нашият клас беше с 24 ученика, от които 18 бяха момичета. В другите паралелки също преобладаваха момичетата. Къде другаде мъж ще е часове наред 5 дни в седмицата сред толкова на брой млади жени, навлизащи в най-плодородните си години и повечето от които не са обвързани? А нямат и деца, естествено. Подобно е и в университета, макар че там вече се наместват в част от женските главици и едни мисли за това как да се изцеди повече изгода от някой мъж. Тогава жените започват повече да мислят за пари, коли, ресторанти, курорти, хотели, козметични салони, дрънкулки, дрешки и т.н. И всичко това струва пари, а най-лесно е тези пари да ги плащат не самите жени, а някой друг... Не всички жени са материалистки, но и повечето са. Дори много от омъжващите се жени си правят тези тънки сметки (не само за мъжките пари, ами и с надеждата въобще да не ходят на работа след брака), а много мъже пък си правят сметки, че като се оженят, ще имат на разположение жена в леглото (само дето често сметките им са криви, защото повечето жени силно се променят след това и държат мъжете си на сухо, но все така изискват от тях да плащат за всичко или почти всичко).

Нека сравним учебната среда на младите хора с обичайната работна среда на мъжете и жените на 30-40 години. Дори и да си в някаква фирма с 10-100 съратници, то е малка вероятността половината да са жени. В България има голямо разделение на длъжностите според пола. Например, ако мъж бачка в автосервиз или в производствен цех, то там ще е изцяло или почти изцяло сред мъжки колектив. Най-много да има 1-2 жени на рецепцията или счетоводителка, а всичките десетки други във фирмата ще са мъже. Е, тези 1-2 жени за кого първо да стигнат?

Друга неблагоприятна за мъжете (а и за жените) особеност на извънучебната възраст при двата пола е това, че мнозина от тези на по 30-40 години вече са обвързани и/или с дете/деца. Предвид официалната статистика за 360 000 самотни майки с около половин милион деца (някои от тях са раждали от двама различни мъже), това значи, че приблизително такъв брой мъже ще трябва да са в положение да се примирят с вече раждала жена, идваща в комплект с 1-2 деца, носещи гена на чужд мъж, който е е празнил във въпросната жена преди това (ако някой все още не знае - децата не са носени с вързоп от щъркела). Това силно ограничава избора на мъжете за подходяща жена, която да не е раждала преди това.
А голяма част от бащите на тези деца на самотни майки са нехранимайковци или побойници, които жените съзнателно са си избирали измежду всичките си други кандидати. Тези нехранимайковци и побойници обикновено "нямат спирачка" и до късни години изчукват, оплождат и зарязват и други лековерни жени като предишните. Наличието на нехранимайковци и побойници НЕ спира жените да бъдат с тях и да забременяват с тях, като в повечето случаи самите жени отлично знаят и предусещат, че подобен мъж е негоден за семейство и да бъде баща, но въпреки това забременяват от такъв с умисъл. После си правят тънки сметки как ще си хванат някой будала да ги издържа заедно с детето/децата на негодника. Точно това е най-често случващото се в обществото ни.

От това произтича и друга неприятна вест за мъжете, а именно: дълбоките психически травми у мнозинството жени с неуспешни бракове и/или много на брой безразборни връзки и чукания с десетки мъже. Не е тайна, че голяма част от жените са "навъртели голям километраж" още преди да навършат 25-30 години, макар че имат навика все да лъжат, че са имали само 2-4 приятеля. Да, но премълчава за десетките останали ебачи. Тези жени, едно, че са си втълпили как най-тормозилият ги бивш ебач е "голямата им любов на живота", и второ, че са свикнали на безразборни чукания с множество посредствени мъже и самите те не са годен материал да стават примерни съпруги. Негодни за семейство са и всичките им ебачи, но разликата е тази, че ебачите съставляват много малък процент от всички мъже, докато многократно ебаните жени са мнозинството от всички жени. Затова и свестните мъже имат много ограничен избор на свестни жени. Има огромен дял девствени мъже на по 25-30 години, но почти няма девствени жени над 25-30-годишна възраст. В нашето съвремие повечето ученички в гимназията вече са наебани от поне няколко от училищните хилигани, а момичетата обикновено разтварят краката си за батковците още като малолетни, макар че родителите им ги мислят за примерни момиченца, които още си играят с куклите и не подозират какви пози и свирки въртят дъщерите им по купоните и в междублоковите пространства.

Другата причина за по-ограничения избор на мъжете след университета е тази, че дори още като са ученички, поне 30% от момичетата са с наднормено тегло, а повече от половината от тях дори не са и 5/10 по хубост (с грим криво-ляво го докарват на 6-7/10). Положението при младите жени става още по-лошо, като навършат 25-30 години, защото тогава рязко се забавя обмяната на веществата им, а както са свикнали да си похапват сладки неща без мярка, после бързо качват килограми. Много повече момичета и млади жени пушат цигари, отколкото момчетата и младите мъже. Това ограничава избора на мъжете на подходяща и в здравословна форма привлекателни жени, които да са бъдещи майки на децата им. Сред 30-годишните жени най-много една на всеки десет е хубава над средното, а половината са откровено неугледни и дебели, често приличащи на 10-15 години по-възрастни. Естествено, те прибягват до грима, за да крият истинския си облик, но гримът помага само в началото за зрителната измама, но не и под душа или на плажа. Много жени точно с тази цел се страхуват и всячески избягват техният приятел да ги вижда негримирани.

Накрая става така, че хем жените над 30-годишна възраст вече не са така привлекателни, хем най-малко половината от тях са самотни майки с дете/деца от бивш ебач или съпруг, хем са се чукали с много мъже през годините, хем имат силно завишени изисквания към мъжете (такива, каквито не са имали към бившите си ебачи, на които са пускали безплатно, докато са били млади и хубави). Това е друга причина свободните мъже да имат много малък избор на свястна жена.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0c555b1380
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Тиндър! Вече 5 мъже познавам, дето са със майките на сегашните си деца, като се срещнаха там.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 222f15c563
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Кифлопризмателчето голям специалист по всичкология ще излезе,виж сега приятел не казвам кое е правилно и кое казвам личното си мнение не ме разбирай погрешно

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6ea1b44b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Номер 15, написал съм какво се случва в обществото ни и съм го подкрепил с официалната статистика за броя на самотните майки, която датира от март тази година и може да се провери лесно. За да има такъв огромен брой самотни майки и още повече деца на такива, значи прословутият "безпогрешен избор на жените" явно не е чак толкова безпогрешен. Или са избирали негодници, които да ги оплодят, или самите жени не са стока, или и двамата не са стока. Свестните и уважаващи се хора не се развеждат и не лишават децата си от здравословна семейна среда. Поне единият има вина за това. При положение, че само 1 от 5 мъже биват избирани от жените да ги осеменяват, а само част от тези 20% мъже-татковци са копелдаци, няма как вината да се прехвърля на всички мъже.

За самите условия за запознанство, в зависимост от средата на общуване, също съм описал нещата точно такива, каквито са. Много жени все мрънкат, че "мъжете" (обобщаващо) уж си падали само по кифли по барове и дискотеки. Само дето "забравят", че ходещите по барове и дискотеки жени са в пъти повече от правещите същото мъже. Също в пъти повече са и момичетата и жените, които слушкат певачките от "Пайнер" с вид на проститутки, на които подражават още от малки като тежък грим и пошло облекло (а на по-късни години - и надувайки джуките, правейки си големи татуировки и прочее). Мнозинството мъже въобще не ходят на дискотеки, а не са много и тези по баровете. Там обаче бъка от жени и ученички. Просто има хора, които не обичат да посещават тези места, не пият, не пушат, не слушат такива жанрове музика и/или не им допада самата атмосфера там.

Да вземам за пример фирма със стотина програмисти, техници, строители, шофьори, механици, заварчици, дърводелци. Колко от тях ще са жени? Нула, една, две? Жени програмистки почти не съществуват. Технички, строителки, шофьорки, механички, заварчички, дърводелки - също. Самият факт, че тези длъжности дори нямат официално установен женски род, е повече от показателен. Даже една водачка на ТИР я развяваха наляво и надясно по телевизиите преди месеци, точно защото е жена насред хиляди мъже с това поприще. Същата работа беше преди няколко години с една стругарка на фона на десетки хиляди мъже стругари в страната. Обявиха я едва ли не за чудо, а тя не върши кой знае какво специално нещо - просто има друг полов орган и това единствената причина някой да я забележи и изтъкне. В Пловдив пък има и една жена, караща автобус №29, но всичките други стотина автобуса са карани от мъже. Преди няколко години в Пловдив имаше 4 таксиметрови водачки и около 1500 такива мъже. А където все пак има няколко жени по фирмите, те обикновено са или млади секретарки (често любовници/държанки на чорбаджията или 2-3 негови приближени поради шуробаджанащина), или възрастни счетоводителки и чистачки. Силно стеснен е кръгът на необвързаните жени в детеродна възраст в почти всички сфери на работа. Изключения правят например лечебните заведения от всякакъв тип, където сестрите ухажват някой от малцината хирурзи, лекари или зъболекари. Също и училища и университети, където има сравнително еднакъв брой преподаватели (повече преподаватели мъже в университетите, повече учителки в училищата). Да, но колко процента са работещите там на фона на всички хора от двата пола? В големите хранителни вериги като "Лидъл" и "Кауфланд" също има сравнително равен брой мъже и жени, но те хем са много малък процент от хората в България, хем и много от тях са вече обвързани/семейни и на възраст над 40-50 години. В най-близкия "Лидъл", където пазарувам, има 7-8 жени и само една горе-долу хваща око (не е красавица, но не и неугледна), а другите са наднормени, възрастни и/или далеч от хубави. Но пък мъжете, работещи там, почти до един са млади и със средна или над средна външност. Само един е около 50-те. И за тях - греда, защото на поне 6-7 хубави мъже се пада една среднохубава млада жена и няколко дебелани или лелки.

Много хора бачкат из разни фирми, сервизи и цехове на всевъзможни длъжности, като повечето пъти се касае за ставане рано сутрин и връщане в късния следобед или вечерта. Цял ден бачкане, после се прибират скапани от умора и част от тях дори нямат приятелска компания, с която да излязат някъде на заведение или ресторант (отделно, че и пари нямат за чести посещения там). Най-големият работодател в пловдивска област (освен Общината с излишно големия брой чиновнички на средна и предпенсионна възраст) е заводът за хладилници "Либхер", в който работят над 1800 човека и почти няма жени сред тях. Повечето жени там са на по 40-50 години и отдавна с деца, някои и семейни; рядко има жени на 25-30 години, камо ли необвързани. Почти всички работници са млади мъже, много от които не са обвързани. Има и възрастни мъже бачкатори, разбира се. Е, всички тези работници по цял ден блъскат в завода и къде да я срещнат тази свястна, необвързана, нераждала жена? Освен вечерта след работа да киснат и те по баровете и дискотеките, белким стане "заварката". Ами ако тези мъже не се чувстват с свои води из барове и дискотеки? На улицата ли да заговарят жените? При положение, че в наши дни едва ли не се счита за посегателство над личното пространство, ако НОРМАЛЕН мъж спре и заговори жена на улицата. Някои жени дори го избиват на агресия тогава, макар мъжът да ги е заговорил учтиво и нормално. Естествено, изключение биват правени за най-хубавите, представително и високи мъже, които заговорената жена гледа с умилителни очички. Но ако я заговори НОРМАЛЕН мъж, тя по-скоро ще забърза походката, ще се прави на нечула го или ще се чуди как го разкара по-бързо след отговарянето на въпроса от негова страна. Факт е, че мнозинството жени, дори и повечето от тези с хубост под средната и с наднормено тегло, НЕ искат нормални мъже.

Всичко това горе дава отговор защо запознанствата по Интернет също биват считани за възможност човек да срещне друг такъв, с когото пътищата им иначе не биха се пресекли в обичайното им ежедневие.

Доста облагодетелствани са мъжете с длъжности, позволяващи им често общуване с млади и хубави жени в по-освободена обстановка. Това са предимно дисководещите, барманите, фотографите, моделиерите на дрехи и прочее, като самият им тип работа често включва и флиртчета - както от тяхна страна, така и от страна на жените. Това е така, защото поставя мъжете и жените не само в обща среда, но и с общи интереси (по подобие на училището и университета). Аз пък съм имал връзка с жена, която първоначално само обучавах на триизмерна графика и малко по малко нещата се случиха, но това е по-скоро изключение и рядкост. Доставчиците на пратки обикновено са млади мъже и също целодневно се виждат с какви ли не хора, част от които са млади жени, но поне там флиртовете са нежелани.

Аз зная за една много добра възможност за запознанство с млади хубави жени и това е, ако движиш в среди с мотоциклетисти или с коли пистарки и ходите по разни преходчета в страната, по хижи, на събирания в ресторанти и прочее. Там кръжат все такива момичета и жени и се чудят при кого да се наместят, че да ги вози с мотоциклет или готина кола. На младини съм бил в такива среди и чак ми беше смешно как две мацки от квартала веднъж се присламчиха към мен и започнаха да се преструват, че уж много искат да се запознаем. Същите, които месеци преди това се правеха, че не забелязват мен и най-добрия ми приятел, когато все още не бяхме със спортна кола. Но това е в тези среди е доста интересчийско запознанство и рядко е поради истинско харесване на мъжа от страна на жената. Просто има много ученички и студентки, така наречените "бръмчалки", които на драго сърце искат да си хванат такъв мъж, който да им предоставя адреналинови преживявания и редовни шматкания с колата или мотоциклета насам-натам. Ако се съберете няколко човека с коли и кажете, че искате да идете за почивните дни до морето, веднага се намират няколко мацки, които на драго сърце ще се включат. Това сме го правели преди 20 години и доказано действаше. Даже и в наши дни периодично в една група във Facebook за пътувания между Пловдив и Бургас мъже пускат обявление, че ще пътуват за няколко дни между курортите по черноморието и си търсят забавни придружителки (естествено, уж само за компания). Повечето пъти им откликват момичета и млади жени, които изразяват желание да ги придружат.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ad14b3268a
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

17.   Ей, Кифльото според мен трябва са подписва като Професора или Академика, защото като гледам, разбира толкова от отношенията между мъжа и жената, че винаги е бил и ще бъде сам, непогледнат и недокоснат от жена.
Може и да се пише като "Дървения философ", май най ще му отива.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: fd11ccfffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   От Кифльо сега разбрах, че като жена програмист аз не съществувам.
Колежките ми също не съществуват.
Ние сме мираж явно.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: db232f66d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   И лейди Аугуста Ада Ловлейс - дъщеря на лорд Байрон и първият програмист в историята също не е съществувала. :))) Нищо, че езикът за програмиране Ада е кръстен на нея.
Този потребител пише основно женомразки измислици. Не му се връзвайте. Идва от форума на БГ мама, откъдето е изключен заради това поведение.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6ea1b44b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Номер 18, добрите програмисти са изключително точни хора, имат способността да забелязват всеки знак и не изопачават прочетеното, защото знаят, че това води до големи грешки. Забележи много важната дума ПОЧТИ в това изречение от мнение 16:
"Жени програмистки ПОЧТИ не съществуват."
Може да потърсиш в тълковния речник какво е значението на тази дума, която умишлено пренебрегваш или подценяваш така силно.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1c88e1169f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   На мен му е чудно само едно. Ако си толкова успешен, колкото кифльо разправя. Как изобшо намираш време да пишеш фермани във всяка втора тема?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d260db57fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Я стига глупости, не е нужно да следваш висше, за да си намериш половинка. Има много приложения и сайтове за запознанства, писал съм си с жени там и са ми отговаряли. Даже с две от тях съм се сприятелил и във Фейсбук. Не е вярно, че сайтовете не стават и не е вярно, че само и единствено в реалността човек може да срещне някой.
Аз съм на 23 и нямам висше, не защото не мога да го завърша, а просто не виждам смисъл. Насочил съм се към професии, за които не е задължително да имам висше. Мога да ги упражнявам със средното си образование и като премина курсове. Не съм казал, че няма смисъл човек да следва в университет, просто смятам че за да се запознаеш с някой, не е необходимо да се кандидатства някъде си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: fd11ccfffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Кифльоо, Кифльоо, писна на всички тук вече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker