Защо сте такива нещастници и обиждате хората, споделящи тревогите си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо сте такива нещастници и обиждате хората, споделящи тревогите си?
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1333 пъти
Ако случайно не сге забелязали, сайтът се казва "СПОДЕЛИ". Хората обикновено търсят някакви съвети, други чисто просто искат да разкажат на някого, за да им олекне. Не е забранено. В коментарите, обаче винаги се нареждат 50 байганьовци да обясняват на човека колко е тъп, боклук, неставащ и да му се карат да не се оплаква и пише теми. Всеки има право на това, но даже да пишете в темите, в които хората търсят съвети "стига си хленчил" е мега малоумно. IQ- то ви колко е - 10? Срам ме е, че съм българин заради вас, честно. При първа възможност, ще се откажа от бг гражданството. Не искам да имам нищо общо с австралопитеци като вас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: ff8455612f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Това е масово. Като отвориш който и да е сайт на която и да е статия, е пълно с хейт в коментарите. Част от българите са озлобени, но не срещу автора на статията, а на лошия живот, който водят. И понеже ги е страх да отидат да протестират пред Парламента, то си го изкарват в сайтове, където си мислят, че са анонимни. Няма нищо общо със статията и автора й.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2103e64463
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Номер 1, не е само в сайтовете, а и в реалния живот.
Нулева емпатия, много завист и злоба.
С триста зора на 30 успях да създам собствен бизнес и да постигна що годе приличен начин на живот. Е, ако знаеш колко мразена личност съм заради честния си труд и успехи...
Даже и да е факт, че благодарение на състоянието си помагам на мнозина да са по-добре и си имам своите каузи, Ганьо си мрази тези с надигната над тинята глава и това е.
Авторе, и аз така ги виждам нещата, но в цяла България, не само в този сайт или онлайн пространството.
Мързеливи, завистливи и дребни души дебнат отвсякъде.
Изходът е Терминал 2 или Терминал 1.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0134646d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Тъжна картинка е. Да не кажа жалка. Понякога се чудя какво ли е в душичките им на тези хора, със сигурност са много нещастни и неудовлетворени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a9afc4a68b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   да те е страх да напишеш проблем.. аз бях писал някъде, че имам проблем с слуха и нося слухови апарти да ми помагат и си търся работа и никой не ме зима защото съм с увреден слух и тоз сайт ме изкара ебаси болния и викат "инвалид" "за нищо не ставаш" викат "кой ще земе на сериозно'' 'ами чувай бе толкова ли е трудно'' направо се депресирвам тук в тоз сайт... една тема с нормален чат няма НЯМА!!!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 66c1db6d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Защото когато си комплексиран, когато са те мачкали и унижавали, когато духовно и морално си под средното ниво, тогава като чели ти става малко по-добре като кажеш на някой колко е зле, сякаш и другите са зле не само ти. Дори може би са и по зле от теб. Някакси по извратен начин е облекчение на мъката, която носиш в себе си.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f28cb43a20
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Защото тука вилнеят май едни и същи мизерници злобни и гадни, които искат да са някакъв фактор някъде анонимно, а в реалния живот са плъшоци! Аз бях споделил нещо и ме наричаха какъв не, мамино синче, изрод, боклук, пу. копоклоник, това са измет, само ми затвърдиха мнението да не доверявам нищо лично на разни паразити, които просто им прави кеф да плюят по всеки, мъже, жени, тийнове, деца, квото им падне, даже видях и педофили! И какво да мисля и да споделям пред тези извратени психота? Малкото нормални хора имат най малък рейтинг което говори същото, че разни дебили са обсебили сайта и това изобщо не е ок!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a7f34f1085
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Защото на някои теми е трудно да се съчувства,колкото и добър, и либерален да си. Жени, стоящи в токсични връзки с насилници и коцкари.Жени, които се двоумят между бивши използвачи и нови връзки. Жени, които ненавиждат от дъното на душата си родителите на огромната любов, ама искащи иначе отчаяно да бъдат харесвани.
Имаше и темичка от млада жена, която живее в пълна мизерия заради гаджето и се вайка какво да направи. Теми от мъже, които искат манекенка, а самите те са посредствени и не блестят с нищо. Безброй приличащи си теми.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a3e589389d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 7, абсолютно си прав!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0134646d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Номер 8, тъкмо за такива като теб става въпрос в темата. Ти си идеален де, с безпогрешна преценка за хората, на теб нищо лошо не може да се случи. Няма защо да се тревожиш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2af2ad4d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   По отношения на любовните теми, просто няма как да съчувствам.
Примерно жена, седнала да се оплаква, че изневерила, щото мъжа и не и обръщал внимание, ама сега видиш ли нямала мъж до себе си, нямала подкрепа до себе си, не знам си какво. В 95 % от подобни теми жените плюят мъжете си, а никой не е чул тяхната версия.
Дадеш и мнение и тя почва да те обижда, кой си ти, че да даваш такова мнение, да не би да ме познаваш... еми еби си майката и се оправяй тогава.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 53f439f6a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тази помия тук е гадна, но от друга страна помага да осъзнаем нещата ид а не живеем в илюзия. Ако всеки се правеше тук лицемерно на света вода ненапита или просто идиотите не се публикуваха, щяхме да си създадем една малка добра групичка тук и щяхме да се откъснем от реалността. И после в реалния живот щяхме да се разочароваме. По-добре да се разочроваме тук, отколкото в реалния живот. Разбира се, най-добре щщеше да е, ако нацията ни като цяло е по-добра, но уви не е така.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7204155e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Защо ли? Защото анонимността е нож с две остриета. Тук могат да си го позволят. Могат да провокират и да не са истински. Невежеството и несъстоятелността пораждат жлъч и омраза. Благородството е еманация на култура, знания и обноски и когато е липса наблюдаваме състоянията на хейт, озлобление, ненавист и животинско противопоставяне. Казано е- ако не можеш да помогнеш, не вреди и подмини.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a7f34f1085
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   10 от 8
За да съчувстваш на някои теми, трябва написалият ги да иска да си помогне сам. Повечето женски теми описват ужасяващи връзки с мъж, но го обичали, бил перфектен , мил . Какво значение има, че пие , обижда я, посяга, изневерява? Обичала го.
Мъжките пък само плюят жените, но пък иначе искат да имат някоя.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c48dac12f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Повечето теми тук са чисти тролски провокации или глупости, граничещи с престъплението. Пишат всякакви: педофили, луди бабички, луди дядки, всеподобни. Един по едно време май питаше къде да намери наемен убиец. Друго бабе ревеше как щяла да реже полови органи с ножици. Май си ги пропуснал тези.

Впрочем, авторче, буквално се оплакваш как едни българи били невинни, а други виновни, но се отвращаваш еднакво от всичките. Значи заради троловете (или байганьовците, все тая), ти и пострадалите ги хвърляш на пътя. Не си на място да говориш за IQ или морали, дечко.

"Не искам да имам нищо общо с австралопитеци като вас."
Каза рамапитекът и смях настана в залата.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 530fb44f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Мда, аз преди време пуснах тема дали хората мразят добротата, и веднага ми се изредиха разни отворковци да ми говорят как това било малодушие, жалко поведение, не трябвало да се прави добро и да се чака доброта после. Едва ли не, че съм някакъв мухльо, който не е човек. Изнервих се и им теглих едни майни в коментарите и после се започна - "ама автора щял да ни бие, много бил лош" и тем подобни. В много моменти съм срещал доста смачкани от проблемите хора, влизащи просто да споделят за проблемите си, и срещам нечовешко отношение от (по лична моя преценка) тотални психопати с липса на човещина.

Преди години една жена сподели в тема, че има заболяване, което не може да се лекува в България и медикаментите и също са от чужбина и на нея в личен план тук и се налага да работи здраво, да издържа детето си, но не среща никаква подкрепа от близките си и роднините си. Които постоянно я използват и дори се опитват още повече да и вгорчат живота. Такива нападения и такава злоба се изля върху тая жена - била жалка, била смешна, много се била оплаквала, да се била стегнела... Огромна злоба се изля върху човек в нужда единствено да сподели. Тогава се бях включил в темата и ги бях направил всичките до един на нищо. Смазах ги от наредби и след това спрях да следя темата...

Та така... хората са озверели и са станали тотални питбули. Ако си слаб и те усетят, ще ти се нахвърлят, ако си силен и ги удариш - ще се скрият като мишки и ще избягат. Или няма да посмеят да припарят до теб.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 53f439f6a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   17, така е.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 59f6a9a55e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Боклуци са и това им е най-лесно. Не виждат по-далеч от носа си. Трябва да знаеш как да се абстрахираш напълно от чуждото мнение. И аз бях пуснал тема преди време и някои от коментарите бяха жестоки и отвратителни. И какво от това? Как някакви думи ще те засегнат? Не са камъни и тояги да ти почупят кокалите. Най-лесно е да се плюе, да се влезе в положение е много по-сложно и малко хора имат капацитета за това. Тези с най-арогантните и егоцентрични изказвания всъщност са най-големите еднодневки с най-лабилните психики.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker