кои мъже са Алфа в България? само за жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

кои мъже са Алфа в България? само за жени
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 3509 пъти
Доста теми съм изчел тук на подобна тематика и все пак не мога да разбера идеала на Българската жена за Алфа мъж..
Та, какво животно е той, как може ли да се опише?

Атрактивна фейсбук страница със снимки със загар от Сен Тропе?
Да не показва, че работи по 8 часа и да изкарва супер лесно парите?
Да звъни на служители по телефона да раздава задачи пред теб?

Питам самата българка какво за нея е Алфа Мъж..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 13161b61d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

2.   Какво значи "питам самата българка какво за нея значи алфа"?? Всяка жена си има своето виждане по темата, а някои жени дори не признават тези категории, но както и да е... За мен "алфите" (не обичам тези определения, на както и да е) са тези, които са преминали през много трудности и още от малки са се научили да бъдат силни характери и стоици (то може би по- скоро е вродено, а не толкова придобито). Интелигентни мъже с дисциплина, които държат на думата си, които са лоялни, които всяват респект с присъствие, които наистина имат лидерски качества, което означава да умеят да обединяват хората около себе си, а не да раздават команди по телефона пред някоя... Такива мъже се интересуват и от доста теми, не се огъват при стрес и напрежение или би било много трудно. В общи линии това е за мен "алфа", но всяка жена има своето виждане по темата.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2b5c614aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Автора:
доста хора от шоубизнеса са просто на висока заплата. Те лично не управляват хора, а са само водещи!
Например Ю. Къдриев.
По всякаква логика подобни типажи не би трябвало да са Алфа или???

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: aa60e65ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

6.   Тези, които масовата българка счита за "алфа мъжкари", всъщност в общия случай са най-големите помияри, които можеш да намериш измежду мъжете. Обикновено те са обратното на мъжкари, защото се държат като путьовци, бягат от отговорност, неспособни са да осигурят сигурност в отношенията, жената не може да им има доверие, подвиват опашка при първата възникнала трудност, себични са, не уважават жената и често я мачкат и ѝ изневеряват (странно, но тя ги търпи въпреки всичко), често претупват нещата и оставят жената неудовлетворена в леглото, липсва им сила на духа, непостоянни са, отмятат се от думата си и прочее признаци на мишкарско поведение, което е точно обратното на това, което трябва да е един мъж на място.
Затова и се случва така, че привидно тези, които не са считани за така наречените "алфа мъже", са всъщност истинските мъжкари, тъй като те не се боят да поемат отговорност, дадената от тях дума е закон, честни и верни са, грижат се и закрилят жената, осигуряват уют и спокойствие в отношенията, жената може да разчита на тях за всичко, кавалери са, всеотдайни любовници са и т. н. Това са мъжете с истински стойностните качества и само те могат да са основа за едно здраво и трайно семейство. Естествено, когато са заедно със себеподобна жена, изповядваща същите ценности, тъй като връката е преди всичко взаимност и тя се гради от двамата.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 561cdc1bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Това, което е изредено в темата като пример за Алфа мъже, са обикновени дришльовци. В. Sabath e права, за мен също това е мъж, който има сила и смелост да защити по-слабите, да се жертва за спасението на друг. Човек на честта, на когото можеш да разчиташ в трудна ситуация, който няма да те предаде

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f58fc87e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   На мен това, което се води "алфа" и "топ мъж" в България не ми харесва. Като го чуя си представям някакъв напомпан с мускули, вероятно с татуировки, с голяма брада, демонстриращ висок стандарт на живот в социалните мрежи. Това, което е било идеал за красив мъж в предишните десетилетия - примерно Стефан Данаилов - е моят идеал за мъж и не знам откъде дойде модата на това, което се счита за вървежно и готино вмомента. Харесвам стройни, красиви, нормални олдскуул мъже с морал и възпитание, които имат мъжкото в себе си, без големи бради, напомпани мускули, татуси и всичко, което е на мода вмомента. И понеже участвам в групи и често публикувам един точно такъв мъж, разбрах, че българската жена също харесва това, което и аз. Жалко, че младите мъже си мислят, че като се напомпат във фитнеса и пуснат едни бради все едно са от четата на Христо Ботев и демонстрират поза в социалните мрежи ще са привлекателни в очите на жените.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ca5a79d599
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Black Sabath, пак си много нападателна. По- спокойно, моля те, дишай!
За мен Алфа Мъжкар не е тяло, това е поведение. Точно тези, които киснат във фитнеса и са със загар, са най- лабилни, женствени и гадни. Алфа мъжкар не значи мускули, може да е кожа и кости, и пак да е мъжествен. Това е характер- чувство за хумор, смелост, отговорност, доброта, интелект, излъчване, остър ум, доблест. И разбира се, излъчване, визия и лице. Не казвам да прилича на звезда, а да има излъчване. Веднага ще дам пример- Джони Деп или Том Круз са еротични, имат излъчване. Не знам какви са в живота, може и да са боклуци. Но имат. Сега, според категориите Бера мъжкарите са художници и музиканти. Не съм съгласна, смятам, че сред всички професии и класи има алфа мъжкари и бета, гама, делта. И всяка българка ще ти отговори различно, защото всяка има различен критерий. Ти какво точно търсиш и разбираш под "Алфа мъжкар"? Дай горе-долу няква представа. И това , че вади много пари, не го прави мъжкар, пак може да е мекотело, и даже беден- може да е Алфа. Нещата не са само черно и бяло, поне така смятам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0d2efdab5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   До 2 - Ами значи, че пита теб.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2a71e362b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   И аз не свързвам алфата с нещо приятно у нас - нацепена батка с анцуг и трайбъли, див селяк и до него селска пръчка. Тук изобщо стандартите за красота, стил и успехи са крайно извратени и противни. Очевидно и авторът си представя някакво такова животно.
За мен алфа (мъж или жена) е човек спокоен, мъдър, с професия, която обича, но без да е обсебен от нея. Да няма нужда да мачка останалите или да се пуйчи колко е над тях. Скромен, но с достойнство. За външен вид - спретнат, нищо показно. Обича слабите (деца, възрастни, животни) и им помага при нужа.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a82aea91c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Много е относително това понятие. За мен "алфа" мъж (или дори жена) е някой, който умее да се справя с нещата. Преборва се с живота. Не е мрънкач и лигльо. Визията и при двата пола не е от значение за да е човек "алфа". Ако той (тя) е със силен характер, адаптивен, оправен, независим, самодостатъчен, склонен да се развива и променя то той (тя) има голяма вероятност да е "алфа" индивид. Самото му ( и) отношение тип "мъж на място", го превръща в привлекателен за останалите хора.
Човек, който е лабилен, изпада в депресия, зависим, страхуваш се от промени, инертен, не умее да се адаптира и да извлича максималното от всяка ситуация няма как да е "алфа".
Лично аз познавам няколко човека (от двата пола), които за мен покриват тези критерии. Аз не съм от тях ;))

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 03c2931210
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Различните хора имат различни предпочитания.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 6543d5d4c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   До BS -споко сред метълите алфа мъжкари няма :) Това че някой се е нафрикал и не го вълнува нищо (не се огъва) не го прави алфа :) Ако под алфа рзбираш някой пиян рокер дето го вълнува само кога ще е следващия събор и концерт на любимата му банда може :) Ама то на теб всичко в живота ти е ясно де :)

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 4e2a2e7d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Всеки човек разглежда Алфа, Бета и т. н. по свой си и различен начин.
Алфа мъж за мен е такъв, който умее да пази близките си, семейството си, жената и децата около него да чувстват сигурност. Смел човек, който не го е страх да каже какво мисли, да каже истината без да си служи с подмолни лъжи и да обвинява други хора за нещастията и пр. Човек, който е верен на принципите си и не се влияе от чуждо вредно мнение и тенденции. Който държи на думата си, умее да бъде мил и добър с близките си, както и с непознати, но също умее и да бъде справедлив и строг с хората, които го заслужават. Който има желание и воля да постигне целите си, да работи над себе си и да е доволен с резултата - честен и трудолюбив.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 81e2fb639e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Абе, алфа със сигурност не е мъж в самостоятелно жилище и печелещ добра кина, нищо лично. ;) Жените харесват някакви смешници, които по нищо не приличат на сериозни хора. Имаш два апартамента под наем, бачкаш с компютри и прибираш по едни 1500-2000 хилки и айде лепне ти се някоя. Такива мъже няма самички, освен ако не са мега грозните или мърляви типове, но това е трудно последното, особено с офисни длъжности. И не, алфите определено не са мудкули и татуси, по-скоро са от този тип дето гледат сериозно, нямат комплекси, честни са и не приличат на глупаци, които ще отстъпят след един шамар.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 32aa74f9d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   тази работа с алфи бети омеги не е външен вид, а за държание. алфата си е алфа, той е водача на стадото. бетата прави удобствата. а гамата чисти тоалетните.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 6253c6ebe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   15, явно според теб думата "дисциплина" включва пияни рокери. :D Аз пък си мислех, че редовното пиянстване и дисциплината нямат нищо общо. Под "огъване" нямах предвид някой си да не се интересува от нищо си, а да не поддава на напрежение, да не се паникьосва и да реагира рационално.
И между другото, не всички метъли пиянстват. Аз никога не съм се напивала и пияни хора не понасям, нито цигари и дрога. То се иска малко акъл преди да напишеш коментар, но пък това обобщаване, което правиш за метълите, не е признак на особено висок интелект, така че няма нищо учудващо.
Това с алфите няма да го обсъждам с теб. Ти сигурно се имаш за а(нал)фата на а(нал)фите.


Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 56ba83560f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   И за мен алфа не е свързано с някакви фасадни признаци, които по-скоро тук се свързват с черти типични за тъмен балкански субект, като това мъжът да гледа лошо, да е егоцентричен и да се държи негативно с вид, че от никой и нищо не му пука, да е с някакво псевдо самочувствие, което нито отговаря на интелекта му, нито на възпитанието му, и само защото е изкарал някакви пари по измикярски начин да счита, че това му дава право да се държи като тартор. Алфа е мъж, който има комплексни качества- държи се балансирано и овладяно дори и в критични ситуации, умее да води хората и да буди респект, но с интелигентен подход, мъж, който в зависимост от ситуацията може да заяви и устоява мнението си, базирайки се на принципност, която следва. Който не обвинява всичко и всеки за несгодите, които ни заобикалят, а се справя с воля и някакси без много, много приказки с превратностите на живота. Споделям мнението, че разни мишоци, които в живота си и постъпките си са фалшиви, лъжат, не си спазват думата и обещанията, държат се лошо и са комплексари, няма как да са алфи. Пияндурници, такива, които едно семейство не са могли да свъртят, зарезали деца, оказващи тормоз, а на 3 ракии са най- великите и критикуват всичко наред, няма как да са алфи, просто са деградирали или егоистични същества.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5d67b0cc3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Аз възприемам за Алфа мъжкар човек, който излъчва мъжественост, сигурност, увереност и спокойствие. То си личи в погледът и дори изказът на тези хора, че са интелигентни, че умеят да водят. Дори и да няма добри финансови възможности, той знае как ще ги постигне и работи върху това. Трябва да има изисквания за видът на жена си - винаги поддържана, с грим, прическа. Няма и с простакеса да го видите. Все пак тя представлява него, не може да е повлекана пред хората. Не е избухлив и мрънкач. Умее да прави компромиси и изслушва тези около него. Знае и как да се забавлява, по начин по който не му се уронва престижа. Подбира си хората. Стигаме и до външния му вид - поддържано тяло, прическа, винаги добре облечен. Не може да си позволи да изглежда зле пред хората.

За съжаление в България тези мъже са единици и определено не висят по клубове, барове и т. н. Така че повечето, дето си се представят за Алфа мъжкари са да не казвам какви. За тях дори определението "мъж" е силна дума.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6df9dd638b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Алфа-нацепен батка. Да гледа лошо, да удря с юмрук по масата и да лае заповеди. Да всява страх у всеки. Да ревнува до маниакалност. Да пие множко, или да се друса. Да кара бясно. Да си изневерява ей така, защото е ловец. Да я тормози, обижда. Да има пеперуди, огньове и прочие трепети. Това е алфата за българката-бабаит.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6dfe4f1449
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Какви глипости? Изгледахте 2-3 сериала и вече всички Алфа-Бета-Гама, а как са живяли мъжете, откакто свят-светува, без никой да ги типизира. И да се дуеш като пуяк, и да си помпаш мускулите, като тиквата удря на кухо, каква полза?
За това, което наричате батки и алфи, всъщност си има много по-подходяши думи - простак, тъпанар, тъпан и т. н.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a54be795ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Стига сте приказвали глупости и плюли по мъжете. Я да симплифицираме малко.
Който мъж е спал с над 10 жени, най вероятно е алфа мъж.
Който е спал с по- малко от десет жени най вероятно не е алфа мъж.
Това правило навярно не е съвсем точно, но може да служи за ориентир.
Жените харесват алфи. Те са индикаторите.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a54be795ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   До 24,
Такъв е сексуалния избор на жените днес.
Едва ли наякой пич ще се мъчи по фитнес залите и да пие всевъзможни стимуланти и протеини ако това не му дава по- добри шансове за секс.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3dfe1da024
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

27.   Алфа мъж - да изглежда като Брат Пит на младини, да е богат, да има поне 17-18 см патлак, да има силен характер и да умее да се бие, ако му се налага.
И да, към такъв ще има и пеперуди и огньове.
Виж, към общак, дето на 35 живее с маминка и не може и връзките на обувките сам да си върже няма как да има пеперуди.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 468cb20929
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

28.   Алфа бг мъжкар

Гледам са- гледам, на очите си чак не вервам
Ох, малее, тъй ми е чак сам да си са еб•ам
Ама и в профил и в анфас, огледалото са изпоти чак
Ае, брат, С'я ша ударя една мара шепова пак

Знам си аз, съм най- красив, съм най- прекрасен
Напето ходя, пояса две педи напред, а погледа ясен
Ракийцата как подчертава ми блясъка в очите
Кат' на елегантна балерина пристъпват ми ногите

Еей голям мъжкар съм, голям българин
Сукал съм кат' крали Марко мамин
Кат' трикрилен гардероб без надстройка
Метър и пол'вина на толкоз пак, яка спойка

Кат' мъжкар грешка нямам, отсякъде 6 съм
Казвам ти, бе, само кат' са огледам- опаа оргазъм
Ма то красота, ма то акъл кат' на Шопенхауер стъкмите
Чак са чудя, сега аз дал' дан пиша и образовам налъмите

Начи, как да кажа ся, за онез повлекани, жените
Мамето им да... само от тях идват бедите
Зеха май да бягат от нас кокошките вресливи
Станаха силният пол и хич не са вежливи

Еейш, алооу, тука аз съм мъжът
Шъ прайш кот ти кажа, щот съм върхът
Иначе шъ ядеш бой кат' шкембе у дувар
Не знаеш кат' са изнервя, къв' съм злобар

Ма то и друг акъллия кат мен го е казал
Наполеон ли беше, и той добре ги омазал
Сички жени са курви, брааат
Ша им го повтарям до откат

Баа, ша научите вий що е то алфа мъжкар
Маде ин булгар, сещай са, иначе- у дувар
Щот' кат' дойдат онез с боздуганите
И вас и нас ша еб•т... сладурите, рязаните

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a54be795ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

29.   Жените приказват едно, но вършат друго. Но не лъжат понеже си го мислят. Но действат импулсивно, водени от емоции.
Най- често описват мъжа който искат за дългосрочна връзка или брак. По принцип такива мъже са бетите. Тук описват бети с елементи на алфа каквото може и да няма.
Алфа е мъж който жентите харесват за възпроизводство, т. е. за секс. Бетата е провайдера- мъжа който ще се грижи за жената и децата, ще изкарва достатъчно пари, ще помага в домакинството и отглеждането на децата.
Алфа е мъжът е този с който жената е готова да легне веднага. Бетата е този който ще го мотае и тества дълго време преди да се съгласи на връзка и секс.
Като индикатор- алфа е мъжа с който жената е готова на секс за една нощ.
И не казвайте че не правите такъв- просто не сте срещнали подходящата алфа.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a54be795ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   До 23,
Нацепен батка и да пие множко няма как да стане.
Да направиш и после потдържаш нацепването не е много лесна работа. Иска си режим на тренировки и строга диета. Алкохол само в минимални количества- напр. чаша вино на ден. При мен например от 2- 3 сладоледа и 1 бира дневно коремните ми мускули станаха трудно забележими.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 266c92fa54
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

31.   Моят мъж е алфа мъж за мен.
Външност: висок, с широки рамене. Все едно срещу мен стои скала.
Брадат. Зимата е навън по-тениска и яке. Не се прехласва по модерни неща. Изчистени линии, дрехи без шаренийки. Твърда, но спокойна походка.
характер: отговорен човек, който си е хванал живота в ръце. Работи и се забавлява, като между двете има баланс. Не виси по кръчмите да безделничи, нито е работохолик. Баланс! Думата му е твърда, ясна, не шикалкави, не се подмазва, не дрънка глупости. Див е. Има хобита, които му вдигат адреналина или му дават възможност да бъде сам със себе си.
Страшно добър човек, който мрази неправдавдата и винаги застава на страната на слабия, на унизения. Той е опора.

И другите мъже усещат тази му сила. Това за мен е истински Алфа. В природата, Алфата е онзи, от когото другите мъжки изпитват респект.
какъв респект би могъл да изпита човек от някой путьо, който крещи по телефона истерично на подчинените си? Ми, никакъв.

Вчера... излязохме. Събрала се групичка мъже да гледат САЩ - Уелс в едно кафене. Аз отивам до тоалетната. На излизане видях как ме огледаха, подметнаха ми нещо. Аз си отидох при мъжа и след 10 мин си тръгваме, минавайки заедно покрай масата им. И тримата наведоха глави към масите. Като излязохме, му разказах какво съм забелязала, защото ми стана смешно чак. А той само си замълча. Не се фука с това, не се възгордява или нещо. Но винаги усещам как присъствието му респектира другите мъже
Просто мъж - истински!
Обожавам го

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a54be795ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

32.   Няма полза да се питат жени какво е алфа мъжкар или какви мъже харесват и т. н. Отговорите им са силно заблуждаващи. Също и при съвети за срещи с други жени.
Не питайте рибата как се лови риба. Тя ако знаеше, рибарите щяха да останат без работа.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1063cd3fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

33.   31,
Добро съчинение базирано на мечти.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 85f2ca03d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

34.   32, за това "рибарите" си стоите на празна въдица до трета възраст...
Иначе да, не ни питайте нас - жените, вече си се четете поне между си, та си знаете по- добре що е то баш алфа мъжленце.
Ние си гледаме за МЪЖЕ.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 266c92fa54
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

35.   33, бих ви запознала ако беше възможно.
Много си се фукам с него

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a54be795ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

36.   До 34,
Повечето риба се хваща на въдиците на едни и същи рибари.
Алфа рибарите хващат много риба. Те са малка част от рибарите. На бета рибарите чат пат ни се закача нещо по случайност. То всъщност бета рибарите не сме рибари, но се мъчим и ние да хванем нещо, колкото да не седим съвсем без риба.
Рибата когато реши де се омъжва кандисва и на бета рибари понеже алфите са малко. Обикновенната риба няма шансове да се омъжи са алфа рибар.
До 35- Твоя мъж лови ли още риба?
По принцип съм любопитен да се запозная с него но няма как да стане- сайта е анонимен. Пък и рядко се навъртам в БГ. Преди 20тина години в БГ не само риба ами и хляб трудно намирах.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ebca236123
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

37.   Към първия коментар на Блек Сабат.

Супер! Един приятел се вписва ОТ-ДО в описанието ти.
На 42, адвокат, има пари, храни се палео, фасти, даже е мускулест и има преса. Интелигентен. Обича и за философия много да говори, особено за стоицизма (който ти спомена). Голям фен е.

Само дето има малък проблем. Няма да го изтърпиш. Нито пък той теб.

Жените грам не се замисляте, че такива мъже са толкова ХАРД, че гък не можеш да им кажеш. А такива устати като теб обичат да ГЪК-ват доста. То тази дисциплина, стоицизъм и тежки времена не са били за нищо. Такива мъже не можеш да ги убедиш в нищо различно от тяхното мнение. За тях има две мнения - тяхното и грешното.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a4524ce8ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

38.   Питат жените, отговарят жените с пиш•ки пак :)))))

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 835af74e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

39.   При вълците алфа двойката е образувана от мъжки и женски индивид, които са моногамни, размножават се помежду си, създават глутница и са социални. При хората е същото. Алфа е този мъж, който е стабилен и може да създаде семейство. Другото, което се оплюва в този сайт и неточно се нарича алфа, не е мъж, а комплексирано "лошо момче".
Ж

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a54be795ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

40.   До 39,
"Комплексираното лошо момче" жените го търсят предимно за секс понеже не става за друго.
Тези моногамни уж "алфи" (според теб) жените ги използват като съпрузи- да работят, да изкарват достатъчно пари, да помагат в домакинството и т. н. За награда понякога получават секс. Само че секса е с извесни ограничения, не какъвто се дава на лошите момчета. Все пак доброто "алфа момче" да не си помисли нещо лошо за жена си.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3ae8588372
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

41.   В България АЛФА мъже НЯМА! За сметка на това пък е пълно с алфа мачовци, които се имат за велики мъже.
Колкото и жалко да е, е истина. Тук- там се намира по някой истински мъжкар, но това в дроб на процента.
Ан

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e7883664fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

42.   до н. 26-такъв бил сексуалният избор на жените днес? ! А сексуалният избор на мъжете какъв е-проститутки на макс, във всяка втора тема някой пише как щял да ходи по проститутки или пък как някой изневерявал на жена си и как паралелно с нея въртял още няколко...
Съгласна съм с коментарите на жените тук, НЕ с тези на- нацепените батки ха ха- умирам от смях на този израз, които се скъсват да дават мнение и отново и отново да плюят по повод жените, а после да се хвалят как били при не знам си коя проститутка от ало. бг и т. н.
В днешно време не останаха свестни мъже. Повечето са или някакви с напомпани мускули и въздух в главите, вместо мозък или пък разни охлюви-без значение възрастта им, които само хленчат, като някои кифли, как жените били лоши, защото те горките кифльофци, не можели да попаднат на свястна. Ама как ще попаднете на свястна, като то претенциите ви край нямат. После за оправдание -правите описание на разни силиконови чалгарки, които се късате да гледате по телевизията от сутрин до вечер или в почивките между няколко любими порно филма, и слагате под общ знаменател всички жени.
Жени -свестни, има доста, но свестни мъже-НЕ останаха. Това е ИСТИНАТА. Обаче-истината боли, нали? !

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 835af74e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

43.   До 40:
Който както се уреди. На моя алфа мъж не му поставям ограничения в секса, но и той знае как да си поиска, как да ми даде и как да получи всичко. Така че и двамата да сме в екстаз. В същото време е най-стабилният мъж за семейство, когото познавам. Не знам защо някои си мислят, че стабилните са едва ли не "смотани" или че жените ги пренебрегват. Представи си, че има стабилни семейни мъже, които обаче са и много сексуални и стабилни във всяко едно отношение. Вярно е, че тези мъже имат изисквания - стабилна за семейство жена, която да е също толкова сексуална като тях. Перфектно съчетание!
Не знам, може би двойките като нас са изключение, може би повечето хора не са като нас и заради това си вадиш такива заключения? В такъв случай сме големи късметлии и се радвам още повече, че сме се намерили. А може би нещо в твоя живот куца и заради това мислиш, че при всички е така? Може би и при твои познати е като при теб? Вероятно такава е средата ти? От теб зависи да промениш нещата за себе си! Независимо дали нещата не са наред при теб или масово, то от теб зависи да съградиш своето изключение!
Успех на теб и на всички останали, които търсят своето щастие!
39 - Ж

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1063cd3fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

44.   До 41,
Ако слушаме жените алфа мъжкари има само в Холивуд. Къде според теб (в европа) има алфа мъже?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3dfe1da024
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

45.   Най-умният коментар е на 38 :)

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5573948daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   До 42,
Напомпените батки и други подобни (напр. спаситеи на плажа) ме съмнява да ходят по проститутки. Да не мислиш че някой ще дава доста пари за нещо което може да го получи безплатно?
Не е задължително ако си спортен да си тъп.
Изискванията на повечето мъже са що- годе прилично изглеждаща жена да им върже. Не съм чувал за някакви големи претенции на средно изглеждащ и със средни доходи мъж към жените.
Въпреки това в днешно време към 30% от мъжете нямат достъп до безплатен секс, а още толкова го получават с трудности.
Повечето мъже днес са в незавидно положение, унищожени от феминизма и сексуалната свобода.
Каво друго им остава освен да се понапомпят и да гледат лошо?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5573948daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   До 43,
Май случаите когато жената е почти толкова сексуална колкото и мъжът са рядкост.
От този форум разбирам че такива жени съществуват.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8b027a54e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   Много ме забавляват тия филмарщини за алфа, бета, сигма, гама и омега мъже. Но истината е, че хората са твърде, твърде различни и не могат да бъдат вкарани в калъпи. Всеки човек има най-различни характеристики и не се вписва в един типаж. Аз например притежвам характеристики и на алфа и на бета и на сигма мъжете, както и ми липсват някои от основните им.

Силният характер не е в доминацията, а в устойчивостта, в търпението. Истинският мъж е решителен, смел, справедлив, но и търпелив, когато се налага е смирен, добряк, прощаващ, , но кгоато се налага е готов да отвърне на удара. Той е широко скроен, самочувствен и не позволява да бъде смачкван. Той защитава слабите и не желае непременно да доминира над тях.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 665ea519c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

49.   До фуклата номер 31/35. Възможно е да се видите и начини да се свържете има колкото щеш. Само е необходимо да не те е шубе, че след срещата ви истината за теб веднага ще лъсне и приказките ти тук ще се окажат само един блян. Да не се окаже накрая, че си някоя тлъста мустаката лелка/старица или недорасъл девственик, представящ се за поредната незаменим красавица. :)

=========================================

Номер 38 донякъде е права, че жените имат пишки. Само че недоразвити. Това е научно доказано. В мнение номер 3 в една съседна тема ("Защо мъжете имат гърди и зърна на гърдите? ") съм се обосновал защо е така:

"Причината се състои в това, че в началото човешкият зародиш няма пол и последният се оформял по време на бременността. Затова и гъделичникът (clitoris, лат. ) при жените е просто недоразвита пишка, а главичката е съставена от същите клетки като главичката на мъжкия член. Това се вижда ясно при снимки на зародиши в трети и четвърти месеци, когато еднаквият дотогава външен полов орган започва да се видоизменя към мъжки или женски такъв. При някои жени шийката на гъделичника е особено голяма и прилича на пишка. "

=========================================

Уредилата се номер 43 надлежно описа мен и много други мъже, които са едновременно надеждни, всеотдайни и с високо либидо, а ето, че тя има и един подобен такъв до себе си. Поздравления за което! Такива мъже са верни и биха се разделили с жена единствено ако тя прецака връзката, а ако тя е свястна в дългосрочен план, са заедно и сплотени цял живот. Много малко жени са умни като номер 43.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a54be795ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

50.   38,
Отговарят тези с КУР.
Keep Yourself Positive.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 36cbb87c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

51.   40 Има го и тоя момент. Обаче всяка жена си има начини и механизми според, които да я накараш да сбъдне най-смелите ти сексуални фантазии, и пак да си стабилен и да се грижиш за семейството. Но най-лесно е да я хванеш млада около 18 годишна и да си я ошлайфаш по твой модел. А и бадженаци не ти трябват! Чиста и неопетнена жена има всеки алфа мъжкар.









Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cec12df063
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

52.   Н 50, не, жени с пишки, като кифльо, като теб ;) Имате си там едно парче месо отпред, но сте си жени по душа.
Горе в заглавието изрично е вписано "само за жени" е, изкарахте се всички, които се припознавате.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9af7dd1b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   В България 80-90℅ са алфа. Само бандити и от гангстер ногоре... е или поне им се иска да бъдат.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker