Педикюр - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Педикюр
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1484 пъти
Здравейте искам да питам дамите поддържате ли целогодишно педикюра си? Като не говоря само за лакиране на ноктите но и за изтъркване на петите, слагане на крем и изобщо цялостно поддържане на краката! Задавам въпроса тъй като забелязвам, че всякаш педикюра и хигиената на краката се неглижира от някой дами но за сметка на това маникюра се прави супер педантично и редовно. Аз лично смятам, че трябва да се прави целогодишно а не например само лятото или на 6 месеца!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0d9e03e7f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Аз да. Даже точно след два часа съм на маникюр и педикюр.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 22b766c53f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ти да но за съжаление повечето жени го неглижират педикюра си незнам защо?

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: bee528d214
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Често виждам млади и на средна възраст жени с ужасно напукани пети и на петна, които се получават поради рядкото изтъркване на петите им, водещо до натрупването на дебел, сух слой мъртва кожа. В същото време, ноктите на краката им почти винаги са лакирани и поддържани. Съвсем нормално е почти на всяко къпане човек да търка петите си с камък за пети, но явно някои хора не са си изградили този полезен навик и наблягат на други части от тялото си.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 617a8af4dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   КП :))))))) толкова много си се съсредоточил да търсиш, излагат на показ женски недостатъци (същите обаче спасяват за мъжете) че себе си нямаш време да погледнеш и подобриш. Стар ерген, живеещ на квартира, с наднормено тегло и плешив (да, чела съм някои от коментарите ти) 170 см огорчен и озлобен човек...помогни на себе си, другите могат и без твоите "съвети" никой тук не е чак толкова нуждаещ се колкото ти.

Към автор/ка: обръщам специално внимание на ноктите си (маникюр и педикюр) дори не толкова от суетност, наложително ми е. Ноктите ми са плътни и много твърди, рядко може да се счупи. Само по невнимание ако се ударя силно в нещо по- твърдо и адски боли защото се спуква до живеца. Под ноктите почистване с четка за зъби. На краката специално държа на перфектен педикюр, защото съм с пръсти на балерина (палеца леко извит навътре към другите пръсти, а останалите навътре към палеца) и превръщам дефекти в ефект с рисуване по тях. Освен това лятото слагам и пръстенчета някой път.
Петите НЕ изтърквам с четки, стъргалки и тем подобни. Имам специален (марокански) сапун, който омекотява, почиства в дълбочина и лесно с обикновена гъба смъква мъртвата кожа. Спя два 1- 2 в месеца с шедро намазани целите стъпала с течен вазелин и памучни чорапки. Кожата на стъпалата ми е мека, нежна, розова и чиста. Никога не съм имала напуквания. А лятото понеже често се разхождам боса по плажа и се получава и естествен пилинг, понякога мажа вечер след последният душ с някое масло- кокос, арган, кактус.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b548d224fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Аз си правя педикюр. Купила съм си и ваничка за крака, и всякакви инструменти за маникюр, и педикюр.
Относно петите, не е само до търкане. Пробвай да си на крак по 10 часа и да видим дали петите ти няма да изглеждат смазани, КП, "експерте" по процедури, грим, облекло и какво ли още не. Защо влизаш в тема като тази?
Ако направя тема за болките в глезените, надали ще я отвориш, клюкарко.

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 12389db148
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Баси тъпия въпрос. Аз не ходя, защото 50 лева са ми много. Точка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f420a3aace
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Лак слагам само в няколко случая - ще ходя на море или СПА, или има повод, за който трябва да сложа високи отворени обувки. Нокти, кожички и пети поддържам целогодишно.
Стана ми болно от коментара на КП. Майка ми е на средна възраст, работи на крак по 10 часа на ден от 30 години, където носи само специализирани ортопедични обувки, ходи на медицински педикюр, използва мазила у дома, но петите й са с дебел слой кожа и определено не са розови. Болно ми е, защото КП е човек, който намира поле за изява само по разни анонимни сайтове, плешив е, с наднормено тегло е, с торбички под очите е, с манталитет на дървен философ е, стар ерген е, но въпреки всичко това, воден от своята егоцентричност, намира за редно да се оглежда в петите на хората по улицата, а после и да разсъждава върху хигиенните им навици сякаш всичко, което лети, се яде. Иначе претендира за зрялост и мъдрост. Както каза номер 5 - клюкарка.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3377f96395
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   6 то не става въпрос да ходиш на педикюр, а дали си поддържаш краката било то и в домашни условия!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: bee528d214
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Номера 4 и 5, напуканите пети при много жени се забелязват лесно на фона на всичката лъскавост, която целят да покажат в желанието си да изпъкнат пред останалите жени, а на второ място - и пред мъжете. Уж голяма поддръжка, а занемаряват толкова важна за здравето и вида си част от тялото. Натрупването на дебели слоеве мъртва кожа по петите се случва поради системната липса на поддръжка на петите и непремахването на мъртвите слоеве, оставяйки ги да се наслояват трайно, да удебеляват и да изсушават кожата. Всеки човек преценява сам за себе си дали да се поддържа или не, и къде и до каква степен. Никога не съм имал напукани пети, когато съм работел по 10-15 часа дневно, основно прав. И хем е било в тежки, мръсни и опасни за здравето производства. Като бях на 21-22 години, докато бях клечка 60 кг с четящи се ребра, две лета поред съм товарел пътни мантинели на прицепи, носил съм и тежки стоманени блокове за фрезоване по 30-40 кг (бях стругар, фрезист, бояджия и общ работник тогава), така че не е като да е била лека работа. В половината от последните 13 години съм работел прав, също недобра за здравето работа. Не се е отразило зле на петите ми по никакъв начин, защото през вечер си ги изстъргвам с камък за пети. Ако не вярвате, най-лесното нещо е да се свържем и да ви предоставя възможността да направите масаж на краката ми, за да се убедите лично.

Номер 4, язък ти за четенето, щом си си втълпила някакви твои си измишльотини и относно някои други неща, касаещи моята скромна особа. Не виждам в каква връзка натъртваш оплешивяването при някои мъже в обръщението си към мен и защо изобщо го пишеш с подобен ехиден тон, сякаш е нещо, което е едва ли не порок и зависи от самия човек. Просто е до ген в почти всеки случай. В казармата имахме две момчета, току-що навършили 18 години, които вече бяха плешиви и за това не са виновни те. А Виктор от предаването "Завалията" още преди навършване на 30 години е започнал да оредява и в интервю сам си е казвал, че се е подлагал на поставяне на изкуствена коса. Налага се да те разочаровам, но моята коса си е съвсем на мястото си, а баща ми, Бог да го прости, също имаше гъста коса допреди да почине, работейки тежка работа в пенсионна възраст по свое желание. Допреди 2-3 години бях все още младолик и минавах за ученик или студент, макар че по твоите изкривени представи, които показваш в твоето мнение, нищо чудно и да съм сбръчкан динозавър. :) Към предполагаемия от теб ръст добави 16 мм и ще налучкаш. Цели две десетилетия след казармата не бях вземал лекарства и за пръв път ми се наложи да си купя препоръчан от зъболекаря ми антибиотик преди две години, защото ми извади появил се мъдрец.
За квартирата вече ти бях обяснил в една друга тема как стоят нещата и жестоко грешиш, ако си въобразяваш, че с подобно подмятане можеш да ме уязвиш. Бих се радвал повече хора да могат да живеят така на квартира с приятна за тях работа, нелоши доходи и повече свободно време за приятно прекарване навън. Ако искаш да опровергая още твои блянове, добре си ми дошла. :)

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 6d30b8e92e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Петите си ги търкам всеки ден при всяко къпане и често ги мажа с хидратираш крем. Не ходя нито на маникюр, нито на педикюр. Имам собствен комплект за маникюр, но често слагам само прозрачен лак за нокти и рядко се лакирам. За 10 години съм ходила на маникюр точно 5 пъти и винаги със собствения ми комплект за маникюр.
Аз лично се отвращавам от жени с дълъг маникюр, представян си каква мръсотия се крие под яркия лак, особено се ужасявам от последната мода на подострени като триъгълник нокти, с които може да извадят нечии очи и най-вече си давам сметка каква е вероятността тези тъй нагласени жени да лепнат хив, хепатит B или C като се подлагат на изрязване на кожички с принадлежности за обща употреба, от които кожичките често прокървяват.
Толкова фрапантно масово омазване на нокти, драстичен грим, ярко плътно червило, прически като гриви изкуствено повдигнати с вафлено нагъване, но иначе тънки проскубани косми, нататуириани, силиконизирани, хиалуронизирани няма никъде. Масово българската жена се е превърнала в гротеска и отвсякъде лъха на простотия - пълнеж в джуките, пълнеж в скулите, пълнеж в брадичката, два пъпеша в циците. Отвратително е, накъдето и да се обърнеш.
Хубаво е жената да има маникюр, но не крещящ, а дискретен, къс и ненатрапчив. Хубаво е да поддържа косата си, но прическата да изглежда естетвена. Хубаво е да ползва качествена козметика и дори да прави естетични процедури, но с нярка, така че визията и да се запази естествена, а бе да изглежда като сфинкс в главата, като катър в зъбите, като маймунски джуки в устата и като надтървена орлица в ноктите.
И срещу силикона нямам против, бо когато е поставен с нярка и с анатомични импланти, с които не изглеждате като с присадени кръглу пъпеши.
Една жена с естествена чашка D.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3377f96395
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Много е гадно да видиш млада и хубава жена със занемарени крака и нелакирани. Мъжко мнение!

 
  ...
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: 96f2bcab87
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   11 прав си за съжаление често виждам такива и аз.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: b4c42d35fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Само не разбрах защо темата е в Любов и изневяра? А не в спорт и красота, например? И какво го брига някой видът на хорските крака? Освен ако не е фут фетишист?
По-добре гледайте себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker