Колко е красива българката? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колко е красива българката?
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 3051 пъти
Според вас колко е красива българката? С кои жени от други държави може да я сравните? С какво се отличава? Според вас българките погрознели ли са в близките 3, 4-ри десетилетия? Как се е променила българката за времето на демокрацията? С какво се различава отпреди? Харесвате ли по принцип българката? Какво ви привлича в нея и какво ви отблъсква? Можете ли да разчитате на нея като приятел и спътница в живота ви? Бива ли я в секса? Възбужда ли ви – визуално, с действия и поглед, по друг начин? Доволни ли сте от жената до вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8884d26811
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

1.   Средна хубост, но повечето са парантии и тъпи, има и малко свестни. Има нации с доста по-грозни жени, но и такива с много по-хубави. Последните години мисля, че българката погрозня, защото си тури джуки, цици и стана като магистрална проститутка. Иначе жената до мен е прекрасна, но не е българка.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a7074d1d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

2.   А защо да не поговорим и за българинът? Не помня кога последно съм видяла нормално изглеждащ, симпатичен мъж по родните улици, какво остава за "красив" българин! Дори това, което се води "вървежни" и привлекателно е грозно - бръснати глави, бради все едно са от четата на Христо Ботев (и се мислят за много мъжествени, нищо, че характерите им са на абсолютни п**ки) и грозни телосложения с грозни татуси. Останалите, които не са "вървежни", са тюфлеци и занемарени. Изключително рядко ще видиш строен, красив, приветливо изглеждащ, нормален мъж. Ако в страни като Испания мъжете са красиви, а жените - по-необлагодетелствани откъм физика, в България е точно обратното и навсякъде ни заобикалят двойки от хубави, поддържани стегнати жени с някой, с извинение урунгел до нея! Така че е много нагло и арогантно да обсъждате външността на българката, за кой пореден път не знам...

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e1f319500c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   "Според вас колко е красива българката? С кои жени от други държави може да я сравните? С какво се отличава? Според вас българките погрознели ли са в близките 3, 4-ри десетилетия?"

Повечето българки притежават някакъв чар, хубави са. Бих я сравнил с другите славянски народи (рускини, полякини). Не се отличава с кой знае какво, просто има хубави черти. Забелязвам, че има и много грозни българки, с наднормено тегло и изкуствени физиономии...
Като цяло стават, това мога да обобщя.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 597bb53efb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Харесва ми, когато има покритие и на стойностен човек, когато се държи адекватно и т.н. Визуално не сме топ, но сме от красивите нации. Сега, и мъжете, че сме се запуснали с шкембаци, че и жените павкат по кутия цигари и пият и масово и те в по-напреднала възраст не изглеждат ок, го има. Но като цяло, ако живеем здравословно и спортуваме, естествено хубави сме си.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c542aed0b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

5.   Ох, пак ли ти...

Не, българката не е особено красива. Тия жалкарски истории и тупане в гърдите как сме топ хубавици са признак на тежки комплекси. Малко като македонците, ма то ясно защо си приличаме... Българите като цяло не изглеждаме добре не само генетично, ами и заради ниския стандарт на живот, циганизацията, простотията, кича. Все пак за жената е по-важен външният вид, отколкото за мъжа (както навсякъде), затова дамите превъзхождат господата поне в личната грижа, което им дава известно визуални предимство. Индустрия за стотици хиляди милиарди е насочена към визията на жените, тук не сме изключение.
На останалите въпроси ще отговоря така, както би искал в другите си теми, където хейтиш българката - демокрацията я разврати, стана феминаци, не иска да ражда и търси само тупани с пари, които да я унижават и бият. Не можеш да рачиташ на ганьовката, защото е лицемерна, нагла, проста, но с огромни претенции. Преди 40 години си беше друго - девствена до сватбата, гледа си децата, обгрижва мъжа, иска да е приятна компания за него и се грижи за себе си, докато той си хойка. И т.н., и т.н. Мисля, че е ясно всичко.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b81212506a
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

6.   Грозна е като смъртта. Българинът също. А душата им е гнусна като на демон.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7212b7e6ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

8.   Да , красиви са , аз също съм едната от многото Докато красиви мъже рядко срещам.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6911eeadab
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

9.   Българските мъже сме си хубави, но жените са под всякаква критика!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d5528649fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

10.   Българката не знам, ама българинът е мега грозно чудовище. Тук обитават предимно ниски, грозни, черни, дебели, космати, злобни, неадекватни и извратени курволяци. Е, има и иключения, но твърде малко. Ако се намерят 3ма хубави и нормални мъже от 1000, ще е добре. Аз затова българи не искам и от много години ходя с чужденци. Мъжът не е ли красив, с морал и с акъл, не ми го хвали.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c79b5f100b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   напоследък всичките ми мязат на младата николета лозанова....

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: def18d7d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   По-красива от италианката, гъркинята, туркинята (реалността не е турски сериал), сръбкинята, испанката (освен андалусийката), португалката, и всички западноевропейки, освен скандинавките и австрийките. Сериозно, австрийките са в пъти по-красиви от немкините. Малко над чехкините са нашите, дй кажем на нивото на жените от Андалусия (единствените красиви испанки) и полякините, но за мен словачките и румънките са по-красиви от нашите. В Братислава се разминавах с по-красиви в моловете, от колкото в София.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 646b19a77a
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

13.   Това ми звучи малко комплексарско. Авторе, отиди на екскурзии в няколко държави и ще си отговориш сам на въпроса. За българката мога да кажа, че се грижи за външния си вид, стреми се да е стройна и поддържана. Защото има нации, в които жените не се решат, не слагат червило и отиват на фризьор като станат на 50 г за първи път. Има нации, в които жените ходят до магазина по пижама, чехли и домашен халат. Има и такива, които цял ден си стоят вкъщи, не работят, дебелички са и мъжът като се върне от работа, ги води на ресторант. Така че българката е симпатична и се поддържа като жена.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 66fda6bd3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

14.   12, бил съм и в Андалусия и в Турция и изобщо не съм съгласен. Туркините са доста по-красиви и имат в пъти по-приятно излъчване. Поне там, където съм бил, в Южна Турция, като изписани са и рядко са забулени, учудващо съвременни бяха, но пък много морални. Не малка част си бяха направо като по сериалите. Туркиня с джуки и цици и чалга излъчване трудно ще видиш. А андалусийките 90% са дебели, грубовати мъжкарани с дебел глас и несъразмерно тяло. Освен това лицата им са странно сплескани странично като на шаран.

Българките са сравнително хубави в сравнение с повечето нации. И да, макар че съм мъж, мъжете ни са доста ниско в калсацията, макар че има и по-зле. Определено жените ни да по-красиви от немкините и сръбкините примерно. Но да светлини години зад словачки, украинки, рускини, дори англичанките са по-красиви. За някои азиатски народи да не говорим. Тия мешените казахстанки и тем подобни също са доста красиви, хем азиатки, хем облагородени и европейски черти.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 859900a394
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

15.   И при мъжете, и при жените у нас се срещат симпатични хора. Но тъжната реалност е, че аз не съм видял хубаво момиче с един приятен на външен вид мъж. Винаги са разни с дефицити на тестостерон и социални умения. И всеки един приятел, който е интелигентен и изглежда добре 8/10 по десетобалната, не е обвързан и е сам дълго време. Има си достатъчно сгодни мъже и жени. Българката трябва да харесва типичните Балкански мъжкари., А именно мъже с широки рамене, ръст над 1.80, наличие на окосмяване по краката, ръцете и гърдите, а не някакви мъхове или гладък като женичка. Не може да се занимавате само с разни светлокоси момченца с нежни черти. Познавам един с пъстри очички и много светла кестенява коса, за него твърдях, че ако ходим по разни места той ще е най набелязване от жените и ще му се лепят, е, това е факт! Специално българките много се залъгват, че мъже като Брад Пит са им слабост. Не, това са абсолютни заблуди. Повечето жени всъщност инстинктивно се привличат от мъже като Марио Симаро, Джан Яман и некви подобни.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9aa6da8e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

16.   Българките са изключително красиви, стройни и поддържани жени. Като изляза на улицата, не мога да видя нито една грозна, дебела и неподдържана жена. Ослепителни са. Самочувствието им е винаги с покритие, скромни са, не се надценяват и нямат високи изисквания към мъжете. Още от малки готвят, чистят, перат, никога не изневеряват, пазят се девствени за бъдещия си съпруг, раждат млади, не мързелуват, не напълняват, много спортуват, хранят се здравословно и не нагъват дюнери и понички, въобще не пушат цигари, не слушат "Пайнер" и не ходят по барове и дискотеки. Също така, българките са и невероятно искрени, учтиви и уравновесени, никога не чакат на мъжа да ги издържа, не правят от мухата слон, не сменят настроенията си по 20 пъти на ден, може да се разчита на тях, не страдат от комплекси за малоценност, не търсят постоянно внимание и обществено одобрение. Задоволяват мъжа си редовно цял живот, не му въртят номера, не им става скучно след време, ценят всеки жест на мъжа до себе си и са смирени пред него.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8884d26811
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

17.   16, това, че никоя не ти връзва въпреки парите, понеже си скучен и ги интервюираш по сайтове и паланки, не означава, че българката не става.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1bd2220775
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

18.   Средно красива.
Много проста 70℅
Вече не ме привлича.
Не може да се разчита изобщо.
Пълно дърво.
Променя се в негативен план.
Просто едим имитиращ продукт 3о качество.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 18d8da9d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

19.   Какво имате против "момченцата с нежни черти"? Точно такива харесвам. Ако може и с дълга косичка - идеално. Такива сладурчета срещам напоследък по улиците - с един чувствен, дълбок, нежен поглед.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ad623661e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

20.   Като чуя, че ние с бръснатите глави сме били видиш ли "вървежни", ама по някакви наши си критерии, ама характерът ни бил путьовски...
Скъпа, аз съм точно такъв. Бръсната глава, татуировки, едър, но не дебел, даже след месец мога и преса да изкарам.
Където и да отида жените се скъсват да ме зяпат, а много често и заговарят.
Нека обаче ти кажа нещо преди да слагаш всички под общ знаменател. Първо, не изглеждам така, щото искам да съм вървежен, а щото е адски удобно и ми харесва, аз се харесвам така.
Никой не го прави заради вас. 5 пари не давам дали ти или друга жена ме харесва. Просто го правя щото така ме кефи, а не щото следвам мода.
Брадата също не е мода. Който мъж не е имал брада, не знае какво предимство е, затова масово са така. Разбирам ги пичовете.
Само вижте отговорите на жените тука и ще си направите сметка как мислят масово жените.
Мъжът и ако не бил красив, нямало да го вземе. Сигуерен съм скъпа, че и ти в най-добрите си дни си 5 от 10.
Българката не знам става ли на външен вид, но като мислене е иизостанала дълбоко в дълбините на посредствеността.
Крайно нагли, крайно прости, изключително капризни, без никакво покритие. Липса на всякаква женственост, говорят ти за морал, а при тях такова нещо не съществува изобщо.
Говорят ти за ценности, а са готови да тв разкарат моментално.
Аз се радвам за всички българки, които ходят с чужденци.
Чудесно е това, защото сте спасили един български мъж от токсичния си характер.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b83236d9ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

21.   Кифльо, това е било в миналия век! Сега и жените имат същите претенции към мъжете, и с право! Ти ще ги покриеш ли?

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a7074d1d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

22.   20, това, че ти имаш късмет да си симпатичен и те заглеждат, не означава, че написаното от мен не е така. Какво подскачаш като ужилена оса? Едва ли те заглеждат точно заради бръсната ти глава, татусите или някой друг атрибут, за който се засегна, а защото си симпатичен. Това не означава че българинът масово няма усет за естетика и се носи грозно. Много си проличаха комплексите н някои хора тук. Щом жена искала красив мъж, значи била изостанала, посредствена, отвратителна, проста и не знам още каква?!?! Както вие си имате изисквания и искате жената да е еди каква си и еди каква си, така и жените си имаме някакъв таргет, предпочитания и изисквания. Неприятно е, когато вас ви мерят по същия аршин, нали? Чак изкарахте жените прости и нагли. Ти прост и нагъл ли си затова, че харесваш и предпочиташ жената да е привлекателна и да има еди какво си тяло, гърди, крака, коса и т.н.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 21acc4d190
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

23.   20 на българката проблемът й е същия като на българина - чалга мисленето и манталитета. Ето и ти си с бръсната глава, подсъзнателно искаш да изглеждаш "Уош" като мутра.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a7074d1d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

24.   Номер 22: исках да напиша "като ужилен от оса". Извинявам се за грешката, просто бързах много.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 21acc4d190
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

25.   20 те може да те заглеждат и да си мислят "поредната Балканска тъпа батка"

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 12772f1c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

26.   Да разбираме, че авторчето на темата е на 70-80, затова може да направи адекватна съпоставка между българката сега и българката преди 4 десетилетия? Престанете да слагате хората в кутийки, които отговарят само на вашия ограничен мироглед. Коне с капаци.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 12772f1c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

27.   А, кифльоч, пак ли ти бе? Защо така си противоречиш само в един коментар? Хем да е поддържана, стройна, красива и т.н. суперлативи, хем да ражда млада, да готви, чисти и пере, и да не я издържа мъжа ѝ и да работи. (Превод - да не му яде парите).
Аз, за разлика от теб, не вися по цял ден в сайта да си разпуквам пръстите и наистина върша всичко, което си описал, (в момента уча, освен че работя, вместо да раждам) и спя по 5-6 часа, понеже времето не ми стига. А, и никой мъж не ме издържа, нито някога ме е издържал.
Ама то на чужд гръб и 100 тояги са малко.
Много ми се иска да се превърнеш в женски пол само за седмица (нещо като демо версия) и да опиташ да правиш всичките неща, които си написал. Рязко ще осъзнаеш, че е невъзможно. :))) То затова си и сам де, ако мислиш, че тези покрай тебе не могат да те преценят. С такъв мъж, по-добре без мъж.
Описах живота си в момента възможно най-накратко, изкарвам добри пари да се издържам, спортувам и храня здравословно дори ми остават пари за глезотии и пътувания. Пак уточнявам, без помощта на мъж, понеже съм забелязала, че на това обичаш да натъртваш. Въпросът е, при сегашното ми положение - ти за какво си ми? Защото имаш пишка? Ми то по секс шоповете продават вибратори, най-вероятно по-добра работа ще ми свършат, че даже и няма да ми философстват като тебе.
Ж23

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c542aed0b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Вие хубаво спорите кой крив и грозен, но истината е, че е по-добре да си грозен мъж, отколкото грозна жена. Ако често виждате хубавици с разни орки и дори нямам предвид меркантилни пачаври с мутри, ами нормални момичета с разни кроманьонци, то това е причината. Обратното явление е много рядко срещано - красив мъж с грозновата приятелка почти няма да видите. Просто за един мъж е по-важно да притежава други качества, визията е от 3-то място надолу и пак нямам предвид пари. Сякаш характер, отношение, акъл и подобни повече се гледат. Ако жената пък е с готин характер, но не изглежда добре, просто отива в графа "женски пич" и дотам. И това не е само у нас.
Като гледат всички това, защо мъжете биха си давали зор? Е, да, винаги е по-добре да си привлекателен, но в случая не е водещо.
Това са наблюденията ми сред женския пол от моето обкръжение - хубави, светли момичета се хващат с криви, ниски, кльощави и смугли момчета. Не мога да го разбера това. Имах колежка, която работеше и като модел - естествено червенокоса, порцеланова кожа, зелени очи, лунички.. май още е на сайта на модната агенция. Преди години се хвана с един женствен тип, космат, но с оформени вежди, гелосан като лигав арабин. Ужасен визуално, ама умира за нея, на ръце я носи и се обичат, не е заради парите, защото са средна класа.
Та да - жената все да е по-млада, да е хубава, да е еди си каква, пък мъжът може да си е гномче.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e1f319500c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   От номер 3:
Не знам тези българки за какви се мислят? Нито са модели, нито са умни, а изискванията им са до космоса. Мъжът трябвало да е умен, да имал кола и куп други глупости, а тези българки какво предлагат в замяна? Държиш се човешки с тях, казваш им хубави неща и накрая пак те обиждат.
И аз си търся чужденка и ще намеря, който търси намира. Много по-хубаво ще ми бъде с някоя ирландка, исландка, канадка, отколкото с някакъв български парцал.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9aa6da8e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Номерче 17, само хвалебствия съм писал за жените в мнение 16. Това, че аз не връзвам на всяка жена, не значи, че всяка ме заслужава. ;) Ако жената не притежава съвсем нормални качества на личността, като искреност, правилна преценка за себе си и смирено отношение, а набляга на лицемерие, заядливост и силно надценяване, то тя отпада моментално, колкото и да се пъчи с външен вид. Външността има някакво значение, но тя НЕ замества душевността, колкото и да е трудно за някои жени да преглътнат този факт. Хубавата, но проста жена лесно може да разтвори краката си за много мъже и това не е постижение за хвалене, но не може да задържи трайно до себе си мъж за семейство, тъй като е неспособна да му предложни нещо извън кревата.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9aa6da8e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Номер 27, хем - според теб - не било възможно това, пък за теб било възможно. Значи си противоречиш и все пак е възможно, потвърждавайки моите думи горе в мнение 16. :)
Колкото и хвалби да пишеш за себе си, ти няма как да се класираш при мен или при когото и да е себеуважаващ се мъж, тъй като истинския ти нрав си проличава още след първата ти запетая, а още повече се затвърждава и в изопачаванията ти в редовете след това. Поработи над нрава и обноските си, тъй като точно те не са женствени, въпреки женския ти пол!

Да не си онази чистачка Ж22 в Швеция, която миналата година редовно се дървеше на мъжете в Сподели за щяло и нещяло и им навираше в очите доходите си, само защото не я бивало за друго и като чистачка навън (както много работещи подобни неща българи в чужбина) вземала повече пари от повечето работещи жени и мъже в България? Дано не си същата, защото онази още на ранни години по нейни думи е разтваряла краката си за няколко чужденци и очевидно подборът ѝ куца яко, щом не е била способна да задържи никого от тях (въпреки красотата си, която изтъкваше) и/или защото просто има склонност да си избира негодници. Същата в България ще е крайно неуспешна, ако трявва да разчита на парцала.

То това е и най-голямата драма на много жени. Хем разполагат с огромното предимство наличието на вдлъбнат и влажен полов орган да е единствената причина мъжете да проявяват първоначален интерес към тях и да ги ухажват, черпят, търпят и боготворят незаслужено, хем имат огромен избор на всякакви мъже (поне тези от жените, които не са отчайващо грозни и дебели), хем пък често вземат поредица от грешни решения при подбора си и за това говорят както многобройните им посредствени "връзки" с негодници и големия навъртян километраж, така и 360 000-те хиляди самотни майки с доказано провалени връзки. Най-щастливите жени са тези, които държат на взаимността и се стараят във връзката наравно с мъжа.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 658d73a054
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   27, като превалиш 30 ще разбереш защо ти е Кифлоча. Като поувехнеш малко и шефа като те изрита от офисчето за някоя по-млада и свежа ще облещиш очички като изхвърлено, безпризорно мокро коте на улицата и тогава ще си говорим пак, откъде капат парите и кой ще плаща сметките. А дотогава се пофръцкай, колко си борбена и независима. Хахахахаха

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 21acc4d190
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Тая дето работи на рецепцията в Office A в Полигона в София се мисли за много красива и щеше да е симпатична ако не беше такава нагла селянка.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 21acc4d190
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   И най-красивите хора като ги видиш отблизо започваш да забелязваш несъвършенства. Ето например Ергенът. Виках си какви грозни жени са му избрали, а той идеален и лъскав като куклата Кен. А вече ми се струва обикновен, дори не е много красив, само е висок и едър. В лицето е като кон и с леко криви черти. Сигурно и Анджелина Джоли, Мегън Фокс, Брад Пит и Том Круз на живо не са чааак толкова красиви.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 02329c90c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Хора, не можем да съдим другите, а и те не са виновни, че са грозни.
Аз не се имам за някаква мега хубава, по-скоро съвсем нормална млада жена. Срещала съм и красиви хора, както и не толкова. Някои може да не са чак толкова красиви, но имат някакъв чар, който те грабва. Погледът, стилът на обличане, държанието. Всеки си има някакви хубави особености. За мен един човек може да не е хубав, ама за друг да е. Шарен свят. Естествено, днешните българи никак не приличат на нашите баби и дядовци, прапрабаби и дядовци. Чертите са се изменили, дрехите са други. Не знам дали има красива или некрасива нация. Не мисля, че може това да се определи.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 443a1981c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   До 22

Ама ти не си проста, защото харесваш и искаш красиви мъже.
Ти си крайно проста, защото си сложила всичи българи под общ знаменател и говориш в множествено число. Не знам, може и бройката да ти е голяма - 50-100 бройки, та затова имаш толкова наблюдения. Освен друго, си мислите, че мъжете масово сме балъци и манипулирането минава при всички. Не знам кой се пали, като ти си изписала ферман и половина още преди да ти отговоря. Тука можеш да ни обясняваш колко си праведна, колко си порядъчна и морална, ама на живо всички знаеме как ви шарят очичките. Специално днеска го видях със среща с една жена. Много усмивки, яко флирт, вече готова, докато не дойде един друг пич по работа при мен. Той си беше доста готин, но тя тотално забрави всичко, което беше казала, направо очите и светнаха. Та така тея приказки сме ги слушали много, докато не видиш действията, които говорят много повече.
Айде със здраве, ходи си взимай 1-2 котки

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c5e807a6b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Как пък една тема по същия въпрос не се пусна за българина? Все българката нищите, от сутрин до вечер!

Сега като се прибрах за малко вкъщи и се отчаях: 3 от всеки 4 българи се размотава из центъра по анцуг (може и да е официалния му, знае ли човек) и е със шкембе... Имам чувството,че като ударят 30 и изведнъж нещо става... малко като азиатките дето изглеждат като на 20 поне едно 30 години и после изведнъж стават на 70, нищо че са само на 60 да речем...

Лола

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 72672caf7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Българката е грозна,КЛЬОЩАВА със селско простовато излъчване жена.Не "стройна",както някои комплексари я наричат...
Андалусийките били дебели и несъразмерни?!Че то ТОВА са желаните жени от мъжете!Само че от ИСТИНСКИТЕ!Имат си прекрасни женствени тела със знойни задни части и чизписани кръстчета!Все пак това са АРАБКИ де...Сигурно са им прекалено малки гърдите за чалгарския ви вкус-това е така,да!
Туркини,гъркини-всички са по-хубави стотици пъти от простоватите селянки тук.Тукашните жени имат НЕОФОРМЕНИ,прекалено слаби тела и чалгарско,вългарно,НЕествено излъчване.А ония другите точно обратното-много по-ЕСТВЕНО,ИСТИНСКО КРАСИВО излъчване имат!Може би щото и ДУШАТА им е по-красива...
Южните жени са знойни,карамелени красавици,пълни със страст.Какво повече може да искаш...

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 72672caf7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   А и не само това..Българката има не само има простовато излъчване,ами и наистина е много тъпа и злобна интересчийка и лека жена!Всички "хубави" епитети събира в себе си тя!Ама българинът е СЪЩАТА работа,туууууй че са СТРАХОТНА ДВОЙКА!Пияница,расист,неграмотен и агресивен комплексар и к.......ина с надути джуки и мислеща се за голяма секс бомба неграмотна вещица!
В крайна сметка си привлечен от ТАКИВА като ТЕБ САМИЯ нали така?Каквото е нивото ти-такива си и търсиш!И така и трябва да бъде,разбира се.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 044fd29372
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Жена съм. Истински красивите българки, които съм срещала, незнайно защо са с ниско самочувствие, газени и тъпкани, от мъже и роднини (жени). Грозните българки винаги с много снимки във фейсбук, с грим много, който да скрива деветките им и огромно самочувствие. Истински красива жена за нея може да се съди като я видите без грим, без фон дьо тен дори. Дразни ме в българката неимоверно много събирането по кафенетата в клюки и злобеене по друга жена, или клюки и злобеене по даден мъж. Много злоба в душите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker