Относно нахалните навлеци - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Относно нахалните навлеци
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 2146 пъти
Защо някои хора не се отказват, дори обектът на желанията им да си има приятелка/приятел? Защо си внушават, че ще се получи нещо само защото сте се държали мило с тях или поради някаква друга причина? Как въобще успявате да разкарате такива нахалници? Интересно ми е да чуя историите ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: fea154701c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Защото напоследък се навъдиха разни гурута и автори, които прокламират как трябва да сме упорити, силни, да не се отказваме, че едва ли не така показваме сила и жените ще поддадат на нашата невероятна борбеност и мъжественост. Хората не разбират, че някои неща просто не са писани да станат и си мислят, че упоритостта винаги е добродетел.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 77f4e5129e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   На мен такива постоянно ми досаждат във фейсбук, колкото и категорична и незаинтересована да съм. В реалния живот, като покажеш на мъж, че нямаш интерес към него, те оставя на мира и продължавате всеки по пътя си. А в интернет на другия ден този мъж ти пише: "Здрасти, как си?" За какво има повече да си говорим??? Липса на адекватност и реална самооценка отвсякъде. Номерът е да не комуникираш по никакъв начин с мъже, които НЕ харесваш (поне в социалните мрежи). Защото обикновено това го правят инсели, които си мислят, че щом една жена им е обърнала минимално внимание, значи ги харесва и имат шанс с нея. Всеки път, в който съм разменила и думичка с мъж, който не ми харесва, съм съжалявала после за това.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 736b6793e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Съгласен съм с агресивното навлизане на ваша територия не е никак изискано. Но какъв е смисъла от вашата "реклама"? Блокирайте или филтрирайте. Вие сте се изтипосали на "сергията" пък недоволствате, че някой ви проверява за "свежест" или от любопитство. Не го разбирам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b5ee25b029
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Ами скъпа като станеш на 30г няма да ти се лепят нахални навлеци! Споко просто потрай малко.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4b3d9f748c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   По принцип е така, но има и друго, че повечето жени дори и да искат да се разделят с партньора си, не го правят преди да намерят нов. Някак си, да не изпускат сигурното. Затова правилната стратегия за мъжа е да се рекламира и пред обвързани жени, защото ако трябва да чака свободна, че и да го харесва, може доста да почака. Не е морално, но не е виновен само мъжа.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 407debf912
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   От Автора:
Как пък сметнахте, че съм жена? Явно има нахални навлеци, които тормозят обвързани/женени мъже и жени, и са се засегнали?
Явно в България не е прието мъж да говори за тези проблеми. Мъжете с морал, които пишат в анонимен сайт, веднага са смятани за жени.
Също така не мисля, че трябва да се обвинява човек, който е във връзка и е жертва на нахалник/нахалница, без да се е свалял със съответния закъсляк/чка. Толкова ли е трудно да приемете НЕ като отговор и да си търсите другаде къде да си начешете междукрачията?
Но явно е по-лесно да тормози другите, отколкото да си оправим собствения живот. Но такова ни е нивото - животинско, че и по-зле.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6d2f871f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   До 4ти
На всяка жена и се лепят ухажори, освен ако не е много грозна.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 77f4e5129e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не смятам, че е нужно да си обвързан/а, за да спрат да те притесняват след като ясно си дал да разберат, че нямаш интерес към някого. В моя случай не съм обвързана, но постоянно споделям един изключително красив музикант, участвам в групи и страници, посветени на него, пиша колко съм влюбена в него, отделно споделям и други мъже, които външно са такъв тип, а ми пишат мега злетаци, въпреки, че виждат публикациите ми. Явно им липсва реална самооценка, мислят, че както съм луда по този мъж, изведнъж ще харесам тях. Не искам да обиждам никого, а и всеки има право да си пробва късмета, но е хубаво човек да има малко усет и реална самооценка. А и някои хора наистина са много зле и много нахални.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: fab82404d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   6 авторе, при повечето мъже нахалниците обикновено са разни дебеланки или лелки. А де да бяха красивите жени, но те си знаят цената и не се молят на мъжете.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b7753c6f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   4, пак те налазват много. Възрастта въобще не ги спира (не, че знаят на колко си).
Единственото спасение е да забраниш да ти пишат, добавят или изпращат заявки за съобщения хора, които не познаваш.
Никога, ама никога не отговаряйте приятелски на съобщенията на непознати мъже (дори от съжаление). Вкарват се в голям филми и ще ви подложат на досаден онлайн тормоз.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: adfe3548d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Нормално е да си мислим, че си жена, защото в повечето пъти жените се оплакват от досадници които ги свалят. До сега не съм виждал и чувал мъже да се оплакват от това освен ако не е някой известен.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9edc2ec522
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защото в днешно време това, че си сериозно обвързан или в брак не значи нищо. Хората си изневеряват и не им пука, колко такива истории сме чели. Е, как очакваш да са с друга нагласа тези "навлеци", както ги наричаш?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 407debf912
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От Автора:

Доста е глупаво да мислите, че мъжете не се оплакват от натрапници също. Един сериозен обвързан/женен мъж не би се радвал на излишно женско внимание. :)

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9aeb943b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   За мъжете не мога да дам мнение, но 90% от жените, които се "оплакват" уж от досадници го провокират съвсем целенасочено. Досега не съм видял сериозна жена или момиче, което да има проблеми с т.нар. досадници. Дори и да се появят такива, бързо разбират, че са сбъркали адреса. Преди години докато бяхме ученици един приятел много харесваше момиче от квартала. Наистина беше по-упорит, но не е правил глупости, нито е досаждал кой знае колко. Просто казваше, че я харесва и не го криеше, плюс нормалните неща от сорта да се прави на интересен от време на време. Тя обаче не спираше да реве какъв досадник бил, как искала да я остави на мира и т.н. Хубаво, ама в крайна сметка и на него му писваше като на всеки нормален човек и спираше да се занимава. Веднага щом спреше обаче да й обръща внимание, тя моментално започваше да го провокира съвсем открито. Отстрани изглеждаше доста тъпо и нелепо. Накрая спряха да й минават номерата, но в случая по-скоро той имаше основание да се оплаква, отколкото тя. Срещал съм не малко красиви жени, които обаче поросто си личи, че са сериозни и тях никой не ги безпокои, или както казах по-горе много рядко някой пообъркан се случва да се пробва за кратко. Срещал съм обаче и такива на обратния полюс. На тях всички им пишат, звънят им и т.н. Ми, то просто си им личи и те сами го искат. Че и разказват на всеослушание как не знам си какъв номер ги "притеснявал", как им пишели постоянно и др.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 736b6793e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Друга гледна точка-"славата не й понесе" и показа същността си. Съжали, но вече й излезе име. Но тук и двете не слушат и снахата и дъщерята. Е, аз ли качих снимката с изрязания потник? И какво очаквате като коментари? Мислете в переспектива за да не се срамувате на "дърти" години дами....и господа!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 28666ba67c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Жена съм. Нямах фейсбук до началото на пандемиите когато минах хоум офис и ми се наложи да си направя. То не бяха свалки, лични съобщения, разговори и то с напълно непознати. И по никое време. Много бързо хванах цаката, че с мъже още повече писали се необвързани във фейса не се започва чат и не се отговаря на "Здравей, мерси че ми прие поканата". Режа наред и блокирам. Супер ми е така. Не добавям вече и непознати мъже в приятели, нищо колко упорито ми пращат покани. За някои съм гадна, лоша и надута. Всъщност съм в етап на живота си, в който връзки не търся и още по-малко онлайн такива с хора, които на живо не сме се и виждали. Нахалници под път и над път, но явно най-много са зад смарфоните.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b5ee25b029
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До 7 вярно е но въпросните ухажори за тъпкачи искащи да я опънат за една вечер.Едва ли са закъсали да свалят звезди на няква на средна възраст или да си я вземат за жена! Замисли се!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 876ad89000
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 2, колкото и грубо да се е изразила, е права. Казвам го като мъж. Като пиша на една жена, то е ясно, че е с цел запознанство и свалка, не за да играем шах. И ако ми отговори, ясно, че ще продължа. Чат, среща и т.н.
Ако момичето ме игнорира, ясно, че няма интерес към мен. Няма да ѝ се моля много ясно, жива и здрава да е. Но да давате сигнали на един мъж, да си говорите с него, нормално да пробва. Друг въпрос е, че на мен ми дойде акълът и ако си чатя с някоя жена няколко дни и не се стигне до среща, спирам. Нямам време и енергия за момичета, просещи само внимание.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: dec9f4a3a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Аз нямам фейсбук, имам само телеграм и там ми пишат мъже, досега не е имало нищо обидно, само комплименти, аз отговарям с благодаря, ако ме питат казвам, че съм обвързана и се радвам, че на снимката изглеждам добре, но не си показвам дупето и гърдите като някои инфлуенсърки. Има жени, които с провокативни снимки сами си го търсят!
И още нещо: ако една жена каже в Интернет в началото не, често си остава не. Авторе, ти имаш приятелка, на която пишат разни мъже, така ли да разбирам? Има всякакви досадници

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7287bbe6cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Защото много хора приемат, че усмивката и доброто, възпитано отношение е признак на интерес и флирт. Всичко опира до самосъзнание и Его. Някои си мислят, че всички ги харесват, защото майка им им е казала "Ти си прекрасен!"...

С една дума - объркани хора с много комплекси и слаб интелект.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 407debf912
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От Автора до номер 19:
Ама то някои жени и чрез съществуването си го " търсят ".
Не подкрепям провокативните снимки, но човек може малко да се владее. Не сме изтървани говеда, а сме хора.
Иначе пуснах темата, защото не се говори много за този проблем, а трябва.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker