Флиртува с мен, но и в същото време ме отрязва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Флиртува с мен, но и в същото време ме отрязва
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 11936 пъти
Значи става дума за следното - флиртувам с едно момиче от известно време. Закачки, смешки всичко е супер. Естествено тя е наясно с моят интерес към нея (т.е. да надхвърля просто приятелството - да я сваля). Сигналите от нейна страна станаха по-изявени в последните седмици - не искам да ги описвам защото ще стане твърде дълго и разводнено - просто от началото на Август тя самата каза че ще излезем (просто трябваше да се изчака да и се промени статуса).

Е от миналата седмица е свободна - пак говорихме, че ще излезем - но тя каза "следващата седмица". Изчаках разбира се, без да я притеснявам или притискам (всъщност никога не съм я притискал). И така - в Понедлник вече съвсем конкретно я поканих на кино на следващият ден - обаче още не бях довършил и тя казва "не мога" - т.е. реже ме .... но добавя и обяснение защо не може - т.е. оставя ми вратичката отворена.

Естествено още в същия разговор аз и казвам - "добре щом не може утре - нека е в сряда". Тя не дава конкретно "да" или "не" - казва че ще видим и нещо ще ми обясни или нещо подобно. На следващия ден аз не се обаждам, защото не искам да я форсирам. Обаждам и се в сряда ..... не ми вдига ..... ок викам сигурно е заета в работата ....след няколко часа пак и се обаждам - този път отбива повикването.
И в предходните ни комуникации се е случвало да не може да вдигне, но след това винаги се е обаждала. Да ама този път не се обади.

На следващия ден и пуснах едно съобщение във фейсбук на служебна тема - да ми изпрати едни документи на е-мейла. Докато бях на обяд тя звънна - вдигам, кавам "здрасти, как е" ... тя казва " добре - документите са ти на е-мейла" ... кавам " ок - благодаря ти" казваме си "чао" и това е. В този последен раговор - интонацията и е ледена и не прави опит да излезе извън служебната тематика - нещо което преди не беше така. Ама тотално не беше така.

Проблемът е, че след като тя хубаво ме наточи и създаде определени очаквания у мен сега съм хлътнал (моля имайте предвид че в последните седмици тя беше водещата във флирта - по точно, това че ще излезем, както и конкретно че тази седмица ще излезем бяха нейни инициативи - от мен само се искаше да направя действието - във времето, което тя е определила т.е. тзи седмица)

И още нещо - не съм засегнат от това, че ме отряза за киното. Много по-неприятно ми е начина по който се получи - не вдигане на телефона, прекъсване на повикването - липса на обаждане след това, както и тотално нежелание да каже нещо по темата - просто всичко увисна във въздуха при съвсем конкретни очаквания.

Знам за клишето при някои жени, че първата оферта трябва да откажат задължително - както и че като го направят очакват втора оферта, а и трета оферта. Затова първоначално помислих, че такъв е случая. Но при това ледено отношение, ще изглеждам като пълен идиот и натрапник при втора оферта. В момента гледам да се държа на ниво - не търся контакт, не искам обяснения, дето се вика ако тя иска нещо ще каже. Ама иначе ми е супер гадно

И така - моите въпроси са следните:

1. Това възможно ли е от Четвъртък миналата седмица до то Понеделник тази седмица тя искрено да си е променила отношението към мен при положение, че никакви конкретни събития не са се случили, нито пък има някакви стари такива

2. Възможно ли е това да е някакъв прийом, с които цели да ме раздразни, с цел да увеличи моят интерес ... или пък с някаква друга цел

3. Нормално ли е при такова флиртуване и такива очаквания, тя да се стреми към такова (не)развитие. (Честно казано аз се чувствам, все едно е искала да ме закачи емоционално и след това да ме сиктирдоса, което ми се струва супер кофти номер - а тя не изглеждаше да е от този тип момичета - винаги е била състрадателна, мила, отзивчива - да не давам примери). От 3 дни насам просто не мога да я позная - друг човек все едно чувам

Говорим за момиче на 23.
Моля кажете, как да се държа и какво да направя. Също не знам как да реагирам, когато я видя - работата ми изисква да я виждам 1-2 пъти в месеца в служебна атмосфера. Няма как да избегна този контакт - казвам го защото предполагам какво ще кажат повечето от вас - "бягаи надалеч и не мисли за нея - времето лекува" ...

Е моля за вашето мнение ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: b75381311c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да ти кажа аз съм била в сходно положение, на мястото на момичето естествено и ще ти кажа от моя гледна точка как стоят нещата.

Имах не точно колега, но човек, с когото общувахме служебно и се виждахме почти всяка седмица да му нося или да взимам документи (аз също съм на 23 :) ) Не бих казала, че ми беше симпатичен (в смисъл да ме привлича като мъж) но беше приятно момче и когато ме покани веднъж в обедната почивка на кафе приех.

Така се случи обаче, че в уговорения ден имах много работа и нямаше как да изляза и отложихме за друг ден. Е, тогава наистина излязохме, пихме кафе, говорихме си... голяма част от времето мина в общи приказки по работа, но все пак имах достатъчно наблюдения, за да си преценя що за стока е. Просто като човек, с когото да се виждам по работа е ок, върши си нещата, точен е, но за нещо по-сериозно - просто не беше мой тип.

Беше доста странен, в смисъл хората с които се събира, местата, които предимно посещава, начина му на мислене, и факта, че устата му не спря да говори за себе си, и в момента в който аз кажех примерно ''О, да била съм там, супер е..'' той започваше ''Браво, слушай сега АЗ къде отседнах..'' и се почват едни обстойни обяснения, които по-скоро отегчават отколкото да привлекат интереса ти.

Излязохме още няколко пъти така на кафе, аз естествено с надеждата, че може и пък да си променя мнението, все пак не знаеш от къде ще изкочи заека дето се вика, но уви - същата история. Последното ни излизане беше на една дискотека (с общи познати) и там всъщност тотално си дадох сметка, че освен по работа, други отношения с този човек не искам (е, за приятел може и да става, но е ясно, че той не търсеше просто приятелство).

И така, и аз като ''твоето момиче'' не си вдигах телефона, не отговарях на обажданията, ходих до неговия офис абсолютно делово ако мога така да се изразя, оставях каквото има и тръгвах, без други приказки. Да, може би трябва в такъв случай да се каже директно виж така и така, не мисля, че има смисъл.. или това, което мислиш, но на мен лично ми беше притеснено, че той може да се засегне, а все пак ми се налага да го виждам често, притеснявах се и, че ще каже ''е, като няма да се получи, защо приемаше да излизаме'' и после върви обяснявай, че ако не излезеш с един човек, не си поговорите, няма как да прецениш за себе си дали и какво би се случило между вас.

Така, че не си задавай излишни въпроси, може просто да не си и допаднал (нищо лично естествено, но знаеш всеки си има виждания и предпочитания), може пък и да има някой друг (което обаче ще е тъпо, при положение, че ти дава някакви надежди).

Не го мисли толкова, като я видиш поздравявай я, вършете си работата, и не показвай с нищо какво мислиш, остави я, ако тя има желание ще те потърси ако ли не - света е пълен с момичета, които чакат да ги поканят на среща :)

За мое облекчение, моя т.нар. колега вече не работи на старото си работно място и не го виждам, но признавам, ако беше останал... щеше да ми е доста неловко при всяка среща, макар че не се чувствам за нищо виновна.
Желая ти успех, но все пак имай едно на ум, да не храниш надежди за това момиче. Когато човек иска нещо, просто действа и го прави.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3ad438ea39
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нещо ми се струва, че си е просто флиртаджийка. Или не търси сериозни отношения или ти не си нейния обект. Много бързо си нагълтал плувката май и сега имаш много въпроси без отговор... Дано поне изясниш ситуацията с времето..

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f0136fe386
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Благодаря ти за мнението. Е твоят е малко по-различен случай.
Аз винаги съм бил ясен какви са ми намеренията. Както казах инициативата че ще излезем само двамата беше нейна, както и конкретно кога. Така че на разбрах тази рязка промяна в отношението.

Но доколкото разбирам от твоя коментар тя просто не знае какво иска - проблема ми е че ме оплете и сега ще ми трудно да се държа весело и приятелски, заради негативната емоция от поведението и.

Чудя се дали преди да ми се наложи да се видя с нея да не и се обадя, за да изясним по-нататъшните взаимоотношения. Аз още не съм и звънял след тази ситуация и ако го направя ще демонстрирам слабост и малодушие. Ти как мислиш ?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f0136fe386
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Всъщност исках да кажа на 1, че - ти си имала жъзможност да го прецениш човека в неформална атмосфера и да вземеш решение - така че няма какво да се обвиняваш.

Аз не съм си правел илюзия, че ще успея да я сваля на 1 среща и бих разбрал, че съм се издънил ако не успея да направя така, че да и е приятно на тази първа среща, която евентуално да доведе до втората. Тогава поне щях да си кажа - "тъпак, сам си си виновен". А сега просто чувствам, че съм направил каквото трябва и ми е много кофти от тази ситуация.

Сори, че пиша толкова много - ама се оказва, че това да си излееш мъката е много добра терапия - всеки път като напиша нещо по темата се чувствам по-добре :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9f168e96d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Като бях на 16 (момче съм) доста често флиртувах с по-големи момичеата от мен на по 17-18 въпреки, че знаех, че не са мой тип аз просто го правих за да видя дали ще ми вържат. Понякога ми се получаваше друг път не толкова, но като нещата се получаваха аз ги отблъсквах, сега това не е нещо с което се гордея, но какво да се прави.

От:Happy

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1d915e12b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз съм жена и съм напълно съгласна с мнението на 1 коментар. Точно така си е, и аз съм била в сходно положение... АКО ТЯ ТЕ ХАРЕСВА ЩЕ ГО УСЕТИШ

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4c460a1922
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако тази жена не е сигурна как да се държи с теб, то и ти не бива да се надяваш на нещо повече. Остави я да си събере акъла и не я закачай за нищо въпреки, че ти е тежко и болно. Най-добре се ориентирай към друга. Бъди само делови с нея и се опитай да я забравиш.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 63e8d36d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   На въпросите конкретно:
1. Може да е чула или разбрала нещо за теб, което да я кара да се дистанцира.

2. Не мисля, че го прави за да засили интереса ти, но може да тества интереса ти. Взависимост от твоята настоятелност, да си прави изводи за това, колко държиш на нея.

3. Предположението ми по първия въпрос, би могло да обясни поведението й през последните дни.

Моят съвет е - изчакай тя да направи следващата стъпка. Достатъчно ясно си показал интерес.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a5dd9f67f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Типични женски номера-може би си и интересен, но не пришпорвай нещата, остави я сама да прецени. Не се натрапвай-показвай интерес, но деликатно. Ако и това не сработи-покани я на кафе и и кажи в прав текст, че те е впечатлила и искаш да я опознаеш в неформална среда. Интелигентни и загадъчни шеги, това е начина.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 26298bbf27
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Автора: Днес отидох да си взема едно удостоверение от офиса където работи.
Държах се нормално - приветливо и закачливо. Не исках да изглеждам като сърдитко (макар че вътрешно ми беше кофти от неината промяна). С нищо не показах че съм засегнат - тя ме почерпи бонбони. По едно време вика, че трябвало да ми се обадят с колежката и - да ме вземат в Петък на кръчма, защото те ходили. Вика, че другия път ще ми се обадят. Да ходя с тях и следват някви закачки на тема, ти колко пиеш и т н.
Естествено това е много объркващо за мен - ако тя като знае какви са ми мераците и не иска нищо с мен, за какво това е поредната нейна инициатива за излизане (макар, че по-различна защото сега се говори за компания, а не да излезем само двамата, както беше първоначално). Ако пък иска нещо защо не приеме нормалната ми оферта за кино с вечеря а трябва да се наливаме в кръчма където и дума не може да се чуе щом засвири оркестъра.
Продполагам че има вероятност тя да не е сигурна дали иска и е решила да ме опознае в компания и какво ми е пиянството и дали мога да се веселя както тя би искала? Моля за мнения по тази хипотеза.

Ако изляза с тази компания, то е ясно че отивам заради нея - ясно е обаче че там ще има разни ухажори и вероятно ще трябва да се кокурирам - тъпото е че ако тя се сваля с някой ще е доста кофти - да закараш някои които те харесва някъде където се сваляш с други си е кофти. Разбира се не знам дали това ще направи, но ако го направи ще ми се развали настроението а от там няма да мога приятна компания и ще трябва да си тръгна най-вероятно. Разбира се подобна ситуация би ме убедила, че тя не е момиче с които да споделиш живота си.

Емоциите ми към нея са силни - дали е възможно толкова дълго да обмисля какво иска?

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 63e8d36d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Според мен, с тази покана тя показва, че не иска да бъдете нещо повече от приятели. Може ли се чувства гузно, че ти е давала надежди, и сега иска да компенсира. А може просто така да си говори и да няма никакво намерение да ходите някъде заедно.
Много непостоянна личност.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3f8f0359e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До автора,
Ще добавя малко информация към тази от №1. Когато тръгнеш да говориш и й задаваш много въпроси, (вместо да говорите предимно за работа), има вероятност, тя да помисли, че само нея я разпитваш и не споделяш достатъчно за своите интереси. А после, ако свърши срещата по скучен начин, може дори жената да обвърже (а и по-рано да го направи), че си човек, който иска само работа и за скучен човек. Не прекъсвай жената до себе си, когато споделя, защото и тя ще го направи в един или друг разговор, среща, но не когато споделяш, а примерно когато питаш (както е станало при теб по телефона, даже и по интернет).

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3f8f0359e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   До № 10 (до автора),
Тя те поставя пред някакъв сериозен избор, както ти го е казала по телефона.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ba7646874b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   И аз съм прижевявал нещо подобно...
Това си е жена флиртаджийка. Тъсри си нова и я остави.
Такива цял живот си остават такива и самотни и после пишат по такива сайтове: какво стана, че съм сама...
Играят си с чувствата на мъжете.
Заеби я и търси друга. По добре сега да ти е гадно отколкото после да ти причини болка :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 22da70b1c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Авторе, като те чета на какъв акъл си, хич не се чудя защо не ти се обаждат. За жалост не си единствен. Повечето момчета си мислят, че когато едно момиче не ги иска-не знае какво иска. Всеки един поглед и жест -вие го възприемате както на вас ви се иска, а не както е действително. Всяка дума си я прекарвате през ваша си призма и накрая хоп- момичето е виновно. Тя не знае какво иска.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2ef8c58a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Според мен мацката не те харесва, сори пич. Друг вариант е да се прави на 'трудна' за сваляне. Ако е второто, покажи й, че ти е писнало от игричките й, и спри да й звъниш, въобще да я търсиш. Спри да си уреждаш срещи с нея. Кажи й, когато може, да ти се обади. Е, ако наистина има интерес към теб, ще видиш, че ще те потърси при първа възможност :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a8e31661ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   Според мен номер 14 е прав. ще постна един мой коментар от друга тема, няма нужда да пиша всичко отново.
Таз мацка я пращай директно да хваща пътя! Хаир няма да видиш!
Кифличките имат нужда от три типа мъже -
1- СПОНСОРЪТ - спонсорчето клати и плаща сметки, и подаръчета прави (ма са ЦЕНА, разбирай скъпи нещица).
2- ГОДЕНИКЪТ - този персонаж е за пред хората. Купончета, срещички с приятелки - там е той. Чука рядко. Правят се романтични подаръчета, бе романтика...
3- ФЕНОВЕТЕ-ГЛУПАЦИ - тези младежи орбитират около Принцесата, като планетите. Викат ги за услуги или когато Тя няма резервен вариант да си намери нещо по-добро за ВЕЧЕРТА/ДЕНЯ. Ролята им е да чешат егото на притежателя им и да са МЪЖКИ приятелки.
Тази група от млади индивиди си мисли, че има шанс. Подават им се сигнали, дават се надежди. Идва момента в който се разкриват ЧУВСТВАТА към Нея... " ма ние сме само ПРИЯТЕЛИ / нека си останем само приятели "( хахаххаха) И съвсем логично, ако една планета се опита да избяга, се дават още надежди и бонуси ( често дори чекийка, в краен случай - секс). После "ма ние сме само приятели"
В заключение - спонсорчето знае за другите и му е все едно. Той разполага с богата матр'ялно-техническа база и телефона на поне още 3 кифлички (в режим standby).
Официалния не знае за другите, само за "балъците" с които ТЯ е заобиколена.
Балъците мислят че за в играта, за нещо по-различно от вдигането на акциите ( ма друго няма да вдигнат).

Та значи ще те заведе на кръчма с приятелка, да почерпиш за здраве.
Вземи си и ти един приятел и играй смело.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a8e31661ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   До момер 15 и 16, тя темата е от преди година!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 766ca2c239
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Хора, защо коментирате по тема от преди 1 год.?

най вероятно всичко отдавна е приключило :)

Но, ако автора все още си чете темата, ще ми бъде крайно любопитно да разбера края на историята... флиртаджийка ли е авторката или не?

Ан.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2094b09aa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   автора е - ами то ми пристига емайл когато някой отговори, така че следя темата.

Да - от преди година е и всичко е приключило. Напълно я игнорирах - но тя ме улесни, тъй като напусна работа - където беше мястото където ща не ща трябваше да я виждам. Потърси ме за нова година на файса за пожелания. Съсвем очевидно, мога да и бъда "само приятел".... роля която не желая, и съм го показал.

благодяря за съветите.

Като цяло заключението ми е - ако има желание има начин, ако няма желание има оправдание, е тя нама желание, да е жижа и здрава. Нама какво да направя по този въпрос.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 69cdf02dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Съжалявам пич, много е гадно. Ако бях прочела по-рано нещата щях да ти го напиша. Аз също постъпвам като мацката, когато не желая нищо повече от приятели или обри познати. За съжаление жените сме такива. Една жена казва ли ти ще ти се обадя всеки път и че ще се видите, то вероятноста е малка. Плзва ли думите ще видим, то ти казва НЕ, ама сега не искам да продължвам да си говоря с теб и осъзнавам, че е тъпо да ти давам надежди, но като не се сещаш сам ще разбереш по натам... Казва ли ти ще те вземем на кръчма, това означава: Не съм се сетила и да ти звъня, но след като ти толкова често ме каниш се чувствам лъжна да ти кажа, че и аз ще те поканя... въпреки че няма да стане( поне на саме). Вярвай ми. Жените когато харесват искат контакт и не искат компания.. По скоро ще кажат, че никой не е дошъл на срещата и ще отвисите още час да чакате хора дето няма да дойдат.. Жените са досадни когато харесват, винаги готови да откликнат на покана, незвисимо дали са имали важна уговорака. За една влюбена жена няма нищо по важно от тва да излезе с обекта на желанията си... нищо... Съжалявам! Ти изглеждаш мил и смятам, че малко по дръзко трябва да се отнасяш, за да не си губиш друг път времето... Жените са еднакви, особено когато са влюбени!
Лена :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e6835b2295
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Доста късно пиша това (все пак са минали цели 3год. и 3мес., но много искам да напиша това тук)Аз съм жена на 23(Вие сега сте на по 26-27 и все пак)и имах СЪЩАТА случка с мъж. Мога да ти споделя и се надявам да си спомниш момичето и да я потърсиш отново.

1. Момичето те харесва! Понякога чувствата на нас жените се влияят от много външни фактори. Понякога (ако тя има такива приятелки)нейните приятелки не те одобряват(или сте харесват мнооого) и всярчески са я убедили, че ти не си за нея. При това положение предлагам да направиш един мил жест за нея и да разкриеш своите чувства, защото ние жените обичаме някой да ни се обяснява в любов.

2. Момичето те харесва! Просто още има приятел към когото има неясни чувства и е решила за сега да се дистанцира от него и от теб.

Моят съвет е:Дори и след толкова години я намери и и признай чувствата си. Ако те обича то тя ще се съгласи да излезете. Ако пък ти имаш приятелка то този съвет ще ти е полезен за напред!!

Ани

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker