Костадинката удари ново дъно ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Костадинката удари ново дъно ...
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1481 пъти
https://fakti.bg/bulgaria/677799-kostadinov-za-kamala-haris-barkam-jivotinskite-imena-ponakoga

https://www.youtube.com/watch?v=K0m0DZNVfvw


Накратко:

Костадин Костадинов каза Камила, вместо Камала Харис, а като му казаха, че името не е такова, той се направи на ударен и каза,че бъркал "животниските имена".

Кое точно смята, че е животниското в Камала Харис? Името или произхода ѝ?

Сега, да кажа - аз ненавиждам върпосната госпожа, защото е пополист, който твърди, че е "жена от цвят", демек не е бяла, ама питай някой в Индия, дали я счита за "индийка" или дали латиносите и черните, я считата, за една от тях, особено по-бедните. А "най-добрата ѝ приятелка", която ѝ водеше кампанията, беше черна лесбойка ...
Аз не виждам "политик", виждам кутийки:
- Не е бяла! - Тикче!
- Всъщност е бяла! - Тикче!
Защото не сме сигурни, колко ще мине за бяла или черна:
- Има черна най-добра приятелка! - Тикче!
- Има приятелка лесбийка! Тикче!
- МОже да мине за скромна! - Въпросителен!

И какво получихме - НАЙ-СЛАБИЯТ КАНДИДАТ на предните избори. Но я лепнаха за Байдън (с когото се мразеха), защото Байдън прелича, повече на републикански кандидат - бял като саламурено сирене, политик от 20 годишен, няма ден трудов стаж, богат, с богати деца ... Та мнението ми е, че Камала Харис не става за тази си позиция и подкрепата ѝ е много слаба.


Но въпреки това, не считам, че е "животно".

И вярвам, че Костя, ако някой ден се добре до власт, а днеят в който ще се решава това идва, ще е много, ама много лошо. Идват тежки кризи, има войни, а в такива ситуации, крайните най-яко дърпат гласове. Поменете - Хитлер е дошъл уж да помага! Да орпавя икономиката! Да ''стагя положението". Конц. лагерите са били уж за "защита", а повечето германци хал хабер са си нямали, докато не са почнали, да им сравняват кожатата с летничики с различни цветове и не са ги питали, какви хора са им в родата, а вече, добър ден, здравей и прочие, са били заменени от една фразичка, чиято версия се надявам, никога да не се чува отново по нашите земи или дори на нашата планета ...

Та може и да греша. Може Костадин Костадинов да е прекрасен човек и да се е изцепил, защото не е спал добре ... Ама силно се съмнявам, че е така!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: d11bb15c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   И като си предствиш, че за това леке гласуваха цели 5%...

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6c48eeb35c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Оф, тоя продажник изобщо няма нужда от коментар! Нека не падаме толкова ниско. Простака колкото повече му обръщаш внимание, толкова повече затъваш в простотията му!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 58abcaef54
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   До 3 - За съжаление, подкрепата му е почти 10%, а кризата тепърва ще се засилва. Днес им отхвърлиха предложението, да няма ДДС на "основни стоки и услуги", което ще е повод за поредния разговор, как те подпкрепят бедният бъгларин, но лошта власт го наказва, мрази, мачка и прочие.
Стрях ме е, че за него ще се лепнат хора, които се надяват да захапят власт и ще го подкрепят. Нека не забравяме, че Волен Сидеров получи подкрепата на 650 000 българи, на втори тур на президетнските избори през 2006-а! А тогавашната ситуация беше далеч по-оптимистична.

Не ми се мисли, ако всички прогноизи се сбъднат ... Тея може да имат и 30% и нагоре. Да с надяваме, че Копейкин ще си остане същия профан и няма да има армия от драскачи, да му шушкнат какво и как да казва, че да обира и не толкова радикализираня вот.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 921a5e11d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Какво общо има раздел Любов и изневяра с простотиите на копанаркин?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9f9571c17f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Защо продължавате да се занимавате с този дивак?

Камала е класическо индийско име. Има си значение в Санскрит, който достатъчно древен език.
Останалото е специфично за избирателната система в САЩ по принцип. Там нещата са направени да изглеждат прости. Всъщност не са.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2846b21ec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   До 4 - Тук обсъждаме Костадинов, така че всичко което написа, просто е безсмислено. А и още нещо - къде видя, че хваля Петков или нещо подобно, че го домъкна в разговора? Тук говорим за лична изцепка на Костадинов.

И ДА, проблем е. Напдките на етническа, верска, сексуална, полова и класова основа са огромен проблем.

Според теб правилно ли е това, което е казал Костадинов?
Името на Камала Харис животнинско ли е? Тази Камала като животните ли е и ако до, то защо? Отговори ми, та нека си приказваме тогава за Петков.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 65f355270d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Tая Копейка е под всякаква критика. По-мазно и подмолно съшество не бях виждала.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4e228bbea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Плюете го ама забравихте като беше ковид стегнацията и сума ти народ остана без работа и почти ни наложиха принудително ваксиниране бай ви Костадин единствен той ви защитаваше правата и открито се противеше, че се нарушават основните права на човека ... че не е идеален то се вижда ... ок ... ама то за вас като гледам идеални няма, аз пък го подкрепям ... с всичките му минуси, човека поне има кауза и си я преследва, не като ИТН например, които нито лидер излъчиха, нито някаква концепция по някой належащ проблем ... скатаха се удобно в креслата на парламента с 10 бондака заплатка и се умълчяха ... БСП същите и те, уж политически различия, това онова, ама кака Корнелка от 10г чакаше да може да управлява и сега въпреки всички политически различия яко си затваря очите. За ПП не знам какво да кажа ... 2мата "лидери" с един куп гафове от всякакво естество и никакво умение за политика и дипломация. Асенчо чак с ответен удар заплаше всеки, който дръзнел да ни нападне ... не е смешно ... трагично е. Евала на Възраждане, въртят сучат и с всеки изминал ден електората им де увеличава, целенасочени са, активни и поне знаят за какво се борят. И не изпъква само бай ви Копейкин. И Цончо има силни изказвания, и Гунчева, а на Цвета Галунова евала, че е подела кампанията за мин 50% БГ музика по националните радиа. Това са дейни хора ... пак казвам със всичките им минуси. Вие дето плюете айде посочете ми по градивна партия и лидер, дето да следва своя собствена концепция и политика и да я защитава със зъби и нокти. Бил объркал Камила с Камала или нещо от сорта ... ами Кирчо като обърка колко моста имаме към Румъния или като нарече Русия бензиностанция ... да не вадя още примери, че направо е трагично. Айде, че станах многословен.

Някой си там...

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d11bb15c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   15, човекът има психични отклонения. Той е същия като Волен и същите хора стоят зад него. Просто на Волен му лъснаха всички кирливи ризи с тия пиянски изцепки, после същите лансираха Валерката и той се осра, сега новия им проект е Копейкин. И той като се нагуши и се вземе на сериозно, ще го сменят с четвърти психар. И другите не са цветя, ама трябва да си пълен кретен да поддържаш този и политиката му на пълна изолация.

Колкото до антиковид политиката му, нищо не направи по въпроса, само ланкаше. Никакво предложение не внесе, нищо не гласува. Само плати на 5 лумпена да протестират веднъж и това беше. Какъв протест, какви 5 лв? Ти си депутат и са те избрали там да гласуваш и предлагаш промени. Направи го, за да се каже, че нещо се опитал да направи. А това, че уж бил против мерките, си беше просто маркетинг, за да го изберат. Това искаха да чуят хората и това им казваше. А това, че нищо не е направил по въпроса освен да ланка, никой не му пука. Важното е да се пени там. Волен 3. Същите тъпанари, които гласуваха за Бялата Златка гласуват и за тоя. След година-две очакваме новия ъпдейт на Бяла Златка версия 4.0

Ахмаци да има да гласуват, пък нека не се прави нищо и само се ланка, че на Ганьо да му капе мед на душата. Набийте ми и 100 единици, но вие сте откровени глупаци. И не, не съм гласувал за никого. Този народ не заслужава да е добре, щом 5% гласуват за откровени психопати.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 921a5e11d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   15 - Копейката не сбърка името на Камала Харис, той го знае много добре. Правеше се на интересен с тъпотиите си за да привлече още лумпени. Копира поведението на Сидеров, който пък копираше Жириновски. Защото такова скандално поведение се харесва на най-маргинализираната част от избирателите и не остава без внимание от медиите. Освен едното дрънкане в парламента, на практика не е направил нищо полезно за хората.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4e228bbea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Аз съм No15, към No16, имаш право за някои неща, но искам да ти кажа, че Копейката се различава доста от Волен. Вторият беше откровено аругантен, в която и тв да го викнеха вдигаше скандали, няколко алкохолни прояви имаше, които силно го комплометираха, да не забравяме и боя в студенски град и т.н. и не на паследно място той беше прекалево краен, докато този е с една идея по добър изказ, по сдържан е и по уравновесен ... един психопат никога не би стигнал до тук. Пък в ковид пандемията дето казваш, че само лангал какво да направи човека с неговата дружинка от 13 човека само. Власта си беше в здравния министър. Оня колеше и бесеше със зелените сертификати. Пък копейката дали за маркетинг дали не, но единствен той се обяви против мерките, ВСЧКИ други от парламента бяха за това безумие, както са и сега, да пращаме оръжие в Украйна. Дето вика Коцето поне да беше членка на НАТО ще ше да ни е задължение по договор пък то каква била целта ... да станем зависими от други страни с енергийни източници. Някой вече е готов с новите пазари на газ и ток и може да е "малко по скъпичко", но на драго сърце ще ни го пробута. И накрая да те питам за кого си изобщо ... кого подкрепяш ... тъй като критикуваш и ок, това си е твое право, интерестно ми е да разбера ти кого подкрепяш. Аз явно съм от психопатите на Копейкин...

Някой си там

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 835b552f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Според мойте скромни наблюдения като един млад човек, то има няколко група хора. Гласуващите за ГЕРБ са хора с схемите, далаверите, измамите и изгодата. Гласуващите за БСП/ДПС са хора отново хора на далаверата, но не толкова много, по-голямата част са хора с остарели виждания от миналия век. Хората, гласуващи за ИТН са същите, които гласуваха и за ПП, отчаяни, надяващи се на промяна с нова партия. Гласуващите за Възраждане са народни хора, които тачат нашето, също и много млади хора, които харесват изказванията и визята на лидера им и герой в тази тема К.К.. Хората гласуващи за всички останали партии за хора на изгодата и тези си подкрепят една и съща партия от години само защото някога им харесало политиката им, нищо, че в момента може да няма нищо общо. Хората, които не са гласували като Н16 (не гласували защото не искат, а не нямат възможност) са хора, които най-много се оплакват, че нищо не става и най-много нищо не правят. Личната ми позиция в момента е за Възраждане, чисто и просто защото харесвам какъв вид политика пропагандират, К.К. ми харесва чисто като излъчване, смисъл, че не е толуп като Б.Б. например, спретнат, обръснат, начетен (или поне от това, което съм слушал има така обща култура повече от средната), има и хубаво образование, а иначе кой му дърпа конците не мога да потвърдя и не ме интересува много, то на всички се дърпат. На предните избори гласувах за ПП, защото ми хареса младия хъс и новото, което обещаваха, аи защото наистина мислех, че ГЕРБ трябва да си ходят на всяка цена. Е, осраха се тотално, втори път няма да ги подкрепя, но никога няма да подкрепя и ГЕРБ, БСП/ДПС и ИТН поради простата причина, че това са стари доказани партии, които са там за парата и изгодата (то всички там за това, но тези специално са само заради това). Ще гласувам винаги за новите партии или тези, които не са имали шанс и имат хубава политика ерудирани хора (а не бай Ганьовци като Б.Б., не случайно давам пример с него, тъй като той ни управлява колко много години и просто ме е срам, че този човек е бил начело, чисто като българин ме е срам от това как изглежда, как говори, как се държи и как постъпва, нищо свързано с политиката му, с далаверите и прочие). Според мен всички стари партии трябва да бъдат заличени и хора, които са били в старата власт и НЕ са се справяли добре (тоест държава е била в криза, война, а бе надолу като цяло), то не трябва да се допускат до властта. Най-добре мисля, че ще е да се мине към Президентска Република. Там изборът в момента е само един и това е Румен Радев, просто не виждам кой друг би спечелил дори и да се кандидатира. Колкото до него, смятам, че може да повече страната напред, макар че и той най-вероятно е вързан с външната политика, но иначе е човек, който става за Президент, чисто като излъчване, визия, ум, лидерски умения, статут и прочие. Но като цяло каквото и да се говори истината е една, за да България да тръгне нагоре, то народа трябва да се надигне и да казва рязко не на всичко, което не му изнася, а не да не гласува и да не иска промяна само защото "тук всичко си е е*ало мамата" както по-горния номер или пък рязко да си промени мнението за 50-100, че и 200 лв. Хората трябва да започнат да гледат целия интерес и да не толерират измамата, далаверата, печалбата, алчността и т.н., както е в момента - всеки си гледа паничката и е безхарактерен или неизентересован.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0b428673c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До 15 - Не е направил нищо. Застъпвал се ... той и братовчед ми се застъпва за бедните и онеправданите, ама не съм го видял да разнася хляб и яйца на пенсионерите, нито да готви в социалните кухни, иначе устата му е до небето и който не го познава по-добре, ще го помисли, че е майка Тереза ... а който знае добре майка Тереза, знае за какво говоря ...

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4143417cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   "Бил объркал Камила с Камала или нещо от сорта "

Ако ти бава Ибан, вместо Иван, а после кажа, че гяурските имена не ги разбирам, какво ще си помислиш?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 232b5d785f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Подкрепата на Възраждане не е нито 5, нито 10 процента. За добро или лошо всеки трети който питам ми казва, че ще гласува за Възраждане. Около мен са главно образовани, адекватни и амбициозни хора със сериозни професии. Тоест няма кокосови орехи, на които някой друг им е виновен, че са прости. В началото (и все още) симпатизирам на Възраждане, защото смятам, че Костадинов е един от най-мислещите, образовани, адекватни политици. Личи си по начина му на говорене и мислене. Какъв ми е проблема с него обаче... Да, симпатизирам им, но започнах да виждам неща, които не ми харесват.

Да си го кажем. Възраждане си е про-руска партия. Няма лошо, останалите са про-американски, в което също няма лошо. Лошото обаче е, когато съответната държава, която стои зад партията започне да си прокарва свои интереси в нашата държава.

Масата хора са програмирани така, че като чуят про-руска и веднага скачат, защото Русия ще ни се меси в политиката (за което съм твърдо против). Само че тези хора забравят, че в момента сме управлявани от про-американски партии и те ни се месят в политиката. Тоест масата хора са на принципа, с извинение - "Нямам проблем да сме к*рви, стига да не сме руски к*рви
". Това само показва колко сме безгръбначни и елементарни.

Относно моите политически виждания бих се определил като център дясно. Относно войната в Украйна, твърдо против това, което прави Русия. Относно свалянето на украински знамена и т.н. считам го за ненужно. Относно това, което стана на 3 Март на Шипка, също ми стана неприятно. Не толкова, защото ми пука за Кирил Петков, а защото точно на това място показваме разделение.
Относно бежанците, смятам че трябва да им се помага. Това за оръжията няма смисъл да го коментираме... Не знам дали сте наясно, но самите руснаци изнасят оръжия за Украйна. Тоест те нямат проблем с това и им е все тая. Съгласен съм с 19 общо взето.
Мога още много да пиша, но в момента нямам време, евентуално ако някой иска да водим някакъв диалог. Обещал съм си обаче едно нещо... Ако и Костадинов се окаже същия измамник аз повече НИКОГА няма да гласувам за никого. :)

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d11bb15c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   хахаха Човечецът бил объркал името. Някои хора не правят разлика между лапсус и провокация. Мнението на подобни хора е без абсолютно никакво покритие, защото или са супер тъпи, или са гласуват за тъпанар.

Едно е неволно да объркаш нечие име или д анаправиш лапсус, друго е да му оприличиш името на животно и дори като ти направят забележка да го обидиш съвсем целенасочено, сравнявайки името му с животно съвсем нагло и умишлено. И ако това го направи бай Иван от квартала, не е чак такъв проблем, но когато го прави депутат от трибуната на парламента в национален ефир, вече не е забавно и не знам що аз човек трябва да си, за да симпатизираш на подобен "политик" и да не забележиш, че това си е чист популизъм и маркетингов трик. Да изразиш мнение и дадена политика по конструктивен начин е едно, но да си агресивен и заядлив в национален ефир от позицията си на депутат, е съвсем различно. Това вече не е просто политика, това говори за поведение, което е недопустимо за елитен политик. Тук изобщо не говорим дали е прав в мнението си, а за начина, по който го изразява. Вие как си представяте американски/немски/занзибарски депутат да излезе в парламанента и да сравни в национален ефир Кирил Петков с маймуна примерно при това диерктно и безпардонно с агресивно говорене?

Не знам как някои хора не го разбират това. Ако беше казал нещо подобно за Путин и го беше оприличил на камила, съм сигурен, че същите ей тези лумпени, които сега му се кефят, щяха да подскочат. Не, не съм про американски настроен, просто казвам, че подобно поведение от политик е недопустимо, независимо към кого е насочено. ПП колкото и да са против Путин, никога няма да го обидят каруцарската в стил махленски кибик. Пак казвам, не съм фен на която и да е партия, но си има един тип поведение, от което трябва да ви светне лампата.

Същото мога да кажа и за Ицо Хазарта, когато обиди протестиращите, макар че аз съм съгласен с него, но начина, по който го направи не беше добър и не по този начин трябва да се изказва който и да е политик. Ако е кмета на Долно Нанагорнище може и да е разбираемо, но не и за депутат.

И самият факт, че има едни 5-10%, които нямат проблем с такова поведение от политик и даже напротив започват още повече да му симпатизират, ме кара сериозно да се замисля що за стока сме като народ.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2d8bef04a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Абе, кой го ебе изобщо как се казва тая нещастна влашка циганка, бе!?! Тая не е за политиката, тая е да си ходи обратно в Индия при маймуните и слоновете там да си пере дрисливите чаршафи във лайняната им река Ганг!!!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a0af31023f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   България била управлявана от про-американски партии!!! Пълни глупости! Сигурно защото про-американски партии ни управляват, затова построихме газопровод с наши пари на Русия, че да може спокойно да нападне Украйна. Затова не направихме 12 години гръцката връзка. Затова отказахме азерския газ. Затова платихме милиарди за руски реактори. Можете да се разходите до държави, където не знам какви партии управляват, но със сигурност няма руски интереси. Отидете например в Естония или Словения. Все по-малки от нас страни. За останалите като Чехия, Словакия и т.н. изобщо пък да не говорим.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker