Как да я сваля - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да я сваля
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1653 пъти
Мъж на 45 години съм. На етажа над мен се нанесе под наем младо момиче. На 20 години е и е студентка. Много я харесах още щом я видях. Красива, секси, млада, свежа, възпитана, умна... Аз съм разведен и живея сам. Спортувам и мисля, че изглеждам добре за годините си. Нямам много пари, макар че имам добри доходи. Не съм милионер. Като я засека около входа или в асансьора винаги я заговарям на общи теми, тя е винаги мила и усмихната и приветлива. Улавям се как когато не работя отивам на терасата само за да се надявам да я видя случайно. Търся я с поглед. Обаче нямам никаква идея как да и намекна че я харесвам, че я искам сексуално. Страувам се, че ще ме отреже или ще ми се изсмее, притесняват ме годините разлика. Предполагам, че ако бях милионер можеше да имам по-големи шансове, но уви - не съм. Освен това години наред бях в брак и не съм свалял момичета. Да си призная - позабравил съм как става :) Може ли да ми дадете насоки как се свалят днешните момичета. Обичам да пиша. Ако и напиша любовни стихчета дали ще я впечатля? Знам доста вицове и фрази които работиха преди 20 години някъде, но защо ли си мисля, че сега няма да ми се получи много с тях. Със сигурност подхода днес е по-различен от по мое време. Благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 03d4043051
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Сложи и в обувките пред вратата една твоя стихосбирка,а отгоре сложи червена роза и...е твоя.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0f6b5c7b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Ей, чичак (това не е обида, админе; моля не ми блокирай коментара)! Аз съм на 28 години и не мога да сваля 20-годишно момиче. Знаеш ли защо? Първо, защото някои от тях ги притиснява видимата разлика, а ако не видемата интелектуалната. Това са по-съвестните девойки/девици (да, ако искате да знаете има такива в нашата държава). Второ защото няма какво да си кажеш с тях (родени са 2002г., след единайсти септември 2001г. Представяш ли си?). Трето, защото не искам.
Ти ако си мъж с реална самооценка, невдетинен, ще разбереш, че тя няма да е заинтересована от теб. Не, защото не си милионер. Самия факт, че имаш такъв комплекс, те прави непривликателен. А още по-непривликагелно е, да си мислиш, че всяко девойче или жена, търси парите. А да и да не забравяме, че си на годините на баща й. 25 години разлика. Аз имам 27г. с моя баща. За човек, който има деца, да задава въпроси, как да я сваля, ме кара да повърна.
Ти тик-ток, инстаграм, такива неща, чувал ли си. Защото ако не е от меркантилния тип, за който я мислиш във всички случаи, ако искаш да я впечатлиш, трябва да си напишеш домашното. Защото телефона й е бъкан с всякакви апликации. Не от ония, които сте правили по трудово обучение през комунизма. Между другото сега се нарича "Технология и предприемачество". Дано съм помогнал с това "типче".

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4dee9fe6ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Хаха ,изкефих ти се брат,дерзай ,но шансовете ти клонят към 0,насочи се към нещо 30 дори 35 ,момиченце на 20 надали ще ти върже

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f1f6266b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   1- Обувките може да ги държите пред входната врата у ваше село, но по градовете- не.
Авторът - Чиче, момата много добре те е разбрала, че я бройкаш и ѝ се мазниш, наясно е и защо. Може да си почетка егото, че е харесвана, но ако наистина е умна, няма да се хване с чичак на годините на баща си и да му подари най-хубавите си години защото пишел стихчета и знаел брадати вицове. Иначе какво ще ѝ предложиш освен синдрома на средната си възраст?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b88dac3c36
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Познавам трима милионери на възраст 38-41 години в момента и никой от тях нямаше късмет с 20-годишните жени, затова се примириха да имат жена на 22-24 години, които са около 15-17 години по-млади от тях в зависимост от двойката. Преди 3 години, когато бях на 39 години, имах приятелка на 24, макар да имах нисък доход от около 2000 лева месечно и всичко беше поради чувства. Но при разлика 25 години, както е при вас, сигурно е по-трудно за жената да свикне с мисълта колко е голям мъжът. Е, има ги и случаите на 18-25-годишни жени да се хващат с 65-80-годишни милионери, но там пара̀та играе основна роля и жената е по-продажна от обичайното.

- Кифлоприземител

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5330fc857a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Приятелю, наистина ли си на 45 или се занасяш с нас? Защо изобщо говориш за пари, че дори милионер? Казвайки това, всъщност казваш следното: Аз нямам какво друго да предложа, затова, ако бях милионер.... Проблемът ти е в мисленето. Мацката знае, че я харесваш, бъди сигурен. Жените имат силно развита интуиция, особено що се отнася до човешки взаимоотношения, любов, връзки и т.н.

Излизайки на балкона да я търсиш с поглед, всъщност казваш следното: Виж, аз съм на 45г, мъж, но нямам топките да те погледна в очите, да застана срещу теб като мъж и да те поканя на кафе, затова, може ли да го изиграем така сякаш просто се случи между нас.... засичаха ни се погледите и ти взе, че ме хареса, пък и ме покани на кафе, че и ми се хвърли в леглото, и аз горкия.... поддадох.

Отиваш като мъж и я каниш на кафе. И запомни! Тя ЗНАЕ, че я харесваш и то сексуално, само че ако продължиш да го играеш плахо, ще си помисли, че или си педерас, или нямаш топките да я поканиш на кафе и ще спре да те вижда като мъж.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1686e1bb7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Според мен не се опитвай, шанса и тя да те хареса е малък. Това, че ти отговаря и е мила не значи нищо, просто е любезна. Най вероятно ще се почувства неудобно ако тръгнеш да я сваляш, точно заради годините разлика. Това да й пишеш стихове въобще няма да го коментирам.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: dc2ae9ee48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Предвид възрастта и на двама ви смятам, че идеята със стихчетата не е лоша. Но! Пробвай само веднъж и ако не стане, не се занимавай повече. Отношенията ви може да се развият по хубав начин, но може и да те изкара дърт крипар, просто имай едно на ум, защото някои млади жени реагират зле на такава разлика във възрастта, не се знае дали приветливото й поведение не е просто от възпитание и уважение към по-възрастен човек.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9802f640db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Първото впечатление е много важно. Бъди по-настоятелен и не се бави много да не съжаляваш.

Успех,

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bbeb392f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Извади си го на терасата и го излъскай

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 05219e57d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравейте, господине. А вие замисляте ли се, дори и да имате сексуално това момиче, след това какво би последвало?! То, най-вероятно, след някоя година, ще иска да се омъжи, да има деца, да създаде семейство... Вие казвате, че сте разведен, вероятно имате деца, бил сте семеен и вече не търсите нещо такова, а само еднократно забавление... Но това момиче, ако скоро поиска да има деца и семейство, вие ще ѝ го осигурите ли? Сам казвате, че не сте богат и едва ли можете да си позволите да издържате финансово дете. Не знам дали имате деца, ако нямате от предишния ви брак, може да искате, но, ако не търсите сериозно обвързване, това момиче скоро ще потърси това - след някоя година ще иска да има семейство и деца, а не да е сама в живота си и просто да спи с различни мъже, които я харесват, сякаш е проститутка, само и единствено за сексуалният цели и нищо друго, както казвате вие. Помислете добре, защото, ако спите с нея и тя се влюби във вас, а вие смятате да не живеете с нея, а само да я търсите за секс, много ще я нараните и Бог ще ви накаже за това. Е, ако е съгласна само на еднократен секс, без да страда след това и без да има планове за бъдещето вас, няма проблем, може да я попитате и да спите с нея. Но, преди да го направите, се уверете какво точно искате наистина самият вие - дали е просто обикновено животинско привличане към това момиче, или наистина я цените и бихте искали да продължите живота си с нея, да имате семейство и деца, евентуално след това, защото тя ще поиска да има, след някоя година, разбира се, макар че, може би е на възрастта на дъщеря ви, ако имате такава. Това, което пишете тук, без да сте обмислили, какво би последвало, след като имате вече това момиче сексуално, е изключително безотговорно и недостойно от ваша страна. Затова, моля ви, помислете добре и се постарайте да разберете приоритетите си - само сексуално връзка, или сериозно обвързване със съвместно съжителство. Ако тя е съгласна на еднократен секс, само защото ви е харесало, напълно естествено, едно младо момиче, което е дошло да живее до вас, но това си е чисто животинско привличане и нищо повече, тогава няма никакъв проблем да спи с вас, колкото да ви ми е меракът, защото, така, както го описвате, звучи точно по този начин и по никакъв друг - нищо повече от еднократно животинско привличане. Но, ако иска семейство и деца и ще разчита на вас за това, а вие нямате такива намерения, по-добре, не я наранявайте и мислете отговорно за последствията, не постъпвайте като кон с капаци и пълен егоист - да задоволите само собствената си потребност и да не мислите въобще какво ще очаква това момиче в живота занапред. Коментарите ви и съветите за стихосбирки, цветя и подобни са изключително незрели и подхождат на момчета тийнейджъри, а не на зрял мъж на средна възраст, на 45 г. като вас. Не използвайте това момиче като проститутка, ако единственото ви намерение е да спите с нея, освен, ако тя самата не е съгласна на това и сте я попитали и тя се е съгласила. Не ѝ давайте напразни надежди, ако тя има такива, защото, ако наистина я цените, ще мислите за дългосрочното ѝ бъдеще, а не само ден за ден и няма да искате да я нараните. Има достатъчно сайтове, в които можете да намерите сексуални услуги, предлагани от красиви момичета, ако само това търсите.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bec7f74c1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Чиче, няма да стане работата... Ти си на годините на баща и. Нямаш ли малко срам. Защо не се захванеш с някоя разведена, като теб. Млада върба, дърт козел си е работата. А пък това със стихчетата тотално ме разсмя.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 42140c533a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Има си такива 20 годишни, които се пердашат с чичаци, така че не обезкуражавайте автора. Нарича се Комплекс на Електра и е аналогичен на Едиповия комплекс при мъжете. Просто трябва да откриеш дали момичето е от този тип или просто проявява елементарна дружелюбност.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 21fa736424
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Здравейте! Разбирам, че сте самотен и това е предизвикало желанията Ви към момичето, но ми се струва, че е мила с Вас от добро възпитание. Аз бих се държала по същия начин към някой на възрастта на баща ми. Най-доброто решение ще е да се насочите към някой сайт за запознанства и да си намерите подходяща зряла жена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker