Чалга на сватбата ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чалга на сватбата ми
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 2210 пъти
Здравейте,

С мъжа ми имаме дилема. Засега не сме го направили на особен проблем, но имахме спор по темата. Аз наистина ненавиждам чалгата. Когато ходя по домашни купони/събирания и се стигне до момента, в който пуснат чалга, обикновено си лягам или тръгвам. Този вид музика ми е изключително неприятен, грозен и просташки. Израснала съм без нея и дълги години съм имала и дори по-лоша конотация към нея.

Тук идва моят проблем. Мъжът ми иска да се пусна чалга на сватбата ни, защото неговите приятели( а и донякъде той) слушат чалга малко или много. Съответно смята, че аз трябва да отстъпя и направя компромис в случая. От друга страна аз не искам точно на уж моя ден, на собствената ми сватба да слушам нещо, което ми е крайно противно.

Какво мислите по въпроса?

Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3cd73b644b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Ми то сватба без чалга е като целувка без мустак. Как я виждаш селянията да се забавлява на сватба тип виенски бал с класическа музика и валсове? Ще си тръгнат на 10-тата минута. Другия вариант е да се напият зверски, за да не им дреме за музиката и да почнат да правят още по-големи селски изпълнения.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 59e29a6550
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Денят не е само твой, а и на мъжа ти, както и на гостите ви . Разбирам отвращението ти от чалгата, но толкова ли не можеш да понесеш няколко песни?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6e5e179892
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ех, защо не се залюби с някой рокаджия - сега нямаше да имате този проблем? Тук ще прозвуча повърхностно, но с мъж, който слуша чалга, не бих излизала на срещи.
Измислете някакъв компромисен вариант - по-приемливи за теб поп-фолк изпълнения и малко на брой. Например, нещо на Анелия ("Всичко води към теб"), Преслава, Емилия и др., които по стават за изтърпяване.
На абсолвентския бал, диджеят като пусна "Отличен 6", деканът веднага отиде да му се накара и той се поправи с рок хитове от 80-те. :)))

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e7822b6f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Изобщо не съм фен на чалгата, обаче като прочетох
"Уж на моя ден" и ми стана ясно.
Жените сте си егоистки. Не е твоя ден, а вашия.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8f1bd52bab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Аз не харесвам чалга, но мисля че сватбата не е само твоя, а и на мъжът ти, не е ли така? следователно той има право да избира как ще се развие поне половината от вечерта. Плюс това сватбата не се прави заради младоженците, а заради гостите им, гостите са ваши гости, не вие сте канените, те са канени от вас, а на гости е прието да се угажда.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b0955b2ac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Чалгата е като задължителна част на всяко събитие, неофициално правило. Почти няма сватба без чалга. Гадно е, но се изтърпява, стига да не са мазни кючеци и пълни порнографии. Преди години имаше малко по-нормални песни. Сега е кошмар. Затова и от години не слушам.
Разберете се с диджея да са по-нормални песни. Да не са много.
Лошо е, че си събрала с чалгар.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5eded66e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Моето мнение е, че това си е вашата сватба. И ако мъжът ти не е някакъв върл чалгаджия, най-добре без тая простотия.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bfa85d66c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

9.   Музиката е направена с цел забавление, а не с цел възпитание, набийте си го в “аристократично-снобските” глави и порядки.
Цял живот слушам чалга и това не ми е попречило да науча 3 езика, да обичам да чета класически романи, да се аргументирам, ходя по олимпиади и т.н.
Това не е само твоя ден, а и ден на мъжа ти. За всеки момент и обстановка си има подходяща музика. И да, съжалявам, но за сватба е парти музика, която в голямата си част е чалга (днешната чалга пък едни кючеци и маанета съдържа, чак никакви).
Аз на твое място не бих си правила изобщо сватба, щом ми е неприятна чалгата, ще подпиша и ще се прибера да си пия чая и играя шах.
Ж23

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3cd73b644b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   9, жената да ти е казала, че е за възпитание? На жената и е неприятно и толкова. Всеки си има музика, която не издържа. И на моята сватба да пускат опера, и аз няма да съм в добро настроение на сватбата си, а ако и там не съм, то къде да съм в добро настроение? На погребението си ли?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 99858eeedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Щом за толкова незначитетелно нещо не правиш компромис, не ми се мисли като как ще я карате занапред.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1f5fddc1a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   9 интересно в Чехия, Франция и подобни на сватба дали слушат чалга?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ee22dc3a67
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Не го казвам злобно - много си се центрирала в себе си. Света не се върти около никой от нас. Честно мнение, уважавам факта, че искаш деня ти да е специален, но ако забавлението на гостите си и мъжа ти е нещо, което е достатъчно чак да ти развали деня...много насериозно си си взела дразнителите. Не е толкова важен проблем. Да не говорим, че такъв водовъртеж ще ти е, че няма да имаш време да си мислиш чак толкова за музиката - нека се забавляват гостите. Вие ги каните тях да отпразнуват вашето щастие. С други думи щастието ви си е отделно, ваше си - събитието е да ги почерпите и да се забавляват за ваше здраве и за силата на брака ви. Поискала си мнение - гледам, че коментарите са почти единодушни. И ние мислим, че е редно да отстъпиш и да позволиш на хората да се забавляват.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7aac083019
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   И аз не трая никак чалгата, но съм съгласна с другите- не е твоят, а вашият Ден! Все пак и мъжът ти ще участва в тази сватба, нали?!
Разберете се за няколко песни, докато вървят, ще говориш с гости, с приятели, така ще ти е по- приемливо и няма толкова да ти се набива чалгията.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f7e2359b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Ходила съм на 6 сватби и не са пускали чалга, така че може и без нея. Обикновено се слуша българска народна музика, играят се хора и после евъргрийн. Щом са чак такива любители, уточнете кои точно песни ще се пускат, колко време и настоявай това да се случи по към края на събитието. Предполага се, че няма все пак да хапвате на чалга.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1a9531bb1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   До 9 - Първото нещо, което се сещaм, когато видя остински цитат е, как съм се качил на масата, друсам мазни кчеци, а една ми се е надупила с балната рокля, единия и крак в салата и бия шамари по дупето, а покрай менеи 15 парчета пляскат в кръг, свирят с пръсти и някой си е наврял бутилка ракия в гащите и се клати в ритъма ... ах, ка ми жегна сърцето! Винаги съм подозирал, за връзката между твочеството на Софи Маринова и любимата и Джейн Еър!

Още от Радка Питаракта знаех, че това е стил, борещ се за правта на жените, за издигането на фемиизма и индивидуалността на жен.... ХАХАХАХХА

Не, кажи ми - ти като млада жена, която била начетена, какво виждаш в Глория, Ивана и производни? Или си от тея младите, дето приемат песни като WAP за химн на вискчи млади и еманципирани жени! Сигурно имаш плакат на Меган ДИИИИИ Стелиън на стената. Може и татус с рими на Ники Минаж.

Кое точно е забавно в чалгата? Принизяването на жените в секс играчки, готви да се бият за мъж? Или култът към напомпани бакти, каращи мерцедеси, гледащи с поглед, напомнящ повече този на теле, отколкото на човек?

И още нещо - това е ТОЧНО защита, която очаквам да чуя от маргинализирана млада чалгарка.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 48642b1c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   "Мъжът ми иска да се пусна чалга на сватбата ни, защото неговите приятели( а и донякъде той) слушат чалга малко или много." Не разбрах мъжът ти и приятелите му малко или много слушат чалга? Има една приказка- като си с вълците, ще виеш по вълчи. Като се събираш с чалгар, ще слушаш чалга.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: de82178346
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Защо си при чалгар? Той е показал какво обича, щом отрано се е чалгосал, само ядове ще береш с такъв, а щом и обкръжението му е такова, всичко е ясно, не си губи живота с чалгари.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bccc8e69f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Сватбата ще я изтърпиш някак, защото тържеството е по-скоро за гостите. Това е малкият проблем. Големият проблем идва след това. Ще ходите, или ще ви идват на гости приятели, които обичат тази отвратителна музика. Това ще отрови всичките ви събирания. Това наистина е огромен проблем. Когато единият обича, а другият ненавижда чалгата, става отдалечаване на двойката. Ще те моли да отидете някъде, ти няма да искаш и постепенно ще започне да ходи сам. До изневярата е само една крачка. Това са напълно реални неща, случили се на огромна част от такива двойки. Ще попиташ, защо да ти изневерява? Ами защото иска такава като него и заради това, че не го разбираш и не искаш да си с него. Ако искаш да сте заедно, трябва не да започнеш да харесваш тази така наречена музика, а просто да се примириш с нея. Така е, няма да ти е приятно, но ще сте заедно. За да не ти е толкова гадно, игнорирай музиката и се съсредоточи в разговорите с гостите или домакините. Когато намерите интересна тема за разговор, музиката ще бъде намалена, за да се чувате. Не зная кой идиот измисли тази огромна глупост, че като има алкохол, трябва да има и чалга. Когато бяхме зад желязната завеса, по дискотеките пускаха най-съвременната западна музика. На такава музика не се пиеше ли и не се забавляваха хората ли? Тогава чалгарите слушаха по домовете си сръбска музика. Оттам произлезе всичката тази простотия. Сега не е дискотека, а чалготека. Не се опитвай да го отучиш да слуша чалга! Когато имате гости, можеш да му предложиш да слушате смесена музика. И чалга, но и такава която на теб ти харесва.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1f5fddc1a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   7 е права, БГ сватбите задължително са с чалга и е права, че преди години бяха по-добри песните, Губя те бавно на Гергана например си е почти чист поп, няма нищо вулгарно в текста. Може да изискаш да пускат само песни от 2003-2010 година, като предварително ги изслушаш да избереш такива, които не са маанета или с много вулгарен текст. Но нека и той да участва в избора и да изберете само тези, за които сте съгласни И ДВАМАТА. Така се прави в една връзка, а и ти и той ще сте щастливи.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6d22d24627
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Мисля, че не е добре да се омъжваш въобще за този човек.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3cd73b644b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   21, тя стигнала до сватба с човека, вече я планират и да се откаже от всичко и да го заебе, защото някой форумен анонимник така и казал?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a0354397c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Не се учудвам на детенските разделения: чалгари, мЯтъли, рапъри и пр. Музиката не прави човека. И аз не понасям чалга, но нямам против свестните хора, които я слушат.
Авторке, както казват другите: този ден не е само твой, но и на мъжът ти. Гостите трябва да се забавляват и да им е добре. Трябва да мислите и за тях. Може да направите микс от поп, рок, поп- фолк и всякакви жанрове, за да са доволни всички. Малко толерантност между хората няма да е излишна.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1d3402cf0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Хората се радват на Бяла роза, песни на Глория, Азия Обичам те. Не говоря за дива простия. И аз не слушам чалга, но и ти не преекспонирай. Напраете списък с 20 чалга песни и други песни, които искате. Списъка и разговор с водещия. Без драми. Това, което горе ти предложих и песни примерно ретро чалга на Румяна, примерно Две очи разплакани... са много стойностни, песни на Ивана няколко също. Защо не? Песни с гръцки примеси на Тони Стораро. Има разлика?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: da8e295018
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Я, я black sabbath как е сменила плочата. Сигурно коментарите ти събират повече лайкове така.
Едно време плюеше и сееше омраза по всичко живо.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3cd73b644b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   26, тогава нямаше мъж и всички мъже бяха лоши. Сега си намери сатанист и се поукроти малко. Миналия месец нещо не я ценеше и пак беше почнала да реве как всички мъже гледали само кифли. Съдейки по настроението и, този месец онзи пак я е оценил. Ако някой ден скъсат, не ми се мисли. Старата БС ще се завърне с пълна сила и ще сипе злоба наред.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a0354397c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   26, покажи ми коментар, в който плюя по хората, слушащи чалга, освен евентуално някой, които съм писала на 15- 16. Мнението ми е такова от години, а това че на теб ти е интересно да се заяждаш с мен за глупости и да си измисляш неща, с цел манипулация, е отделен въпрос. Лайкове и звезди не ме вълнуват.
27, като гледам, и ти трябва да си намериш някоя сатанискта да те укроти, тогава изобщо няма да се сетиш да се заяждаш с мен. Иначе, лошото ми мнение за повечето мъже няма нищо общо с приятелят ми. За него са виновни болшинството мъже. Факт е че повечето харесват кифли и лесни жени, но после си плащат затова, но и е факт, че щом един мъж постоянно се занимава с такива, то значи самият той не е особено качествен.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c57e9c55bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Каква е тази омраза към чалгата? Когато я мразех бях на 13. Вече си я слушам, защото е един от многото стилове, които харесвам и хич не ми дреме. Леле..
Това е просто музика и не определя човека какъв е.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3cd73b644b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   28, аз си бях кротък и миналата година, и преди да срещна жена си. А относно мъжете ти обърна палачинката. Защото преди да почнат да те опъват, твърдеше, че всички са такива. Като те опънаха 2 пъти и вече само болшинството са такива. Спрат ли да те опъват, ще се почне пак старата песен на нов глас.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a0354397c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   30, не виждам да си кротък, виждам че се заяждаш с мен за кеф, което е далеч от това да си кротък. Явно жена ти не ти влияе добре, дори и да я опъваш (ако изобщо го оправиш), пък и не й завиждам с такъв мъж като теб.
Колкото до мен: не е до опъването. Аз пак имам лошо мнение за мъжете, просто хората се променят. Никой не е вечно на 15- 18. Сега, ако на теб ти трябва някой да те опъне, че да осъзнаеш твоя грешка, мога само да ти съчувствам.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3cd73b644b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   31, кротък съм, просто си отмъщавам за дето все ме обвиняваше през годините, че и аз съм като всички мъже, колкото и да се опитвах да ти обясня, че не всички са такива, а ти скачаше като ощипана мома.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 781ee2c4e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Авторке мисля че трябва да настояваш за своето. Логиката е елементарна - подобна музика ще направи твоя ден неприятен, но липсата ѝ няма да навреди на никого. Ако пък въпросните индивиди не слушат друго освен чалга - вече имаш сериозен проблем, защото тогава ще ти дойдат с обратния довод.

От друг който ненавижда чалга.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 99858eeedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Оставете я Блекито, нали тя трява все да е отгоре, ще оспамите поредната тема, стига!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 48642b1c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Ние пък с мъжа ми не направихме сватба. Подписахме и вечерта с кръстниците отидохме на ресторант. С парите, вместо да храним и поим хората си направихме пътешествие във Франция.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: cea501e7d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   37, ние пък ги "нахранихме" за 5 бона, а взехме 20 като подаръци (половин апартамент тогава) и с допълнителен кредит си купихме жилище с тия пари.

ПС: не сме гледали на сватбата като на "хранене и поене", нито като на пропуснато изживяване, нито като сметка приход/разход. Сватбата се прави, ако я искаш, ако я чувстваш и т.н.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: fc7ddaca4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Ех, дано се хвнаа с някоя като теб!

С бившата си говорехме за евентуална жентиба. Място, шяферки, храна, даже кой до кого ще слагаме, че да не се сбият. Стигнахме до музиката - тя си вика, ще псукаем тая песееен, онааая песеен, ще тансжцувамеее ... Аз ѝ вика, да псунем малко от моето, щото всичките приятели това слушат, а тя наща почна да се смее истерически, с широко отворена оста и даже да се дави от сямх и така 10 секунди, преди да "изключи смеха", за 0.00001 секудна да изкара най-серизозно-авторитетската физиономия в историята и да кажа "НЕ!". После се обърна и заспа.

Ако металът е музиката на дявола, защо дяволът не го иска на сватбата си?

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6bb25cc4e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Чалгата -добре,ами и хоро ли няма да се свири и играе???"Бяла роза " на Славка Калчева се слуша,свири и играе по целия свят,там ,където има българи,и много други песни от нашия фолклор????Всички,които се бият в гърдите,че не слушат чалга,точно те я слушат най много и то скришом!!!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3dfc1ebf3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Здравей, авторке! Напълно те подкрепям, защото и аз не слушам ориенталски ритми! "MTV 80's" е канал, от който човек може да създаде свой личен репертоар от музика-Lionel Richie, Dire Straits, Pet Shop Boys, Banarama, Billy Idol и още много отбрани състави и изпълнители от 80-те! Бих искал да отбележа, че само един състав или изпълнител има повече от две песни, понякога стигат и до 9, по рядко до 10, като Pet Shop Boys, същото се отнася и за Prince! Достатъчно е само да се следят песните и когато излязат данните за песента, която се излъчва в момента, то те веднага може да се препишат, след което да се влезе в сайта "Oxy.fm" Там ги има почти всички песни, с изключение на George Michael, Scorpiins и Depeche Mode! Точно оттам си ги тегля! Ако съм на твоя съпруг, нямаше да се пазаря каква музика да свири на сватбата, а направо си включвам телефона в уредбата и това е!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: feac0e4186
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   Голяма драма ми беше навремето да си намеря жена, която не слуша чалга. Дори с днешна дата, ако трябва да се върна назад, ей това е нещото, с което не бих се примирил в една жена. Каквито и качесва да има други, това занулява всичко директно. Чалгата не е просто музика, която някой слуша. Това е начин на мислене, на възприятие към света наоколо.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 48642b1c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Последната сватба, на която бяхме беше на племеника ни. Без тъпани и кларнета, с приятелите му -рокери , без чалга, само рок.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3dfc1ebf3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   От номер 41-всъщност Prince има цели 12 песни, но понеже не си бях прегледал песните му в папката си, затова написах 10! Всъщност песните може и да са доста повече, тъй като всеки състав или изпълнител издава различен брой хитови песни!

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e9cf08e54b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Аз не мога да разбера как една жена няма да тръгне с човек, който слуша чалга. То и аз слушам чалга, но от старите. Не виждам проблем в това.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 73b2a35969
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Тук по тия ширини, чалгицата си е народу- психология. Първо кючек, после кютек и на финала- дръж се моме за ритлите оти упущаме воловете по инерция... "Захранката им ги е такава". Шустакович и Бетовен са за тях имена от кръстословица и на куче. Но всеки си има вкус и предпочитания- като трюфели с кисело зеле и чесън, например. Важното е да е веселие и безделие....

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 33a7ecb5cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   И аз не понасям народната музика. Мразя като ми се извият някакви гайди, кавали, като почнат да ми се друсат някакви хора, подсвирквания, подвиквания... и не знам още какво. Със съпруга ми се оженихме тайно, дори на родителите не казахме. Точно за да избегнем подобни тъпотии. Едно, че не трябваше да хрантутим и поим 200 човека, второ не изпълняваме някакви тъпи измислени традиции и да правим циркове на хората. Всичко си мина мирно, тихо и интелигентно. И наистина си направихме този ден само наш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker