Искам дете, но нямам партньор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам дете, но нямам партньор
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 6579 пъти
Здравейте,
Почти на 39 години съм. Осигурена и със собствен бизнес.
След две неуспешни връзки и дълги години опити да намеря любовта, не се получи. Вече съм се отказала напълно защото шансовете да срещна подходящ партньор и да имам семейство стремглаво намаляват и се чувствам притисната от времето.
Чувствам се емоционално изхабена и не искам да търся нова връзка, защото искам да си спестя поредната загуба на време и разочарование. Винаги съм искала да създам дете с любов, но изглежда съдбата е на друго мнение. За това обмислям изкуствено осеменяване с донорска сперма. Давам си сметка, че детето един ден ще пита защо няма баща, но пък аз мога да му обясня, че е желано, но просто аз не съм имала шанса да срещна човек.
Имам желанието да осмисля живота си, а не да преследвам химери и накрая да остана бездетна. Ще съм ви благодарна ако споделите вашето мнение и опит ако имате такъв. До преди месеци бях в колебание и имах връзка с по-възрастен мъж, който имаше дете от предишна връзка, живееше в моя апартамент, ужким искаше деца, но се отнасяше ужасно и ми заявяваше постоянно, че неговата къща ще бъде записана на името на неговия син, което беше ясна индикация, че не мисли какво ще се случи и дали ще имаме общо дете. Разделихме се заради грубото му отношение и експлоатация на всичко, което мога да предложа аз и никакъв принос от негова страна. Много съм разочарована, а времето си тече и аз не искам да го губя повече. Какво е вашето мнение? Трябва ли да опитам и да осмисля живота си, вместо да търся мъже чакайки голямата любов, която може и да не дойде или да дойде във време, когато аз вече не мога да имам деца?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 67

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 98c14c626f
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

1.   Уж жените имали скрито чувство за майчинството. А тук разни комерсиални цели си поставя авторката, за разни имоти говори. Истинската жена, която иска да има здраво и хубаво дете избира самеца само за тази цел, да я оплоди, а не да й дава имоти. Авторката щом иска да има дете, да си намери красив и здрав мъж, да не го изнудва за имоти или да иска дълготрайна връзка, а просто да му използва само спермата, даже и да не му казва, че иска дете от него. Никой мъж няма да откаже едно неангажиращо чукане, и като стане оплождането да му бие шута. После си роди детето и си го отгледай с любов. По добре донора да не знае, че има дете, може да започнат проблеми. Доколкото разбрах, авторката иска дете, но не иска мъж в дома си.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5bb55103b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (49 гласа)

2.   Стана на 39 и вече не си си самодостатъчна?
Защо детето да осмисля живот, вземи си куче, както правят всички останали!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 046464e187
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

3.   На 39 години, ако не си разбрала, че семейство не се прави с "голямата любов", по-добре не се занимавай... С мислене на 19 годишна не стават тия работи...

Иначе, жена си все пак, трябва ли да те учим. Отиваш в някой бар една вечер, тръгваш си с някой, и работата готова... Е да, на 39, може да ти се налага да повтаряш и потретваш... Не са толкова лесни нещата на тази възраст. Има я и опцията да отидеш в сперма банка. Има я и опцията да осиновиш. Просто имате опции за деца колкото искате... Виж, ако си мъж, работите са коренно различни... То да се ожениш в днешно време, пак нямаш никакви гаранции...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: efc98da005
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

4.   Аз не мисля, че е много редно да обричаш едно дете цял живот да е без баща. Това, че ти искаш дете, не означава, че трябва да правиш някого жертва на собствените си желания. Разбирам желанието ти, всеки нормален човек иска деца, но не мисля, че това е начина и че трябва да е на всяка цена за нечия чужда сметка.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: be188148d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

5.   Пробвай с агенция за запознанства и сайтове - запознанство с цел дете и споделяне на родителство. Може да има мъж на 35-40, който също иска да стане баща и да участва в отглеждане на дете. Така детето ще си има двама родители, макар и съквартиранти.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f822f0d919
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

6.   Може да пробваш в апп или сайт за свързване с донори като Modamily, Baby4You, Co-ParentMatch или разбира се от банка за сперма в клиника, но там и цигани даравят.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e6c9214fe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

7.   Направи го, щом го искаш, тук ще чуеш само негативни мнения за такъв начин, защото хората са тесногръди и откровено задръстени. До колкото знам се предоставя информация и можеш да си избираш семенната течност от какъв човек да бъде - тъмна или руса коса, сини или кафяви очи, светла или по-мургава кожа. Също така се предоставят данни към какви неща е предразположен или какви заболявания са имали/имат роднините на въпросния анонимен донор на сперма. Доста датчани даряват сперма, така че ще можеш малко да разнообразиш мургавия генофонд на българина.
Ж23

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6aa49a9c87
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

9.   Интересно съвпадение!? В съседния раздел "секс и интимност" един мъж на 33 търси начин да дари сперма...
Дамата, последният влак всеки момент ще замине без теб ...

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 152757856d
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

10.   До Номер 1. Ясно съм писала, че не къщата ме интересува, а ми направи впечатление, че това се натъква без да питам и при положение, че ужким и той искал да имаме дете заедно. Не ми трябват ни къщи ни апартаменти. Имам и двете плюс собствен бизнес. Винаги са ме изумявали хора като вас, които само меркантилизъм им е в главата.
До Номер 3. Ти сериозно ли? Да излъжа не само детето, но и нищо не подозиращ човек, който няма да иска това дете?! Нямам думи...
До Номер 6 и 7 плагодапя ви за информацията. Точно това обмислям и сега се информирам по въпроса.
От прочетеното До тук плюс реакциите на хората съм меко казано потресена.
Авторката

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6c09b9b751
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

11.   Авторке, рук много оплюват без пеичина. До колкото виждам съвсем точно, нормално и без да се превзвмаш си обяснила как са се стекли обстоятелствата в животс ти и номрално очакваш съвет. Всместо това получаваш потресаващи коментати все едно аджебаа ти си виновна, че си имала дълги връзки незавършили с дете. Не нога да разбера такива хора. Не си длъжна да го оравиш и ти. Първо ще ти кажа, че много хора са на това дередже, и мъже и жени.
Към банка за сперма можеш да прибегнеш, но мислилали си какво ше правиш, ако се роди по-мургаво от необходимотоо.... Те може да ти кажат, че спермата е от датчанин ама после като се роди тъмно, ще го върнеш ли? Можв и да греша, разбира се, казвам какви биха били моите притеснения.
За съжаление доста семейства не са направени с "любовта на живота",, но ако не го обичам не бих могла да го докосна. Бих те оосъветвала наистина да я чакаш, но в твоя случай по-добре да не екпериментираш с ценното си време.
Каквото и да рвшиш, ти желая успех!

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: cff718627b
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

12.   Здравей!…
Аз споделям мнението на номер 7. Според мен, подари време и любов на дете, вместо на някое (евентуално) поредно разочарование. Детето… запознай го със социалните стереотипи и го възпитай в независимост от тях; обичай го и се отнасяй с разбиране, подкрепа и готовност за помощ към него. А любовта… ‘ако дойде някога - добре дошла’, детето ти не би било пречка за някого, който наистина те обича.
Всичко най-добро!…
<3

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7d1a114fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

13.   Няма закога да отлагате. Не се знае и дали ще се получи осеменяването бързо. Дано се получи, разбира се. И не е казано, че след като имате дете, няма да срещнете подходящ мъж, който да се отнася като баща. Има и такива страхотни мъже, колкото и да не им се вярва на някои хора.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9692a2cd9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

14.   Напълно подкрепям. Действайте овреме! Гаранция за нищо няма в тоя живот. Чудесно е, ако детето има двама родители, но и тия със самотни родители не са загинали или тия отгледани от баба си. На чужд гръб сто тояги са малко и тия, дето имат деца им е много лесно да се упражняват върху чувствата на бездетните.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0c7785523a
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

15.   Тук няма да срещнеш емпатия и подкрепа. Българинът е алергичен към тях!
За повечето "писатели" тук жената или е курва, или меркантилна кифла, или недо***, или застаряваща лелка с умрели яйцеклетки на 30 г.
Преди няколко дни говорих с една колежка - АГ, жена професионалист, с над 30 г. практика, която сподели за няколко успешни бременности на жени на по над 45 г. Както и че масово се ражда над 35 г.
Така че, имаш все още време. Не се успокоявай, но и не се отчайвай!
Късмет!

Ме

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d8762d2209
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

17.   Списващите- да бъдем полезни и позитивни. Разбира се, че е чудесно желанието на авторката. Ако няма здравословни притеснения и е сигурна в силите си въпреки годините какво по- хубаво от това да даде живот и смисъл и посока на своя. Подкрепям и смятам, че ще справи- зряла и осъзната жена не променя живота си хазартно или от предразсъдъци и модели.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8a9c85de62
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

18.   Щом си бизнесдама ,значи си научена да вземаш решения.Така че - взимай.Не е лесно ,но ако проспиш момента ,после и с донор може да не стане.
И наистина- все пак си по- добре отколкото мъж в твоята ситуация.
Пожелавам ти едно хубаво и здраво бебче( че и две).
Повярвай - имаш ли го , усмихнелити се ,ще плюеш на мнения и одумки.Пък и анонимността в големите градове е такава, хората така са се затворили в себе си,че на никой няма да му пука:-))))
Смелост и успех!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 70176f1869
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

19.   За какво ти е да даваш плът на друг човек дадд се мъчи!? Малко ли деца има на които можеш да облекчиш живота!? Ако не си отценула един мъж още сто да смениш състоянието ти няма да се подобри.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 70176f1869
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

21.   Трето саобщение от мене,. Ще ти кажа кад да намериш своето дете отиди в дом за сираци и влез в стая и накарай персонала да канят децата при теб едно по едно, в което присъствие на дете губиш греха си това е твоето дете.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e3a8d911e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

23.   Аз мога да съм малко по-полезна от предишните анализатори и критикари, мисля...

Държиш ли на 100% да е дете с твоите гени?

Ако да: направи каквото си решила. Не е идеалното за едно дете, но както обичам да поставям нещата- животът (дори и труден или дори и с дефекти по рождение) е най-висшата ценност и нямам нищо по-висшо от него!
Друго важно нещо- има ли шанс това дете да има мъжки модел (твой брат/братовчед/бъдещ интимен партньор/съпруг/ да, даже баща ти ) в живота си (дори и не ежедневно)? Ако да- решението е още по-лесно. Но е важно. Особено ако детето е момченце.
Имам колежка в службата, която изобщо не крие, че е забременяла по този начин. Мисля, че тя и момченцето й са щастливи.

Ако не: има опция донорски яйцеклетки. Скъпо е, но не е непостижимо. Пример- аз. В началото изобщо не бях въодушевена от идеята, но постепенно я приех и сега съм много щастлива с нашето момченце. За съжаление, ще е само. Бях бременна на 44, родих на 45 (секцио, защото съм много късогледа) и толкова лека бременност не съм си и представяла! Никакво гадене или повръщане, 11кг само качих, които изчезнаха след като се прибрах от болницата...

НО, много важно НО! Прецени можеш ли САМА да гледаш дете, освен ако нямаш добра подкрепа може би от майка/сестра и др. Ние сме 2ма чужденци в 3та държава със само 1 баба и 1 дядо на стотици/хиляди километри, но пък с баща му се грижим точно 50:50%. Съвсем искрено ти казвам от личен опит, аз САМА няма да съм способна да гледам дете поне първите 3 години (говоря време и физически, финансово нямам никакъв проблем).

Ако смяташ, че можеш, давай! Ако не- изчакай Мъжът и ако не стане с твои, ще стане с доноски яйцеклетки (шанс поне 50% преди ти да си в менопауза, а за това имаш доста време дотогава). Даже провери една нова технология, за съжаление не беше развита по мое време- манипулирани яйцеклетки, в които се ползва твое ядро в донорски/ или твои яйцеклетки с донорски митохондрии (които са проблема всъщност след 35 години), тоест донорски ЧАСТИ от яйцеклетка, но ТВОЕ ядро = твое ДНК!!!

Моето момченце си е напълно наше и в частност мое...

Ж48 с дете на 3, живея в Западна Европа

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 362be8f3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

24.   Аз също искам да имам дете, само че съм на 23 години. Сега ще ми кажат, че ми е много рано за това, но имам лошо предчувствие за себе си. Още не съм бил с жена, дори не съм целувал някоя и това ме съсипва :( Искам да си намеря най-накрая някоя жена и да създам семейство с нея.
Успех ти желая авторке, дано поне ти да откриеш някой, с когото да имаш деца, аз може би съм изпуснал влака.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6e2fc5cc45
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

26.   Защо на Кифльо пак му се публикува комплексарското мнение, което далеч не е по темата?
Написал 6 параграфа, обвинявайки жените, че сами са си виновни едва ли не, защото не са срещнали отговорен и зрял мъж, който иска семейство и деца... Пък самият той няма жена и поколение, пълен смях.

Кифльо, защо не коментираш поведението на въпросния бивш на жената, което масата български мъже споделя? Защо не коментираш отношението на мъжете към една жена и това, че искат да чукат колкото се може повече мацета, а когато станат на 35-40 вече се "кротват" и си търсят свястна жена за семейство?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3480480263
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

27.   Не го мисли много дълго, времето си лети.
Обаче помисли и за лош сценарий. Да речем на теб ти се случи нещастие, има ли кой да се грижи за това дете?
Според мен в отглеждането на децата са нужни най-малко двама.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: cd97d6b6e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

30.   Абе стига си го мислила. Направи си бебе от донор! НЕ ГИ СЛУШАЙ ТУКА В САЙТА! След време ще си нещастна, ако нямаш дете, защото всички имат. Сега е моментът. Мъж винаги може да си намериш. Те другите се изпоразведоха, вече е рядкост някой да кара повече от 3 години с партньор. Имаш много претенци и си нерешителна. Тея които са обвързани, са хванали първия срещнат мухльо. Нито са щастливи повечвто. Нито нищо. Отдавна са си омръзнали с половинките. Животът не е филм. Изиграй си картите правилно.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 07f412c56b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

32.   Еее, 26, не му разваляй хатъра! Нали трябва да има все един балък, който да ни разнообразява и да му се смеем! Чак от толкова смях години наред, вече го съжалявам. Мога да му предложа добър психолог в Пловдив.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: fffebba12e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

33.   Авторке...аз съм женен вече много години и съм баща на две деца. Крайно съмнително ми е дали и как ще се справиш сама с отглеждането на дете. Наистина ми е крайно съмнително. Може ако си на 20 и имаш родители, които да ти помагат. На 39, твоите вероятно са вече на пределна възраст, ако изобщо са живи. Съвсем сама, мисията граничи с невъзможното. Детето не е канарче и разходът с него не е само пари. Основният разход е време и внимание. А това огромен разход.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9862287e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

35.   Споре мен ти е минало времето. Аз не бих правил деца на жена на 39. Надявам се да не звучи грубо. Все оак се търси някаква обективност тук.
Ако бях х жена на твоята възраст със сигурност щях да се откажа.
Деца по света колкото щеш, така че и да не правиш няма да е голяма загуба, особено в тази старна и в сегашната обстановка. Все пак ти ще си решиш, но да знаеш че на никой не му пука за теб нито тук нито в реалния живот, както ти сама вече каза

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1a1df9a2c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

36.   Абстрахирам се дали темата е истинска или измисля и отговарям на питането.

Може би може да дадеш последен шанс да срещнеш твоя човек, като пробваш всякакви варианти. Информирай познатите си, че търсиш такъв човек и да те запознават с подходящ, ако имат някого предвид. Регистрирай се в сайтове за запознанства и бъди максимално искрена за целите си от самото начало (по сайтовете има много плява, но има и мъже в твоето положение, така че може да си паснеш с някой от тях). Излизай максимално много! На всякакви събития - концерти на любим изпълнител, театър, ресторант, хоби (танци, спорт, риболов, разходка в планината, плаж, дори бар и т. н. - всичко, за което се сетиш и те влече), обучителни курсове, конференции, събития в твоята професионална сфера, организирани екскурзии, изложби, литературни четения, изложения, събори и каквото ти дойде наум (и ти допада, разбира се). Прояви креативност. И ако до 1 година все още не си срещнала подходящ човек (лошото е, че няма да имате и много време за опознаване), то тогава пробвай с изкуственото осеменяване. Няма лошо. По-добре е детето да се роди и да живее, а не са остане замразена сперма и изхвърлена с мензиса яйцеклетка. Животът е шарен, но е прекрасен за живеене! И за теб, и за бъдещето ти дете. Късмет и успех и пише след година как са се развили нещата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: efc98da005
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

37.   Отглеждането на дете е трудно за двама, камо ли за сам човек. Ние с жена ми в чудо се видяхме. Постоянно боледуваше, постоянно по лекари. Все трябваше да се редуваме да отсъстваме от работа и това продължи няколко години. За взимането и прибирането от градина постоянно се съобразявахме с работното време. Защото искат най-късно 5 часа да си си взел детето, а повечето работят до 5-6, че и до 7, а ти трябва и време да се придвижиш.

Не знам как някои хора си представят да отглеждат дете сами. Най-малкото детето първите година-две трябва да се отглежда вкъщи, съответно авторката няма да може да работи. Айде тя има бизнес и поне доходите няма да ги мисли, но този бизнес изисква време, което тя няма да има. Вероятно ще го подхвърли на някоя детегледачка, но тя няма да го гледа като свое дете, а и за детето не е добре. То иска майка си и да се чувства обичано и с родителите си. И после като боледува детето почти всеки месец, както се случва с повечето деца, дали авторката ще отсъства през седмица, без да и пострада бизнеса? Ако например тя е болна в някой момент кой ще гледа малкото дете, то не пита дали си болен, с температура, дали имаш сили и дали ти се налага престой в болница. Ако се случи нещо по-сериозно с нея на кого ще го остави? Това са все въпроси, за които нямащите деца не си дават сметка.

Питайте самотните майки с малки деца как се справят. Имам такава братовчедка и не питайте какъв кошмар изживява. Даже едно пазаруване става предизвикателство, когато детето трябва да се храни през 3 ч, постоянно реве, спи му се, насрано е и т.н. Никоя детегледачка няма да става в 1, 3 и 5 през нощта. През нощта се събуждаш през 2-3 ч, това са 2 г., в които дори не можеш да спиш повече от 2-3 ч без прекъсване. На другия ден си парцал.

Дори ние с жена ми едва се справихме, при положение че сме двама. Айде като са двама, по някак може да се комбинират и горе-долу се търпи, но за сам човек хептен не е лесна работа.

Нека авторката се замисли и по тия въпроси. Защото някои си мислят, че детето е като играчка, което можеш да си го оставиш там някъде временно да си стои и да си свършиш някаква своя работа. Няма такова нещо. Първите година-две особено просто забравяш за съществуването си, работата си, контактите си, ангажиментите си, битовизмите си и дори съня си и се концентрираш само върху детето. Няма ден, няма нощ, няма почивни дни - 24/7. Тя природата не случайно го е измислила дете да се отглежда от двама, не от един.

Отделно липсата на баща ще окаже влияние на възпитание, емоционално развитие и какво ли не в по-късна възраст. Детето ще гледа как другите деца имат баща, а то няма и ще се чувства виновно и потиснато, че нещо то е виновно и не заслужава баща. Детската психика работи така. За всичко децата си мислият, че те са виновни. И тези неща не се знае на къде ще го избият.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: be2c4b2208
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

38.   35, и защо на 39 да и е "минало времето"? Млада и жизнена жена, на която и е много рано още за менопауза.
Ако няма проблеми, нищо не и пречи да забременее и роди здраво дете и има за това поне още 5 г.
В Италия например над 50 % от жените раждат първото си дете на такава и по-сериозна възраст и не са се свършили италианците.
Авторке, ако искаш дете си направи. Мъж винаги можеш да си намериш ( много са, лесни са). Само не се връзвай с някой льоло заради детето.
Познавам няколко жени, които родиха децата си на 49, 43...една дори на 46 ( не е инвитро).
И преди жени са раждали на по-сериозно възраст ( моята прабаба е родила третия си син на 45).
Ако пък се притесняваш може да си съхраниш яйцеклетки ( има такива банки).

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2ee08d3a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

39.   - Кифлоприземител

Модератор: ти си изключително нахален човек. Престани да пишеш даден коментар по 100 пъти с надеждата да ти го публикувам. Няма да стане и 5 години да го пишеш.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2ee08d3a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

41.   До написалият коментар номер 39:

Започни да спазваш правилата на форума, за което си назначен(а)! Допускаш десетки коментари на ден с всевъзможни обиди, личностни нападки и заяждания, писаници извън темата и какво ли още не, но когато съм написал две мнения по точно тази тема, която се обсъжда тук, ти превишаваш правата си, не спазваш задълженията си и дори си позволяваш да допускаш заяждания по мой адрес в няколко от по-горните мнения. Аз никога не си позволявам да боравя с подобни долни хватки. Ако имаш съвест, ще ме разбереш правилно и ще действаш правилно. Ако ли не, продължавай все така! Действията на човек са пряко отражение на душата му. Всеки избира дали да се възползва и да превишава някакви права или не, както и дали да ги нарушава и да си затваря очите за други.

- Кифлоприземител

Модератор: а ти спри да ми даваш наклон какво да одобрявам да не те банна завинаги.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b879467136
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

42.   Самостоятелна жена със собствен бизнес, без мъж когото да обгрижва и на когото да се отдаде успеха на жената аууууу мразим я, хейт до дупка!
На всичкото отгоре сама иска и да гледа дете, демек- предпочита без мъж, отколкото да се хване с някой неможко и да рзтовари малко "пазара" пък и да не набива така колко е оправна без някой Ганьо....хеееейт!
Авторке, не знам защо изобщо питаш за мнение непознати хора и то точно тук, но запомни: ще те критикуват (за всичко) или по- малко успели от теб или нищо не постигнали! Няма как да не си забелязала в годините, че хора на твоето или над твоето ниво не критикуват!
Относно отглеждането на дете: гледах си (тогава) бебето, работех, учех дистанционно. Вярно, имах помощ, около 2 часа на ден! Работата ми позволяваше да си го водя с мен, пригодих му кътче за игра и спане.
Като си с твой си бизнес и ти ще измислиш нещо.
Съветвам те първо да си направиш изследвания за да си наясно ако има нещо за лекуване, подсилване т.н.
Виждам, че съвестта не ти позволява да забременееш от случаен без да му казваш. Но можеш да помислиш за варианта да имаш дете от мъж който може би не иска връзка, но иска дете. Така би си имало поотделно двама родители- двойно повече любов, обгрижване, т.н
Хм...търси чужденец по- добре.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5d9d21039d
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

43.   Авторке, ясно е, че отглеждането на дете не е лесна работа, особено за сам човек и още повече в първите 2-3 години след раждането. Но в живота няма лесно и ти като бизнес дама го знаеш най-добре. Трудностите не бива да те отказват от желанието ти. Щом искаш да имаш дете, направи това, което смяташ за правилно и което ти подсказва вътрешният глас. Браво на теб, че си се отървала от използвача, който ти е тровил живота и е мачкал самочувствието ти. Оттук нататък мисли за себе си и за твоето щастие (и щастието на детето ти, ако се решиш да го направиш). Звучиш ми зряло и сериозно, а децата трябва да се отглеждат от такива хора. Успех!

Кифлоприземител, точно твоите мнения не бяха по темата, а бяха поредният опит за прехвърляне на вината върху женския пол, както 90% от публикациите ти в този раздел. Спри да наливаш злоба във всяка тема!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4ffbc2811d
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

45.   КП, брат - сериозно ли питаш? Всички нарушаваме правила, да си призная и аз често го правя, ама ти си фрапантен направо ... Като фрапе си, разбираш ли!

"1 .Бъди полезен на другите с коментара си!" - На кого по дяволите си били полезен в последните ... ам години? Защото от всичко прочетено от теб, мога да кажа, че повечето отговори, които аз съм чел, могат да се заместят с:
- Ти си жена и си глупава. Трябва да слушаш мъжа си.
- Научете Аутокад. Лесно било - в три прости стъпки. Аз съм мега добър. В цяла Европа ме знаят!
- Ще стана следващият капиталист в България! Коли ще правя! Студия ще правя! Ще обучвам! - И това в теми, в които НИКОЙ не ти е искал меннието за това.

Имаш и някакви, дето даваш съвети, ама моля те, пусни ни още снимки от огледалото и говори за ателтичните си наклонности, тренировктие и какво ядеш.

"2. Хейтъри не се толерират!" - Разбира се, това си го научил по трудния начин в живота. Научил си се, да бъдеш саркастичен, да прикриваш нападките си в уж "разумни и полезни съвети", които почти винаги се обръщат отново на "ти си проста" и "аз съм най-добрият" или поне "аз съм по-добър от теб, даже съм и по-скромен".

"3. Обидните квалификации не са аргумент :-)" - Същото, като предното. Много хора ги е яд, когато ги критикуват и ще изцепят нещо. Защото обаче е в писмена форам, ти редовно решаваш, че трява да изпешеш безкраен монолог, за да отговориш на всичко в ужасяващо подробни детайли, да вкараш лична история от миналото си, да покажеш на другите, че за нищо не става и да се хванеш по 3 пъти за всяка грешка, която можеш да надушиш. Явно и тоя урок е научен по трудния начин.

"4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!" - АХААААА ХА ХАХАХАХХАХАХА ХАХ АХАХАХА .... нямам какво друго да кажа. Съчуствам ти, ама ...

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: efc98da005
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

46.   45, най-смешното е, че често дава съветни точно по теми, в които той се е провалил в живота. Примерно съвети за щастлив брак, какъв трябвало да бъде мъжа, за да му връзват и всякакви такива. Но по-дразнещото е, че го прави с някакво такова самочувствие и увереност на човек, който много ги разбира нещата, а в същото време изтърсва нещо от сорта, че интервюира мацките по сайтовете за запознанства с цял списък от въпроси тип "интервю за работа". Не знам на какво отгоре е това самочувствие, но меко казано е смешно стар ерген на 40 и кусур, който по негови думи до 27 е бил девствен, да дава такива съвети и то с такова кухо самочувствие.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 150b793290
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

47.   Не разбирам защо за толкова лично и важно за теб нещо като да имаш дете, искаш мнение на чужди и непознати хора, на които въобще не им пука за теб и с нищо няма да ти помагнат да го гледаш, освен пак с даване на акъл, разбира се. В бизнеса си така ли работиш, питаш всеки срещнат какво да правиш? Ако имаш родители, брат, сестра попитай тях, те са тези, които биха ти помогнали. Най-важните решения в живота винаги вземам аз, без да ме интересува мнението на някакви анонимни в някакъв сайт. Половината от тях нито са семейни, нито са отгледали дете като кифладжията. Не се поддавай и много на емоции, а повече на гласа на разума. Не очаквай детето да ти запълни всички дефицити и да ти бъде емоционална патерица. И колкото и да те успокояват, че си още млада, за майка на първо дете съвсем не си. Аз съм единствено дете на 40годишна майка и въпреки, че не знам какво е лишение от нещо и липса на обич, не мога да нарека детството си щастливо. Особено в един период, когато моят пубертет съвпадна с критическата на майка ми. Това повлия до голяма степен на живота ми и на решението да се оженя по-рано и да имам две деца.
Но животът е твой, решението също- с всичките му плюсове и минуси.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7820871fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

48.   Всички вие които вярвате, че темата е искренна сте абсолютно невежи. Тази авторка-модераторка е публикувала вече над 500,600 истории и всички са фейк, измислици които тя си съчинява постоянно, но вие невежите вярвате на всичко написано. Колко пъти трябва да повтарям, че аз познавам авторката от друг сайт от преди 5,6 години. Много добре и познавам стила на писане и дори речника й, злобата й и омразата й към мъжете. Но вие дами нямате разум да вникнете в същността на нейните измислици. Тя се натресе на този сайт с нейните лъжи и каза, че този сайт много я устройва защото е анонимен. Няма ден в който тя да не е публикувала една или няколко истории или теми на най-различна възраст дори и от името на мъже. Но вие госпожи това не можете да го разберете. Съжалявам ви за страхотното невежество, което притежавате. Вас всеки може да ви бъдалка. Тази авторка-модераторка вече го прави от 5,6, може би и 7 години. Тя не е публикувала 10 коментара и този мой коментар, който трябва да бъде н.45 няма да го публикува. Жалко за вашето невежество.

Мод: :) Защо този път пропусна, че съм румънска циганка на 64 год.?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3445355a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

49.   А що да е измислена тема? Знаеш ли колко като нея има ще се учудиш но са много! Иначе към авторката съветвам я да действа с донор.Щото иначе смяташ ли че някой мъж за 2-3 месеца ще вземе такова решение без да те познава? Обикновено това отнема години съвместен живот или айде 1-2г наййй малко а дотогава съвсем няма да имаш шанс.Или лежиш на това ухо че и той ще е закъсал за деца и ще го направи без да мисли? Скептичен съм!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e79258c1a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

50.   Номер2, провокацията ти е ненамясто, защото тази авторка не е била от самодостатъчните, както се вижда от текста.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2ee08d3a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

52.   Авторката може да намери подходящ за нея мъж, стига и тя да притежава необходимите качества за създаването и най-вече за съхраняването на една семейна двойка. На 39 години не е чак престаряла, макар и да не е първа младост. Поне се е опитала да бъде борбена в живота и да изгради свое поприще, в което да се развива. Не зная защо са тези призиви да забременява изкуствено, след като има безброй примери от живота за това как жени около 40-те години раждат по естествен начин деца, заченати с любов и които живеят в благополучна и пълноценна семейна среда, а не изкуствено по каталог и после без бащина фигура в дома.

А номер 26, освен да показва истинското лице на нрава и културата си, прави и грешката да обвинява "масата български мъже" за прегрешенията на много малката група мъже, които всъщност са били избирани от оплакващите се от тях жени. Почти всички жени препират да се хващат за мъж над 180-185 см, така че още на пръв поглед отписват поне 70% от мъжете, така че твърдението ти за "масата" е една безпочвена лъжа и жалък опит да прехвърлиш отговорността към тези, които въобще нямат вина! Като добавим и другите неща от дългия списък с изисквания какъв да бъдел мъжът и какво да притежавал, то делът на избираните от жените мъже става още по-малък. Преувеличенията и бягането от отговорност за лично взетите решения са в пъти по-обичайни за единия пол, отколкото за другия. Ти се сети кой от двата пола е това!
Освен това, дали една жена ще роди или не, зависи изцяло от нея, както зависи от нея и от кого ще роди! Това са две неоспорими истини, от които няма как никоя жена да избяга. Същият този някой, който я тормози, обижда, ѝ изневерява, не я уважава и я зарязва, е само и единствено нейният избраник, която тя си е набелязала съвсем съзнателно измежду всичките ѝ кандидати. Самите жени са наясно, че те решават кой да се настани между краката им и когато им е угодно, се възползват от това си предимство; но после пък същите реват, когато се окаже, че изборът им се доказва като поредният им провал от това естество и започват да обвиняват всички останали мъже, вместо да се замислят по какви признаци са си подбирали тези безотговорни и изневеряващи типове.
Много жени обичат да си играят с огъня, хващайки се да "превъзпитават" и "вкарват в релси" невъзможни за укротяване и превъзпитаване себични и нахални типове, само защото това (на жените) им е тръпка и искат да се надпреварват и да се чувстват победителки в тази предварително загубена война, плувайки нагоре по течението на водопада.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2ee08d3a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

54.   Номер 45, всичките ти твърдения са твои думи, а не мои. Това как ти си ги преиначаваш нещата, си е твой проблем. Никога не съм твърдял, че някоя жена е глупава или неспособна, че трябвало да слуша мъжа и останалите ти измислици. Винаги съм бил на мнение, че в едни отношения и двамата допринасят, а не само единият да лежи на гърба на другия, и точно тогава се случват най-състоятелните и сплотени двойки. Виждам, че правиш все такива опити да заблуждаваш останалите и в другите си изброени "точки".
Често съм писал похвални думи за някоя жена тук, но явно е неудобно за някои хора да го споменат, тъй като целта им е да си излеят злобичката, пишейки лъжи по мой адрес.
Аз на заяжданията и обидите по мой адреси не отвръщам със същото и това още по-силно дразни всички заядливи душички, които са се надявали да сляза до тяхното ниско ниво на "общуване" с подобни похвати.
Твърдението ти за AutoCAD е много смешно, защото не съм работил на програмата, но ти продължавай да се самозаблуждаваш. Каквото правя професионално, е налице от немалко години. Ако ти желаеш да имаш хубави доходи и в момента нямаш такива, е в реда на нещата да запретнеш ръкави и да се бориш за постигне на целите си. Аз го правя и постигнатото в моята област ми вдъхва увереност, че си е заслужавало да започна именно в нея. Затова и бях споделял на няколко пъти съвети с какво хората могат да изкарват едни приятни за България доходи, тъй като е в пъти по-лесно и достъпно за научаване от програмирането, например. А когато съм писал какво работя, в повечето случаи е било след изрично отправени към мен въпроси за това.

=========================================

Номер 46, "какъв трябвало да бъде мъжа, за да му връзват"? И ти явно четеш по диагонал и имаш склонност да преиначаваш нещата, иначе нямаше да пишеш подобни твои измишльотини по отношение на твърдения по мой адрес. За семейство трябват двама, мислещи в една посока и действащи в нея. Когато единият се отметне от първоначалното си поведение и започва да показва, че не може да му се има доверие и е ненадежден като човек, съвсем естествено е да се стигне до нежелание на другия, който е сериозен и отговорен, да продължава в едни отношения, в които са започнали да присъстват лъжи, мързел, опити за употреба на половия орган с цел оказване на натиск на другия и други явни признаци на липса на взаимност.
Колкото до това, кой може и кой не може да споделя мнения и съвети по някакви теми, то някак удобно забравяш, че опит имат хората... с опит. Това, че в последните няколко месеца нямам връзка, не значи, че не съм имал сериозни връзки през годините и не съм придобивал опит от първа ръка, както има една дума. А за да зная какъв е повърхностният начин на мислене на много жени (забележи - никога не обобщавам за всички), от какъв точно тип мъже реват всеки пореден път и въпреки това пак се натрисат на същите по свое желание, какви точно мъже им изневеряват, колко са променливи и ненадеждни като хора, как изискват в пъти повече от предлаганото насреща, както и какви номерца са склонни да погаждат много жени, значи съм ставал свидетел на тях и тук съм споделял мнение как подобни сигнални лампички да бъдат забелязвани навреме, защото е загуба на време, нерви и средства мъж да се занимава с жена, която проявява в някакъв момент подобни "ценности".
А статистиките за погрешния подбор на голяма част от жените в детеродна възраст са официално направени и документирани. Преди два месеца бяха изнесени най-новите такива. Самотните майки увеличават броя си стремглаво в последните години и вече съставляват почти половината от всички майки в страната ни. Оплодителите на самотните майки са около 3 пъти по-малко от тях, т.е. "проблемните гадни мъже", от които много зарязани самотни майки се оплакват и имат вредния навик обобщаващо да хулят ВСИЧКИ мъже за това, са всъщност една много, ама много малка част от всички мъже.

=========================================

Номер 49, както едно добро опознаване между двама души може да се случи за месец, така и други може да не успеят да се опознаят и за 20 години. Зависи изцяло от това дали и двамата са открити в намеренията си и показват истинското си поведение. Има примери за двойки и семейства с деца, чието запознанство и цялостното развитие на отношенията се е случило буквално за броени дни. Но те са били точно от тези, откритите хора и не са си правели тънки сметки каква ще е изгодата им от другия човек. Въпрос на осъзнатост и откритост.
Разбира се, има го и обратния тип връзки, при които не е имало искреност в началото и тя после е избила в неприятна посока по-късно. При много от тези случаи се касае за недобро и неправилно опознаване (ходенето по барове и заведение, където е нормално на хората да им е по-приятно заедно, НЕ Е опознаване), както и за приписване на несъществуващи у другия качества само въз основа на външен вид, пари или друга причина. Също така, много жени са "изгорели", играейки си с огъня, т.е. стремейки се да укротяват и превъзпитават едни иначе инатливи, себични и неподлежащи на превъзпитаване типове. А после се чудят: "Защо все на мен се падат такива?!". Ами, "падат се", защото жената е тази, която избира с кого да си легне, а ако избира голям брой негодни за сериозни отношения мъже, то това не е нещо паднало се от лотарията, а следствие от осъзнат избор.
По време на една двучасова разходка, например, можеш да опознаеш другия много повече, отколкото 20 пъти да отидете на заведение или ресторант. Много жени си мислят, че така изпробват доколко мъжът е "сериозен" в намеренията си и годен да бъде мъж в живота им, мислейки си, че ако не е склонен да им плаща сметките, значи "не става", но всъщност в по-честия случай те виждат доколко някой избран от тях обигран сваляч е склонен да плаща, с крайна цел - промушване между краката. Този тип подбор е много повърхностен, тъй като се прави въз основа на пари, а не същинско опознаване на мъжа и неговите настроения, ценностна система и способност за водене на непринуден разговор извън условията в ресторанта. Чудесно е двамата да ходят по ресторанти, но ако искаш да опознаеш някого ИСТИНСКИ, това се случва не там, а в условия, които не са идеални и дори налагат той да покаже своята грижовност към теб. Но когато под "грижовност" е има предвид "плащане на пари", тогава преценката за човека насреща лесно може да стане много погрешна и с нежелани последствия.

- Кифлоприземител

Модератор: напиши още веднъж онзи коментар и те банвам.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2a5094f74f
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

55.   До 54

-Коментар 45 към теб е отправен, защото редовно И ТИ игнорираш правилата на сайта. Всичко, което изписа като отговор на коментар номер 45 можеше да го спестиш, защото се провали в оптиа си, да отговориш адекватно на него, вместо това премина в очакваната от теб поредица от изказване на лични качества.

Ето, отново - гледаш да се хванше за някква думачка. Пич, разбери - на никой не му пука, дали работиш с аутокад или рисуваш с пастели. Нарочно написах аутокад, защото се надявах, че ще се хванеш на тая кукичка и ти го направи.

Разбери - не са нужни толкова лирични отклоннеия. Работата е, че ти много рядко искаш да помогнеш на някого. Много често просто идваш, за да ни кажеш, че си бахти скормняи и невероятен пич.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 94e9d0e817
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

57.   За начало не се и съмнявам, че ще намериш начин да имаш дете - в наши дни има твърде много такива, направо прекалено много! Въпрос на желание е, а ти го имаш. Виж, аз от друга страна, също искам да имам дете, но както не ми върви с жените и както нямам желание да плащам за нещо, което хората получават безплатно.

Излишно е да го пиша, но все пак ще го направя - хич не го мисли! Искаш дете, осигури си го час по-скоро! Не се колебай, не мисли и не преценявай каквото и да е! Не говоря за възрастта ти, а за нещо по-прозаично: колкото повече човек премисля и подготвя тия неща, толкова повече се бави и шансът никога да не предприеме истински действия се увеличава. Мислиш, разколебаваш се, пак мислиш, пак нещо те спира. Зарежи мисленето! Вероятно ти е било полезно в бизнеса, но тук то краде най-ценния ти актив, а именно времето! Всеки от нас има един ценен актив в личния си живот - времето! То е като парите за едно предприятие - нужно е, за да оперираш успешно. Колкото повече от него "харчиш", толкова по-малко ти остава, защото за разлика от парите, времето не се добива от никъде - не можеш да го печелиш, нито да го печаташ, въобще няма откъде да дойде ново!

Безплатен и непоискан съвет - за бизнеса е добре човек да е материалист и да мисли за материалното, но ако ще гледаш сама дете, научи го и на нещо повече от това! Визирам ето тази част от темата:

... ми заявяваше постоянно, че неговата къща ще бъде записана на името на неговия син, което беше ясна индикация, че не мисли какво ще се случи и дали ще имаме общо дете. Разделихме се заради грубото му отношение и експлоатация на всичко, което мога да предложа аз и никакъв принос от негова страна....

За приносът - ясно, макар че пак е материализъм в действие и приносът може да бъде не само материален! Но, Бога ми, ако ми обясниш как желанието да запише своята къща на детето, което вече има, е индикация, че не мисли какво ще се случи и дали ще имате общо дете, ти свалям шапка! Имам чувството, че постоянното заявяване е било в резултат от постоянното питане или настояване от твоя страна къщата да бъде за... сещаме се кого. Защо иначе постоянно ще повдига тази тема? Налудничаво звучи да го е правил просто ей така.

Вашето общо дете щеше да е второ дете за него и е напълно нормално първото му дете да разчита на баща си. Не знам какво е станало с майка му, но баща му е жив и кеф му ще му припише къща, кеф му пет. Къщата е негова и няма защо друг да решава на чие име да бъде. Отговорните хора ще се грижат за всяко свое дете, не само за "най-новата версия".

Случайно да си зодия Овен? От началото на четенето имам такова усещане.

Хайде, успех и не мисли толкова за пари - там си пълна отличничка! Фокусирай се върху нематериалните неща, защото съм убеден, че те са пострадали покрай правенето на пари. Не го приемай лично - повечето материално осигурени хора са притеснително зле в този аспект. Липсва им любов, приятелство, привързаност към хората, емпатия и какво ли още не, защото за бизнеса те са ненужни. Особено ако си от големите риби, където често се налага да "схрускаш" другите, за да си на върха. Било е правилно да ги ограничиш, за да изкарваш пари, но сега ще се бориш на друг фронт, а там те са Босовете! Иначе и с донор, и без - просто ще осигуриш на света поредното нещастно богаташче, което до 20-те си години ще е на тежки наркотици. В по-добрия случай цял живот ще търси майчини фигури в лицето на околните, за да му дадат това, което е нямало като дете. А едва ли искаш това! То кой ли го иска съзнателно?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 70176f1869
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

58.   Моето мнение е да не даваш плът на друго човешко същество с която да се мъчи без плът няма мъки просто е плътта е средство за разплащане! от Flames!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: fbb336a3a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

64.   Не си мисли, че да имаш дете е прекрасно! Чакат те години на стрес, в повечето случаи на липса на секс и борба с излишни килограми.
Аз никога не съм имала за цел да се размножа.
Но ако толкова много искаш да имаш дете, нека да е с твои гени.
Свекърва ми беше осиновена и беше истинско чудовище.
Според мъжа ми научаването на факта, че е осиновена, открила биологичната си майка и биологичния си баща. Майка й никога не родила друго дете и в крайна сметка две години след срещата си с нея се самоубила, а баща й женен известен тогава софийски адвокат, който имал извънбрачна връзка с майка й, никога не я признал, въпреки че свекървата приличаше толкова много на сестра му, че я мислеха за нейна дъщеря. Мъжът ми смяташе, че тази нейна история е причината майка му да се превърне в това.
Ако имаш все още възможност и толкова искаш дете, роди си свое.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: fbb336a3a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

65.   Номер 1, не може един мъж да иска дете от една жена и да й заявява, че ще даде къщата на първото си дете от друга връзка. Наследството се разпределя поравно между децата след смъртта на съответния родител.
Нейните деца с него втора ръка хора ли ще са?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 21823a029c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

66.   Не знам какво да кажа-ми, те, дървените философи повече от професорите в БГ? !
Авторке, направи си едно дете и бъдете щастливи! Какво, кога и как ще стане в бъдеще, никой не знае. Ще можеш да го изгледаш, след като имаш добри доходи. Надявам се да имаш и близки, които да те подкрепят. Ако не те, ги отрязваш. Животът си е твой. Имам познати, които родиха около 40. Точно като теб- осигурени, с бизнес. Не знам дали е модел, но с бащите не им се получиха отношенията. Но, днес на много хора не им се получават и много майки ами отглеждат децата си. Така, че няма да бъдеш дори черната овца.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 151379ea56
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

67.   За едно дете е важно да има и майка и баща. По настойчиво си търси партньор.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e0d0bf01de
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

68.   Две приятелки на майка ми родиха около 45. Но от женени мъже - и в двата случая мъжете са били големите любови на жените. Чакали са ги да се разделят с жените, пропиляли са си младостта. И двете са си самостоятелни със стабилни доходи и нещата не са били за пари. Но и двете си ги отгледаха сами. Болести, проблеми в училище, тинейджърски драми - все сами. Бащите я се сетят да се отбият за час - два на рождените дни - я не. Но пък и на двете деца не им е личало да им липсва нещо. Аз съм на 30 и също се замислям за тази възможност. Около мене мъже много - имам 5-ма братовчеди. Така че без мъжка помощ няма да остана. Много съм разочарована от мъжете. В кооперацията, в която живея има поне 4 самотни майки. Там където има баща се чува как крещи по майката или детето. Да си имам хубави доходи хич няма да се колебая.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: bc25684292
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

70.   Като се вкопчите в тези деца, значи... За да си задоволите биологичната нужда от раждане сте готови да осакатите един човек като го оставите без баща. Егоистично и нехуманно! Намерете си мъж, с който да живеете в разбирателство и така имайте деца. Ако съм на мястото над детето Ви след двайсет години ще Ви заплюя за това, че нямам баща и не знам кой е. Ж49

 
  ...

1-50 от 67
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker