Защо се влюбих в женен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо се влюбих в женен мъж
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1824 пъти
Здравейте.
Очаквам критиките ви,но моя си е грешката и си плащам за нея, че се потхлъзнах по човек, с когото знаех, че нямам бъдеще, но се влюбих.
Жена, която е била в такива взаимоотношения ще ме разбере.Винаги съм била против и съм казвала никога не бих го направила, но както се казва никога не казвай никога. Той от началото ми каза, че няма как да станат нещата между нас и аз го знаех, но ние си писахме подържахме разговор, виждахме се и сме имали интимни отношения..Повечето ще кажат, той те използва само за удоволствие,ами не не бих казала.Имало е много моменти, които сме прекарвали времето без да да правим каквото и интимно да е.Споделял ми е много неща, а и още преди да почнем да поддържаме контакт, той ми каза, че нещата при него не вървят ….
Аз все си казвах трябва да спра, няма смисъл, аз си развалям животът….. но продължих.В последно време не се виждаме много, малко се дръпнахме и аз се радвам, защото понеже аз се съсипвам с това, че не мога да го видя или да сме заедно.Измъчва ме това нещо….
Знам че аз съм си виновна, но ще се радвам да изкажете своето мнение …

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: b34bd5c3ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Жива класика....
Свършиха ли свободните мъже? Влюбена била... Просто завиждаш. В момента в който ти се отдаде само на теб, пеперудите ще отлетят. Искаш това което не можеш да имаш. Това е.
Бас държа че дори не му знаеш презимето.... Знаеш само че е женен и друга жена го притежава. И не може да е изцяло твой. Его. Ама иначе влюбена.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1e58f9df98
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Отлично знаеш отговорите и вместо да се ущипеш и да продължиш напред и на чисто, се въртиш в омагьосания кръг на лесното и безперспективното. Вдигай тащите и слагай край- да, ще бъдеш известно време "самотен остров" но така ще преосмислиш някои етапи и моменти от твоя живот.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: fb9aa7abfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   "Споделял ми е много неща" - ооо, значи освен че те употребява сексулано, те ползва и за кошче за душевните си отпадъци и лични проблеми.
Просто осъзнай, че това е най-обикновен използвач и манипулатор.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c42ce2030a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ама разбира се, че не е само за удоволствие и разбира се, че нещата с жена му не вървят...

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2ab8123adf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Никога не мога да разбера жени като тебе и знаеш ли защо?Човека поне е бил почтен с тебе и ясно ти е казал да не се надяваш на нищо,освен на секс.Може ли сама да се унижаваш толкова и да приемеш жалкото положение в което се намираш"Не,не бих казала,че ме използа само за удоволствие".....-смешна си,за какво друго си му.Не се разбирал със жена си-абе тия тъпи мъже как па малко не си напънаха мозъците да измислят нещо по-оригинално освен старото клише дето го ползва всеки развратник-че нещата с жена му не вървят.Ама и защо пък да се напъват като наивниците дето им се връзват на глупостите не свършват.Ами нали той ако наистина не иска жена си ще се разведе и ще вземе теб.Само че това никога няма да стане и ти прекрасно го разбираш.В последно време не сте се виждали?И защо?Искаш ли да позная без да редя карти-наситил ти се е,омръзнала си му,това е началото на края.Не се сърди на хората,че ти казват нещата такива каквито са,не вярвай на тия дето ще те поощрят и ще ти дадат уши да продължаваш защото това,което правиш наистина е грозно и гадно.Семейството е свято нещо,дето са двама,не се присламчвай да си трета.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3068543249
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Като ти е толкова близък, не само за секса, изпра ли му веднъж поне гащите и чорапите, наготви ли му една манджа? Едва ли. Знаеш ли кога отлитат пеперудите от стомаха - когато започнете да се ете в една тоалетна.
Не му е интересна жена му и може да се жалва от нея, ама не я напуска и не ти предлага брак на теб. Толкова си му важна.Ти може да се измъчваш, ама той никак.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e6f687bd97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Не ходи повече при него. Търси свободен мъж! Аз преди години бях хлътнала по един тъпанар, като си намери една приятелка и тя забременя се опитваше да ме вика да му ходя на гости. Дълго време упорстваше, но все го рязох. Обясняваше ми, че съм била преди другата и му е много хубаво с мен, ама нали с нея не се били разбирали и имали и други проблеми имал нужда да разнообразява... После ме пита дали бих спала с брат му, че бил стар ерген! Не мерси! В последствие тя го заряза и му остави детето да го гледа сам! Сега има нова изгора, наивна и 15 години по-млада от него, не знам дали ѝ изневерява. Такива мъже не стават за семейство. Не си губи най-хубавите години с женени мъже! Жена на 33 години

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 58bda7793e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Просто човекът те чука на аванта. Нито си първата, нито последната.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9c2db1f3b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Значи хем си знаела предварително, хем сте продължавали да си пишете, хем той те използва като кошче за душевни отпадъци. Разбира се, той е най-страхотния мъж на света, няма спор.

Аман от наивници, които си вярват и се връзват на евтини боклуци. Всичко има тук, но не и любов.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 6ddb4d8806
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   О, свещена простота! Ти си безплатна курва на повикване, не разбираш ли? Мъжете не са толкова заблудени да се прехласнат по жена, която е на рално пропаднала, а всяка която спи с женен мъж не е пропаднала и не става за семейство и за брак.
И напоследък не се вижда с теб, защото е прекарал празниците със сенейството си и на почивка в чужбина, а ти търкаш чаршафите между краката.
Жалка си, много си жалка!

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: d951d0c274
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защото не е необвързан, много просто. Ако този бачкаше и се прибираше при майка си, едва ли щеше да ти е интересен. Елементарна е женската психология.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3068543249
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Отговарям директно - защото си жена без самоуважение. Съответно и никой , най-вече любовникът ти няма как да те уважава. Той всъщност не те ѝ обича, просто се възползва от глупостта ти. Застраховал се е още от начало като ти е казал, че не можеш да очакваш нищо повече от секс. Щом си приела да си момиче ма повикване и да му разнообразяваш скучното семейно ежедневие , няма за какво да се жалваш как си се измъчвала. Каквото и да ти дрънка, че не живее добре с жена си е лъжа, иначе досега да се е развел. Това им е дежурният репертоар на подлеците и с него държат на въдицата глупачките, които си въобразяват, че не ги търсят само за креватни изпълнения, ами били им споделяли и имат емоционална връзка. И като вижда, че хлътваш по него, се отдръпва, защото можеш да му усложниш живота и да му създадеш неприятности в семейството. Това място ви отреждат мъжете на вас, любовниците- в задния двор на живота им.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 6ddb4d8806
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От 10
Всяка сама жена, която спи с женен мъж е морално пропаднала и не става за семейство. Ако и да реши да се разведе с жена си, кръшкачът изключително рядко създава семейство с такава жена, защото не очаква такъв отпадък да бъде вярна и благопристойна съпруга. Такива жени са само изтривалки, чесалки и както искате ги наричайте. Никой не мисли нищо добро за тези, които рушат чужди свмейства.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 1e58f9df98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не нападайте жената, тя е наясно със заблудата в която доволно си е поживяла. Все повече такива дами ще има. Това е "модел" който в началото е много секси и прелива от "обожатели". Колкото по на близо стават воаяжите с "любимия" толкова по се отдалечава младостта и свежестта на жената. Кулминацията е сама вкъщи с котката и сериалите. Но има и друго решение- на чисто, от начало със сингъл мъж отворен за сериозна връзка.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f9732949c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторката
Казах му, че искам да приключим всичко това че няма никакъв смисъл, че в тази игра аз излизам глупачката. И той има много повече смисъл от това да сме приятели.
Не разбирам какво приятелство, като при нас няма как да го има това приятелство.
За него е лесно да каже приятелство, че аз да му повярвам и когато има време да се видим човека да си направи кефа.
Гадно ми е, че стигнах до това положение, но аз си го направих и съм си виновна. Той ме използва, да си прави кефа, когато може, но аз глупачката му се връзвам и не мога да му откажа, но аз губя от всичко.
Не ми е приятно да го виждам с жена му и децата му…….. , но те не са ми виновни. Не искам да развалям семейства.
Той пише и на други, но аз няма как да му кажа ти пишеш и с други жени, не съм му жена, че да му държа сметка.
Жените минали през това ще ме резберат, не бих направила тази грешка отново, защото на мен ми е гадно, а той си е със семейството, а аз глупавата чакам какво чакам. По-добре на време да приключа ще ми е гадно, но и това ще мине.
Брагодаря на всеки за своето мнение.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker