Връзка с по-възрастна жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с по-възрастна жена
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1790 пъти
Сигурно си мислите, че това е поредната история за мъж, чукащ шефката си? Не! Жена съм, на 25 години. Миналата година се запознах случайно с една жена на 42 години. Просто започнахме всеки ден да се засичаме докато разхождаме кучетата. Отначало си разменяхме погледи, веднъж и се усмихнах и поздравих. Вързахме разговор. Започнахме да излизаме заедно на разходка. Докато един ден не ме покани направо у тях. Случи се каквото се случи, прехвръкнаха искри и преспахме. Знам, че харесвам жени и на мен това не ми е проблем. Проблем е, че продължаваме да се срещаме. Било за разходки, било за секс. Но се крием, поне тя се крие. Жена с кариера е доста над мен, докато аз никога не съм криела какво съм, нито пък с кого съм. Връзката ни от чисто сексуална обаче започна да преминава в емоционална поне за мен. Не знам за нея дали не съм просто развлечение. Разведена е, сина и е в чужбина, не се разбират много добре доколкото знам. Не говорим за чувства когато сме заедно, нещата просто се случват. Аз съм човек, нараняван доста в миналото, за това и се влюбвам трудно. Но усещам, че съм на път да го направя и то доста силно в жена, с която може и да нямаме бъдеще. Тя е улегнала, а аз още летя в облаците, пътува ми се и ми се живее. Тя има средства, а аз едва свързвам двата края. Страхувам се да не хлътна и да не бъда наранена. За това пиша тук, а не и казвам на нея как се чувствам. Страх ме е как би реагирала и дали това няма да промени начина по който гледа на мен в момента? Дали да не се отдръпна без обяснение и да се опитам да я забравя още сега докато е време, преди чувствата ми да са станали твърде силни? Но това не ме ли прави страхливка? Ами ако тя е сродната ми душа и жената, с която ми е писано да обичам? Или просто тя се забавлява с мен, а аз глупачката съм си турила розови очилца и не виждам истината? Моля за мнение как ще е най-добре да постъпя в тази ситуация?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: a1804972a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Нищо хубаво не мога да ти кажа. Звучиш по детски! Незряла си.

Иначе на жените ви е вродено да сте лесбийки. Всяка жена има такива наклонности. Но това не трябва да те отдалечава от мъжете и да те спира да имаш сексуален контакт с тях.

И да знаеш, че такова нещо като "преспахме" между жени няма. Гушкали сте се, целували сте се, лизали сте се и дотам. Можеш да преспиш само с мъж. И ако си си въобразила, че вече нямаш нужда от мъже, положението ти е още по-тежко и е добре да отидеш най-малкото на психотерапевт.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 024f97cefa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   И да я обичаш, какво бъдеще имаш с нея при тази разлика в годините, би ли искала да бъдеш болногледачка на стар човек след известно време?
Намери си нормален мъж горе-долу на твоите години, защо не заговориш някой мъж в парка?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3530804b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   "Всяка жена има такива наклонности" - не, това е абсолютно невярно.
Тази авторка е явно хомосексуална, няма смисъл да ѝ говорите за мъже.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1ad891b806
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   " преминава в емоционална"

То в голямо нещо е премниало... А преди как сте го правили, без емоция? Като роботи? Той и най-повърхностния секс е емоция. Направо, големи "сродни души" сте станали...

Принципно като хомо, трябва да си направила проучването, че огромната част от тези връзки са секс и нищо повече, особено при жените. Затова и приключват много бързо, има си статистика, не говоря просто така. Няма нищо житейски което да ви обединява, жените конкретно сте и супер материални, егоцентрични и се изпокарвате и омръзвате много бързо... даже по-бързо отколкото ако беше мъж насреща. Мъжът поне както знаем - винаги е виновен, и повече ще ви търпи. Лесботата са до първият скандал, в който никоя жена няма да си признае вината (щото както знаем жените са перфектни). Всъщност, в твоя случай възрастта е предимство, защото другата ще е по-улегнала. Това са май по-типичните лесбо връзки. Докато ако беше 25 годишна пикла като теб, нямаше и седмица да се издържите.

Как да постъпиш, ми радвай се на краткотрайните си преживявания докато ги има. Иначе с тия невероятни анализи, ще приключите още по-бързо

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5d2fed0bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Такива връзки просто нямат бъдеще, независимо от пола на хората. Различно физическо състояние, различно социално положение, много разлики като цяло. Почти няма допирни точки, освен секса, но това се изчерпва бързо.
И номер 1 не знам откъде го измисли, че за жените е нормално да са лесбийки. Ми то според древните гърци е нормално и за мъжете. Ама не е.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4bec4ec732
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   4 много вярно си го написал изкефи ме хаха, жената е винаги права за всичко. Досега в живота ми и всичките ми връзки не е имало случай жена да ми се извини! Хем виновна хем ти трябва да и се извиняваш е нема такова животно! Ако не се извиниш здраве да е може и без теб!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 28f81d46b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   N1, много си зле. Момичето казва "преспахме", не "ебахме се". Преспиват братчета със сестричета ... Това, че им е било хубаво, че са си докарали оргазми, теб какво ти влиза в работа или с какво ти пречи?
Авторката, мисля, че е по уместно да потърсиш сайтове за лесбийки. Тук рядко се изявяват такива и няма как да получиш адекватен отговор. Аз съм мъж. Преживял съм любови, привързвания, раздели ... но твоята "материя" е специфична. Наранявана ще бъдеш много пъти в живота. За какво ли не. Личното ми мнение е, че си заслужава риска да преживееш едно нараняване, но да изконсумираш емоцията до край.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5e183bcda1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Направо прозира, че ти си лесбийка или най-малкото бисексуална. Факта че тя е на 42, а ти на 25 е добре и за двете ви защото тя е улегнала вече и двете ще се радвате една на друга. По-важно е дали и двете се страете да задоволите другата. Още по-добре ще бъде ако и двете едновременно правите орална любов помежду си. За да постигнете едновременно оргазъм трябва и двете да се стараете много за сте изпълнени с голямо изтощаващо удоволствие.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a5c2f770d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Та, авторке от каква точно помощ или подкрепа се нуждаеш? Това ще да е профилирана, специализирана помощ. Мъже, хетеросексуални да ходят за риба или да разходят кучето. Е, много готино. Любов, страст и много варианти за съвместен, пълноценен живот. Ще подпишете ли някъде из Нидерландия? Роднини ще поканите ли? Редно е тате да те съпроводи и предаде на партньора ти. И шафера- набора е важен. Ще хвърли моминския букет- дано го хване някоя дама от близкия ви кръг.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3fae24f184
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Много се притесняваш за бъдещето вместо да живееш за момента. Чукайте се докато ви е кеф и се наслади на настоящето без да влизаш в някви филми от рода на какво ще стане след N време.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 71ee5f8bed
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Значи като прочета че някой или някоя искали да се "наживеят" и яко ме напушва на смях. Този манталитет никога не си отива и ще се наживяваш цял живот авторке. А ако се замислиш, мимолетните връзки като тази са точно част от това. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker