Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя?
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1114 пъти
Здравейте, на 30 години съм и наскоро се запознах с едно момиче. Тя ме потърси и показа голям интерес към мен, което малко ме настрои скептично към нея. Оказа се, че е приятелка от детството на мой роднина, което говори добре за нея и моя роднина също има добро мнение за нея. Зряло момиче е малко по-малка от мен, интелигентна и отговорна, а също и спортистка. Излизах 5-6 пъти с нея на среща и спортувахме заедно понеже и аз съм спортист. Реших да го давам по-леко в началото и да я поопозная. Имаме изключително много общи интереси и се срещахме доста пъти случайно, сякаш беше знак от съдбата. На първата ни среща се държах по-затворено, понеже съм и такъв човек, пък и да оставя малко мистериозност за нея и да и засиля интереса. Каза ми, че отдавна искала да се запознае с мен. След втората ни среща научих не я от нея, че скоро се е разделила с предишния си приятел и това малко ме разочарова, но реших да не я питам и да наблюдавам как се държи. Една сутрин отидох да тренирам в един парк и тя дойде уж случайно да ме види и ми намекна да тренираме заедно, но аз и казах, че ще си тръгвам и, ако иска да се видим идните дни. Започна да ми се прави на интересна и недостъпна, което е нормално, защото явно искаше аз да почна да я гоня и да и обръщам внимание. Почнах да ставам по-настоятелен и се видяхме пак. Всичко е супер като сме заедно, харесва ме много въпреки, че аз малко се дърпам. Работим в различни градове и се виждаме в родния ни град когато почиваме. Започнах аз да я гоня и тя ми отвръща. Направих и няколко изненади като отидох да я видя уж случайно. На последната ни среща и подарих цветя и тя се зарадва и реших да я напъна да ми каже какви са и намеренията и. Каза ми, че иска да се виждаме още, което е добре и, че иска да ме опознае повече. Също така още преди да се запозная с нея аз имах планове да се местя в града в който тя живее и работи, което е чиста случайност. Вярвам, че срещата ми с нея не е случайна, но колкото и съм затворен човек толкова съм и припрян. Искам да съм с нея и също да я опозная, но ме притеснява, че може да се вижда още с бившия си. Подкрепя ме за смяната ми на работата ми и знам, че ще се радва да отида при нея в нейния град, но нещата още не са сигурни. Каза ми, че времето ще покаже какво ще се случи и съм пред дилема дали да се отдръпна и да изчакам или да я натискам да се виждаме. Сега съм и вдигнал акциите, но не искам и да загуби интерес...Явно иска да я спечеля, но в същото време не искам да я отблъсна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9bfa97c603
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Хем, сърби, хем боли, хем-драго ми е. Човек, не можеш ли да се държиш естествено? ! Мислиш, премисляш, питаш, чоплиш, даваш си вид на нещо, дето не си и всякакви глупости.
Между другото, ако мен ме сваляш и ти знам тъпите мисли, изобщо няма да се занимавам с теб.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d3bf7a3566
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   На 30 години си. На твоята възраст баща ми се грижеше за семейство, жена и дете, което скоро щеше да тръгва на училище, а то се държиш като тийнейджър. Какво резервирано, какви 5 срещи, какви колебания? Вие сте големи, възрастни хора, а не деца! До това доведе Тик-Ток културата, стикерчетата, емотиконките - хората сме станали страшно инфантилни. Абсолютно съгласна съм с коментара на н.1. Съжалявам, че ще го кажа, но поведението ти не е на мъж. Аз също не бих се занимавала с човек с такова отношение.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 99581c3a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Изчукай я! Ако ви се получи добре секса, шансовете ти ще се увеличат значително. Ако не се получи - вероятно не си заслужава терзанията. Ако не успееш да го направиш в най-скоро време, приготви се да я загубиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker