Имали ли сте гадни случки с украинки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имали ли сте гадни случки с украинки
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 2220 пъти
Преди време се срещах с един мъж. Бях много нерешителна и междувременно той почна да се среща с една украинка и сега е женен за нея, това много ме подтисна.
Какво е вашето мнение? На мен ми се виждат много нахални тия украинки, все обикалят по молове и заведения, безплатна почивка карат в България. Вие имали ли сте неприятни истории с тях?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 74978d7ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Темата е провокация от онзи чичак , който е на щат на Сподели.

Все пак! Истина е, че на Слънчев бряг се случват неописуеми неща и всеки един българин който работи там може да го потвърди, за това коя част на украинския народ е дошла с колите си за 50бона а нашите с 700лв минимална им плаща по 40лв на ден..Цирка е пълен

Още по-зле ще стане когато руснаците се приберат след седмица и си спретнат мини война , в която българите този път волно неволно ще бъдем въвлечени в посредничество за мир. Ердоган ряпа ще яде.
Нас в световните новини ще ни има..

Да се надяваме, че руските мъже като дойдат завлекат по някоя и друга украинка ,че българките, с надутите джуки на Какао да нямат конкуренция ;) Абе либоф да има. Лично за мен , аз съм наблюдател как руснаците и украинците, които са много по близки един друг (отколкото ние до който и да е от тях ) или се бият или се е*ат. Да се оправят. Ние трябва да умуваме от де да заредим, че да отидем на море....
Че Кокорчо пак ни вкара в схемата.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c029fb9752
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Нямам грам злоба към украинките, даже съм живяла с такива няколко години, отделно са ми помагали в живота украинци много и сега вмомента имам украинци за съседи и са супер точни момичета. Колко пъти съм ги хвалела, че имат класа и възпитание за разлика от повечето българки. Но не мога да разбера тази истерия около "украинките". Не всички са руси красавици, като излязли от ТикТок. Повечето са доста невзрачнички, да не кажа грозновати. Има страшно много българки, които приличат на образа на "рускинята" (красавицата), който имат някои хора в главите си, има и много невзрачни украинки. И не всички са такива любовници, каквито си мислят от хората, а и доста от тях са консервативни и доста религиозни.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3589c7c72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ако беше италианка, например или арменка, сега щяхме да четем какви нахални са италианките и арменките .
Това в случай, че темата не е фейк.
И аз мисля, че по-скоро е от някой трол. Вече ми стана банално да слушам и чета тези опорки за колите и 40 лв. Много информирани са всичките, но никой не казва , че ЕС преведе авансово на България 148 милиона евро помощ за украинските бежанци в края на м. април.
На мен лично украинките не ми пречат.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d6e873ee78
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Не, само приятни :)))

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4d8db6b1e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Не, нямали сме неприятни случки с украинки, а само приятни. А на теб, ако ти дойде някой украинЕЦ, съвсем друга песен ще запееш, и не само че няма да го пъдиш и гониш толкова злобно, ами и щеше свирки, минети да му въртиш, и да го молиш да остане, нали?!

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6438859727
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не, не съм имал гадни случки. Може би защото съм саможив и по принцип по-трудно завързвам разговор с непознати хора.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 84f05cda8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Добре хора (визирам 1, 2, 3 и автора), защото се лигавите така, а не си пуснете ЕДНА! сериозна! тема, примерно в раздел други, където да си направите батъла с "опорките" или каквото там ползвате и от двете страни.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9bbaf737b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   " , аз съм наблюдател как руснаците и украинците, които са много по близки един друг (отколкото ние до който и да е от тях ) или се бият или се е*ат. Да се оправят. "

Номер 1 расмя ме до сълзи с тоя коментар!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ea0a3c73eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Ако този мъж беше започнал да се среща с българка сега шеше ли да пишеш тема "Имате ли сте гадни случки с българките?". Според мен поставяш акцента на грешното място - вместо да се фокусираш какви са украинките, по-скоро се обърни към себе си и се запитай защо си нерешителна, искаш ли да промениш това, и ако да - как.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a9d3ca0957
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Украинки има от 2 месеца. Кога успя тоя да те зареже, да се запознае с украинка и да се оженят? Нещо плоско скалъпено.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 991b16d676
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Жените са много красиви,като хора не ги мразя а дори бих помогнал с каквото мога,все пак и те са човешки същества.Разбира се ако видя нещо нередно ще им направя забележка но не бих ги нападнал физически.И пак казвам жените им са много красиви,и нека незабравяме от какъв кошмар бягат и то бягат голи и боси с по няколко куфара.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2bcc6bd644
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Да ви кажа, рускинте са в пъти по-нахални безпардонни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9353ac5af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   На авторът не му върви с българките и иска пак да ги оплюе, ама не знае, че мъжете сами са си виновни за положението с жените. Искахте к*рви - получихте си ги и сега не мрънкайте, че нямало свестни жени. Свестните жени НЕ трябва да съществуват, тъй като мъжете не ги ценят или много малка част от тях.
И не казвам, че всички са такива, но много украинки, доколкото разбрах, се свалят на българи, докато мъжете им са на фронта. Но понеже са украинки, този им к*рволък им е простен от глупавичките ни мъже. Отделно, повечето искат да са по хотелите, а не по лагерите и дали пък много от тях не са меркантилни? Мисля, че бяха викнали медиите, понеже "лоши" български деца били стреляли с пластмасови сачми по техните. Оу, голям проблем! Пак казвам, че съм далеч от мисълта, че всички украинки са такива, но много от тях ми изглеждат като нахални к*рволяци. Нищо, дано българските мъже си ги хванат точно тях, все пак си ги заслужават! :)

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 55fcaecc02
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Чак пък гадни случки :)))). Аз съм от Варна и тук е пълно с тях. Мога да кажа, че са е*ливи яко, без значение дали са с деца или не. Нямат задръжки. Хубави са. Какво повече друго да кажа? Да, много българки изпаднаха в паника. Факт. Защо? Защото се оказа, че не са центъра на света и когато има избор и конкуренция им се разклати земята под краката. Лично аз мисля, че масовата украинка е доста по-хубава от масовата българка, същото важи и за натоканите украинки срещу натоканите българки. Прибавете, както казах и това, че са доста по-палави и става трудно за нашенките, които са свикнали да вървят с вирнат нос малко, надъхани от лъжите, че били най-красивите жени в света. Украинките тук, особено тези без деца идват с една идея в главата - да си намерят бързо един български на който да седнат. Тук във Варна вече е съвсем нормално да видиш някой българин на 40 г. с украинско девойче на 20. Хаха. Значи - по-красиви са, по-е*ливи, по-мотивирани и по-младички има за всеки. Това е.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a73165b690
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   О не напротив.Една искаше да ме е.е.Отказах и сега сме първи дружки.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 1839f8f535
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Май някои могат да пишат но не могат да четат.
Авторът е жена.
Украинка е отмъкнала мъжа който и харесвал.
Първо прочетете темата а после пишете коментари.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b26a432e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Жена ми разправя, че преди 24г е живяла с млада украинка в обща квартира, 4 млади момичета са си делели наема за 4 стаен апартамент, съквартирантки, събрали се, чрез обяви във вестник. Украинката им крадяла бикините, носела 4-5 дни и хвърляла в боклука, като увивала мръсните в хартия, да не си ги познае някоя в кофата, не пере бельо, просто си взема бикини всеки път от общия простир, тогава са били на по 20-21г възраст.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker