Само любовта към себе си води до позитивна промяна в тялото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Само любовта към себе си води до позитивна промяна в тялото
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 1935 пъти
Тази тема е само за онези, които имат нужда от нея и не е за гневни философи!

Всяка промяна, която човек иска да постигне- било то в здравето си, връзките си, начина си на живот, начина си на хранене, всяко една такава цел идва от любовта към себе си и само така може да бъде постигната.

Преди години бях напълняла много, търпях много подигравки, не се чувствах добре. Причината беше, че бях в токсична връзка с човек, който беше много ревнив и ме измъчваше емоционално.

Всеки път, в който съм била в токсична връзка или с лоши приятели съм напълнявала и като си тръгна автоматично нещо ме кара сама да пожелая да живея по- добре и свалям килограми. И аз полагам усилия разбира се, но като се чувстваш добре и освободен, то не ти се и яде толкова.

НИКОГА не съм се подлагала на строги диети и мога да обещая, че ако сте изтормозени психически, и най- строгата диета не дава резултати за дълго!

НА ХОРАТА, КОИТО СА ВИ СЕ ПОДИГРАВАЛИ ЗА КИЛОГРАМИТЕ ЩЕ КАЖЕТЕ НЕ! ЩЕ СИ КАЖЕТЕ " НЕ, ВАШИТЕ МНЕНИЯ ЗА МЕН НЕ СА ВЕРНИ!"

Тяхното мнение вече няма да важи за вас, а мъжете понеже са по- привързани към външния вид, ако обиждат жена за килограмите и и вършат най- лошата услуга!

Ако след като се разделите тя ОТСЛАБНЕ, НЕ Е защото вашите обиди са свършили работа, а защото е напуснала връзката, която я е тормозила! Това автоматично я освобождава от много стрес и и дава криле за промяна!

Тя ще отслабне, ако вие я обикнете каквато е, ако го желае! Защото ще и дадете любов към самата себе си и ХЪС да го направи за вас още повече за себе си! Безусловната любов върши чудеса и изменя човека!

ОБИКНЕТЕ СЕБЕ СИ И ЗАБРАВЕТЕ ДУМИТЕ НА ОНЕЗИ, КОИТО САМО СЕ ПОДИГРАВАТ! НЕ ДАВАЙТЕ НА НЕПОЗНАТИ ДА ОПРЕДЕЛЯТ ЖИВОТА ВИ!

Ако се храните, за да се почувствате по- добре от стреса ПАК ще напълнеете!
Да изядеш шоколад от мъка е като да изядеш емоциите си и да те изпълнят! Много хора ядат сладкиши и слабеят, защото те са леки емоционално! Сладкишите са вредни, но още повече, ако сте натоварени психически!

Обидите за килограми са най- лошата постъпка!

МАХНЕТЕ СЕ, ако желаете да ме послушате от ЛОШОТО влияние и определение на хората за вас! В никакъв случай не прекарвайте време с хора, които ви карат да се чувствате нищожни заради тялото си!

ОБИКНЕТЕ ТЯЛОТО СИ С ЦЯЛАТА СИ ЛЮБОВ и самите вие вече няма да сте толкова гладни за храна!
ПРОСТЕТЕ СИ миналото и захвърлете в коша всички хорски мнения!

КОЙТО ИСКА НЕКА СЛУША!
Много от болестите са на психична основа и килограмите често се качват от стрес и емоционална болка! Пристрастяването към храна по мое мнение е същата работа!

Искате нещо да промените в тялото си? ОБИКНЕТЕ СЕ! Простете и се махнете от хората, работата или ситуациите, които не ви влияят добре!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: e04f9a3947
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Това е точно така!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: ce3c02e552
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

2.   Toва всичко е много вярно и го подкрепям. Но искам да допълня, че е важно, когато направиш нещо, което не трябва да правиш, от рода на - да издумкаш една сладоледена торта в един през нощта, да не е предаваш, ами да си кажеш, че е грешка, която няма да повтаряш. А когато ти се приеяде отново торта, да ти светне енда лампичка, че преди си изял тази торта си направил грешният избор. Стурва ли си, да го направиш пак? С малко воля, много неща става.


Аз ще предложа на всички един "триk".

Просто не ДРЪЖТЕ, лоша храна у вас, ако е възможно. Аз преди, редовно си купувах огромни количества сладко, а в шкафоете има още повече. Сигурно имаше поне 10000 калории в сладко из шкафовете. Когаот го изхвълих, спрях да го ям. Просот, като ми се прияде, имаше много време до момента, в който реано можех да си взема това за ядене. Трябваше, да се облека, да сляза, да отида до магазина, да намеря каквото ми трябва, да се наредя на касата, да го купя и да с еприбера, че да го изям - това ми даваше много време да се опомня и ми спести доста негативни емоции.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f3cb88e91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Права сте, благодаря много номер 2. Вие сте почувствали какво е правилното решение и ще послушам също тези думи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 2ef760231a
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

4.   Съгласен съм с авторката и №2. Има обаче и различни случаи. Животът ми премина в пестене. Тъй като само аз пестя, пестях за жилище, мебели, кола, ремонти, семейство, деца и за всичко. Сега като поглеждам назад, осъзнах, че животът ми мина. Лишавах се от всичко, за да има за всичко и всички, но не и за мен. Постфактум осъзнах, че животът ми е минал. Обичам от дете сладко, но се лишавах, за да има за по-важни неща. Сега разбрах, че животът ми почти е минал и си купувам сладки неща. Съзнателно не се качвах на кантар. Наскоро се претеглих и съм около 27 кг. над нормата. Започнах да се лишавам от храна, за да отслабна. Това не става никак лесно. Хайде пак лишения. Не ми пука толкова от чуждото мнение, но е трудно да се работи с наднормено тегло.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: c36b74348f
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

5.   Тези думи за това как жената щяла да отслабне СЛЕД раздялата с мъжа, защото във връзката не била обичана и се тъпчела с калорични лакомства, са хубави като пожелания, но тя самата защо не е уважавала и ценяла тялото и здравето си и е позволила да се стигне до напълняването ѝ по такъв начин, че мъжът вече да не я харесва? И защо тя чака да скъса с него, за да се стигне до решение да отслабва? Проблемът с наднорменото тегло се среща и сред някои мъже, но не съм чул някой мъж да обвинява за това жената, която е тровила мъжа във връзката и той чак след раздялата им да се е почувствал щастлив без нея и да отслабне тогава, когато е далеч от нейното присъствие.

Пиша го като човек, който е с наднормено тегло след два престоя в болница и периоди на дълго обездвижване поради травми. Тъкмо излизам до магазин на около 2 км от вкъщи да си купя кисело мляко и после да вечерям таратор. Други обаче ще предпочетат да вечерят сладкиши или пици, след като сутринта са закусвали банички, а на обяд са продължили с дюнери. През нощта пък ще станат до хладилника за един шоколад или нещо друго калорично. Ето в това е разликата при някои хора, на които все "несполуките в любовта" са им виновни.

Да не забравяме и това, че ако жената държи мъжа на сухо в леглото или има навика просто да лежи като талпа там, то тя не изгаря калориите, които изгаря действащият над или зад нея мъж. Това физическо действие не само стяга дупето, корема и бедрата (и на мъжа, и на жената, ако тя действа, а не лежи), но също произвежда и огромно количество хормони на щастието, които спомагат за изгарянето на много калории. Има си изследвания за целта и там можете да прочетете точно и ясно нещата.

- Кифлоприземител

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 08c2b6c7b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

6.   5, предполагам, че ти си отслабнал вече от качването на онази твоя снимка с шкембето.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e04f9a3947
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

7.   Кифльо, а откъде знаеш, че жените, които са с наднормено тегло, са с такова от тъпкане на нездравословни храни постоянно, а си нямат и те проблеми като теб? И ме кефи колко си прост и използваш познатия стереотип относно пълните жени - за закуска баничка, за обяд дюнер, а вечерта плюскат сладкиши. Това, че човек е пълен, не означава, че поглъща такова количество храна, умнико. И аз съм пълен, но начинът ми на хранене далеч не е такъв. Тренирам и 90% от храните, които ям са готвени вкъщи. Не се лишавам от пици и т.н., но не са нещо, което ям всеки ден. Хайде сега ми кажи колко съм дебел и гнусен, но чакай.. аз съм мъж и мога да съм пълен, нали?

Разликата между нас е, че аз не съм толкова плитък да обиждам хората заради външния им вид. Може би ако малко пораснеш умствено, някоя жена ще се сети, че съществуваш.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: c36b74348f
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   Далеч съм от мисълта, че масовата дебела българка има изграден навик да тича сутрин 2 км през зимата и така да се стигне до търкаляне надолу по стълбището в подлез поради рязка загуба на кръвно налягане, защото междувременно се е сдобила с двойна бронхопневмония. Падането при мен и тежките травми по цялото тяло бяха следствие от такива обстоятелства. Имах и втори случай миналото лято, но не навън и не при падане, а при ставане от леглото, когато ми се прищипа нерв на кръста и не можех да ходя около месец. И при двата случая бях обездвижен продължително време и както тялото ми бе свикнало редовно да изгаря определен брой калории всеки ден, рязкото спиране на движението и спорта се отрази на теглото ми.

Колкото до част от по-дебелите жени, аз ги виждам редовно с какво се тъпчат на улицата. Много от ученичките в Пловдив също се редят да си купят пици и дюнери от заведенията за бързо хранене до училищата (част от учениците също го правят, но те спортуват и е рядкост да видиш дебел ученик, докато лакомите и дебели ученички са 20-30% от всички момичета). Също и в снимките си във Facebook и Instagram постоянно качват как са отишли в тази или инази сладкарница и си снимат висококалоричните пасти, понички, гофрети, сладоледи и прочее. Тази промяна, за която се пише в темата на авторката, следва да се прилага нагледно и като действия, а не само като пожелания, защото в противен случай напълнелите жени ще продължават да си патят от залитането по сладките и вредни храни и напитки.

При повечето хора има забавяне на обмяната на веществата и това е още една причина човек да се научи да се въздържа от необмислено преяждане с калорична храна; същевременно трябва и повече движение, защото само с диети невинаги се получава. Имам една позната, която редовно нагъва тестени тестени изделия, пържоли и кюфтета заедно с някаква салата и после се чуди защо яде салати и не отслабва. Не ѝ идва на ума, че отбиването на номера със салатата не може да неутрализира калориите, които поглъща с всичката останала храна.

Номер 7, още от обръщението ти си личи що за душевност носиш в действителност, така че оправданията за останалото са излишни. От пици "не се лишаваш" по твой избор, така че ти най-добре ще кажеш какъв си. Аз не бих писал, че си (както ти пишеш) "дебел и гнусен". Едно от основните мъжки качества е човек да има воля, а при теб пиците надделяват над волята ти. Щом си пълен по своя преценка, значи явно и сам виждаш къде е решението, но то пък иска предприети действия, подобни на споделеното от номер 2 горе относно непосягането към калорична храна.
Горе в мнение номер 5 не съм писал никакви обиди към жените, а съм споменал най-честата причина да напълняват (което се вижда ясно на улицата и из сладкарниците, защото точно това си купуват и ядат) и съм писал, че това се случва и при мъжете, които също нагъват калорични храни от заведенията за бързо хранене. Аз също хапвам пица два пъти месечно, а тази година съм изял една мелба и една гофрета, така че не съм изключил изцяло от менюто си тези неща; просто не са ми ежедневна храна.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 27a47258b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   Кифлоприземителю, човече, ти диетолог ли си?
Знаеш ли, че в основата на дебелеенето не седи лошият подбор на храна, а количеството приети калории и техният разход? 3500 кал са си 3500 независимо дали идват от филе миньон и 500 мл вино, или от баница и кисело зеле. Ако приемаш повече калории отколкото можеш да изразходваш тялото се запасява с излишъка. Проста математика.
И колко калории мислиш, че се изгарят със секс? Не повече от 200 при активен акт от 40 минути. Сексът е добро кардио, но от него не се отслабва.
Знаеш ли колко блъскане във фитнеса трябва да се изгорят тези 200 кал равносилни на една вафла? Сигурно не си мислил по въпроса. Важното е, че българката е дебела свиня, която лежи под тялото на мъжа, докато той я задоволява всячески. Съжалявам, че няма да се съглася.
Има проста и разбираема схема в уравнението “затлъстяване” и вече я обобщихме.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 0db5de059a
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

10.   Кифладжията отслабна, пък реши и да търси сметка на хората за килограмите. Не се види какво шкембе е отпрал, ама на хората килограмите са му проблем.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 024e66dabb
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

11.   Кифльо съвсем откачи! Омразата му към жените бълва направо неконтролируемо!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: c36b74348f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 9, грешиш за това, че се гледали калориите и нямало значение каква е храната! Всяка храна се обработва от стомаха за различно време, като също е важно и съдържанието на полезните и вредните вещества в него. Калориите са само една малка част от цялостната картинка! Стомахът има нужда от 2 часа за едни храни, но 6-12 часа за други, като във втория случай чревната система се задръства и човек се изхожда по-бавно, а извличането на полезните вещества е непълноценно, за сметка на трупане на тегло. Най-вредно е тогава, когато се смесят няколко типа храни и това затлачва храносмилателната система. Също така, различните храни имат различна плътност/обем, което при едни води до разширение на стомаха. Не забравяй и това, че някои храни създават газове в стомаха и го издуват допълнително. Друго, което ти не отчиташ, е бързината, с която определени храни могат да отдадат голям брой калории за много кратко време (като шоколада, например). В допълнение, редица храни и напитки променят химическия си състав по време на преработката в стомаха и така някои дори стават вредни, въпреки привидно еднаквите калории с други, полезни храни. Лимонът, например, е единствената кисела храна, която става алкална при смесването си със стомашната киселина и поради това има силно алкализиращо, благоприятно въздействие за тялото. В съчетание с готварската сода, лимоновият сок е силно средство против ракови образувания и вируси; особено, ако лимоновият сок е смесен 1:1 с топла вода над 42 градуса по време на приема на сместа. Ти не отчиташ и важността на това дали се приема алкална или кисела храна, а, повярвай ми, ако приемаш предимно кисела храна, ще страдаш не просто от затлъстяване, ами и от болести на цялото тяло, макар и да не показват признаци в началото. Трябва да се пие и алкална вода и в никакъв случай чешмяна, но и за това никой не споменава. Не се връзвай все за прословутите калории, защото освен тях има множество други неща, които оказват влияние над човешките тегло и здраве!

А любенето, както вече споменах и в мнение 5, води до създаването на полезни хормони на щастието, които ускоряват обмяната на веществата. Не гледай на това само като на някакво физическо упражнение, защото не е (поне не за тези, които го правят от любов).

Ако желаеш да ти разясня още неща, оставам на твое разположение, стига тонът ти е да нормален.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 0db5de059a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

13.   12, ти като толкова ги разбираш с колко кила отслабна?

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e7c53ff5d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Кифлоприземител , никой не говори за качествата на поетата храна , а за чисто и просто калориен прием . За числа .
Да разбирам ли , че не си диетолог ?
Да смятам ли , че сексът като любене , но без оргазъм не отделя тези ендорфини в кръвта ?
Защото не помня секс без оргазъм , след който да съм била хепи , но ти ще кажеш още по темата предполагам.
Аз не пазя диета . Имам две раждания . Тежа 55 кг за ръст от 165 см . Внимавам много какво и колко ям, но осланяйки се на цифрите . Ако днес ям пица от 500 кал при разход 1400 на ден , мисля че ще изглеждам по добре от теб с този таратор .
Ти колко тежиш ?
Да видим твоята теория как се отразява на физиката ти , защото моята работи идеално .

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 90172d0468
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   Масивни офтопици, недопринасящи с нищо по темата ...

Благодаря на КП и приятелите му, че отново намериха начин, да очернят с глупсотите си поредната тем.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: c36b74348f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Имам плъзгаща врата в квартирата и много лесно се мери широчината на тялото с нея и с помощта на ролетка. Точно 39 см широчина в ханша. От 99,8 кг миналата година свалих на 89 кг и сега става по-бавно. Интересно ще е да напишете и вие как сте като ръст, килограми и години, за да придобием по-ясна представа за положителната промяна в тялото ви. Споделеният тук опит може да помогне за съхраняване на здравето на някои четящи. В мнение 12 вече загатнах някои неща, но темата е обширна и ще се радвам да прочета и вашия принос по въпроса. Харесва ми добронамерената среда тук и любезността, която се усеща.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f3cb88e91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   Айде вече да спрем да виним жените или хората като цяло какви са и да се замислим дали знаем въобще нещо за живота им, че да определяме какво правят! Говоря най- вече за храненето, защото номер 12, и аз ядях много сладко и пици от ДЕПРЕСИЯ! Всеки се пристрастява към нещо, когато е депресиран!
Кога спрях? Когато се обикнах каквато съм и изхвърлих хората, които не ми влияеха добре!
ЗДРАВ ДУХ ЗДРАВО ТЯЛО!

Недейте моля да пишете коментари под моя пост с привидни добри намерения, защото не изглежда да са!

Има много постове на гневни мъже в сайта, те ще обиждат другите редом с вас и всички ще се кефите, учтиво ви моля, ако ще продължавате като другия пол да вините само жените, моля ви напуснете моя пост и халал да ви е в другите теми на ядосаните мъже тук из сайта!


В моя пост аз не насаждам вина на хората заради хранителните им навици!

Ако вините хората като цяло за нещата, които ядат, значи, че не сте прочели целия пост изобщо!

Вие чували ли сте, че един човек като се тъпче с нездравословна храна, значи, че вътрешно НЕ се чувства красив, не му е добре и не обича себе си? Мъжете правят същото като се наливат с алкохол и пушат цигари по партита, редом с безразборния секс!
Всички правим едни и същи грешки под различна форма!

За да се променят тези хора трябва да се махнат точно от хора, които ги обвиняват и не ги приемат! Трябва да се махнат от онези, които с привидна усмивка им насаждат вина!
Трябва да се заобиколят само с любов! Да вършат любимите си хобита и да четат хубави книги, ако това им харесва.

Изглежда, че просто не сте разбрали смисъла на поста! Моля не пишете повече "добронамерени" коментари, благодаря!

Ако един човек не го обичаш и приемаш какъвто е, а му изискваш "любене" с цел да се държиш добре и да останеш с него, това не е никакво любене и няма да донесе истинско удовлетворение! Това изискване е от край време и такава връзка за това не оцелява!
Любене за удоволствие и без истинска любов НЕ СЪЩЕСТВУВА! Това не е любене, а млатене по задължение и хормони!

Самия факт, че много хора говорят за задължението от "любене" говори, че просто въобще не знаят що е любов! Един човек, ако не се чувства приет от партньора какъвто е, какво "любене" очаквате, как да е в настроение?

Човек се обича какъвто е и 100 килограмов! И какъвто е се прави любов с него! ДА, ЛЮБОВТА Е КРАЙНА И ПРИЕМА ВСИЧКО! Ще се обичат хората и слепи, и сакати, и 200 килограмови и каквито са до краен предел! А мъжа ще обича жената и на 100 години, а тя и като той е на 120!
Парадоксално ТОВА приемане ще им помогне да се променят! Хората имат прекалено много изисквания във връзките и към себе си, няма приемане и за това нещата се провалят!
Спазвайте хиляда калорийни режима и пазете диети, ако човек не се обикне и не приеме себе си и партньора си, йо-йо ефекта е гарантиран!
Моят пост е да помогне на хората да се приемат повече и да повярват в себе си, а не да се обиждат или винят!

Стресът и депресията карат човек да дебелее, особено ако има психически тормоз и обвинения!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 0db5de059a
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

18.   16, ама Кифляк, ти на квартира ли живееш? Язък ти за многомилионните проекти и 10-те или колкото там бяха хиляди на месец доходи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: adf92bca56
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

19.   17, госпожо авторке, ама много удивителни за една добронамерена жена като вас...

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 037c8ae43d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   Кифлоприземител , за мен ли говориш ? Аз ли се явявам любезна и добронамерена ?
Пряма съм . Директна . Не е нужно да съм любезна . Моите мерки ще те успокоят ли ? И аз съм “загатнала” някои неща в по горното си мнение .
Много от нещата , които си написал звучат като че са излезли изпод клсвиатурата на 40 годишна истеричка, която пие лимонада загрята до 42 градуса. Физиологията на тялото е предвидима . Няма едри кости , няма бърз и бавен метаболизъм , може да има ендокринни заболявания , които да се отразяват на физиологията , но главното остава в това , че ако изяждаш 4000 кал и харчиш 500 от тях , при условие , че тялото има нужда от 2000 , за да съществува , остават 1500 излишни ! Които дали чрез баници и дюнери , или компоти и кафета , е без значение откъде се набавят .
Ти се “люби” за 100 кал на 30 минути ( ако се изпотиш обилно ) и пръскай ендорфини , но коремът ще си остане не плосък , колкото и топла вода( не чешмяна ) с лимони да изпиеш .

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f3cb88e91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   17, това го казваш, защото нямаше какво друго ли?

Но иначе по темата нищо не написа, аз не позволявам в моето обкръжение такива хора да виреят и това си е необходима строгост!

Даже съветвам всеки, който иска добро обкръжение без милост да се оттегля от хората, които не му влияят добре психически!

Изрично съм написала това в поста ми и е съвсем нормално да проявя характер и строгост, когато истинският смисъл се игнорира!
Аз не държа да се харесам на никого и за това съм написала- Този пост е само за хора, които се нуждаят от него! Аз не осъждам хората за това какво ядат и това е единствената причина да се обърна срещу някои коментари!

Вие 19 и номер 12 можете да напуснете, ако не ви харесва! Макар че може и да сте един и същи човек, но от различни места, никой не знае.

Аз поне съм обяснила доводите си към другите, във вашия коментар имаше само обръщение към мен и никакъв коментар по темата.
Може би мястото ви не е тук, това е моят извод.

Аз пиша този пост САМО за хората, които имат проблеми със самочувствието и самооценката си, всички останали са тук по собствено желание само защото могат БЕЗ да се отнася за тях.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 448c5d1b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

22.   Н 18, ей значи...човекът се издъни без да иска май, пък ти акцентираш върху издънката му.
Иначе си беше ясно от много време, че е просто един злобен неудачник.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 2e7eb00fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

23.   Кифладжийо-ми ще се двивиж бе,трябва да блъскаш яко!Ще се напъваш докрай в кревата-така ТРЯБВА!Иначе няма да получиш друго освен фалшиви оргазми от противните курви!
ДЕРЗАЙ!Не се отказвай!Трябва да си движиш!
А ако толкова мразиш сланината по жените значи че си ПЕДАЛ.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f3cb88e91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Много ги преиначават нещата хората, то не сте чували, че главните букви в един текст и удивителният знак означават желание да се наблегне върху нещо, да се даде повече смисъл! Ами първосигнално се приемат като викане, просто въобще се игнорира смисълът на даден текст. Знаеш ли ти колко много хора имат нужда да чуят тези думи и постоянно са тормозени, няма кой да им вдъхне малко надежда!

Като игнорирате и не разбирате поста какво правите тук акълът ми не го побира!
На някои хора смисълът на думите през едното ухо и през другото!

Ако едно време някой на мен ми беше изпратил такъв пост, толкова се нуждаех от него и щях да благодаря сърдечно на този човек! Дай ми ти такива постове да ме карат да се замисля! Бе като не ви интересува нещо, ми какво се бутате там като то не се отнася за вас и не ви интересува? Няма логика! Удивителни знаци да са ви проблемът номер 19!
- А

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f3cb88e91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

25.   Хората от тук нататък нека мислят каквото искат! Аз съм написала за кого е постът, но е ясно, че много индивиди нарочно ще се тикат, само защото сайтът го позволява!

Нямам намерение да чета повече негативни коментари, които не разбират съдържанието, които биха изпитали само удоволствие от това да се тикат където не им е работа! То е ясно, че много от вас няма да се съобразят с изискванията.

Един пост няма където някой да се нуждае от помощ и хиляда умника, най- вече мъже, да не са насипали обиди и хули по негов адрес!
Удивителните знаци са им проблемът в живота на някои индивиди! Божееее!

Коментирайте си глупости, ако на 1 човек в целия свят този пост е помогнал, аз не съм си изгубила времето! Макар и строго казани, постовете ми са писани с грижа и любов! Написаното в този е онова, което помогна на мен да се измъкна от депресия и ниско самочувствие! Просто ВСЕ НЯКОЙ трябва да каже истината и се надявам всички хора с проблеми в теглото да осъзнаят, че не са сами и всичко лошо казано по техен адрес не е вярно! Приятен ден на всички!
- А.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: eb04c79bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

26.   Кифляка освен, че е нарцис явно и е слабо критичен към информацията, щом се връзва на глупостите с алкалните храни.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 08c2b6c7b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

27.   Хаха кифляка се изпусна, че живее под наем. Горкия вади по 20 бона на месец, ама за първоначална вноска на една гарсониера не можал да спести.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 383dbc1d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

28.   Напротив, алкалните храни са факт. А защо толкова злоба и жлъч ми е чудно?

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f3cb88e91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

29.   Бе нека не го обиждаме Кифлоприземителя, той не знам защо злобее и той, достатъчно сме се обиждали.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 576870021e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

30.   6 мита за алкалната диета:
https://www.bb-team.org/articles/5235_6-mita-za-alkalnata-dieta

Мит 4: алкалната диета лекува рак.
Чай от корен от глухарче дава по-добри резултати.

Антиоксидантите са също преекспониран мит. В книгата на Дейвид Синклер "Защо стареем и защо това не се налага" има по-полезни съвети за хранене.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 36c7e0cdb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Кифлоприземител, не съм съгласна с всичко, което пишеш и тук, и като цяло. Имало е моменти, в които си ме дразнил с изказванията си, както е имало моменти, в които негласно съм се съгласявала с теб, но ще ти дам моята неискана, обаче максимално градивна критика с риск да ме нападнат потребителите тук:
прекалено много време отделяш на хората тук, което е губене на време за теб самият, а и за хората, които те нападат. Сега тези хора ще наскачат и на мен с думите как пиша нападателни коментари и как споря. Да, правя го, макар и по- рядко от преди и се опитвам да се въздържам, просто защото отдавна съм осъзнала, че тези спорове са губене на време. Друг е въпросът, че и аз също се подхлъзвам да напиша някой хаплив коментар и то не само тук, но истината е че в повечето случаи е безсмислено. Тези хора, които те нападат, може би си ги засегнал лично или силно си ги подразнил с твое мнение, или те се те обидили теб, както и сега някои го правят... не се наемам да определя кой е виновен, за да възникват такива спорове между теб и тях, а и не ми е работа. Няма лошо да напишеш мнение, даже понякога в споровете тук стават разбирателства и се обменят интересни гледни точки и можеш да научиш нещо ново от някой потребител, но това става все по- рядко, както тук, така и в реалността. Но истината е че за времето, в което можеш да напишеш няколко такива дълги коментари към някого, можеш да свършиш нещо доста по- градивно от това. Тези хора си имат своето мнение, както и ти твоето и едва ли някой на някого ще промени мнението за нещо.


Ваша омразна и противна Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 2e7eb00fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Аз съм номер 23 и отново се обръщам към Кифлата-Кифло,,прав си-жената стои ли като кол в леглото става само за огрев-така е...Ама тукашните са толкоз къопави любовници-и жени и мъже,че няма значение!Не сте желани.Всичките сте TURN OFF.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 576870021e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

33.   Блек Сабат, проблемът е, че той не иска да води спор (диалог) заради истината, която се раждала в спора. Той иска да наложи мнението си като последна инстанция във всеки спор. И не само по тази тема, а по всички теми, в които пише. Най-вече по темите какви били жените (по принцип, той не прави разлика между жените, с които е имал нещо общо, и другите, които не ги познава изобщо; почти всичко се слага под общ знаменател с едно изключение, което той си знае кое е). Колко били гримирани жените в Пловдив, колко високи били татковците и т.н. Той не е обективен. И използва всякакви похвати, за да получи някакво имагинерно задоволство от това, че е наложил гледната си точка и се е изявил като някакво светило по всяка тема, в която пише. Неговата цел е да спечели всеки спор на всяка цена. Като Виктория в "Ергена" - само да спечели предаването, нищо друго. А ако някой не споделя наблюденията му, той веднага го обявява за лъжец. Обвинява го, че лъже, само защото вижда нещо, различно от това, което описва той. Разбираш ли за какво изопачаване на спора става дума? Не може да се води конструктивен диалог с такъв човек. Той си знае само своето и не може да приеме различна гледна точка. Това не е ... как да го нарека, за да не прозвучи обидно, както се изказва неговото онлайн алтер его? Не е здравословно поведение. За това става дума.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 6f365066b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Защо има ъолкова негативен вот за номер 30?

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 36c7e0cdb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   33, сигурно си прав/а, особено за частта, в която се опитва да си налага мнението, обаче не мога нито напълно да се съглася с теб, нито да отхвърля мнението ти, понеже рядко чета целите коментари на Кифлоприземител, както и част от коментарите, насочени към него. Снощи беше първият път от известно време насам. Но ми прави впечатление, че се впуска да пише дълги коментари, което отнема някакво време, предполагам не малко, а реално може да направи нещо по- полезно, особено ако спорът е поел по посока безцелна полемика.


Black Sabbath

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: dff50e1a67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Не разбирам рева на позаоблените женоря. Аз пък обичам бело и дебело. 5 години бях във връзка с един напициран скелет и още не могат да отшумят синините от ръбчетата на манекенката. Беше ми писнало от рукола, хумус, чай от теменужки и тиквена крем супа. Изглеждахме като сомалийски бежанци. Всичко което е крайно като мерки е вредно и всички сме различни като ген и физическа струкнура.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker