Как да го забравя? Моля за помощ, побърквам се! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го забравя? Моля за помощ, побърквам се!
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1276 пъти
Здравейте! Не съм си мислела, че ще се случи и на мен някой ден, но ето, че съм поредната патка, която се е влюбила и търси съвети в анонимен сайт. Жена съм на почти 30г. Ще се опитам да бъда кратка. Дадох шанс на човек, който виждах, че не е за мен, но продължих. Той е с много повърхностни разбирания и в един момент това ми дойде в повече. Скарахме се за пореден път преди около 2 седмици, а връзката ни е от няколко месеца.. Като всяка типична жена съм се хванала за хубавите моменти, които постоянно прехвърлям през главата си и ми пречат да видя истината. Нямам желание за нищо, ходя по задължение на работа, излизам след това, за да не мисля за него, но без успех. Знам, че трябва да започна да излизам с някой друг, но сърцето не ми позволява. Още се чувствам свързана с него, а той дори няма смелост да ме потърси. Освен всичко останало е и с голямо самочувствие. Хората около мен нямат представа как се чувствам, защото съм силен характер и отстрани изглежда все едно животът ми е купон, а аз умирам отвътре.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 80fbe85e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Като си намериш по-добър. Какво живееш с някакви единични хубави случки? Припомни си всичко гадно и ще ти е по-лесно да го зачеркнеш.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ed5904549c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Аз бях със такава Жена. Повърхността без чувства без грам състрадание. Абе жив дявол.
Тя ме съсипа. След два месеца се хвана с друг все едно аз не съществувам. Тя е на, 36 години има и дете. А аз стрдам вече 6 месеца. Все мисля за нея. Съжалевам че я познавам

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 222efdc0c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Спри всякакъв контакт с него.Не го следи по социалните мрежи.Не поддържай никаква връзка.И най-слабия контакт удължава агонията.Времето лекува колкото и да е клише.След време само ще се сещаш с неприятно чувство.Преди малко повече от година се разделих с човек,когото много силно обичах.Той поиска да си останем приятели,да поддържаме контакт.По едно време опитах,еми не става.Събрах сили и спрях контакта.Боля ме дълго време душата,но вече съм добре.Е, сещам се,но се радвам,че се отървах.Ако поддържах контакта никога нямаше да се измъкна.Сега вече не виждам смисъл да си губя времето и едно кафе да изпия с него.Опитай,не е лесно,но ще се справиш.Животът е хубав и продължава.Освободи се от хора, които ти вредят и не трябва да са в него.По-голяма съм от теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f49f7245b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Имаш нужда не от някой друг, а от малко спокойствие да се освестиш. Това не значи, че не трябва да се срещаш с хора, да се развличаш по някакъв начин. След като разбираш, че не е за теб, внимавай, пак да не се залепите един за друг. Споко, ще ти мине, но трябва време.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d216021e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Еми потърси го ти тогава?

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 542ac1422e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако искаш да се почувстваш по-добре му напиши един смс и му кажи какво чувстваш след ,което ще ти олекне и си задай въпроса защо се е случила тая караница между вас най вероятно и ти имаш вина. Замисли се за бъдещето как искаш да се виждаш след около 10 години с него или без него.Но най добре говори с него и му кажи всичко както е.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 63971d6115
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   "а той дори няма смелост да ме потърси" - Ако искаше да те потърси, щеше да го направи, вярвай ми.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 80fbe85e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   6, да бе, че да я използва я за секс, я да и се оплаква от живота си. Да паразитира и да се гаври емоционално. Подаде ли пръст, ще и отхапе ръката.
Не прави грешката да го търсиш, да му хленчиш. Седни и напиши на един лист всичко, което те е дразнило, всичко лошо. Чети си този лист всеки ден. Блокирай го. Изхвърли подаръци

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5e9df88512
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   "Още се чувствам свързана с него, а той дори няма смелост да ме потърси. " Защо да те търси? Явно не се чувства свързан с теб, не те иска в живота си и това е. След като самата ти го определяш като неподходящ, повърхностен и т.н. и сте се карали неведнъж за няколко месеца, не виждам за какво толкова има да се тръшкаш и да умираш отвътре. Прояви малко воля и не се самонавивай.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: cdcbbfa193
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Интересно от психологическа гледна точка, как една жена си обяснява пред себе си, като се е влюбила просто във външният вид на някой...

- "дала му шанс"... То ако наистина беше така, както се дава, така и се отнема. Всеки мъж ще го потвърди, няма по-бързо нещо от жена която е решила да ти бие шута. Но не можеш да го направиш, защото явно мъжа те привлича... За всяка друга (разумна) причина, да си го зарязала.

- "с много повърхностни разбирания". Ами такива обикновено ги харесвате. Да говорят малко и да изглеждат добре. Точно както е и за повечето мъже де... Само че мъже като го правят - били "повърхностни", ако са жени - "дали му шанс", "влюбени" били...

- "Освен всичко останало е и с голямо самочувствие." - отново, това си е магнит за жените. То обикновено върви с първото. Щото интерелигентния човек, малко или много си знае недостатъците, има мярка в самочувствието. Жените търсят самочувствие до небесата... което за съжаление показва точно обратното на това което очакват - простак до небесата...

Та на въпросът ти, не можеш да го забравиш. Защото ти не притежаваш психиката си. Тя притежава "теб". Под "теб" визирам онова малко съзнателно аз, на фона на цялата ти животинска психика която те контролира, за да изпълниш природната си мисия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker