Искам го... но е по-малък - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам го... но е по-малък
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2960 пъти
Така, ето я историята. От скоро изпитвам тръпка, за жалост може би забранена. Млада жена съм, не ми липсват ухажори. Влюбвам се наистина рядко, но качествено. Радвам се, че в живота ми се появи отново онзи красив любовен трепет да ме изкара от носталгията по минали връзки, освен това е много приятна за мен емоция и искам да я запазя колкото се може по-дълго, но дали този път целта ми е невъзможна....

Усетих привличането като гръм от ясно небе, даже аз самата не знам как и защо стана. Никога даже не ми беше минавало през ум подобни неща за конкретния господин. От известно време е така, но си трая и го пазя в тайна. Имам чувството, че е нещо нередно или ще последва пълна катастрофа.

Възпитан и сдържан е, но дори все още не е навършил пълнолетие или го е навършил скоро, не съм сигурна. Не си говорим, до сега съм го гледала винаги с пренебрежение и насмешка. Не е от онези тийнове, които се напиват по дискотеките, лигавят се и сменят малки фукли като ностни кърпички, напротив.

До колкото разбрах има там някаква приятелка, но въобще не я чувствам като конкуренция по разбираеми причини.
За сега пасувам, а не мисля че той би се осмелил да направи крачка към мен дори да предположим че ме иска. Аз самата не знам как да подходя, мъжете с които съм свикнала да общувам са на възраст около 29-30, а тук ще бъде различно. Също така се страхувам, че рискувам ли да действам може да бъда отхвърлена.

Не знам дали изобщо ще има смисъл от цялата тази работа, аз искам сериозно момче до себе си, един ден брак и деца, а той дали би могъл да бъде? Разликата във възрастта ни не е фрапираща, но все пак я има и сигурно ще я усетя. А дали за него би била проблем?
Моля за съвети дали има смисъл да се занимавам с това и ако да, как бих могла да подходя, за да дам лек тласък на събитията :) Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 353c3f0820
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В любовта няма такова нещо като възраст... Мен в случая ме притеснява, че момчето е обвързано. Според мен не трябва да се намесваш :)))

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8ebbe0fcb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Текущата ми "връзка" е нещо подобно с разликата, че аз съм не на твоето място, а от другата страна. По-сложно е, защото дамата е омъжена и де факто в момента сме любовници. Но нещата не отиват на добре :)) Така де.. с интерес ще следя твоя случай.

*Syndrome

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4289a646c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Е, аз не съм омъжена. Лошото е, че играят някои фактори, които правят нещата по-сложни. Ако оставим разликата във възрастта настрани, не сме близки, а аз не знам как да подходя към него предвид ситуацията. Дано ме разбирате.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 13b56c45b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имал съм връзка с 8 години по голяма беше вълшебно когато я прегръщах се чуствах сякаш е нереално тя ме научи на много неща в живота. Моя съвет живей и хич да не ти пука. Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e723af3635
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А ти на колко години си, и той на колко е?
Виж сега, аз съм момче на 19 години и да ти кажа, че почти всички момчета си мечтаят за по зрели какички (така да се каже) . Аз примерно като бях малък се влюбих в учителката си, тя беше доста красива, и сега си е такава.

Така, че ако му разкриеш чувствата си, той естествено ще се съгласи да бъде с теб, аз поне така си мисля :D .
Иначе аз като мъж не бих излизал с момиче, което е доста по- малко от мен. Аз съм на 19 пък момичето да е 15 годишно примерно. Някак си няма да ми е хубаво, малко като педофил ще се почувствам. Пък и акъла ни не е на едно равнище. Аз в момента си търся по- сериозна приятелка (малко съм претръпнал от момичета :D ).

Ти каза, че искаш сериозно гадже, в бъдеще семейство и тн. Ама той едвали ще го иска, ако е толкова малък за колкото го описваш. Аз поне ако си хвана по- голямо гадже ще е само за забавлението и кефа от нещо различно.

Знам, че може да звучи гадно но е така. От нас по- младите момчета не очаквай кой знае каква сериозност.
Просто като съвет ти го казвам :) .

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8856bcca52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако наустина толко го харесваш покажи му го и той вече ако има тръпка към тебе би трябвало да откликне на чуствата ти. Аз преди години също като теб имах такава връзка. Значи бях на 17 а какичката беше на 23 и изобщо не си помислих, че може да стане нещо, а тя и приятел си имаше! Обаче каката направи първата крачка, първо каза на една обща позната, че искала да бъде с мен след това дойде при мен и направо си ми го каза, че ме желае! Беше много яко. По цели нощи правехме секс, даже беше бременна от мен и искаше да се ожению обаче аз бях още много млад за да гледам деца и жена! Та мисълта му е покажи му на пича, че имаш интерес, защото ако чакаш той да те свали според мен ще си останеш само със мислите за него.
МОМЧЕ НА 27

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 5116df1f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хубаво прочети мнението на 5 и си реши.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker