Любов между жени - правилно или не? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов между жени - правилно или не?
преди: 15 години, 8 месеца, прочетена 16523 пъти
Моята история продължава вече 10 години. Ще ви спестя подробностите. Когато бях на 18 се влюбих безумно в друго момиче. Любовта между нас е неуписуема. Но с времето не можахме да намерим правилния път една към друга, за да бъдем заедно, и се опитахме да продължим живота си по стандартния ред, както обществото го изисква от нас. Тя е се омъжи, аз също! Но се оказа че и това не е решение на проблема. Умираме бавно винаги когато не сме една до друга! Ужасно е, болезнено и трудно! Това са 10 години и повече хора и нищо между нас не се е променило! Въпроса е дали да нараним околните и да бъдем щастливи заедно или да нараним себе си, за да сме в рамките на обществото. Знам, че ще има много критични мнения и обиди... мога да ги понеса, ако между тях все пак ще намерим правилния отговор! По силно е от нас... дали да разбием два брака или да си разбием психиката и нервната система с мисълта, че не можем да сме заедно. ПОМОЩ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 67

преди: 15 години, 8 месеца
hash: 061ed247ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Незнам....! Трудни въпроси задаваш. Но щом търсиш съвет, моят е: Запази бракът си, защото той се гради много, много трудно и за мъжа ти ще е много болезнено да го разрушиш за секунди. А със въпросното момиче бъдете истнски и добри ПРИЯТЕЛКИ, така хем ще запазиш това, което си изградила за толкова години, хем ще бъдеш близо до човека, без когото неможеш!

Успех!!!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 061ed247ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

2.   Просто послушай сърцето си.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 29b39b1a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Има си общоприети норми. Мисля, че ще е по-добре да запазите семействата си, да възпитате децата си и да изпълните своя дълг като майки и съпруги. Колкото и модерно да е -това са крайности и псевдообществото ги приема. Но това няма нищо общо със здравия разум и морал. Тук не става въпрос за предръзсъдъци, тук става въпрос, че това противоестествени неща. Не случайно в природата съществуват женски и мъжки индивиди. Любовта като духовна категория ДА, трябва да се отнасяме с любов към хората, но плътската любов между индивиди от един и същи пол - това е против природата по принцип. Подобна гледна точка като вашата само ще обърка децата ви. Помислете поне за тях. Много е важен личния пример на родителите.
Защо трябва да си разбивате психиката? Нима е толкова трудно да се контролирате и да насочите вниманието си към друг обект?

Вие можете да бъдете заедно, но не по този начин, по който сте били - т.е само като общуване, но не и като интимни партньори.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 43c587b663
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   (От автора) Сигурно ви се струва лесно да се вземе някакво решение... благодаря ви все пак...

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: e4469a7ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Направи така както сърцето ти подсказва, а не дали е редно или не. Можеш най-добре сама да земеш правилното решение, помисли добре, разговаряйте с твоята приятелка, попитай я какво мисли и тя по въпроса.

 
  ...


...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 1924366a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   Бъдете заедно щом се обичате, в това две жени да се обичат и да са заедно няма абсолютно нищо лошо, ненормално или неправилно. Всичко което сърцето ни диктува е правилно! Не се измъчвайте, бъдете заедно, бъдете щастливи! Време е всички ние да се измъкнем от общоприетите обществени норми, всеки се опитва да промени или прикрие това, че е различен от останалите, но всеки е уникален по свое му и това трябва да излезе наяве. Ако се съберете с твоята така наречена приятелка..това би било голяма крачка за вас и малка, но значителна за всички хора, който са под оковите на нормите. Успех!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 1924366a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Относно това което е написал номер 3 за децата: Хора не ви ли се иска да разчупите нормите? Нали уж живеем в свободна и модерна държава? Ако ви се иска да ги разчупите НЕ възпитавайте децата си според тях, оставате им правото на избор какво да толерират и какво не.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: c693e7c2f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Сигурна ли си, че приятелката ти те обича, както ти нея, защото явно ти я обичаш наистина много... струва ли си риска и усилията... помисли добре!!! Успех!!!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: c693e7c2f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   (От автора) Струва си всичката болка и усилия!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 0da00187fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Хм.. Някъде четох, че жените по природа са бисексуални.. Но това всъщност няма общо с темата. Моят съвет е да следваш сърцето си и да бъдеш такава, каквато си и каквато се харесваш. Живеем в свободна държава. Всеки има право на избор. Да, ще нараниш съпруга си, но по-добре така, отколкото да го лъжеш и живота ти като цяло да бъде една лъжа. Трябва сама да разбереш какво искаш и кое е най-добре за теб. Повечето хора биха си помислили, че това е егоизъм, но егоизъм ли е да бъдеш щастлив?! Според мен е трябвало да предприемете нещо много по-рано с приятелката ти, но никога не е късно. Пожелавам ти късмет и много усмивки! :)

 
  ...

...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 3ee7dd5ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

12.   Борете се една за друга .... Щом се обичате и чувствате, че това желаете, защо да се наранявате заради приетите общочовешки някакви си правила?! Аз си имам приятел и съм щастлива с него, ти си женена и не си щастлива, а защо да не можеш да постигнеш мир и спокойствие в живота си?

Е, и?! Някой ще Ви опрекне, друг ще Ви похвали за смелостта (аз съм от тази група). Е, недейте да се плашите. Всепак вече сте голями и знаете как можете да подходите с роднините си и с приятелите си, за да разберат, че това е вашето желание и е това, което искате. Важното е, че сте се оипитали да бъдете нормални (според обществото), но това далеч не означава, че вашата сексуалност е причина да Ви сочат с пръст.

БОРЕТЕ СЕ!!!
Аз лично бих се изкефила дая имам приятели, които са срещу другите и да обстояват правата си... (ще се радвам да ми пишете - tery_canova@mail.bg) Човек сам избира съдбата си и предпочитанията си :) УСПЕХ!!!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 665266eede
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

13.   Единствено номер 3 е дал смислен и адекватен отговор.
Всички останали са искрени, добронамерени, без обиди,но незрели.
Странно, за да бъдат ''отворени, модерни, демократични, разкрепостени'' читателите тук са склонни да дават съвети, в истинността на които те едва ли са убедени!!!!!
Важното е да изглеждат ''на гребена на времето''.

Ако ги попитам те как биха реагирали, ако утре научат,че майка им обича друга жена и напуска семейството, за да си живее с нея, съм сигурна не 100, а 1000 %, че такава грозна постъпка и обида (както и хорски срам) не биха простили никога!
Ще ги посъветвам преди да дадат този ''умен съвет'' дамите да си изживеят любовта, да се поставят на мястото на децата им.

Е, мила авторке, имала си право да избереш повика на сърцето си (плътта), но... преди да създадеш семейство.
Ако все още нямате деца-нито ти, нито тя, е ПО-ЧЕСТНО да не лъжете мъжете си и да се разделите с тях.
Но ако имате деца, това е безумие.
Трябвало е ПО-РАНО да мислите за това, а не сега.
Това е моето мнение-мога още много да напиша, но не виждам смисъл.
Само ще довършва с това- ако родителите ви бяха като вас, днес нямаше да ви има на този свят-нито вас, нито ''любовта'' ви.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 43c587b663
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   (От автора) Да мили хора, благодария ви много са съветите мненията! Някои неща са ми полезни други не. Искаше ми се поне един от вас да знае за какво точно говоря. Мнението и гледната точка на хетеросексуалните ми е до болка ясна и позната. Дори както казва номер 13, тези които ни казват да се борим... не са се сблъсквали с бодобно нещо отблизо. И да вече има едно дете! Все пак благодаря на всички за изказаните мнения! Може би сте прави, че това е безумие...а може би не...

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: ea6f262d6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   В интерес на истината моето мнение може да бъде чисто професионално защото като цяло не се разбирам с момичетата.. но мога да разбера подобен тип любов защото има неща за някои жени които с мъжете са невъзможни.. дори чуствата са на различно ниво и така нататък.. според мен или забравете всичко и бъдете заедно или поддържаите връзката си без да знаят мъжете ви..

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 5d7d2e8f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Както останалите и аз бих те посъветвала да слушаш сърцето си. И съм много съгласна с №15: може да поддържате връзката си без мъжете ви да знаят. Според мен, по-добре не подтискайте чувствата си... ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БОЛЕЗНЕНО Е!!!
Желая ти успех!!!

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: f2ffbfc6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Здравей , аз не мисля , че това трябва да се възприема като разчупване на норми или нещо такова... Има неща които си заслужават , но до колко? Може да се обичате и да сте заедно но защо ако наистина го искате не сте го направили до сега? може би не го искате истински... може би се страхувате от нещо (не искам да ви обидя с тези си думи). Примерно , че това винаги ви е била цел и веднъж окончателно постигната (с признанието ви пред всички) се превръща в изпълнена цел. И след това какво? След като една мечта се сбъдне тя вече не е такава... след това идва само действителността...

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: fb0d154ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Мила разбирам те напълно. Доскоро отричах любовта между еднаквите полове. Но ето че от вече почти година аз имам връзка с друга жена. Семейна съм с дете, тя е обвързана. Винаги с трепет очакваме да се видим. На няколко пъти сме си мислили на избягаме, но...... винаги това но. Измачваме се и двете-решение няма. Просто крадем от времето си за да бъдем заедно.Засега оставям нещата така,трудно е ,но.....

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 98f8b6502d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Oстави ученическата връзка гледай напред хващай детето си и гледай напред...ако ли пък не един ден ще се събудиш на 48 и ще се питаш "Защо си развалих брака и оставих детето ми без семейство?"

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 80eec90e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   Здравейте Аз се влюбих вьв жена от пръв поглед по силно и прекрасно нещо от това няма затова искам да Ви кажа че сега разбирам много неща за които не съм и подозирала.Рискуваите успех!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 86e5d9867d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Аз бих те посъветвала колкото и да е тежко да разбиеш две семейства,да го направиш,именно зашото знам колко може да бъде силна любовта между две жени...А ако живееш по правилата и се измъчваш,никой няма да го оцени,няма да ти дадът медал..

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 0e6fd0bfab
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Mдаа мерси, на всички,които се опитвате да ми дадете сили...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: e3df3d9630
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Послушай сърцет0 си .. мисля че трябва да си близо до хората който обичаш а не да си до човека който не обичаш а в същия момент да мислиш за друг човек ... Послушай сърцето си.. !!!

Успех .. !

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 4401527b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

25.   Мила, знам как се чувстваш, защото аз съм в подобна ситуация като твоята. С тази разлика, че аз не съм омъжена, а тя има друга, която обича безумно. В момента е раздвоена между нас двете и незнае как да подреди живота си. Няма секунда, в която да не мисля за нея, тя е всичко за мен, но за съжаление не мога да прекарвам толкова време с нея, колкото ми се иска. Бори се за нея, въпреки всичко и всички! По добра щастлива с жена, от колкото живота ти да мине с мъж, които не може да ти даде това, от което имаш нужда. Бори се за любовта, защото, тя е тази която ни дава смисъл и сили за да живеем! Аз, съм с теб!

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 95e2fe3248
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Знам какво е да си влюбен толкова силно и въпреки това да незнаеш как да постъпиш така , напълно те разбирам според мен трябва да послушаш сърцето си,и да не мислиш за чуждото мнение.Надявам се да съм ти била полезна!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 5cbfcc6113
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Аз съжалявам цял живот, че я пуснах да си иде... Ако това, което имате помежду си е истинско и несломомо, то последвай го. Нима трябва да жертваш собственото си щастие заради консервативното българско общество?! Замисли се дали си заслужава. Знам, че да вземеш каквото и да е решение е несравнимо трудно , но трябва да бъдеш искрена първо със себе си, после с останалите. Какво искаш ти?! Ако си отговориш на този въпрос, знаеш какво следва. И все пак не забравяж, че истинската любов идва само веднъж, не я пускай да отлети... :)

 
  ...

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 8ce962051c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   27, тук не го жертва заради обществото, а заради семейството си. един основен въпрос - някоя от вас има ли деца?
ако има деца и сте изградили семейство в никой случай не го разваляйте. винаги може да се виждате, да търсите близост като приятелки, да споделяте, да се желаете ... ако чувствата м/у вас са истински, ще се запазят дори в тази ситуация.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: c5ebd6b76f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

29.   Aз искам да ти кажа да следваш сърцето си и да се съберете ако трява разбиите два брака най-важното е да сте двете. аз съм на 16г. и имам такъв проблем само че моето момиче е в Костенец, а аз съм на 60км от нея но ходя всеки ден до там. за това бъди си с нея и единствения начин да не нараниш семейството си с това е да се криете. мисля че ще ти бъда полезна. Успех!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 22dca85e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Ако можехме да знаем правилните решения..,ако можеше само малко някой да ни подскаже...Аз се разделих с нея след дълга борба между разума и сърцето.Сега живея в ежедневна лъжа, заблуждавайки себе си и мъжа до мен,че нещо може да се получи.Ставам и лягам с мисълтта за нея,крия се, за да плача тихо за нея.Сънувам,че сме избяхали далеч и нищо няма значение.Но реалността е друга.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 1f118a36c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

31.   Мило аз съм на 20 години и съм признала всичко пред близките си и приятелите си найстина беше трудно за всички да приемат истината, но някой го приеха други не и ме осъдиха сега съм с жената на живота ми.
СЪВЕТВАМ ТЕ да признаете всичко и да бъдете щасливи заедно от колко да се самоунищожавате съми

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: c7d16cafc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

32.   Виж миличка, моята сутуация е много по-объркана от твоята, но мисля че се справям добре за сега с положението , в което се намирам. Аз самата обичам безумно една жена, знам, че и тя ме обича , но тя обича и друга жена . Знам за това и не спирам да се боря за любовта и. Аз самата съм и омъжена , но съпруга ми знае за мен както и останалите членове на семейството ми - майка ми и децата ми. Наистина майка ми трудно приема всичко това , но прави всичко по силите си , вижда , че тази жена ме прави щастлива и съответно се радва за мен, макар , че всъщност и се иска да запазя семейството си. Аз самата бях много притеснена, за това как ще приемат всичко това децата ми , но мисля че съм ги възпитала добре и за моя изненада всичко е нормално, нито са ме намразили , за избора, който съм направила , нито нещо подобно. Обичта им и отношението им към мен не са се променили , аз си останах тяхната обичана майчица. Да живота ми е малко объркан в момента , но се надявам всичко с времето да си дойде на мястото. Радвам се , че сложих картите на масата и разкрих коя и каква съм в същност, преди да предприема тази стъпка аз се задушавах, а сега мога да кажа , че съм щастлива и свободна. Миличка моя съвет е бъдете заедно и бъдете щастливи, живота е един и го изживейте така както сърцето ви го иска. Това че сте се пожертвали заради някой друг никой няма да ви го признае. Децата рано или късно поемат по своя път и вие какво , ще останете с някой , когото не обичате и какво пичелите от всичко това , нищо , само един живот , който е преминал пред очите ви без въобще да се разбрали нещо от него . Бъдете себе си , успех!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: f989237756
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

33.   До авторката:ПРОЧЕТИ ТОВА!

НЕВЪЗМОЖНАТА ЛЮБОВ СИ Е НАЙ-СИЛНА!
Здравей,аз съм младо момиче,и как да кажа влюбвала съм се както в мъж,така и в жена,която по психика и душа е много мъжко момиче ,невероятно точен и добър човек
дори от дадена аудитория мъже,тя е много по пич,отколкото самите мъже.

Но стига да си пожелая мога да си легна,с който и да е мъж.

В математиката има точни закони и правила,но има и изключения,в природата също има закони и изключения .Например в човешката природа е нормална хетеросексуалността,защото тя води до поколения,но както в математиката,така и в природата има изключения/говоря за привличането на хора от един и същи пол/.

Във всеки човек има както мъжки,така и женски черти,и никога не се знае кога ще му се отключи
Любовта е сляпа,човек може да се влюби и в най-големият боклук,любовта не пита,понякога човек си задава въпроса защо съдбата го наказва да страда,и да се мъчи,било то за любовни мъки,самота,здраве,парични несгоди,аз например съм стигнала до извода,че всеки човек си има тегло,и никой не е напълно щастлив дори напротив всякаш човек си плаща за минали грехове.Моята любов към това момиче е мн силна,и продължава повече от един средностатистически брак тоест от 9 години,не сме заедно де,сериозно сме скарани,дълга и широка.
Иначе мисля,че си направила добре ,като си се омъжила все пак ще оставиш нещо след себе си,но е важно да оставиш не само семето си,а да предадеш знанията и мъдростта си,но щом се обичате толкова силно защо не се виждате от време на време ,и когато една от двете изпадне в беда,знаете,че можете да си разчитате една на друга.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 09fe89f8b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   Избери себе си и своите чуства, колко време още ти е нужно?още 10 години ли ти трябват за да разбереш, че няма смисъл в това което градиш след като обичаш друг човек :)

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 9a5067ae82
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   ако искате да постъпите правилно , поне се разведете за да може и другия да реши как да се устрои. как ще се чувствате ако сте на местото на потърпевшата половинка. лъжи и лъжи и пак лъжи пред себе си и пред околните и в двата случая( при запазване на брака и при раздяла със съпруга), но поне се дава шанс на другия все пак за евентуален нормален живот.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 084356942d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   Жалко е, но обществото ни все още не е готово да бъде толерантно към различните. Не пишеш дали имаш деца. Според мен заради тях си заслужава да запазиш брака си, ако нямаш - отстоявай любовта си.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 6d1c263201
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Според мен няма нужда да се притесняваш от това как ще те възприемат хората.Всеки човек е различен не сме чертани по шаблон имаме различни мнения характери,а именно това прави живота ни интересен.Не се притеснявай от обществото ако си решила какво да правиш винаги ще има против и за,а и няма какво да те лъжа при тебе повечето ще са против.Колкото до въпросът ти никой не може да вземе по правилно решение от теб самата,ти знае6 неща които не са обяснени тук знаеш как стоят нещата с семействата децата и вас.Ситуацията в която си не е лесна,но ако си решила да действаш мисли и за другите около теб най вече за децата,защото те винаги страдат най-много.Успех в живота бъди здрава:):)

mitaka305

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 72439a8880
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

38.   Не се подчинявай на емоцията и на егоизма си. Не наранявай околните, защото сега имаш отговорности и към другите, покрай теб. Десет години си търпяла, ще търпиш още. Времето, когато си могла да мислиш само за себе си е минало. Ако след години децата тръгнат по своя път и останеш сама, без мъж, тогава отново ще имаш възможност да мислиш само за себе си. Сега не мърдай, цената е твърде висока и няма да бъдеш щастлива, ако решиш да я платиш. Мъката, която ще причиниш ще вгорчава живота ти вечно.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 55803b2495
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

39.   Номер 38 кой си ти да казваш на другите как да живееят,авторката ще живее ,като тя иска,а не както ти искаш ,не и налагай меннието си.На думи всичко е много лесно,това че си пада по друга жена не значи,че е егоист,има много хора,които имат семейства ,но в същото време са би или хомосексуални,та дори хетеро сексуалните най-редовно си изневеряват.Да обичаш не означава да си егоист,или може би не знаеш какво значи тая дума,1-вото,което е тя НИКОГА няма да зареже децата си,независимо от ориентацията си,и 2-ро нейният живот си е нейн,а не твоя работа.

А ТЕЯ,КОИТО СА ПРОТИВ БИ СЕКСУАЛНИТЕ И ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ ЖЕНИ МОГА ДА ИМ КАЖА,АМИ ВСЪЩНОСТ МЕЧТАТА НА ВСЕКИ МЪЖ Е ДА ВИДИ ДВЕ ГОТИНИ МАДАМИ КАК СЕ СМУЧАТ,ДО КОЛКОТО МИ Е ИЗВЕСТНО ТОВА Е МЕЧТАТА НА ВСЕКИ МЪЖ!!!

Всяка 20 жена е би сексуална,или поне веднъж е имала влечение или нещо общо с някоя друга жена ,повечето жени дори не си го признават пред себе си ,поради натиска на обществото. Ако общесто се отнасяше с повечко разбиране повече жени щяха да се разкрият,както познавам много жени,които си падат по мъже,но от време на време отиват при някоя тяхна приятелка з аигра. Има много известни личности,които са би сексуални,но си имат семейство и са женени за човек от противоположния пол ,например Fergie тя е женена за Джош Дюамел,друга,друга Анджелина Джоли за Брат Пит те и още много такива са имали рандеву с представителки от техния пол,да не говрим за милионите жени,които не си го признават.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d4675d9dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Щом си стигнала до тук продължавай напред и не се обръщай назад. Да си мислила навреме. Не разбивай психиката на толкова много хора заради собствения си егоизъм. А ако толкова не можеш по друг начин, поддържай връзка с въпросното момиче, но не разваляй нищо друго. С времето сама ще се обедиш, че тя ще се изчерпи от самосебе си.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 2b77cfe9e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

41.   НОМЕР 40 ДА ОБИЧАШ НЯКОГО НЕ Е ЕГОИЗЪМ!!!!
Една истинска любов като тяхната не може да се изчерпи,тяхната любов е силна и свята това го доказват годинките ,10 години да обичаш един човек си е доста време,значителна следа,която остава завинаги.
Какво значи една любов да се изчерпи-да свърши,да може би смъртта би ги разделила .....
Ха,10 години ,та тва и във филмите и в народните песни не пеят за такава любов.
40-то номер,за да кажеш на авторката ,че е егоистка явно си против към обратните,и дискриминираш,явно не смяташ за хора ,тези които са би или хомосексуални,предполагам си хетеро и не разбираш хората като нас ,мислисш си,че ние си правим афери е така за кефа,а не изпитваме истински и силни чувства

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 32de5c49de
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

42.   Ако си лесбийка бъди с друга жена. Не живей за мнението на хората. Те да си гледат техните чувства и емоции. Ако си бисексуална запази брака си. Какъв е проблема да се виждате с тази жена и да имате интимни отношения?
Нормалните мъже не смятат секса на половините им с друга жена за изневяра. Даже им е интересно. Е стига половинката им да не ги пренебрегва заради другата жена.
Има толкова много хора в твоето положение :) Изживей си чувствата. Ако не обичаш мъжа до теб разведете се. Ако обичаш съпругът си, но и другата жена, бъди и с двамата.
А и всичко е временно. Дори първоначално някой да те сочи с пръст и да те одумва после ще му омръзне. Сегашното поколение хора са по - широкоскроени, дори и хетеро. Тези който се скандализират са над 45 год. Но да не забравяме. Всеки е направил нещо за което може да бъде сочен с пръст.
Един изневерил, друг бие детето си, трети алкохолик, четвърти фалирал, пети не общува с роднините си шести завършил само средно...
БЪДИ СЕБЕ СИ, НЕ ЖИВЕЙ ЗА ДРУГИТЕ!!!

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 053b8e3f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

43.   Можете да бъдете заедно в друга страна, където хората нямат предразсъдъци и няма да ви се подиграват. В България също можете да бъдете заедно, но ще сте осъждани и мразени не толкова че сте женска двойка, а затова че имате смелост и свобода да бъдете заедно. Хората ще говорят какви ли не неща - и верни и неверни, близките ще се срамуват, а възможно е и да се отрекат от вас.

Защо не помислите над варианта да заминете да работите в чужбина? За пред семействата като приятелки, а там какво ще правите си е ваша работа и не е нужно някой тук да знае. Все ще измислите нещо, за да заминете - я няма пари, я няма работа. Така поне няма да си развалите семействата.

Щом сърцето ти го иска, няма как да не се поддадеш. Но го направи по начин, по който после няма да съжаляваш.

Ядосвам се на тези, които по-горе в коментарите ти казват да сте заедно. Ок. В това няма нищо лошо, но просто искат да ти видят сеира. Знаеш какъв е българина.

А и не се знае дали това не е само влечение една към друга. Може след време страстта да утихне и постепенно да изчезне. Затова семействата не трябва да стават жертви и да бъдат разрушени от вашите отношения.

Надявам се да вземеш правилното решение. Не спирай да пишеш как се развиват нещата - интересна и смислена тема е! От истинския живот.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b601fbe488
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   Аз зъм жена на 24 г. и си мисля, че ако разбера, че майка ми си пада пожени-едва ли ще го преживея!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c128ed4380
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

45.   Аз съм жена на 21 и ако разбера, че моята майка си пада по жени ще ми е все едно.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b76fff234e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

46.   45, а ако разбереш, че баща ти си пада по мъже?

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c128ed4380
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

47.   Ами, 46, абсолютно същото. Не искам родителите ми да ми определят личния живот, затова и аз не бих си позволила да давам тон на техния.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 285e2d77b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

48.   Трудно е да се каже кое е правилно и кое не.. В днешно време има толкова много неправилни, нечестни и ужасни неща. Ако се обичате истински и ви е писано да бъдете заедно - това ще стане. Много е относително дали е правилно, от една страна - не, защото ще разбиещ семейството си, от друга страна е правилно, защото ще бъдещ щастлива.. Лично аз бих ти препоръчала да поговориш с нея за това и след това да прецените заедно какво да правите за в бъдеще.. Наистина е трудно, но.. Човек е такъв, какъвто е.

Пожелавам ти успех и дано нещата се оправят! :)

*Bubble*

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b601fbe488
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

49.   Номер 47, теоритично звучи ПЕРФЕКТНО, но едва ли ако си хереро, ще го преживееш с такова безразличие!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c128ed4380
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

50.   Всъщност, 49, съм хетеро и НАИСТИНА мисля точно така. Всеки човек си има приоритетна ценност - за един семайния уют, за друг сигурността, за трети благочестието, за четвърти нещо друго. За мен най - важното нещо е свободата. Тя струва повече от любов, приятелство, морал и всичко, за което можеш да се сетиш. Понеже я искам твърде настойчиво, съм така добра да я предоставям и на другите в пълен размер. Ако родителите ми, сестра ми, баба ми искат да имат любовници, да стават хомо, да спят с негри и китайци... тяхна работа. Може в първия момент да се изненадам, но само толкова. Личният живот, затова е личен. Просто тези неща не се случват на моя територия, не аз командвам там. Освен това, всеки човек, който обича родителите си, би искал да ги види щастливи, като това не значи непременно заедно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9a346b3144
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

51.   НОМЕР 43
Ядосвам се на тези, които по-горе в коментарите ти казват да сте заедно. Ок. В това няма нищо лошо, но просто искат да ти видят сеира. Знаеш какъв е българина.
АБЕ, ГЛУПОСТИ ДА И ГЛЕДАТ СЕИРА, ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ГИ ВЪЛНУВА ХОРАТА НЕЙНИЯ ЛИЧЕН ЖИВОТ, просто я съветват да слуша сърцето си, защото животът е един, и ще е жалко да го изживее в лъжа.
В България, и където и да е винаги ще има хора, които я разбират, и такива, които няма да я приемат, да, но ще има и такива, които ще я разберат, и тези хора няма задължително да са от ЛГБТ обществото, има и много хетеросексуални, които се отнасят с разбиране към различните, това да си различен не те прави лош човек.
А, и тези, които не приемат хората с различна сексуална ориентация, колкото и да ги обиждат, колкото и да ги клеветят, колкото и да ги плюят няма да ги спрат да бъдат с човека, когото искат, защото всеки човек е свободен да бъде с този, кого иска. ТЕ, И АКО ЩЕ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ ДА СИ СЪДЕРАТ ОТ ЯД, ЧЕ АВТОРКАТА ИМА ВРЪЗКА С ДРУГА ЖЕНА, НЯМА ДА Я НАКАРАТ ДА СЕ РАЗДЕЛИ С НЕЯ, ЗАЩОТО, КОГАТО ЛЮБОВТА Е ИСТИНСКА ХОРСКОТО МНЕНИЕ НЯМА ДА Я УБИЕ :)
Хомосексуалните не са чудовища бе, хора наскоро четох как една лесбийска двойка спасила 40 младежи в Норвегия.


УСПЕХ към авторката! :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 212253e72b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

53.   Аз съм мъж. Имах приятелка с която бяхме заедно дълги години в трудности и радости. Напусна ме заради жена. Дали съм разочарован? Да. От тогава никога повече не и проговорих или се чух с нея. Но все пак макар и отвътре се радвах за нея, защото е намерила истинското щастие. Естествено при някои жени това е временно явление и след няма и година ме потърси отново (не потръгнали нещата с момичето с което беше). Е съответно аз повече не я погледнах, по този начин по който преди.
Създалата се ситуация при авторката на темата е доста тягостна. Дали да разрушиш семейство или да последваш порива на сърцето си. Аз гледам прагматично на нещата. Да кажем, че човека с когото купнее да бъде е мъж, а не жена. Тук въпросът е, трябва ли да се руши семейство заради това. Убеден съм, че просто това което изпитва и се случва с нея е временно явление (често срещано при жените). Видели са се с другото момиче и са избликнали стари страсти и в момента е объркана. Повярвайте ми, ако това беше в продължение на 10години нямаше да съществува тази тема. Малцина са хората който биха отстояли толкова време разделени един от друг без да го преглътнат.

 
  ...

1-50 от 67
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker