Скрита в миналото любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Скрита в миналото любов
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 979 пъти
Здравейте драги читатели, аз съм млада девойка, която наскоро се сблъска с много интересна ситуация. Аз съм на 26г, сгодена за мъж, когото много обичам, с когото плануваме общо бъдеще, както всяка нормална двойка, двамата с него си имаме доверие за всичко, и никой от никого нищо не крие, както се казва дори и когато има онлайн обожатели/ки.

Тъй като аз съм много отворен и комуникативен човек, освен че съм отворена към нови запознанства, така и държа да поддържам контакти с хора от детството ми. Наскоро се свързах с един съученик, който работи в дадена сфера, за която аз искам да кандидатствам, и реших да се свържа с него, за да мога да получа нужната информация. Той много се зарадва като му писах, и веднага откликна на молбата ми. Дори след получената информация, ние си продължихме да си пишем.

Обаче, не знайно как се завъртя разговора, че се стигна до там той да си признае, че е изпитвал чувства към мен още в гимназията, и нямал смелостта да си ги признае пред мен, но и подчерта- че все още ги има. Това признание ме свари неподготвена, защото, истината е там, че и аз много го харесвах, но и аз тогава нищо не намеквах, защото не се чувствах достойна за него, съдейки по момичетата, с които е излизал тогава. И, признавайки му и на него, той доста се зарадва, и ми предложи да бъдем заедно- обещавайки ми спокоен и щастлив живот, че дори да има 60% шанс да приема сега това предложение, веднага щял да ми предложи брак. Искал да бъде с мен, да сме имали деца.

Абе целия свят направо ми предлагаше. А всичко това не съм го споделила на годеника ми, с цел да не се разстрои. И идва тук момента, дали всичко това, което го казва е истина, дали го мисли, защото познавайки го, знам, че е много свестен и добър човек, даже и той е обвързан, но не е толкова сериозна неговата връзка, съдейки по това от колко времето са заедно- няма и година.

Та, главното ми запитване към Вас, драги читатели, е дали няма някаква задна умисъл зад неговите думи, както повечето мъже правят, е да ти свалят звезди с цел да си легнат с теб. Или наистина иска да бъде с мен, ако да- по какъв сигурен начин да разбера, защото дори и да не си пишем в момента, но той продължава да ме следи в социалните мрежи и да показва неговите симпатии (чувства).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: 209bb37f36
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Не изпускай питомното, за да гониш дивото! Тоест имаш си някаква стабилна връзка, не ти трябва нещо, което е може би "евентуално" по-добро. А иначе няма как да разбереш със сигурност какво си мисли другия, дори той самият може да не знае и да действа на емоционално ниво. Как ще си сигурна, че и теб няма да те зареже след една година?

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 14c145964f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Момчета, прочетете хубаео тази тема, зашото ще ви даде много отговори за жените.
Аз няма да нападам авторката, въпреки че общо взето такс ще излезе от написаното.
Повтаря се едно и също и жените пак ни плюят, че ги нападаме.
Ето ви нагледен пример. Има човек до себе си, уж много го обича, обаче се свързва уж случайно с познат, който харесвала.
Той и казва, че също я е харесвал и оттам всичко и се обръща.
Забравя, че има мъж и сега основното и питане е дали той е сериозен. Демек, дали да се впусне в нешо с него.
Говориме няколко човека как жвните хващат единия клон, но докато не е сигурен втория не пускат. Гпвориме постоянно, че жените винаги търсят нвшо по-добро, но продължавате после да псувате и да се чудите . Ето ви, поредната тема, идеално показно как разсъждават жените.
Сега ако 15 човека и кажат изживей си старата любов , вече съмнинията дали обича сегашния почват да се прокрадват.
Еми авторке, винаги има риск само да те наебе и да те зареже.
Самият факт обаче, че се чудиш по тоя въпрос говори, че явно нв си толко влюбена в сегашния. В противен случай щеше да кажеш съжалявам, но обичам приятеля си и да спрете..
Истината е, че дълбоко в себе си си искала да отидат натам нещата..
Това е хипергамията, страхотен пример, браво. Не се бъзикам.
Жал ми е за мъжете днешно време, зашото отношенията с жените са буквално като война. Или си най силния или те заменят като носна кърпичка.
Авторке, бих ти казал, че ако има двама избери втория, зашото ако държеше на първия нямаше да пзоволиш никакви съмнения. Ти дори пишеш, че връзката му не била сериозна, демек не изключваш възможността да стане нешо между вас.
Така че действай, само един съвет. Преди да стане сериозно скъсай с първия, за да не го лъжеш. Мъжете най мразим това.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 4c267a509d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Н 2, не слагай веднага всички жени под общ знаменател, това те слага на същото ниво като авторката, а и по- надолу!
Като изключим това, съм съгласна с останалото от коментарът ти!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3330fb5e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   2 ми то по-добре фригидна жена тогава, по-добре да ми се муси, че й развалям комфорта защото искам свирка или секс, от колкото да си пише с тоя и оня и съседа и да хлътва по тях и после да я целувам по устата, с която е лапала спермата на Пешо комшията.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 774a20e0b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Според мен, най-важният въпрос, който трябва да си зададеш и върху който да размислиш е: Обичаш ли истински годеника си? Защото дай си сметка, че ако наистина обичаш този мъж, два чата с някакъв, по който си си падала в гимназията, няма да те разцентроват и да започнеш да се чудиш "или/или". На твое място щях още веднага да му пресека всякакви мераци с думите: "Сгодена съм и обичам приятеля си, така че съжалявам.".
Ако го обичаш - ти ще си го знаеш и дори няма да има нужда си задаваш въпроса. Ако обаче имаш нужда да претегляш везните, да го мислиш, да се чудиш - не е на добре работата...
Съсредоточи се върху това и разбери как се чувстваш, спрямо човека до себе си. Изключително важно е да си наясно с чувствата си преди сватбата ви.
А на оня шитните въобще няма да ги коментирам. Имал приятелка и се сетил да те люби от далече, след като ТИ си му писала след години... Пробутва ти най-изтърканите реплики от романтичните комедии и като нищо ще те омотае да направиш някоя глупост, ще преспи с теб и няма да го чуеш повече. Не си съсипвай годежа за тъпотии.
Ж 27

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b21d3a9456
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Тревата винаги е по-зелена от другата страна.
Ами ако се съберете и се окаже че фантазиите ви нямат нищо общо с реалността? Обещаното не е като даденото, нали знаеш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 382cd2427e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Ти си просто... Нямам думи! Дано приятелят ти чете.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 2151707b04
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Представи си твоето аз от бъдещето с дете от приятеля ти, той го носи на конче и му се радва, после те целува по устните и ти казва, че те обича и ти си жената на живота му. А сега си представи същата картинка със съученика. Кой мъж е по-добър според теб? Само да не стане от два стола на земята.... Моето лично мнение е, че историята е измислена и е поредният опит да се покаже що за стока са някои жени. Не познавам жена, която да се представя по този начин: аз съм млада девойка. Това го е писал някой по-възрастен. Обръщението ,,драги читатели '' също не е в речника на младите хора.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 5d3d94bf37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Поклон пред номер 2 , шапка му свалям за написания коментар....

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 0577fb8a32
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   По всичко личи, че чувствата към годеника ти не са толкова силни, колкото си убедила сама себе си, че са. Ако бяха, нямаше дори да се замислиш какво да отговориш на обожателя. Дори нямаше да му признаеш, че някога и ти си имала чувства, защото прекрасно знаеш, че това ще усложни нещата.
Помисли дали е честно да останеш с човек, когото би напуснала, ако беше сигурна, че другият е искрен и можеш да му се довериш. Аз за себе си знам, че не е, но сме различни хора, така че решението е твое.
Ще се съглася иначе с коментар 5, че е много вероятно обожателят да захаросва нещата, за да те вкара в леглото (все пак ти има мерак от гимназията). Е, може пък и да е най-чистата любов на света. Няма как да знаем.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b586a86cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравейте, аз съм авторката на историята. И за Ваше огромно съжаление, ситуацията е истинска. НО, искам да Ви кажа, че съм решила да я споделя с Вас, за да можете да ми кажете, защо този "герой" постъпва така. И ДА ПОДЧЕРТАЯ, ЧЕ, НЯМАМ НИКАКВИ НАМЕРЕНИЯ ДА ЗАРЯЗВАМ ГОДЕНИКА МИ ЗА НЯКАКЪВ, СЕТИЛ СЕ В ПРЕДСМЪРТНИЯ МУ ЧАС ДА СИ КАЖЕ КАКВО ГО СЪРБИ. ЦЕЛТА МИ БЕШЕ, ДА ВИДЯ КАКВО МИСЛИТЕ ЗА НЕГОВАТА ПОСТЪПКА И КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД ВСЯКА НЕГОВА ДУМА И ДЕЙСТВИЕ. Не се обиждам от коментарите, и не се чувствам нападната, защото знам, че аз няма да предам мъжа до мен. Благодаря Ви, че отделяте време да съдите мен, като главният виновник, е този който показва неуважение към мен и моят избор на спътник в живота, както и неуважение към самият ми годеник. Защото никъде не съм посочила въпрос от сорта "Да му повярвам ли на думите, и да му дам ли шанс?"

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 5d92af79ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Извинявай, ако това, което ще ти кажа ще ти прозвучи грубо, но заради такива изцепки мъжете ни мислят за к*рви и ненадеждни за съвместен живот, вследствие на което все по-малко от тях се осмеляват да предложат брак на приятелките си. Защото, докато сега приятелят ти прави планове за бъдещето ви и се радва,че ще се ожени за теб, ти си пишеш с някакъв и се двоумиш дали да не му изневериш. С нищо не можеш да ме убедиш, че не си целяла този ефект. Седнала си да пишеш на човек, който си харесвала уж случайно и "не знаеш как е станало така, че сте започнали да се сваляте"... Защо, ти не беше ли там? Хайде, стига моля ти се.
Според мен ти не обичаш приятеля си, защото ако беше така с онзи нямаше да си размените повече от няколко служебни, сдържани изречения и ако тръгне да ти се сваля, щеше да му дадеш ясно да разбере, че си заета. На влюбена жена и Брад Пит да ѝ пуска аванси, няма да му се отвори парашута. Обичала съм мъж и знам много добре, че не можех да погледна друг, камо ли нещо повече.
Това, което правиш зад гърба на приятеля си е просто отвратително. Помисли си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 8fd035b41b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   После ме питат защо не искаш да създадеш семейство. Пази боже от обич като вашата , трябва ви само някой от миналото и сте готови да развалите и мачкате всичко пред вас. Авторке напълно сигурен съм , че ако имаше гаранция ,че този господин ще спаси обещанията си , ти ще зарежеш годеника си , който така много обичаш. Децата са по-трудни за манипулиране от вас и още веднъж станахме свидетели колко лесно може да ти изневерят без значение каквото и да е. Имаше една тема за провалена сватба по-горе и същата история. Категорично съм против браковете и нищо няма да промени мнението ми , а и като гледам повечето мъже вървим в тази посока.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 49e55560ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Мъже, които много обещават като този, нямат намерение да изпълняват. Ти не обичаш годеника ти, иначе нямаше да се въртиш покрай другия с извинението за “професионален съвет”. Дори и да се омъжиш, не се ли промениш, що береш ядове. Омъжена жена съм и още като си избрах съпруга ми спрях да давам каквито и да било нишани на обожатели. А съм имала много и още имам. Наистина много, защото съм красива жена, но държа на и обичам съпруга ми. Твоето е гнусно, гнусно е и поведението на бившия ти съученик: голям човек на път да сключи брак трябва да се държи далече от “невинни” изкушения, които бързо се превръщат в драма за всички.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: aaa4ceb45a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Тц,тц,тц,...да ми се чуди човек как изкарах 37 г. в брак с прекрасния ми съпруг,когото загубих много трагично преди 1.6 г. и продължавам да плача за него,и не само аз , чудиш се с кой да си го слагаш, имаш мъж до себе си и мислиш за друг......какво да ти кажа.....явно аз съм смотаната тук......

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker