Скъсахме седмица преди сватбата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Скъсахме седмица преди сватбата
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 4313 пъти
Историята се разигра преди няколко години. Аз работех в чужбина, но често си идвах в България. Започнахме връзка с момичето, която продължи 2-3 г. Тя учеше и идеята ни беше, веднага, щом завърши да направим сватба, да сключим брак и да я дръпна в чужбина. Сгодихме се, бяхме влюбени, говорихме ежедневно, не мжоехме да се откъснем един от друг, през месец-два си идвах да се видим, всичко беше прекрасно, макар и трудно.

Дойде време за сватбата, резервирахме ресторант, платихме капаро, раздадохме покани на гостите, всичко беше организирано, оркестър, дори и роклята и костюма бяха купени. И точно седмица преди сватбата, тя ми сервира, че иска да скъсаме. Бях меко казано в шок.

От една страна я обичах и това ме съсипа, вярвах, че е жената на живота ми. От друга страна ми дойде като гръм от ясно небе, че го направи точно в този момент, а не по-рано, щом не е била сигурна. Трето - трябваше да обяснявам на десетки хора, че сватба няма да има въпреки поканите, станах за резил. Всички планове пропаднаха. Бях съсипан. Питате ли ме в такъв труден за мен момент дали ми е било до това да звъня на толкова хора, да им се извинявам, че сватба няма да има, да ме разпитват как и защо? Да не говорим, че някои чак от чужбина дойдоха. Но нямаше как, трябваше да го направя, колкото и да не ми е било до това.

Дори след сватбата да го беше направила, щеше да е по-малко унизително. Е, можеше и да е по-зле - можеше да го изтърси и на самата сватба пред хората. Тогава вече порнографията щеше да е пълна.

Не знам каква е причината, но това, което се питам, е, ако не е била сигурна, защо не го направи по-рано, а изчака да организираме всичко и да го изтърси седмица преди сватбата. Сигурно и аз си имам вина, не знам, може би съм бил наивен, че съм си мислел, че връзка от разстояние ще проработи, може би съм я разочаровал с нещо, може би е срещнала друг, но защо по дяволите не го направи поне месец-два по-рано? В този момент ли трябваше?

Не го пожелавам на никого това. Само човек, който е бил в такава ситуация, може да разбере колко е гадно, унизително, разочароващо. Трябваха ми години да го преодолея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: d8323b5287
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

1.   Еми сега с един адвокат, проучете нещата и спретнете едно късо дело за обезщететение. Сигурен съм, че си платил почти всичко, може и близки да са ти помогнали. Така че най-малкото техните пари да върнеш ако е така. Толко пари си дал досега, така че дали ще дадеш още едни 500-1000 лв за адвокат, поне ще си върнеш всичко.
Иначе на жените няма какво да им се чудиш. В техния живот е важно да има драма от всякакво естество. Ако ти не я създаваш, те сами ще я организират. Затова и си падат по всякакви утрепки, щото има яко драма, не е скучно. Няма значение какви емоции създават в тях, важното е да не е монотонно.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 00a1ff25f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   И ти за тия години не намери ли друга? И защо не я пита тогава защо ? Трябвало е тогава да действаш.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3f233cbf9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Единственият вариант при който бих постъпила по такъв начин е ако съм разбрала с абсолютна сигурност, че е изневерявал. Няма да питам, няма да искам обяснения, просто ще скъсам без да губя нито секунда в напразни разговори.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2317a5443e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   1, всичко платих аз. Бях работил години тежка работа, за да спестя тия пари.

2, е, имал съм и други приятелки след случката. Не съм я питал, няма и никакво значение. Подочух, че е било заради друг, но дали е вярно, не знам. А и няма значение, времето няма да се върне.

3, абсолютно не съм погледнал друга, аз исках нея и правех всичко възможно, за да се съберем въпреки трудната ситуация. И тъкмо се виждаше края на нашите премеждия и воала!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e31ac3a6e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Авторе, ти си изключителен мъж: много мъже, дори приятелките им бременни, не спретват сватба, нищо, че жените им бленуват за това, под някакви измислени предлози. Само може да гадаем какво се е случило. Според мен наистина ако е имала колебания, по-рано е бил момента за това. А и отлага се сватба, разбирам, че повечето разходи си поел ти, дава се причина. Да премълчиш причината, а разбира се, че е имало такава, не че не е сериозно, то не говори добре за нея като човек.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4cf6007ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Спокойно има по-тежки случаи, като моя, развод 5 месеца след сватбата. Горе главата, Господ гледа.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5bab621c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   То е ясно, че е заради друг. Жалко, че те е разигравала толкова време, иска ми се да кажа, че Господ гледа, но от личен опит ще кажа, че не гледа много. Имах случай, който не може да се сравни с твоя, но смисъла е същият. Приятелка, голяма обич и щях да отида при нея в чужбина - купени самолетни билети, отписах се от университет да запиша там да уча друга специалност и бях приет. Около 2 седмици преди полета се промени на 180 градуса и причината беше друг. Общо взето след 2 години тя е щастлива с този човек, а аз нещастен и сам. Не съм изневерявал или нещо подобно, но явно си плащам за нещо или кармата просто не съществува. Живот какво да правиш.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5655729024
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Сигурно случайно е разбрала някаква информация за теб, която и е променило мнението и решението. Една приятелка разкара годеникът си, като попадна на негов клип 18 в мрежата. Ей така, без да казва нищо. Сигурно и той се чуди и до днес.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7f9c873bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Преди години в едно роднинско семейство булката избяга от къщи с друг точно в деня на сватбата. Щастлива е с него, имат деца.
Според мен, връзките от разстояние в повечето случаи се провалят.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ba1b2eeac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

10.   При такива "житейски случки" чукам "на дърво" да не ме стигне и мен. Ако някой е по- лабилен и изтрещи, се стига и до фатални крайности. Но обиквовено дамата е прецизирала възможностите и се презастраховала, а за потърпевшия- никакви сантименти, да се оправя. Не знам кое е по- грозно и долно. Отказа в последния момент или цирка и унижението в последствие и за винаги. Сигурно е много доволна и горда от себе си или пък много уплашена, може би, вече се поставя в позицията на излъгания- бави, бави но не забравя.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: cc682292f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

11.   Абсолютно нищожество е тая уличница и не е трябвало да плащаш всичко по сватбата да беше платила тя половината поне гаранция да имаш няква. Трябвало е да си по-предпазлив жените особено по-леките често разиграват коня с двама и повече мъже едновременно за да видят кой от кандидатите най-ще й допадне, лъжейки по този начин и въртейки мъжете, ама ето на наивността си казва думата, и като добавим тва, че вашата връзка е била от разстояние през повечето време....




Чингис Хан

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 4439ffd121
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Междудругото, поради тази причина аз лично отказвам да правя сватба. Не знам защо, но съм си наумил, че ще ме изоставят точно преди олтара и ще стана за смях. Нямам против да се оженя, но само подпис, нищо повече, никакви панаири. Бях за залюбил с момиче от чужбина, не-българка, беше от разстояние, тя искаше сватба с всичките циркове - аз не, само подпис. И така 1 година се влачихме, щото пък тя не искаше подпис, те са традиционалисти, искала сватба вика, заслужавала сватба. В крайна сметка и тя се оказа, че се залюби с друг и ме излъга хаха. Само дето оня другия нито сватба, нито подпис и като куче я остави, мръсницата хаха.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 6107dfd9bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Тя затова е сватбата и питат изрично двамата да кажат да или не. Ако се подразбираше, че щом има сватба, значи са съгласни, нямаше да ги питат или неща като "Има ли някой да каже нещо против...". Тъй че навреме си се отървал, макар че е спорно дали не е по-добре развод след няколко месеца.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 2317a5443e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   13, хахахаххаахахахаххахаха

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 060991e763
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   пффф, твърде много чета споделито или твърде много поэнавам жените вече....не энам.

Ако щете вярвайте, още като прочетох эаглавието преди да отворя темата предвидих:
1. Ще е писана от мъж, че жената го е эаряэала.
2. Эаряэала го е эаради друг.

Еми.....

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 1ded6d326d
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

17.   Въртяла те е бате.

През цялото време се е ебала с други.

Бил си и нещо като резерва, играчка.

Къде са сега ганьовките да почнат да обясняват....хаха

Сигурно щете изкарат некъв изрод и как всъщност ти си виновна.

ЕДНО ЗАПОМНЕТЕ:

НА ЖЕНА ВЯРА НЯМАЙТЕ НИКОГА.

Жената става само за разплод и никога не обича истински. Винаги се оглежда.

/?Не ми вярвате?

See you in 5 years с тема "зарязаха ме"

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: ad147035ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

18.   Приятелче, случката е много неприятна, но все пак по-добре да те зареже седмица преди сватбата, отколкото седмица след това. Вероятно се е забавлявала с идеята за голяма сватба и празненство, от това, че се харчат много пари, за да бъде тя доволна, но когато е наближил края, вече е видяла, че няма за кога повече да играе игра и е хвърлила картите.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 9b713fcfa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

19.   Не че не намирам постъпката и за отвратителна, но и ти си много зле.Само мнението на хората ли ти е важно Позьорска работа. По-хубаво ли щеше да е ,да се доохарчиш , че и дете да пръкнеш и да се окаже колко не си подхождате .Благодари и, че се е осъзнала с време и ти е спестила разходи и за развод

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 2041280028
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

20.   Отървал си се, но не е било нужно да ти трябват години да го преодолееш.
Има няколко урока тук:
1. Връзка от разстояние рядко се получава.
2. Ако само единия инвестира във връзката (дори и само финансово) - другия най-вероятно е тази връзка "за забавление",
3. Случват се всякакви гадости в живота. Любовните неудачи не са фатални и човек не трябва да се обсесва, защото си губи времето в униние.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: bd3283e769
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

21.   Пич, нещата са ясни. Замесен е друг мъж. Знам за поне няколко такива случая и причината е точно такава. Няма жена, която да готви сватба и да направи това точно седмица преди събитието, освен ако не е легнала с друг. И все пак, колкото и да си бил разочарован и орезилен, повярвай ми това е по-малкото зло. Представи си, че тая ти беше станала законна съпруга и започне да ти изневерява, забременее от друг, роди от друг и си трае. Представи си, че ти разбие живота след време, когато ти каже, че вече няма чувства и, че я няма магията между вас. Този сайт е пълен с такива истории. Щом ти дрънка, че между вас я няма магията, значи и правят фокуси с друга магическа пръчка......... Отървал си се.

Та колкото и гадно да ти се струва, вярвай ми разминал си се с по-голяма катастрофа. Все пак, макар и да те е поставила в неловка ситуация, е била честна, че не сте един за друг. Повярвай ми, огорчението после е два пъти по-голямо.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 29bfc3af66
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

22.   1. Жените не искат брак, а сватба и свързаните с нея внимание, хвърлени пари, подаръци, сладки думи, погледи, снимки и всичко останало, насочено към тяхната особа. Ако жена ти каже, че за нея е важно да имате брак, оженете се скромно и романтично на плажа по бански и избегнете всичката навалица и шарения, съпътстваща сватбите. Това рязко ще разбереш как в 99% от случите жената ще те гледа с убийствен поглед, а не с влюбен такъв. Защо? Защото не ѝ угаждаш на прищевката, при която тя набляга на думата "любов", само и само да има сватбено тържество и изцяло насочено към нея внимание;

2. Дори и да няма сватбено тържество, жените искат брак само и единствено с цел законно да придобият правото да се "застраховат" парично и имотно при една възможна раздяла след това (без значение имат ли дете или не). Или "да не се минат", ако мъжът загине в работни или извънработни условия;

3. Бракът е преди всички икономически договор с условия, засягащи паричните и имотните задължения! Брачният договор НЕ Е договор за обич и разбирателство! Има смисъл от брака, когато сте заедно и вече се познавате отлично в течение на години, особено ако имате и общо дете. Прибързването с брака често води до развод и съжаление за точно това прибързване в началото;

4. Жена, която е решила да напусне добре отнасящ се с нея мъж, отдавна си е подсигурила негов заместител и се е хващала за неговия "клон" многократно и тайно от официалния мъж до себе си;

5. Жена като горепосочената си мисли, че прави по-добра сделка, но не подозира, че всъщност се самопрецаква (ще го разбере твърде късно) и едновременно с това прави огромна услуга на зарязания от нея мъж, тъй като тя сама го отървава от ненадеждно и неблагодарно същество като себе си. Това важи и за мъжете, които зарязват добре отнасящите се към тях жени и не е до пол, а до самосъзнание.

6. Жена, ИСТИНСКИ обичаща мъжа до нея, доказва истинността на чувства си, докато се грижи за него в тежък момент (загуба на всичките му пари, загуба на здраве или и двете едновременно), а не повтаряйки едно вятърничаво "Обичам те!" точно преди да му поиска да я поглези с някоя покупка или почивка. Почти не съществуват жени, които умеят да обичат БЕЗУСЛОВНО. 99% от жените обичат УСЛОВНО - само когато мъжът прави за тях неща, които те самите НЕ ИСКАТ да правят ЗА НЕГО: издръжка и плащане на сметките, здрава работа и печелене на пари, водене на почивки, черпене по ресторанти, (скъпи) подаръци, да са в центъра на вниманието, да им угажда на всяка прищевка, да ги изслушва и дори да им е психолог (кошче за душевни отпадъци), да е сериозен и търпелив като скала напук на нервното или разлигавеното състояние на жената в някой момент, да ги вози с колата си насам-натам, да ги приеме в апартамента/квартирата си. Адски рядко някоя жена би правила изброените горе неща за мъжа. Повечето съвременни жени мислят, че за всичко това могат да се отплатят на мъжа с това, което те НЕ БИХА ПРИЕЛИ като негово платежно средство, а именно - креватните ласки. Жените основно с това търгуват, но не биха сторили обратното: мъжът да им предлага креватни ласки, а те самите са се стараят за него всячески, той да е центърът на вниманието им, да му купуват скъпи подаръци, спокойно да му търпят изперкалото или детинско поведение, да го утешават и изслушват, да го издържат и водят по ресторанти и почивки. Една такава сделка, обърната наопаки, рязко им се вижда като адски гадното прецакване. Но нямат нищо против мъжът да е адски прецаканият и те да са тези, извличащи полза от такава сделка. Толкова за женската любов и нейната "истинност". Една на сто може и да обича истински, но останалите са пълен леш в това отношение и дори да го осъзнават, не искат да си го признаят, тъй като това "равенство" в отношенията, в което те са по-равни от мъжа, устройва точно тях, а не него.

7. Мъжът не бива да се задоволява само с това, което жената може да му предложи с тялото си. Той трябва да ѝ осигури възможността тя да се старае за него с действия, усилия, топло отношение и жестове на внимание, засягащи най-вече общуването. Докато тя не е бремененна и в майчинство, той трябва да бъде така добър към нея тя да дава своя принос към общите разходи, независимо каква заплата получава. Ако той печели повече, ще допринася повече, но не за всичко. Случи ли се така, че здрава и права жена, която още е далеч от това да зачева и ражда, по свое желание да не работи и да разчита на мъжката издръжка, значи се касае за употребяването на този мъж, а не за чувства.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 70dfe22cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

23.   Отново Кифльо, който най- малко познава жените, остарява без да е успял да задържи една жена до себе си, но съветва щедро...
Човек, имаш много сериозен метален дефицит, погрижи се за себе си, потърси специалист!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: a28b5f1c44
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

24.   Знам, че ти е болно и си обиден, но има и по-зле. Мой роднина се оженил за театрална актриса и още в първата им брачна нощ, вместо да е с него, отишла да празнува с приятелите си от театъра и дори не се сетила да го покани. Накрая се прибрала пияна посред нощ и почнала да му чупи стойки и да му вдига скандали, че и ограничава свободата. На него му кипнало и още сутринта подал молба за развод. Никога повече не се ожени, а и не знам да е имал сериозна връзка след нея. Живееше си сам и водеше интересен живот, без да се съобразява с никого. Е, като се разболя беше тъжно, но той не съжаляваше за нищо.
И цялата тази история се развива преди около 70 години, когато освен всичко друго е бил и "новината на деня" за местните клюкарки за доста дълго време. Така, че приеми го, тя не е била за теб. И си го разбрал навреме, а не след сватбата.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 641e5e76b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

25.   До кифлоприземителя

"Бракът е преди всички икономически договор с условия, засягащи паричните и имотните задължения! Брачният договор НЕ Е договор за обич и разбирателство! "

Очевидно не си запознат що е брак. Ако говорим само за материалната страна на бракът, т.е. гражданския брак, да това е както го казваш. Но бракът преди всичко си има доста по-важна духовна страна, т.е Църковния брак. Не виждам някъде да си споменал Църковен брак, а има все още доста двойки които сключват Църковен брак. Църковния брак е брак по любов, в този брак двамата души освен един с друг, сключват договор и с Бог, т.е те стават едно цяло с Бог и се задължават да си бъдат верни един на друг и да се обичат. Това е едно от най-великите Тайнства които са ни дадени и е абсолютно задължително всички обичащи се хора да сключват истински брак, т.е Църковен, преди да правят деца, за да може децата да не се родят извънбрачно, а да бъдат родени в това Свято Тайнство. За теб, кифлопризетел, всичко е само материя и разсъждаваш изключително повърхностно върху човешките взаимоотношения, точно поради тази причина нямаш и съпруга и деца. Не ти завиждам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3dfc5f10b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

26.   До 25, църковният брак не е гаранция за нищо при днешния морален упадък. Изневери, разводи си се случват и с него. Повечето хора са си повърхностни, интересува ги материалното и си се отдават предимно на плътските удоволствия. Тук в една тема на някаква дето секса не й е достатъчен й дават съвет да си намери тайно някой мъж да я задоволява. А и ако го гледаме от само от по- хубавата духовна страна, не трябва ли жената да е девствена или най- малкото да не е спала с 5- 6 минимум преди това?

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 29bfc3af66
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

27.   Номер 25, ясно и точно съм написал какво е СПОРЕД ЗАКОНА гражданския брак, а ти правиш жалки опити да мяташ извиращата от теб злоба по мой адрес. Колко от съвременните бракове са само и единствено по църковен брак и колко са по граждански такъв, който е точно икономически договор с цел да определи паричните и имотни задължения между мъжа и жената? И колко от днешните млади българки за вярващи в Бог, колко от тях се пазят непорочни (девствени и без да са пускали отзад и без свирки) за брака с единствения мъж в живота си? И колко от младите мъже са вярващи в Бог? Лесно е да намилаш по мой адрес, но се оплаквай не на мен, а на тези, които са същинските участници в посредствените връзки, бракове, разводи и изневери, и които пряко отговорни за случващото се в обществото ни.

Преобладаващата част от жените в детеродна възраст не са завладени от духовното, което така натъртваш, а са завладени от мисли как да си уредят живота при някой мъж, който да плаща за цялата работа. Не с духовното при него, а с духане при него (поне първоначално, докато притъпят вниманието му и той склони и повярва, че винаги ще е така). А преди да дойде момент да се "сещат" на късни години за това, че изпускат влака, много жени предпочитат да си правят удоволствието с негодни за семейство мъже, на които от километри им личи, че са ненадеждни. Но тези жени си затварят очите за всичките сигнални лампички, защото са се устремили към плътските удоволствия, които Библията забранява. А едно от най-мъжките качества е мъжът да е надежден и да държи на думата и честта си. Много от жените не искат такъв мъж и съответно получават накрая точно супата, която са избрали да духат. Няма как да обориш фактите, зависещи от тези жени, защото те не зависят от теб или мен! Не Бог ти е виновен за навъртените бройки на много от младите българки, каквито имат зад гърба си още преди навършване на 20-25 години.

И не ми развявай Библията така самонадеяно, защото точно тя на редица места е против плътските удоволствия! Ето ти само един цитат от нея касаещ жената на Петефрий:
"Липсваха й морални задръжки. Тя се водеше от страстта, а не от разума."
Познай кой пол в наши дни се ръководи от страстта, а не от разума!? Няма лошо в страстта, но лошите последствия настават, когато тя върви в комплект с липсата на разум. Тогава тези последствия се изразяват в официални статистики за:
- позорно съотношение от 2:1 на бракове спрямо разводи;
- цели 360 000 самотни майки (преди 3-4 години бяха 280 000, но броят им нараства главоломно);
- около половин милион деца, живеещи без нормална семейна среда и отглеждани и възпитавани основно от самотните си майки;
- жени, чакащи "последния влак" и неискащи да раждат в най-безопасната за плода и плодотворна за целта възраст - 18-25 години.
Плюс стотици хиляди изневери и раздели годишно, които няма как да бъдат обхванати в статистика, защото се случват толкова повсеместно и денонощно, че и Айнщайн не може да ги изчисли.

Замисли се и каква музика си слушкат и тананикат мнозинството от момичетата и младите жени в наши дни, както и на кои певици и "вдъхновителки" подражават с пошлите си външност и начин на мислене, като това ще ти даде ясен отговор на много неща.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: ec0f566960
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

28.   Номер 22, ако така виждаш ти брака, то нищо хубаво не те чака в тоя живот. Хората се женят, защото се обичам и си вярват и искат да бъдат обвързани, да станат едно цяло по християнски обичай. Недей гледа толкова повърхностно на нещата. Никой нормален човек не се жени заради тия неща, които ти написа и изобщо един чист брак не изглежда така.
До автора - Съжалявам за това, което ти се е случило. Не е лесно, но всеки продължава по своя път и забравяш за това. Всичко, което ни се случва, се случва с причина. Пожелавам ти да намериш жената за теб и да сте щастливи до края на дните ви.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 29bfc3af66
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

29.   Номер 28, разбирам какво искаш да кажеш, но човек не бива да си затваря очите за това, което стотици хиляди, дори милиони хора в България показват нагледно с действията си. Едно е поради каква причина са се оженили (поне за пред другия и за пред роднините), друго е какво е в действителност. Разводите, изневерите, свадите, грубото отношение и още един куп неприятни неща, съпътстващи повечето бракове, са показателни за това доколко лъжовни са били думите (или вярванията) им пред брачния олтар, докато са повтаряли в един глас думите на брачния ръководител за "вечни любов, уважение и разбирателство, докато смъртта ги раздели". Е, оказва се, че ги разделят всевъзможни повърхностни неща, и то рано-рано.

Ако хората не се женеха заради "тези неща" в икономическия договор, наречен "Граждански брак", защо тогава се подписват в него? И защо после се съдят точно въз основа на клаузите в този договор, разчитайки на него кой какво материално да получава от другия, след като вече са се разделили и уж не искат да имат нищо общо помежду си? Хем някой не иска другия, хем пък иска парите и част от имотите му (и, не, не намесвам тук въпроса дали имат или нямат деца и свързаната с това издръжка). Чистият брак, както го наричаш, наистина не изглежда така, но всеки трети брак завършва именно по този начин, а огромна част от неразтурените бракове са между нещастно съжителстващи хора, които се търпят насила - в името на деца, или поради икономически причини, че единият не може да се издържа сам и се примирява да стои при човека, когото всъщност иска да зареже, но няма доблестта да постъпи праведно и открито пред него, поемайки лична отговорност за действията си.

Между другото, думите ти в първото ти изречение не са верни, тъй като нищо хубаво не съм видял точно когато съм обичал с цялата си душа и съм се раздавал безрезервно за жената до мен, стараейки се да ѝ е приятно и леко с мен. Това сполетява и огромен брой други стараещи се мъже, обичащи истински, както и част от жените, които пък от своя страна се раздават за мъж, който не оценява те какво правят за него.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 5b3db6e595
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

30.   Кифлоприземителят е прав във случая. Съгласна съм с него по темата за брака. Той е с цел да се върже мъж “от добра партия”, а не любов. Съжалявам да разбия мечтите на всички захаросани девойки и момци (ще го осъзнаете някой ден, дано е по-рано, отколкото късно). Само че на него му убягва една тънкост - жените, които той нарича материални, са всъщност нищо повече от жени, водещи се от своята природа. В женската природа е да търсят най-най- мъжът - този, който изпъква над другите, било то с външност (ръст - свидетелство за сила, потентност), било то с финансови възможности (значи ще може да се грижи за семейството подобаващо). Жените искат нищо повече от сигурност и покровителство. Мъжете от своя страна не са устроени така. Те не търсят финансово подплатена жена примерно (поне не повечето) - техният приоритет е външния вид (гърди, форми, женственост, дълга коса и пр.) , както и годините - ако искат здраво семейство търсят жена в детеродна възраст до 30год макс (колкото по-млада жена си хване, толкова по-“успешен” е). С всичко това искам да кажа, че НЕ - жените НЕ са материални, просто търсят алфата, които ще осигури нея и децата ѝ по най-добрия начин. И съответно мъжете НЕ са повърхностни - те просто търсят най-добрата майка за своите деца (външен вид - гени и младост - здраве). Затова скъпи кифлоприземител не работи въпросната схема на обратно - жена да издържа мъж, а той да се отплаща с секс. Много още мога да пиша по темата, но не знам колко точно хора биха ме разбрали правилно.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 1ba6a5f64d
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

31.   Нека всички, които постоянно обясняват как жената търсела най-добрия, как гледала само 10% от мъжете, а останалите 90% ги отхвърляла и разни други небивалици като това, че търси винаги по-доброто (което й е заложено в прриродата), да прочетат коментар номер 30 и да престанат да ръсят глупости.
Има разлика между меркантилна жена (хваща се с богат, търпи всякакви унижения, за да е със скъпи парцали, всеки ден на фризьор и маникюр и да е държаанка) и жена, която гледа колко е стсбилен мъжът, но не за да й плати циците, а за да може да се грижи за бъдещото си поколение.
Разбира се и това не е сигурно. Във всеки момент мъжът може да се изпари, независимо от финансовите си възможности и да не си погледне детето, можже и да не го признае...
То за това трябва да притежаваш чисто човешки качества, но това е друга тема...
Обръщаме се срещу природата и това за съжаление ни изигра много лоша шега. Предимно с отношенията.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: fa91c2b3f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

32.   30, тия алфи и омеги на пъпа ми поникнаха. Толкова ли е трудно да разберете, че хората не са еднакви? А и отдавна не сме горили.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: bd3283e769
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

33.   Кифлоприземителю, не си измисляй цитати от Свещеното Писание! Не, че не е вярно за жената на Потифар (или както си ги написал според протестантските преводи Петефрий), но такъв цитат няма.

Историята е за Йосиф, сина на Яков, внук на Исаак, правнук на Авраам. След като е продаден от братята си поради завист на керванджии, Йосиф е отведен в Египет, където пък е продаден като роб на Потифар - началника на фараоновата лична охрана. Първоначално Потифар ползвал Йосиф като обикновен слуга, но постепенно забелязъл потенциала на младия евреин и го направил иконом в дома са. Работоспособният и кадърен евреин станал изключително доверено лице на Потифар. Съпруга на Потифар забелязала лидерските и управленски качества на Йосиф и започнала да го желае. Нищо необичайно, разглезена от лукс капризна и очевидно развратна жена видяла един успешен мъж, който макар и със статут на роб очевидно надминавал като качества повечето средностатистически мъже в Египет и неистово искала да се изчука с него (ми явно е била влюбена). Опитите на тази невярна съпруга да съблазни младия Йосиф ударили на камък. Дори настойчивите и искания за секс не съблазнили Йосиф. Накрая, отхвърлената потифарова жена устроила капан, докато съпругът и го нямало и обвинила Йосиф в опит за изнасилване. Невинният Йосиф бил хвърлен в тъмница заради това, че не задоволил страстта на тази невярна съпруга.

Припомням ти историята на Йосиф, защото макар и да пишеш верни неща, ми се струва, че си настроен твърде негативно срещу жените, които може и да не са никак идеални, но и мъжете не сме. И така е било винаги. Жените не биха били такива, ако мъжете са чисти и обратното. Но колко мъже биха постъпили като Йосиф и не биха се възползвали от една натокана и презадоволена курва, която и е доскучал брачния живот и иска да разнообрази с някой млад жребец? Мъжете често се оправдаваме с природата си, но това е нелепо. Една от Божиите заповеди (10-атата) гласи да не пожелаваш нищо, което е на ближния, като сред изброените е и жената на ближния. Но мъжете днес често са по-големи курви и от жените. Еманация на мъжкото курвенско поведение е да изчукаш гадже/съпруга на приятел или просто да легнеш с омъжена жена, чиито съпруг дори не познаваш. Значи, като чуя, че някой мъж чука омъжени жени, за мене такъв е по-голям боклук и егоист от най-долните проститутки. Що за мъж трябва да си за да си легнеш с чужда жена? Та не само жените са виновни за масовата деградация и унищожение на семейството. Да, жените днес наистина изневеряват много, дори мисля, че повече от мъжете или най-малко наравно с тях, но не забравяй, че в крайна сметка го правят с мъже!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 29bfc3af66
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

34.   Някои хора бъркат понятията и имат погрешна представа за нещата, опитвайки се да сравняват какво е било през вековете и какво е днес, когато върлуват коренно различните условия на съвремието ни, най-влиятелните от които са:

- Интернет;

- прокарван изроден феминизъм с цел разделение между половете и незаслужено пробутване на жени на различни длъжности и на високи постове (нищо общо с истинския феминизъм отпреди половин век, борещ се за равни права за работа);

- Facebook, Instagram, Tik-Tok и прочее, които са залети от простотия, клюки, пошлост, лоши примери на подражание и са се превърнали в място за лично себеизтъкване;

- безчет "вдъхновители и вдъхновителки", показващи бляскав начин на живот и модел на подражание, който е силно подправен и измамен, но все пак успяващ да зарази разсъдъка на преобладаващата част на момичетата и жените, които бързат да подражават, да завиждат и да си мечтаят да са на мястото на "лъскавите каки" с джуки и без нужда да работят, уредили се с щедри атлетични милионери;

- долнопробна, пошла музика от различни жанрове (текстовете, призивите, ритмите, видеата в тях);

- Tinder и всевъзможните други приложения за запознанства, които поставят умишлени затруднения пред мъжете (мъж трябва да плати, за да заговори жена, но жените не плащат за същото) и позволяват подбор само въз основа на снимките (дори не можеш да пишеш, ако не сте се харесали на снимките взаимно, или ако не платиш за това да "заобиколиш" тази "заключена" възможност). С това е свързана и долната причина;

- Жените повсеместно са с грим, която зрителна измама ги прави да изглеждат по изкуствен, по-красив начин от действителната им красота! Това ги кара не само да се надценяват силно, мислейки си как "заслужават" само каймака сред мъжете (или поне привидния каймак, който често се оказва най-вкиснал и ненадежден), но и да се държат надменно и коренно различно спрямо това колко свити и неуверени в себе си биха се държали, ако бяха без никакъв грим.



В миналото жените са се интересували как да ОЦЕЛЕЯТ, пазели са се девствени за единствения мъж в живота си и са раждали млади и свежи, докато днес повечето жени ги интересува:

- как получават незаслужено от тях внимание и хвалби;

- как останалите жени да им завиждат (за грима, за облеклото, за лъскавия им начин на живот, за това с какъв мъж "са се уредили" и т.н.);

- как да не работят и да живеят в лукс (предоставян от мъжа или продавайки се като проститутки, а не изработен от тях с достоен труд);

- как да ходят по ресторанти и почивки (отново плащани от мъжа);

- как да купонясват до късни зори, да пият алкохол, да пушат и да се ебат с най-ненадеждните типове;

- как да НЕ РАЖДАТ до възможно по-късна възраст (някои дори изобщо не искат да раждат, бягайки от женската си природа, за която са създадени жени).

Днешната редова българка, с редки изключения, няма за цел да оцелее, трудейки се, поемайки отговорности и раждайки в най-добрата за това възраст, а да живее на чужд гръб и да бяга от всякакви отговорности.



Много жени имат и сбъркана представа кой признак у мъжете какво представлява:

- Многото пари на мъжа невинаги са равни на "икономическа надеждност и сигурност" за жената, а в по-честия случай са лесна предпоставка тя да изхвърчи и веднага да бъде заменена с по-млада, красива и разбрана жена. Или да търпи безропотно мъжът да си има любовница и само да скърца със зъби, защото знае, че ако реши да си отвори устата, отива обратно на улицата. Дори напротив - мъжете с пари имат завишени изисквания към жените, на които не отговарят 99% от всички жени. Някои мъже с пари пък искат просто една безмозъчна и продаваща тялото си срещу пари държанка - е, такива жени има доста повече, отколкото са жените с качества;

- Високият ръст, възшироките рамене и силно магнетичното излъчване на малка част от мъжете невинаги са равни на "надеждност и сигурност в отношенията" и това го доказват безбройните изневери, раздели, зарязвания на жени с деца именно страна на мъжете, които те сами са си избирали по тези признаци;

- Мускулестото тяло невинаги е равно на "добър ген" и "добър, себеотдаен и издръжлив любовник" в леглото. Често именно по-мускулестите мъже приемат вредни химически съставки още от ранни години, които нанасят трайни поражения на гена им и разболяват сърдечно-съдовата им система. Затова и много такива мъже умират още докато са на 30-45 години или - ако оцелеят - получават инсулт и други утежнения. Много от привидните "здрави бикове" са гола вода в леглото - и заради бързо спадащият самолет, и заради нежеланието им да се раздават за жената - с очакването мускулите им да са достатъчна причина за нея тя да разтвори краката си и да търпи, след като мъжът си получи своето. Това е подобно на мисленето на много от природно красивите жени, които разчитат "хубавеенето" да ги прави желани в леглото, но там често са пълни дръвца и не се раздават за мъжа.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 29bfc3af66
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

35.   Номер 33, имам повече от чудесно уважение към заслужилите го с действията си жени, но няма как да имам такова към недостойните за уважение жени. Правиш грешката да се изказваш обобщено за мъжете и жените, а би следвало да знаеш, че не всички са еднакви и както има читави мъже и жени, така има и доста кофти материал сред тях.

Не бива да си затваряш очите и за това, че преобладаващата част от младите жени в нашето съвремие се стремят към изключително малка част от мъжете и съответно от такива биват изчуквани многократно. Жените с много бройки зад гърба си са многократно повече от мъжете с много бройки зад гърба си. Затова и се получава така, че в едно училище с 400 момчета и 400 момичета има само десетима по-отракани наркомани, побойници и двойкаджии с безчет провинения, подир които въздишат много от момичетата и които се опитват да се докопат до тях. 'Щото, нали, жените се оправдават как им е природно заложено да избират "най-качествения екземпляр" сред всички мъже. Наркомани, побойници и двойкаджии. Започват да си мечтаят да са обладани от подобни отрепки още от детските си години. Неслучайно позволяват да бъдат обарвани точно от най-нахалните и груби момчета в училище, дърпайки се само на игра, но вътрешно желаейки получаваното от обарвачите внимание. Но в същото време тези така вманиачени във вниманието под формата на обарване момичета се държат надменно само срещу вежливите и кротки момчета в класа.

Няма нужда да се вадят от 9 кладенеца вода в десети - този сбъркан подбор на "качествени" мъже, които всъщност са най-долнопробните в училище побойници, се проявява още на млади години, преди съзряването на момичетата. После, когато вече са станали жени, те се чудят как да оправдаят многократните си забежки в креватите на неуважителните към тях мъже. Предварително усещат как правят грешка да се занимават с ненадеждни типове, как си играят с огъня, но тази несигурност им създава така наречената "тръпка", тъй като за много жени е вид ОПИЯНЕНА НАДПРЕВАРА С ДРУГИТЕ ЖЕНИ коя ще "победи" другите при краткосрочното скачане в кревата на поредния бройкаджия. Жените се самозаблуждават, че са способни ДА ПРЕВЪЗПИТАТ "лошите момчета" и да ги обработят според своя вкус, но в историята на човечеството това не се е случвало нито веднъж! Защо ли? Защото няма как да превъзпиташ един отдавна избрал своя порочен път в живота ненадежден тип, който се интересува само от себе си и как да си го навре в основните телесни отвори на поредната баламурничка, която е достатъчно глупава да вярва, че ще успее да го върже с пълни програми, слугуване, търпене на зяпанията му подир другите жени или дори на изневерите му, обиди и всякакви други жертви от нейна страна.
После тази изтощена от глупостта си жена (и душевно, и телесно) се озлобява срещу ВСИЧКИ мъже, което пък е поредната ѝ глупост, защото не ѝ стига мозък да се замисли, че идиотите, които са направили нервите ѝ на мармалад, съставляват едва няколко процента от всички представители на мъжкия пол! Всичките останали мъже около нея през годините, които не са били себични и нахални нерези, тя съзнателно ги е пренебрегвала и мислела за "недостатъчно добри за нея, самозваната принцеса", мислеща се за много умна и майсторка на прословутото "безпогрешно женско шесто чувство!". А всъщност се е превърнала в парцалеса и майсторка на грешните решения и на свирките.

Като наближи 40-ака, тя изведнъж "се сеща" как изтървава влака, защото тези бройкаджиите на нейната възраст вече не я искат дори за изчукване и си търсят по-млади баламурнички на нейно място. В краен случай тя се "примирява" и се хваща с нормален мъж, пред когото временно успява да играе ролята на кротка и добра женица, която е "нямала късмет в любовта" и е "имала само три сериозни връзки преди това" (тънко изключвайки десетките тъпкачи, които са я пълнили като пуйка, оставяйки генетичния си материал надълбоко в нейните отверстия). Бързо след като се съберат, тя му се качва на главата, спира да му пуска и се почва с безбожните изисквания; а колкото повече той прави за нея, толкова по-кисела и недоволна остава тя, защото вътрешно ѝ се иска някой от бившите ѝ идиоти да се е държал така добре с нея и я е яд, че не е възможно това, а само са я употребявали като парцал, в каквато роля тя сама се е поставяла през целия си живот.

Каквито и цитати да вадиш от Библията, съставена хиляди години преди появата на Интернет, Instagram, Тик-Ток, Facebook, "Пайнер" и прочее среди, помагащи на огромна част от младите жени да покажат същинските си нрав и пошлост, не можеш да обориш случващото се в обществото, което е дело на този първичен и нелогичен женски подбор, проявяващ покварата си още от най-ранна, ученическа възраст и многократно влошаващ се след навършване на пълнолетие.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: c6500f13a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

36.   Кифлоприземител, Това са пълни лакардии. И някакви недоказани статистики.
Какво да кажем за мъ ете, които се хвърлят на жени, които ги въртят на малкия си пръст? Двамата ми близки приятели от детинство бяха във връзки с невероятни миндили. Единят се раздвли с нея, щото я хвана да го лъже и какво мислиш, че си хвана - пак същата. И тук никъде не споменавам външен вид. Нв бяха нито силиконови кифли, нито мноого геозни. Просто ск бяха кучки, които си въртят мъжете много добре. И мъжете припкат след тях. Коректното отношение обаче не им понася и започват да се държат със сериозните жени като с парцали. Така, че това как жените харесвали побойници и нерези е невалидно.
Аз по тази логика мога да генерализирам и за мъжете, че си харесват само долни жени.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b4ad203b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

38.   Да бе, лакърдии. Я излез и се огледай малко.... Лакърдии били

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: fcd909c020
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

39.   30, 31,

Освен нещата, които Кп е написал, има още проблеми с теэата ви. Преди жената е иэбирала "най-добрият" от има-няма 20-30 мъже. Сега иэбира от радиус от 100-200км, ако не и от цялата страна, ако не и от други страни, ако не и от други континенти. То в един момент 90% от мъжете иэобщо не могат да се конкурират с эавишените критерии, а реално всичко си им е наред. Просто не са от "каймака".
Ама те и дадените жени не са от каймака. И докато жените масово са готови да се прежалят само эа "каймака", не виждам мъжете да са склонни само на топ инстаграм моделките. Напротив. Мъжете всеячески се опитваме да си снижим критериите, поне в някаква реэонни граници, че белким някоя се класира.
Другото, което не се сещате жените, особено ако не сте нещо особено е, че и другите жени бленуват эа същите мъже, эа които и вие. И накрая се окаэва, че десетки жени делят един мъж, а той се въэполэва на макс. Това ок ли ви е?

Не, не търсите сигурност. Търсите лукс! Давам пример със себе си. На 30г съм, на външен вид над средното, но не от "каймака". Иэкарвам по 3000-3500 на месец. Беэ эаеми, кредити и т.н. Живея с около 1000 -лв на месец. Останалото се спестява. Мислиш ли, че не мога да си поэволя да гледам едно нормално момиче у нас? Мога. Даже не вярвам да ми вдигне раэходите х2, ами с по-малко. Еле пък ако и има някаква лафаджийска работа эа 1000лв. Е? Эащо нямам опашка от кандидатки? Не само, че нямам опашка, ами нямам и кандидатки иэобщо. От 4г съм необвърэан. А преди това 10г почти не съм бил иэвън дълги връэки. Как ще обясниш, че имам повече от преди, а реэултатите са МНОГО по-эле?

36,

Елементарно бе Уотсън. Мъжете са отчаяни эа КАКВОТО И ДА Е! Да не мислиш, че им е кеф да търпят миэериите?? Ама какво да правят, като това им е единствената опция. Гледат да я стискат, че иначе ще са като КП и мен, сами. Ей ни, ние не търпим такива и сме сами.
Раэликата е, че жените имате МНОГО опции по дефолт. И е вбесяващо да ви гледа отстрани човек, как от всичките опции системно се натрисате на ОЧЕВИДНО най-лошата.
Пък и эа жените дето въртяли мъжете на малкия си пръст - естествено, че мъжете ще тичат след тях, именно эащото могат да ги въртят така. Тоест бъркаш причинно-следствената връэка. Не е, че мъжете "тичат" след такива жени, а просто теэи жени са добри в эалъгването и въэполэването от мъжкото отчаяние. Не е трудно да се въэполэваш от отчаян човек. Въпросът е эащо вие се оставяте да се въэполэват от вас, предвид беэбройните ви опции???

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 29bfc3af66
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

40.   Номер 36, аз обсъждам какво е положението сред обществото цялостно, важащо за страшно много хора (стотици хиляди), изхождайки от опита си през годините и наблюденията ми как е сред останалите. Това, че двама твои приятели са били лъгани и им е било изневерявано от две хитри жени-използвачки, а впоследствие от още две такива жени, не говори добре за тези четири жени. Зависи и какъв е бил подборът и най-вече НАЛИЧНИЯТ ИЗБОР на жени за тези двама мъже. Давам ти веднага пример, който важи за мнозинството млади и свободни хора в обществото ни:

1. Една нормална жена има няколко кандидати - и добри, всеотдайни момчета, желаещи сериозна връзка, и отракани нахалници, които искат само да я минат през кревата. Тя има голям избор, защото притежава влагалище (основната, понякога единствената причина мъжете изначално да са заинтересовани от жените) и с лекота може да си намери мъж за връзка или за необвързващо чукане. Това важи дори и за голяма част от по-пълните и некрасиви жени, които също само заради наличието на половия си орган се уреждат не само с ласки, ами и дори със забременяване и потомство, без условието да притежават каквото и да е материално или да правят за мъжа нещо различно от разтваряне на краката. Ето това е огромното предимство на жените, които те хем осъзнават, че имат, хем доста от тях се възползват от него, хем реват, че заради това били харесвани. И при това, се радват на кандидати дори само като... нищо не правят и чакат да им дойдат мъжете сами на тепсия. Една жена дори не трябва да спортува, може дори да е отпусната, ниска, и въпреки това има свестни и недотам свестни кандидати заради влагалището си. И може да избира измежду тях. А ако не бяхте въобще харесвани, заглеждани и ухажвани от мъжете, по-добре ли щеше да ви е, стоейки цял живот без никакво внимание и оправяйки се сами? Жените лесно изневеряват и късат с мъжете и за най-нищожната дреболия, точно защото имат толкова кандидати "в изчакване", но си въобразяват, че ще могат да намерят още по-качествен мъж от сегашния (огромен страх у много жени е "да не се минат" със сегашния, ако той е 95% добре, но на приятелката мъжът е привидно 100%) и това често им изиграва лоша шега.

2. Един нормален мъж обикновено няма никакви, ама никакви кандидатки. Защо? Защото женският пол е този с многото изисквания към мъжкия такъв: и като външност, и като поведение, и като материални придобивки, и като осигурявани условия на живот, също пряко зависещи от материалното. Мъжете не се интересуват от материалните придобивки на жената (като изключим някакъв нищожен процент от мъжки кифли, изпълняващи ролята на жигола и мъжки държанки на стари и дебели заможни жени), а само и единствено от жената. Почти всички мъже биха взели жената гола и боса, без нито една стотинка в нея, без да има имот, кола, кариера, връзки, без да осигурява условия на живот на мъжа, без да го черпи и т.н. Той обаче трябва да полага усилия, за да изгради себе си като личност, като атлетично тяло (не е задължително да е с големи мускули), като кариера и прочее, плюс способността да устоява на всевъзможни поведенчески черти у жените, които те очакват към него, но за които в същото време също те (жените) не искат да поемат отговорности, тъй като повечето жени са със самосъзнанието за мерене с огромен двоен аршин. Ако жена покаже слабост и поиска утеха у мъжа, реве, мрънка и намила, очаквайки съжаление (често е хитро изпросено) и подкрепа от него, той в готовност откликва. Ако обаче мъж покаже слабост и дори само си позволи да сподели на жена, без дори да иска утеха и без да мрънка, твърде голяма е вероятността тя да го сметне за негоден и противен. Това е само един от многото видове мерене с двоен аршин на жените. Същото е и по отношение на закъсняването за среща, например. Жените мислят, че е "нищо кой знае какво", ако закъснеят с половин час и някои го правят редовно, но ако мъж си позволи да закъснее дори само с 10 секунди и жената е преди него, голяма е вероятността това да ѝ държи влага дълго време и при някои жени дори избива в създаване на спорове и свади, държане напук, трайно сърдене и т.н. Е, та същият този нормален мъж, към когото има безброй изисквания на всички нива и който не бива да си позволява да е "слаб" нито за миг, хем няма кандидатки, хем трябва да се бори наред с други мъже за една жена, която си е харесал. И обикновено тази жена хем не е развита в толкова области като него, хем няма кинти (него това не го интересува), хем може да е в по-лоша физическа форма от него, хем може да е 20-30 см по-ниска от него, хем може да е по-широка от него, хем е придобила незаслужено високо самочувствие поради мъжкия интерес, хем още повече подклажда самочувствието си посредством грима и лъженето за истинските форми и обем на гърдите си, хем тя само "чака" мъжът да прави всички усилия при срещите им: той да се съобразява с нейното свободно време (дори и да е безработна, често пак си намира оправдание, че е "много заета" и някак като на магия се освобождава основно вечер, когато хората ходят по ресторанти), с нейните изисквания къде да излязат (често би отказала среща, ако той не ѝ угоди на тази прищевка), това той да търси и води разнообразни теми на разговор (рядко жените го правят), той да я забавлява, той да измисля и шеги, да флиртува с нея (тук границата е много тънка, защото една и съща жена може адски много да иска флирт от красив мъж, но ако е нормален мъж, дори ще се дразни и от най-малкия флирт, макар и уж да е изразила желание да се видят с цел опознаване). Освен това, когато мъжът иска да опознае жената, за него няма значение къде ще излизат и няма нужда от ресторанти и други парични условия, защото иска да я опознае като поведение и ценностна система, дали е сериозна, игрива и т.н. А жените почти винаги поставят парични условия (ресторанти, таксита) при първа среща и за тях среща с разходка е почти изключен вариант, освен ако мъжът не е наистина рядко красив. За нормалните мъже жените поставят една камара условия.

Големият проблем на твърде изискващите жени е, че от много скачане от батка на батка, пренебрегвайки истински грижовните мъже, накрая се оказват стари моми или самотни майки с голям "навъртян километраж" и осъзнават на късни години, че са пропуснали възможността за сплотена връзка с нормален мъж. Друга тяхна грешка е, че когато вече загубят стойността си като млади и плодовити хубави жени и навършат 35-40 години, те всъщност завишават изискванията си точно към нормалните мъже, вместо да осъзнаят, че самите те (жените) вече далеч не предлагат от себе си това, което са притежавали до към 25-ата си година. Изисквания, каквито са нямали към тъпкачите си в младите си години. И накрая нормалният мъж си задава въпроса: "Добре, де, тя като млада, плодовита и хубава е пускала безплатно на негодни за връзка мъже, а сега, когато тя е похабена след години клатене с тях и вече дори те не я искат, станала е избухлива, устата и нахална, доказала се е като ненадеждна през годините, тя на какво основание изведнъж решава, че е "заслужаваща принцеса" и ще има грандомански изисквания към мен!?".

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 07a5d08c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

41.   Кифле, как ти стига времето през час да пишеш в темите, ама и да работиш и изкарваш доходите, които намекваш (направо парадираш) в почти всеки твой коментар? Малко не се връзва. Май голям театър играеш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: bd3283e769
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

42.   33 съм. Приземителю на кифлата, не знам с какви жени си излизал, но не всички са такива. Да, наистина голяма част са точно такива, но все още има и доста свестни. При мъжете боклука не е по-малко като процент. Колкото до жените, нещата са изтървани отдавна, като от поколение на поколени и от набор на набор става по-зле и ще става още по-зле. Натрупването на множество фактори и духът на времето предразполага хората (не само жените) към извращаване на мисленето. Хората в БГ (и не само) нямат духовен имунитет срещу злото в света и лесно попадат в капаните на лукавия. Жените са слабия пол, който като цяло е неспособен да види цялостната картина и корените на злото. Емоциоанални са и им убягва рационалното. За това и не могат да разберат, че са жервти на всички световни дивотии. Да, те нйа-много страдат накрая.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 29bfc3af66
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

43.   Ето един класически пример на жена, която не е привлекателна, но се мисли за специална, сама си признава как ПРЕНЕБРЕГВА мъжете, които открито проявяват истински интерес към нея и са готови на много неща за нея, а в същото време си позволява да се заяжда с човека, от когото тя иска съвет защо все "не ѝ върви в любовта"! Разбирай: "Тя изрично иска да я харесват точно батките, които не я харесват", но в същото време явно не се усеща как си пропилява възможностите, отнасяйки се пренебрежително към подхождащите ѝ мъже на нейното ниво или малко над нейното. Тя обаче иска мъж, който е много класи над нея. Не се замисля тя както предлага насреща (очевидно е, че не притежава нито едно от двете основни женски предимства: благо отношение, зависещо изцяло от нея, и външност, зависеща от наследения по рождение ген), но в същото време драпа за мъж, който е успешен, красив и има многократно повече възможности за избор на жени. Точно грозното ѝ, заядливо и самонадеяно отношение я прави 10 пъти по-отблъскваща. Ако беше скромна и не си позволяваше да проявява надуто и пренебрежително отношение към готовите за сериозни отношения мъже, можеше дори да спечели симпатии. Много съвременни жени се държат точно по този настървен, дръпнат и понякога дори груб начин, мислейки си, че само заради половия си орган "заслужават" многократно повече, отколкото е действителната им стойност като душевност, външност и старание и отношение към мъжа.

https://youtu.be/6_AdwvkxQ48

Някои цитати на мненията под видеото, които са много намясто и също отразяват поведението на много от днешните млади жени, на които им убягва простичката истина, че са по-женствени и желани, когато се държат.... женствено, земно и не правят от мухата слон:

"She says to a mere stranger, "Don't you dare call me bro, I'll break your head"
and she wonders why she isn't getting a long lasting boyfriend."

"She's a pit viper, she comes to a charming, handsome, successful dating guru and viciously berates him for forgetting her name in a room of 300 women. That is the nicest that she is ever going to be! Then she treats the man who is trying to help her like trash."

"Frightening to imagine waiking up to that entitled monster, ver voice, her attitude...even if she was beautiful, it would be unbearable. As Darius saya, their egoes are over inflated. I think most most men would just one a person to share their life, with honesty, we are not that complicated, we just hate problematic and entitled women."

"If a girl say she doesn't have dating options it means the guys she wants aren't responding but the rest of the men are invisible to her."

"If she act that way to a Chad, I can't imagine how insufferable she acts toward normal guys in her life."
"....she did that too in public! Imagine if the location was different, more private."

"They want a guy who is better than them, so they can feel better about themselves. They don’t want to do the work to BE BETTER PEOPLE."

"I, as a man, saw it immediately. She was being loud, combatative and hot-headed. She was being... (yes, you guessed right) - masculine. I would much rather date someone less attractive that gave me peace and femininity instead."

"This new generation of women is weird. I'm glad a guy will tell them the reality of us men go through and prove their expectations of a man are an illusion."

"these women have so many bad spirits inside them from all the guys who ran through her. thats why they get all the bad attitudes."

"No man want a bitter beer face, nagging attitude woman!! She better get use to feeding those cats

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 1ba6a5f64d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

44.   39
"Въпросът е эащо вие се оставяте да се въэполэват от вас, предвид беэбройните ви опции???"
Както има добри жени в залъгването, по същата логика мога да каже, че има и добри мъже в залъгването. Оше нешо, което е валидно и за дватапола. Нищо ново не казваш. Т. Е опитваш се да ми кажеш, че е нормално такива долни жени да залъгват мъжете, но се чудиш аджеба защо жените се подлъгвали? Странно.
И не, аз например не търся лукс. Хич не ми пука колко взима човекът до мен.
В описанието ти ми хареса, чв мислиш за момичето да е у вас. Т. Е ти си готов да заживееш с нея и да имате сериозни итношения.
Само нека сега аз да ти споделя, че повечето мъже нямат такава нагласа. Те не мислят за това да "гледат момичето у тях" (нямам предвид финансово). Те мислят да са "гадженца", жената да има ангажимент към тях, а те към нея не. Мислят само и единствено за себе си. Все не са готови за нещо сериозно. Били мъже, можели и на 50 да се обвържат. За семейство и дума да не става. А жената, ско работи като продавачка не им била на нивото. Трябвало да е на висока позиция. Да е стабилна, да има кола и да шофира..... Избират жените, по критерии, по който жените би трябвало дда избират мъжете.
И тези примери, които ти давам са разсъждения, които аз съм чувала лично от различни познати, колеги и тн.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 17d8b3c948
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

45.   Като ти чета описанието на ситуацията, очевидно те интересуват само парите и хорското мнение. Не видях и едно изречение, описващо отношенията ви с тази жена, просто споменаваш, че сте се разбрали да се жените. Ако за теб е просто заменим статист, който играе ролята на булката в твоя филм, още много такива разочарования ти предстоят.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 29bfc3af66
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

46.   Номер 42, разбира се, че не всички жени са еднакви, както важи и за мъжете. Аз никога не обобщавам и се старая да наблягам на това, че пиша относно някаква част от хората, а не всички под общ знаменател.

=================================

Номер 44 има предвид ето тези "повечето мъже", които са в представите на повечето жени:

https://youtu.be/_6owuOXajPM

Много жени се държат нападателно към заговорили ги нормални и учтиви мъже, но ако ги заговори някой батка със страшен поглед, веднага си глътват сармите и мигат с пърхащи миглички. После се чудят "Къде са нормалните и учтиви мъже? Защо все ПОПАДАМ на гадняри и използвачи?". Ами, тези нормално и учтиви мъже са отритнати ОТ ТЕБ или са настрани в приятелския ти кръг, където САМА си си сложила. Човекът от видеото с основание набляга точно на това, че жените поне в началото не бива да се държат враждебно, но много от тях постъпват именно така според първосекундната им преценка кой точно ги е заговорил. А повечето мъже биха били любезни с всякаква жена - млада, стара, хубава, грозна, слаба, дебела... И въпреки това, много жени повтарят като латерна "Мъжете гледат само външния вид!".

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: a2a1de7479
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   46, алфа мъжете гледат симо външниа вид. Под "мъжете" жените имат предвид яките мъжкари, защото имат очи само за тях. За жените други "мъже" не същесгвуват.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 263821cc3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

50.   46, стига с твзи батки.
Първо - повечвто красиви мъже, включитвлно и твоите любими батки са нарциси, самовлюбени и егоисти, които прекарват повечв врме првд оглвдалото от мен.
Второ - ако мъжът не ме привлича, не ме интересува нищо друго. Зашо да му давам напразни надежди. Човекът или ме привлича и бих легнала с нвго или не. Няма как да бъда с някой, който не ми харесва, само и само, за да съм добре. Все пак, за дда изградиш семейство и особено, за да имаш дете, теябва да правиш секс.
Ако ме привлича, но в от горе изброените нарциси - загуна на време. То е ясно.
Не мога да разнера обаче, като почнете да говорите, че жените глледали външния вид. Извинявай, но ти ако си лягаш с някоя, която не те привлича, аз не мога.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 620102f57b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   Естесъвено, че е заради друг. Тя ти е изневерявала през цялото време. На 2-3 месеца е рядко да се виждате. Правила си е секс с други.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: ba1b2eeac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Със сигурност и някой друг се радва от разединението. Каква е тази демонстрация на тотално отрицание между мъже и жени? Не можем да сме "унисекс"! След "сексуалната революция" която създаде много и политически проблеми и на запад и на изток, сега ни се навира "джендър революция"! Ама не искам да ми бъркат в пръцката, ако не е по медицински причини! И "разнообразието" не винаги е похвално и предпочитано!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: ba427b9b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   Прецъквейшън баце. Не първия случай, няма и да е последния.
Не си единствения такива случки ит път и над път.
От малък град съм и се сещам за поне 5 подобни случая, че и по-зле.
Голям праз. Позора не е за теб. Хората ясно са разбрали и ти съчувстват. Това не е магаре да ореш нива с него.
Ако питаш мен даже по-добре, защото е можело въпросния парцал да ти изяде още 5 годинки от живота.
Горе главата. По-големи нещасници от нашенските БГ пачаври рядко можеш да срещнеш. И на тази е малко вероятно да и се разпъне парашута отново!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 42b5f8a9e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   Да, връзките от разстояние се 99% провал. Винаги е едно и също. Всичко угасва и от едната страна винаги се появява трети човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker