Нека всеки да се включи/ Удариш тотото/ интересна тема - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нека всеки да се включи/ Удариш тотото/ интересна тема
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 1389 пъти
Здравейте, днес понеделник викате а чакай да пусна 1 тото ще го теглят в петък. И петък сядате хапвате изкарате фиша и ви ИЗЛЯЗАТ числата. спечелите 5,10милиона евро примерно.
Нека всеки да напише какво би направил много ми е интересно и любопитно, къде бихте отишли в бг ли ще си останете, какъв бизнес бихте си направили, вложили, Ако е за бг предполагам ще имате посетители от мутрите няколко джипа, предполагам и съм сигурен.
Аз лично живея в Исп, много ми се иска да се прибрра в бг, една хубава вила на Елена и една на Елените. бих направил 2 коолперации 5 етажни с асансьори подземни паркингзи, и под наем да се подсигуря. може и да купувам кг злато и като поскъпне да предподавам. това ми се върти в главата, ако ще е за бг човек трябва да има 1 на ум Ако ще е за исп същото тук има много контрол и съм спокоен. и понеже живея в южна исп веднага се местя в северната част, сан себастиан/сантандер. айде дерзайте на воля ще следя и коментарите. А и ще си взема готвачка и ще ям на 2 часа по-много, понеже с моята работа интернационал е много СКОПЕНО всичко. и ще ям ям ям и ям хах

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: f364cb5119
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Да, уточня, че колкото и да удариш, нашето тото дава само 200 к в началото и остаъка го разсрочва на 14 г.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: cefe84d530
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Ще си купя къща на плажа в Малибу и ще си живея живота царски като чичо Чарли. Тегля една майна на всички тук и няма и да чуят за мен повече.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f364cb5119
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Като цяло нищо няма да променя. Нито ще спра да работя, нито ще си променя кой знае колко живота. Аз така съм си много добре. Ако не бачкам, залинявам. Ако бачкам прекалено, пък се депресирам. В момента съм в златната среда. А най-важното е, че имам жена, дете, здраве, спокойствие и храна на масата. Повече не му и трябва на човек.

Единствено ще пътувам малко по-често и ще си направя един дизайн на апартамента, че винаги ми е било мерак.

Иначе за да не ми ги яде инфлацията, ще сложа малко в имоти, земя, малко в биткойн, може би и малко злато, макар в последното силно да се съмнявам вече, че е хедж срещу инфлация. АКо паднат още цените на акциите, може и малко акции. Нито бизнеси ми трябват, нито нищо. После да ме гонят мутри и НАП-аджии, не, мерси. Защо да си създавам главоболия, като и без това ще си имам достатъчно. Трябва ми само да ги защитя от инфлацията, нищо повече. Ако падне някой лев отгоре, добре дошло, но да правя бизнес и да си развалям рахатлъка, мерси. А и честно да си призная, не съм човек, който става за бизнес. Най-вероятно ще ги загубя, отколкото да спечеля нещо.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e2a6140049
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ако спечеля, ще напусна работа и ще хвана няколко курса, да уча програмиране или нещо добре платено. Ще си довърша английския, че не е на топ ниво, за да ми е по-лесно и ще си оправя къщата на село. Може би ремонт на апартамента тука и като цяло това е. Не бих променил чак толкова неща, просто да ги имам е по-голямо спокойствие, ако потрябват. Нито искам на Бали, нито някакви мега автомобили, курви и бело и подобни простотии.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 70e3b1622c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ако спечеля, ще си купя пиано. Бих си оставил 1000 лева като спестявания. Другото ще го дам за благотворителност (например за деца, които се нуждаят от лечение и за тези, които помагат на животни).

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 547aa883d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Първо ще стартирам собствен бизнес, с автомати за лекарства. Ще ги разпръсна из всички села и околия, в които няма аптеки. Ще си наема армия, които да ги пази и всеки междуградски мафиот, който дръзне да ми пречи на бизнеса ще гризне дръвцето яко. Лекарства ще има за всеки навсякъде и по всяко време на деня и нощта, независимо дали на човек му трябва лепенка и риванол или антибиотик. На тези автомати ще бъде оставен моят номер - всеки в нужда може да ми се обади и ще му предоставя нужните лекарства за лечение, не за друсане, без пари, за моя сметка.
След като оправя бизнеса, ще взема няколко хиляди декара земя и ще ги залеся хубаво с вековни дървета. В средата им ще си издигна къща, не палат, а от ония лесно сглобяемите от контейнери. Цялата територия ще я купя и обявя за неприкосновена територия - никой да не може да влезе или излезе от нея без разрешение. Сеч няма да се разрешава, инак бесилка за всеки дръзнал. Кражби също няма да се толерират. Бих допуснала някой да се засели само, ако спазва прости правила - не руши природата, а живей с нея, не кради и не убивай, освен ако няма пряка опасност за живота ти. Законите ще са Крумови, а пари няма да има. Всеки ще се изхранва от благата на природата и чрез обмяна на стока за стока. С всички пари било от тото, било умножени такива от бизнеса ще се постарая да закупя необходимото въоръжение за да браня тази територия докато съм жива. И така ще си отида един ден, борейки се гордо за последното късче природа на тази земя.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 84dcf08542
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Какво са 5 милиона евро в днешно време?
Какво бих направил... Ами в имот.бг гледам една къща в Бояна за 8 милиона евро. Ако печалбата беше с 3 милиона евро повече, би ми стигнала да я купя.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: df4a5a7d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   5, смешно ми стана, защото свиря на пиано... защо не си вземеш електронно пиано, доста са евтини в сравнение с акустичните и имат повече възможности, ако искаш сериозно да се запишеш някаква музика или да изнесеш концерт (лесно преносими).

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: bb5f5dcb9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Ха-ха! Да, фантазирал съм си какво ще направя с джакпота. Всъщност дори само за това съм пускал фиш от тото - за да имам основание да си помечтая малко.

Ако спечеля, ще напусна работата си и ще си взема дълъг отпуск - една година примерно. Искам да си почина, да си помисля какво да правя след това, защото сегашната ми работа не ми харесва. Да посетя някои места по света, особено такива по-далечни, които не са много евтини. Например, круиз до северния полюс. Да си купя някои неща като собствено жилище и нова кола, защото освен с джакпот при мен май няма как по друг начин да стане това. Но засега всичко си остава фантазии ...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3a6d18cb5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Първо не мисля да казвам на никого. Бедната ти е фантазията, какво могат да ти сторят и най-близките за да се докопа до 5 милиона евро. Купувам две къщи по Скандинавието, 4 хиляди евро чиста печалба се изкарват, ако ги даваш под наем. За пред близки и обществото купил съм ги с кредит, който изплащам. Прибирам се в бегето като скромен бизнесмен, пък с 4 евро на месец в България може да си живееш доволно и предоволно без да се лишаваш. Купувам си един апартамент в частен комлекс или скъп хотел, за пред обществото съм под наем. Една джипка не много скъпа до сто бона макс, за пред обществото на лизинг. Все едно нямам нищо и спя спокойно и си живея живота .







Чингис Хан

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f364cb5119
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Прибирам се в бегето като скромен бизнесмен, пък с 4 евро на месец в България може да си живееш доволно и предоволно без да се лишаваш."

Цените в бг и чужбина не са ли същите? Т.е. ако можеш да живееш като цар в бг, със същите пари не можеш ли да живееш като цар и в чужбина, при положение че не плащаш наем, което е почти единственото по-скъпо нещо.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f30f996163
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До 12 Разликата е че той няма собствен дом в който да живее и е много по евтино да си купи апартамент в частен комлекс или скъп хотел в България от колкото същото в скандинавието. Плюс това в България услугите са много по евтини и можеш да наемеш хора срещу дребни суми да вършат за теб каквото измислиш, докато в чужбина трябва да им плащаш големи заплати и осигуровки и всяка услуга се фактурира, в България може да спестиш много от това.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e84a2204e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Интересна тема. Както каза Номер 1, тотото изплащат в продължение на много години, но нека го разгледаме, все едно парите идват наведнъж, по-интересно е.
Чували сме за понятието на тото милионерите. Почти всички губят парите си в рамките на няколко години и животът им е по-лош от преди. Бях гледал итнервю със семейството на леля Гошка - българската циганка, която спечели десетки милиони в Испания. Твърдяха, че това е проклятие.
5-10 милиона не са 5-10 милиарда. Не стигат до края на живота за яхти и курви. Да кажем на 10 милиона, инвестирани в нискорисков актив, 4% доходност на година, са по 33 000 месечно. Това е доход на високо ниво мениджър примерно в някоя ИТ компания или директор в банковия сектор, не на олигарх.
Какво бих направил? В началото няма да предприемам големи промени в живота си. Ще продължа да работя, най-малкото за да се чувствам полезен. Ще отделя много време да прочета и науча за инвестирането и да подбера подходящи активи. В момента ми хрумва земеделска земя, недвижими имоти и индексни фондове, но не съм специалист и може да си променя мнението, доста проучване ще вкарам.
След като вкарам парите в нещо ниско рисково и фиксирам едни 20-30к доход на месец, ще продължа да бачкам. Всичко става, не искам да живея като безделник. Искам да съм полезен и да си поддържам уменията. Ако ми писне, може да сменя професията примерно.
От тези пасивни 30к част ще ползвам, за да си повиша стандарта на живот, разбира се - хубаво жилище, хубава кола, пътувания. Друга част ще реинвестирам, понеже инфлацията я има, а и за да вдигам дохода занапред и да намаля риска.
Като бизнес едва ли ще започна. Аз и сега ако искам, има начини за достъп до капитал. Но нямам някаква кой знае каква идея. А и бизнесът изисква много време и усилия, които не искам да вкарам. Не съм готов да се отдам на нещо изцяло, ако не съм го усетил като моето, а засега не знам какво е.
Нещо, което ми е мерак и ще проуча колко би излязло - да направя приют за кучета и котки. Обичам животните и искам да допринеса с нещо за това. Може и да отворя развъдник за породисти кучета и котки и ако е на печалба да наливам дохода от там за приюта.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: a976155d63
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   11, много готино си го написал, за пред хората, за пред обществото, разсмя ме в добрия смисъл. Ми прав си, тук в БГ не трябва да те знаят много хората.
Аз лично ще направя по-скоро като един коментиращ по-горе. Искам да си довърша дребни неща, за които все не остават време и пари. Разни езикови курсове, защо не още някое висше, някое ремонтче, някоя колица. Не че и сега не мога, ако се напъна, но друго си е да ти е спокойно.
Ще си наема някой супер рали-състезател или най-добрия инструктор в БГ да ме научи най-накрая да шофирам.. :))

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: a249ac1244
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Вече има няколко подобни теми. Наскоро също беше пусната такава: http://spodeli.net/8/story-166308.html

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f364cb5119
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   В България наистина не е оферта да казваш, че си богат, защото никой няма да каже

"ей тоя е голям пич, успял и умен е",

а ще си кажат

"да еба и педала ти вързан, как все такива тъпанари ги връзва да забогатеят, а аз цял живот си тъна в тая мизерия, въпреки че с нищо не съм по-долу от тъя селяндур".

Най-малкото ще привлечеш лоши погледи, а най-вероятно и ещ ти надраскат я колата, я някаква пакост ще ти направят, ей така за келешлъка с цел поне за малко да ти развалят настроението.

Отделно ще ти се лепнат 1000 кифли, каквито ги има в тоя сайт дори и даже са си казвали в темите за държанки как биха се съгласили да ги хрантутят като паразити цял живот срещу едно парче опикана вълна. И такива все няма да те оставят на мира и ще гледат да ти развалят семейството и т.н.

Ще идват и такива с великите бизнес идеи. Ще ти обясняват как от него ще е акъла, от теб парите и ти само ще дадеш едни 200-300 к и ще чакаш да валят печалби. И такива ги има много в сайта, който е еманация на обществото. Има автори, които си мислят, че като имат 200 к и акъл не им трябва и парите сами ще текат, като го завъртят тоя бизнес. Истината е, че ако имаш някой горе, и без пари ще успееш, най-много да ти отнеме повече време.

И всичко това в добрия вариант. В лошия ще дойдат едни мутри, един чудесии, ще те изнудват, ще ти правят мръсно, докато не те ошушкат. Отделно и НАП и службите ще следят всяка твоя крачка и ще ти искат обяснения за всичко, ще те изнудват, ще те ревизират, тормозят, ще ти пишат измислени обвинения. Даже ако само те ошушкат, ще си късметлия, защото може и в кауша да лежиш или направо да те очистят.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b63d2604ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Нищо по-различно от сега.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: d783e1d8d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Кефи как хора, които са виждали чужбина само през гугъл правят сравнение на цените и живота там и в България. Да вземат обаче да ползват и гугъл да си поограмотят малко, и да не се изказват неподготвени като двойкаджии от прогимназията. Само ще ги света, че литър бензин при нас е 2,40 евро или 4,80 лева, в България 3 лв или 1,50 евро. При нас кутия цигари 7 евро или 14лв, в България 5 лева. Кило бадеми при нас е 10 евро, в България е 3 лева. При наличието на интернет и Гугъл и да си толкова невеж по тия теми, няма такова падение.








Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3e4b41ffd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Спомням си, че в учебника по английски имаше такъв урок. Та, там беше казано с английски примери, че никой от спечелилите големи печалби не е прокопсал и след 5 години животът им е тотално разбит. Парите похарчени за къщи, коли, пътешествия, гуляи, жени , как без тях и на края са под нивото отпреди спечелването. Да, човек може да се накефи качествено за един период, но парите си искат разумно управление. А, най-много боли, когато си загубил нещо , което си имал, отколкото ако никога не си го притежавал.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: edaf49f87a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   От 18 - Защо е тоя downvote? Имам си кариера, страничният ми бизнес, скоро ще ми позволи, да си напусна работа, спестявания, имам си дом, имам си и втори ваканционен имот, който по вашите стандарти сигурно не става, но мен па си ме кефи, стара къща до възрожденско градче и хубави хора наоколо. Семейстовот ми е добре, с едно момиче нещата в момента вървят добре. Какво да искам повече? Искам да излекувам рака? Колко пари са това? Искам да създам оптимизизрана система, в която няма гладни, бездомни и болни хора без грижи, ама в България ... Не знам каква сума ми трябва, за да ни превърна нашата родина в страна като Дания. Ако ми я кажете, то искам нея. Ама за себе си нямам какво да променям много. Ако бях крайно беден, щях да се докарам до сегашното си ниво и това щеше да е. Другото е много зор и щастие не ми носи.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 524b10f9a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Най-добрата инвестиция е в образование и здраве. Всичко друго- криптоварути, акции, злато, имоти, бизнес носят само стрес от постоянното им следене и усещане за загуби през различни периоди. Когато си здрав и с добра квалификация, здраво стъпил на земята, без излишни разхищения и лентяйство, винаги ще имаш добър стандарт, ще имаш добра компания от хора и ще се чувстваш удовлетворен от живота. Тайната е, че за да го постигнеш не ти трябват 5 милиона от тотото. Даже тези 5 милиона много могат да те объркат. Хем не са достатъчно за обезпечен безгрижен живот. Хем ти дават измамното усещане за богатство, което да те подведе да инвестираш в сфери, които не разбираш, да загубиш връзка с реалността и да станеш надменен, да почнеш да харчиш за глупости и да свикнеш да не си правиш сметка и когато парите свършат, става много гадничко; да загърбиш приятели и близки и да се страхуваш да не ти завидят, да не те ограбят, убият и т.н. Не виждам никакво щастие в 5 милиона от тотото. Ако случайно, по незнайни причини, ги спечеля, правя дарение за смислена кауза, слагам останалите в банка и се надявам да не ми потрябват. Е, все пак може някой екзотичен круиз да си подаря, да отпразнувам късмета.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 2ce85c5cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Чингис хан, кило бадеми в БЪЛГАРИЯ Е 30лв. 3 лв са 100 грама бадеми.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 2ce85c5cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Ако утре спечеля от тотото ще осигуря възможно най-доброто лечение с най-добрите специалисти на мои болни близки.
Ще вложа част от парите в някоя кауза - лекуване на болни, бездомни животни, сформиране на групи за взаимопомощ и терапия на жертви на насилие, скрининг и безплатна профилактика на различни заболявания.

Ще вложа част от парите по съвет на добър финансов консултант.
Ще си взема 2 седмици отпуска и ще ида на някое хубаво местенце с любимия човек и ще го поглезя с нещо.

Ще продължа да работя, но по-малко и ще запиша още една специалност, към която имам интерес от години, но все нямам време.
Ще си отделя повече време за спорт и за хората, които обичам.
Еми това е май.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 41cba98590
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Включвам се. Преди няколко години родителите ми удариха една шестица. Купиха няколко апартамента, на мен, на брат ми- един голям и едно студио на морето, на сина ми- един малък, също на морето. Те си стегнаха къщата и си купиха две коли. На мен, брат ми и мъжа ми- по една кола. Това е. Точно след това започна да има инфлация, то и сега всичко много става скъпо. Ако сега се бяха паднали тези пари и половината неща нямаше да се купят. Общо взето е това. Продължаваме да пускаме тото активно и се надяваме, но надали, то птиченцето кацало веднъж. Ще допълня, че ние с моя мъж много искаме да пообиколим по света, но това не беше нашата печалба, каквото ни взеха, сме доволни, но сега пускаме, за да си го изпълним.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 31fafb58bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Кефи как хора които са виждали България само през Гугъл, дават акъли на българите . Що не се изявяваш по тамушните сайтове или твърде много ти се смеят , дори повече и от тук

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker