Защо жените не искат да разберат девствените мъже след 30? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо жените не искат да разберат девствените мъже след 30?
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 2077 пъти
Забелязвам огромна злоба, нетолерантност и неразбирателство от страна на жените към мъжете, които по една или друга причина са останали девствени след 30. Повечето от тях първосигнално веднага ще си помислят с женските си пачи мозъци, че непременно "нещо му има" и изобщо няма да разсъждават над причината, поради която той е останал девствен до такава възраст. За тях е много по лесно да теглят майната на всичко и категорично да заявят "Ама на тоя му има нещо, на тоя му хлопа дъската, тоя е некъв психар", без да влагат нито грам мисъл и разсъждение по въпроса. Вероятно защото не им стига акъла за това.

А нали осъзнавате жените, че никой мъж не се е родил отракан с опит по рождение, и все от някоя жена е трябвало да почне, че да придобие опит, т.е., все някоя жена е трябвало ДА СЕ ПОЖЕРТВА ДА ПРЕСПИ С ДЕВСТВЕН? Дори и вървежните батки, дето припадате по тях някога също са били девствени и все някоя жена е трябвало да се "прежали" да им бъде ПЪРВАТА, да не повярваш?! Тоя "опит" за какво го вземате, той не пада наготово от небето бе, нали отнякъде трябва да почнеш, за да го придобиеш?! А докато не почнеш си девствен, много ясно!

Тия жени никога не са се замисляли, че тия мъже може да са отгледани от токсични майки, които са им ограничавали социалните контакти и контактите с други жени и тотално са ги скопили (психически) и са смазали мъжкото им достойнство още от малки, чрез диктаторско, властно поведение, физическо/психическо насилие и непрестанни обиди и унижения, и не са им давали да правят същите неща, които за момчетата отраснали в нормални семейства с бащи, са ежедневие. Те (жените) не искат да проумеят, не искат да вникнат в причината, поради която един мъж може да е девствен на 30. За тях е по лесно да отсъдят на бързо "Ама тоя е смотан, на тоя нещо му има" и айде чао.

Не, женички. Мъжът не е смотан и нищо му няма. Това не е по негово собствено желание, да остане девствен до толкова късно (поне в повечето случаи). Това не зависи от него, а от сложни обстоятелства и фактори, оформени преди да се е родил, които не са зависели от него - майката си е избрала лош мъж-насилник, с който не е можела да остане, майката е решила, че мъжът, който е избрала не е нейн тип, бащата е решил това за майката, и др. Причините са много комплексни, но явно жените ги мързи да мислят с главите си, и им е по лесно да си измислят неверни простотии и глупости за мъжа, отколкото да се опитат да го разберат. Той не е виновен, че се е родил в лоша среда с контролираща, обсебваща майка, която го е задушавала с токсичността си, и не му е позволявала (и все още не му позволява) да води личен полов живот, от чиста женска ревност от момичетата, които са около него, защото го искат само за себе си. Не е тайна и, че в такъв тип нездравословни взаимоотношения майка-син, синовете понякога по воля или по неволя, поемат ролята на липсващия мъж (съпругът на майката) и стават мъже на майките си, с всичките си налични мъжки функции, които притежават, и нерядко изпълняват съпружеските задължения на липсващите си бащи, които би трябвало вместо тях да ги изпълняват. И това не е моя измислица, а самата реалност. Мъжете от такива дисфункционални "семейства", мачкани от майките си израстват неуверени, плахи и страхливи в действията си и за всичко питат майка си, защото ТЯ ги е научила да са зависими от нея и от нейното мнение, и поради това нямат достатъчно самоувереност и смелост в себе си, за да започнат да водят самостоятелен живот като нормални мъже. Затова жените сега се оплаквате от женствени и пасивни мъже, защото ги отглеждат жени.

През комунизма не е имало такова чудо. Всички деца тогава са расли в нормални патриархални семейства, и неслучайно всички мъже от старото поколение от 65 набор назад са истински мъже, а не педеруги и меки китки, с каквито е пълно сега. На тях днешните проблеми като феминизъм, еманципация, права на жените и др. глупости са им непонятни и чужди, и ако почнеш да им говориш за тях, най-много да ти се изсмеят в лицето и да ти теглят една, защото те не са имали тези проблеми като млади, и не знаят какво е. Но не можем да ги виним, все пак "Ситият на гладния не вярва", казват. Те са имали късмета да се родят в правилното време с двама, подчертавам с ДВАМА родители (баща и майка), които са били психически здрави, не са били егоисти, и не са поставяли собствения си кеф пред щастието и благополучието на детето си. Трудели са се заедно, рамо до рамо на нивята, помагали са си един на друг, били са задружни и сплотени като истинско семейство, имали са повече от едно дете, и никаква беднотия не ги е спирала да създават повече деца, за да не растат самотни и да си имат другарче, с което да си играят. Имало е обич, разбирателство, взаимност и всеобщо щастие такова, каквото го няма в днешните раздорени от скандали за пари и изневери семейства. Нямало е извращения като изневери, тройки, четворки, петорки, шесторки, разводи, издръжки и др., които допълнително да травмират психиката на детето за цял живот и да го накарат да развие девиантни (ненормални) сексуални поведения, отклонения от нормата като възрастен. Нямало е и извратено порно, което да насажда погрешни представи за секса у момчетата и момичетата и социални мрежи, насърчаващи момичетата към разврат още от малки, превръщайки щги в завършени, професионални проститутки, с техните клиенти (последователи), които си плащат, за да видят разголена плът на живо по интернет.

Нормалната семейна среда без стрес, нерви, интриги, скандали, вредна храна, телевизия, интернет и редовно психическо напрежение, предразполага към нормално развитие на момчето (все пак темата е за девствените МЪЖЕ, а не жени), реални шансове за намиране на професия и придобиване на самостоятелност и собствен дом, и съответно към реални шансове за намиране на жена за семейство и деца на по-ранна възраст. Всичко е взаимосвързано помежду си, но който няма мозък да мисли, няма да разбере.

Въпросът от заглавието е отправен по скоро към мъжете, защото е ясно жените какво ще отговорят: "Стар ерген, самотен девствен комплексар, отхвърлен от много жени, психар, психопат, за затвора, за лудницата, самотен чичак, чекиджия, ти сам си си виновен, аре бегай оттука ве" и др. заучени наизуст простотии и измислици по мой адрес, само защото са се припознали в истината.

Защо смятате, жените проявяват такава злоба, неразбиране и предубеденост към всички девствени мъже и изпитват особено злорадство да се заяждат с тях и да им се подиграват за нещо, което е съвсем естествено? Държа на конструктивен логичен диалог, без злоба, обиди и нападки на лична основа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: 671defa9b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Приятел,какво да им разбират аз да те питам.Първо(с риск да обидя жените тук)голяма част от жените са повърхностни и искат бързия живот(коли,почивки,апартаменти и такива подобни)тук,сега и веднага,Второ:има стигма в обществата по цял свят че един мъж ако е девствен до определена възраст той е едва ли не е някакъв смотаняк и не става(пък ти им обяснявай че момчето може да е срамежливо,да не му се отдавала възможност да се запознава с момичета и като цяло е бил отдаден на други неща в живота си) и Трето:ако приемем че един човек е девствен(пък макар и над 30 години)сериозно ли трябва да говори за това с момичетата с които евентуално би имал нещо по-така ??? Замисли се над тези 3 точки особено над последната и не си вкарвай излишни филми във главата(девствен,недостатъчно богат, не много висок,не много красив и тн.),от личен опит съм установил че именно тези които обществото изкарва глупаци и неуки имат своите качества като че например са инициативни и не му мислят много много,с две думи повече действат по-малко разсъждават и им се получава в повечето случай междувпрочем,така че бъди здрав и си живей живота навън и влагай енергията си в продуктивни мисли и дела,а не във философски размисли!!!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 78e566c280
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

2.   Авторе, казва ти го един такъв мъж, който беше девствен до 30 и сега не е много вървежен - спри се. Какво искаш от жените? Привличането не е въпрос на избор. Да, една жена може да те разбере, да ти съчувства, но това не значи, че ще бъде привлечена от теб. Просто няма как да я накараш насила. И ние съчувстваме на 100 килограмовите жени, можем да разберем и там токсична среда, пристрастеност, бавен метаболизъм, хормони, но не ги искаме за партньорки, нали?
В този живот никой не ти е длъжен с нищо. Както и ти не дължиш нищо на никого. Една жена да си отвори краката за теб, само защото те разбира ли? Можеш и да залобееш, и да се оплакваш, това само ще отблъсне още повече жените.
Единственият шанс е да направиш така, че жената да бъде привлечена от теб. Никой не те кара да споделяш, че си девствен. Ако развиеш други качества, няма да си личи. А как да стане? Не искам да давам съвети, аз не съм постигнал много в тази насока. Най-общо спорт, дрехи, изграждане на социални умения, социална среда. Може ли да се случи и човек да се промени? Много трудно е, но прдполагам, не е невъзможно. В света се случва всичко. Аз самият не съм намерил начин, но това не значи, че другите няма да намерят, някои успяват. Но дори и да не се справиш, е по-добре да се опиташ, да работиш над себе си, отколкото да живееш в злоба и отчаяние. Докато се опитваш, поне ще виждаш смисъл и надежда.
Аз не се справям добре, но се опитвам да не се оплаквам и да не мразя жените. Да съм добър човек, за да съм чист пред себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 0e885e36e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Ти още малко в прав текст ще кажеш, че девствените мъже оправят майките си в леглото, замествайки бащите си от тази не лека отговорност!

Никой не е длъжен да те учи да сваляш момичета! Мъж не се става, когато опаткаш някоя, а се изграждаш с течение на времето, трупайки житейски опит.

От тази гледна точка, никоя жена/момиче не ти е виновна за твоята девственост. Жените не са ти длъжни да ти се подпичкват. Те се слагат на богатите, на физически добре сложените и красивите мъже, на тези с някакъв по-висок социален статус. Т.е. излиза, че ако ти не си от тези категории мъже, трябва да се потрудиш, за да имаш момиче до себе си.

Другото, което си написал обаче, е вярно.

Изкривената социална среда, загубата на морал, липсата на ценностна система в младите опорочи нормалните взаимоотношения и възможността ти да си хванеш по естествен път гадже драстично намаля последните 10-15 години!

Аз също съм изумен, какво се случва с младите "мъже". Темата "Нося дамски чорапогащници" може да скрие шапката на всеки нормален мъж. И онези теми от типа "Пробвали ли сте с мъж?"... Явно процентът на мъжете с хомосексуални наклонности е много голям (10-35%?, които биха "опитали" нещо с мъж).

Жените са меркантилни. Търсят най-доброто за себе си в социален аспект, а не търсят любим човек, с когото да се обичат. Затова се стига до закона на Парето и в сексуалните контакти - 80% от жените спят с 20% от мъжете. Ако по някакъв критерий ти не попадаш в тези 20%, то вероятността да имаш гадже е много малка. И да имаш, тя ще е 1/10 до 4/10, не повече. А дали ще е твоята половинка? НЕ!

Ако ние мъжете трябва да поставим критерии пред избора си на партньорка, то нещата о'идоха. Истинските връзки се случват много трудно. В днешно време секс можеш да намериш сравнително лесно. Даже много по-лесно, отколкото са намирали хората преди 1970 г.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 0da23f59ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Определено ти има нещо щом бълваш толкова злоба към жените още от второто изречение. Никой не ти е длъжен. Обърни се към специалист.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 7db942a79f
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   Автора:

№1, мисля че в темата ясно написах, че НЕ съм девствен и нямам нужда от никакви съвети за себе си. Имам си приятелка и живея заедно с нея от 2 години. Просто съчувствам на девствените мъже над 30 и ги разбирам, и затова реших да напиша тази тема в тяхна подкрепа. Не съм изобщо злобен, а просто споделям възможните причини за това обективно, без да влагам никакви чувства. Чети между редовете, а не си измисляй разни глупости за мен, ако обичаш.

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: d53199cdd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

6.   Никой не е длъжен да проявява разбиране. Виж се само как се изразяваш: "женските пачи мозъци". Нищо чудно, че си девствен. Защо не бъдеш честен поне пред себе си, че си девствен, защото никоя не те иска? Тези глупости, че не ти се прави с коя да е и т.н. няма да минат пред никого. Мъж, който на 30 години е девствен, освен ако не е решил от малък да става монах, определено МУ ИМА НЕЩО, и вероятността да не е само едно, е голяма. Във форум пълен с женомразски излияния и нападки по отн. външен вид, сексуалност, поведение и начин на живот, мерки и т.н. на жените някоя казала, че 30-годишен девственик не е стока или че не харесва ниски, опищяхте света.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 42cacf3b27
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   Хахахаха, мъжленце, а на теб колко ти стига акъла- започна с "девствени" мъже (таквиа НЯМА, прочети дефиницията за девственост) и стигна до феминизъм!
Хахахаха, не заслужаваш друга реакция.
Ж48, която е била девствена до 35 и е била едиствено със съпруга си

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b1ac871c69
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Айде стига вече с това припознаване, че ставате смешни. Всеки, който е на различно мнение от изложеното в дадена тема, задължително се припознава, няма как иначе....
Човек по закон на 18 става пълнолетен, тоест пълноправен възрастен, който следва да носи отговорност за своите избори и действия. Каквито и родителите да имаш, след завършване на гимназия ти можеш да им теглиш една майна и да започваш да се бориш с живота по свой начин. Доколкото разбирам ти не си направил това. Още ли живееш с майка си?
Номер 2 много добре ти е казал нещата. Като ти се прави секс и не искаш да си девствен, застани пред Софийския и започвай да се оглеждаш. Неугледни момичета без опит и самочувствие колкото щеш. Но ти не искаш това, нали? В замяна на девствеността си и злобата ти към жените, която няма как да не се прояви във взаимоотношенията ти с тях, ти искаш някоя топ мацка. Това става само по филмите. Шансът да продължиш да си в същото положение се увеличава правопропорционално с количеството змии и гущери, които бълваш по адрес на жените. Нямам против девствеността, не бих обиждала някой по този повод, човек не може да контролира всички обстоятелства в живота си на 100%, но смятам, че ти конкретно имаш нужда от психотерапия веднага. Майка ти може да е първопричината, но е твой изборът на тези години да не си взел живота си в ръце. И съм сигурна, че това не важи само за романтичните ти връзки. Главата си залагам, че работиш нискоквалифицирана работа, нямаш близки приятели и нямаш хоби. За жалост истината боли, но това да я отхвърлиш и да се фръцнеш като малко дете не я прави невалидна.
Смятам, че все още имаш време да живееш пълноценен живот, но трябва да положиш усилия и да започнеш първо поглеждайки себе си. Нищо не идва наготово.
И последно - написал си глупости за комунизма, нещо бъркаш таймлайните.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e9c9f8d9b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

9.   Не те дочетох, погнусих се от теб, от изказа ти. Не бих допуснала подобен до себе си в никакъв случай без значение девствен или не. Пък не желая и да ставам кошче за душевните отпадъци на подобен злобар, има си психолози за това.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 6b587591a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   И аз съм такъв. Макар че съм женен вече 20 години. Но стана по случайност. Ако не беше се получило сигурно и сега на 50 години щях да съм без жена и навярно още девствен.
Има ли сега курсове за пик- ъп артисти в България?
Такъв курс може да е доста полезен за младеж с трудности с жените. Те го учат стъпка по стъпка как да съблазнява жени.
В ю- туба има материали от подобен курс (от 2014та)- PUA team от Боян Москов.
Макар че без практика и наспътствия от опитен инструктор не знам до колко ще свърши работа.
Другия вариант е с бодибилдинг. Фитнес инструктори си вадят добри пари от закъсали пичове. След 2 години яки тренировки и диети за мускулна маса все някоя мацка ще му върже.
Също да си намери работа за много пари- помага.
Хубава (спортна) кола и собствено жилище също би трябвало да привлича жените.
Red Pill идеологията обяснява особеностите в отношенията между мъжете и жените.
В заключение- все нещо може да се прави по въпроса. А нещо е винаги по- добре от нищо.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b1ac871c69
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

12.   Авторе, прочетох темата ти 2 пъти много внимателно и не видях някъде да казваш, че ти не си девствен. Би ли посочил къде си го написал?

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: a3856a15cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Пич, подобни неща казват и за девствените след 18- годишна възраст жени - че нещо им има или че трябва да са твърде грозни и/или дебели, а понякога просто жените чакат за подходящия, понеже не искат просто ч*кане. Ама, къде повечето мъже с малките си свински мозъци да го разберат? Все искат отракани, все дашни, ама и те дашните жени не са се родили на*бани, се'ш ли се? За жени, девствени до и над 30 няма да говорим, че там положението е по- зле, понеже тъй като на жените им е по- лесно да си намерят мъж (защото мъжете като цяло са по- лесния пол), съвсем се приема, че нещо й има на такава жена, но мъжете не допускат, че такава може да е преживяла нещо или да е израснала в токсична среда, както ти казваш.. Не е хубаво да се привързва с изводите, но и двата пола го правят, щем- не щем.
Парадоксът, който забелязвам е че до около 25- 30- годишна възраст, мъжете бягат от девствените или от такива с един- двама мъже, че нали нещо им има, ама след 30 започва голямото квичене, което го четем и тук, че жените имали много бройки, та къде били жените с малко бройки, че ония били мастии. Е, нали бягахте от тях, пък сега ги искате?!
Това не се отнася за всички мъже, разбира се.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 7db942a79f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Автора:
Точно както и предполагах, темата ми се напълни за нула време с припознали се в описанието злобни жени, преписващи своята злоба и всякакви други свои отрицателни качества на мен. Да, женички, това, че ВИЕ сте толкова злобни и реагирате толкова злобно и подскачате като ужилени да ме обвинявате в женомразство, злоба и др. говори, че наистина се припознавате в темата ми, и дълбоко се засягате и обиждате от истината, и вие много добре си го знаете, колкото и да го отричате. Истината наистина боли, но не мен, а вас ви боли. Защото тя е не във ваша, а в моя полза. Иска ви се на вас да съм девствен, ама НЕ съм. Всъщност имам доста богат сексуален опит с много жени, и от липса на женско внимание не мога да се оплача, колкото и да ви е яд. Така, че отново казвам- не са ми притрябвали вашите женски съвети (всъщност по-вредни съвети от тези няма) и не съм написал темата, за да ми дават на мен съвети. Точно обратното. Възнамерявам аз да да вам съвети на мъжете в подобно положение, защото им съчувствам и мога да се поставя на тяхното място (нарича се ЕМПАТИЯ). Но виждам, че на вас ви е прекалено малко интелектуалния багаж, за да разберете, така че повече няма да се хабя да ви отговарям на заядливите лични нападки.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 5462bbc67d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   В отношенията си с една жена един мъж винаги губи- дали финансово или душевно, дори и да не го осъзнава. Жените с куп изисквания, освен че са масово кухи лейки, женска красота няма, даже жената в тялото си е несъразмерна и грозна.( особено тия дето са по- мазни и имат целулит). Но не е виновен този, който яде баницата, а този, който я дава, тоест мъжът със замъглено от сексуалния нагон съзнание. И оттам следват финансови загуби, душевни терзания. Постоянно се пише как много от жените си избирали все мъже боклуци, но никой не казва тия жени що за хора се. Тоест хормонът ме тресе, не преценям жената трезво и се дразня, че някаква си отрепка бил желан от жените. Потребността от жена не е подтикната от някакви рационални подбуди, просто на ниво физическо привличане и физиологични нужди, всичко това облечено и украсено със сладки приказки за любов, грижа и т.н подобни заблуди. Този свят е изграден от лъжи и илюзии, както се вика пълен кенеф е от всякъде, но от 60- 70% при възрастните и до 80% при много младите, тоест тези около 20, нивото им е страшно ниско и реално те правят положението да е такова.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: de31f9162c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   2, защо се изказваш досущ като жена и бързаш да залиташ към женски тип крайности, давайки типичен женски пример със 100 кила дебелана? Авторът пише за коренно различни неща. Съмнява ме, че си мъж!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e82fc148de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Хората имат всякакви проблеми, но само девствените мъже реват масово в тоя форум.
Никой не се интересува от твоята девственост, така както не се интересува от проблемите и на другите хора. За бога, та те са милиони. Проблемите, имам предвид.
За синове, дето изпълнявали съпружески задължения с майките си, не знам какво да кажа. Това твоят случай ли е, ако- не, откъде го измъдри това твърдение?
Най-важното- не го пише на челото ви, че сте девствени. Не го обсъждайте, дори излъжете, ако някоя ви пита. Като спрете да се фиксирате в този акт, ще се чувствате по-освободени, а не като забити като пирон в кисело мляко.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 46263f2b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Те жените девствеността ще ти я простят ама липсата на самоувереност никога. Ако я докараш до леглото тя как ще разбере дали си девствен. Ама трябва да я докараш до там, само че то съблазняването си е цяло изкуство.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 7d506bda05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   ""девствени" мъже (таквиа НЯМА, прочети дефиницията за девственост) " - Мъже, които не са правели секс? Явно дефиницията е грешна :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: bf3fe69e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Всичко е заради самочувствието. Само кифла като онази която продава в една закусвалня в Дъ Мол може да те погледне накриво само защото си слаб например.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: d8ff58ea4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Да, дефиницията за девственост е съвсем друго, няма нищо общо със състоянието на мъж без жени, на мъжете им е заложено да действат при наличието на жена, а и нямат абсолютно никакви видими промени след извършване на полов акт. Единствената промяна е в самочувствието, но това самочувствие може да го имат и такива дето не са пипали жена. А и изключително разочароващо за вас, но абсолютен факт, че много от приятелите ви са абсолютни манипулатори и лъжат, че сте им пета, седма или осма, а вероятно сте първа или втора, но това е малко по-сложно да го разберете, тъй като са си необходими умозрителност и аналитичност. Просто имат съвкупност от стереотипно поведение, на което вие се връзвате.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 916bbb699b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Автора:
9, ти че си ме дочела докрай, дочела си ме, нищо че не искаш да си признаеш. Вместо да си преписваш твоята злоба на мен и да ме пращаш на психолог, от който нямам нужда, ще е добре ти да посетиш такъв, защото очевидно се припознаваш в описанието, и обидено подскачаш в отбранителна позиция да кудкудякаш срещу истината, защото друго не можеш да се сетиш да извадиш, за аргумент. Докато казаното от мен в темата ми е аргументирано със солидни аргументи и обективни факти, без нито грам влагана емоция в тях, за разлика от теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b409eb2d6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   От темата излиза, че жените трябва да се хващат от съжеление с 30г. девственици. Това ще е голямо падение и за двамата. Човек вместо да се оплаква, трябва да се стегне и да се държи на положение. Понеже аз прочетох само оплаквания и оправдания. Като не си имал баща, който да те отрака, сега живеем в света на информационните технологии. Има доста материали по темата. И ако си скромен и тих, ще си търсиш скромно и тихо момиче. Виждал съм доста такива двойки. А да си скромен и тих и да искаш оборотно бръмчалка, това няма как да стане посмъртно.








Чингис Хан

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 749390a681
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Ми аз съм мъж и ти казвам, че ако си над 30 и си девствен имаш проблеми!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 452e1511c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Авторе, сега може вече да не си девствен, но явно си бил девствен до 30, защото никой не пуска подобна тема само от съчувствие, а защото е бил дълбоко комплексиран заради определени обстоятелства.
Ако аз бях мъж и това ми създавале комплекси, щях да отида на проститутка. Не виждам какво толкова трябва да ги съжаляваме тези мъже. Повече са за съжаление девствените жени над 25, че за тях простутутки няма.
Много е вероятно един девственик да юрне по фусти, за да си наваксва и това е единствената причина, поради която жените биха странили от такъв мъж.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: bf3fe69e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Защото жените като цяло са нетолератни, ограничени и прости. Те мислят, че знаят какво е да си мъж и дори си мислят, че могат да възпитат такъв, но няма естествено откъде да знаят. Затова и на запад се опитват да превъзпитат мъжете да са като жени - да пикаят седнали, да НЕ се разкрачват като седят, което е противоестествено, смешна работа като цяло.

Различни сме и в това няма нищо лошо, например аз не разбирам как една жена ще има 20-40 чифта обувки и защо са й, но те пък масово не знаят как да поддържат една кола например, а компютрите за повечето с изключение на малкото ИТ специалистки са им тъмна индия. На работа просто им се дивя как елементарни неща не знаят, които един мъж ги научава само от дълга работа на компютър, те просто нямат интерес да бърникат много по компютрите, както на мен не ми пука за обувките.

По-лошото обаче е това, че и не могат да карат, а имат огромно самочувствие, че го могат. Най-нетолерантните и опасни са жените зад волана. Просто са някакъв ужас. Няма ден през който някоя оФцЪ да не ми изпили нервите с неадекватни реакции и действия. Отдавна се чудя как изобщо им дават книжки.

Та така и с бройките - мислят си, че понеже на тях им е лесно да направят бройки, то и с мъжете е така, но изобщо не е така. И хубавите мъже като мен, които имаме много кандидатки нямаме чааак такива бройки, ако не сме разговорливи... мен постоянно ме заглеждат момичетата, на работа ми се умилсват, но като съм леко срамежлив и не ги заговарям съм на сухо.

И училището е виновно - там 99% от учителите са жени, момчетата нямат пример за подражание, докато момичетата имат. Вкъщши бащите често отсъстват заради работа и остава на майката да се занимава със синовете си. А майка НЕ може да възпита мъж, колкото и да се опитва, защото самото тя не е такъв. Да не говорим пак как е на запад - обявавят момчетата за хиперактивни, ами те просто имат повече енергия от момичетата и ги тъпчат с хапчета. А после реват, че нямало мъже "като едно време", да са като Тигри, ами като им отрязахте "ноктите" и изпилихте зъбите така ще е.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 22a10fb714
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Не мога да разбера какъв е смисъла от целия този селф-репорт..?
Безплатен сеанс с терапевт ли търсиш, на кого изобщо се оправдаваш и куп др. въпроси породи тази словесна диария в мен.
Всеки може да си мисли каквото си поиска - никой никому не е длъжен за каквото и да е. Като някоя п*чка те реже, какво се напъваш да ѝ се обясняваш?
За мен цялата тая простотия е писана от провокатор. Защо така смятам, ли? И аз съм отгледан само от майка ми, не съм още на 30, но съм близо до "заветната" възраст. Мой личен избор е да не се занимавам с боклуците, които преобладават в ежедневието. Мога да кажа, че тя изпълнява роля и на отсъстващия ми "баща" - имаше поне 20 възможности да се ожени на ново, но не го направи - пак от личен избор. Изпитва погнуса от мъже и секс като цяло. Винаги ми е казвала, че най-хубавото нещо от брака ѝ съм аз. Никога, подчертавам до протриване на екрана ти, не ми се е месила в отношенията с приятели, вкл. и с мърши. Единственият "сексуален" разговор, който сме водили беше да ми покаже какво е презерватив, защо и как се ползва като си го нахлузи на пръста - бях на 11. Самата тя ми надува главата как иска внуци по някое време, когато намеря "правилната" и когато съм готов. Относно съветването, да съветвам се с нея, понеже нямам кой друг да попитам - всички "приятелчета" са ме предавали, въпреки че съм се раздавал за тях (често пренебрегвайки нея). Не виждам лошо понеже има повече житейски опит от мен и не ми пречи да чуя и нейното мнение, а какво решавам да направя в последствие е отделен въпрос. Обикновено и аз давам моето мнение и ако няма контрааргумент, тя самата в 90% от случаите ми казва да направя каквото аз смятам за правилно или че съм прав.
За съжаление, при опит за набиране "опит" някъде 1 година след въпросния разговор, попаднах на умело прикриващ се боклук, която ме погнуси тотално от жени - поне такива имащи черти на "бялата" раса. Може и да има някои единици читави, но в момента в който се загледам в някоя, паметта ми се задейства и виждам лицето ѝ, чувам начина ѝ на говорене и изстивам от вътре - не, не ме обсебва студ или страх, а масова апатия. И пистолет да ми опреш в главата, и да ме надрусаш с хапове - ерекция и за 0,01 секунда няма да получа (въпреки че почти всяка сутрин се будя с такава). Тук, населението е с доста хомогенни черти и сам се сети колко ми е до занимавка с говеда, изкарващи наяве едни от най-неприятните ми спомени в живота. Няма да коментирам икономическото състояние и каква роля заема в предразполагане към обвъзрването. Без да навлизам и в детайли какво толкова е станало, далеч не беше лигня от типа "чаках я, ама така и не дойде на кино" - имаше тормоз (под вскякакви форми) в и извън училище от достатъчно к*пелета/ухажори от целия град (с различен си лягаше всеки ден от седмицата) да сформират цял футболен отбор. Лежах и в болница...
В крайна сметка си го върнах, както на нея, така и на тях. По-добре ли ми е? Не.
Смятам ли някога да се обвързвам с "бяла"? 99,999% - не.
Дреме ли ми какво някоя затъпяла от клатене п*тка мисли по върпоса? 120% - не.
Стеснителен ли съм? Спорно - едно е да си мериш приказките с непознати, друго е да си разюзден бунак на автопилот. Ако някой не прави разлика, си е техен проблем.
Има ли ми "нещо"? Не, и няма човекоподобно, което да ме убеди в обратното. Ако си заобиколен от говеда, много ясно, че ти ще си им кривия, но това не те прави теб говедото.
Дискриминация? Шегуваш ли се? Винаги е имало, а и ще има. Мога да ти дам и друг пример - майка ми е на 50 и въпреки че е с няколко висши, мазните шефчета по феодалните фирмички предпочитат п*чка за клатене на 20, която не може и името да си напише пред нея. Същото може да се каже и за мен - пак биха избрали п*тката без грам професионални качества. Дреме ли им дали си девствен в случая? Едва ли.
Единственото, което можеш да направиш е да работиш над себе си за да си в позиция, от която можеш и ти да дискриминираш боклуците, които дискриминират теб, независимо от народност, социален статус и т.н. Всичко останало са оправдания, които само ги захранват, а те трябва само да бъдат мачкани, сдъвквани и изплювани да гъбясват на припек.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f580ba8497
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Не мрази жените само заради майка си. Не всички са като нея.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: eec839f0b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Достатъчно ми беше да прочета първия параграф - "пачи мозъци", "не им стигал умът за това" ... Ами пич, при това ти отношение към женския пол, надали скоро ще престанеш да си девствен. Всъщност девствеността ти е най-малкият проблем.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 7a989e97e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Ми, не, знам за клеймосани мъже около 30те, при които се наблюдаваше много голямо израстване след 30те, тоест те са вече обвързани и имат добра партньорка до себе си, но не съм чувал за девствена жена наближаваща тези години, която някога да се е разделила с девствеността си и да е направила семейство. Ето това е голямата и натъжаваща жените разлика между мъжката и женската девственост. При жените си личи недоебаността, при мъжете не се усеща толкова, е зависи от мъжа, ако е някой дето си гледа в краката и се изпотява, преглъща и мига на парцали, да, възможно е да се определи като мъж с такъв проблем. Но тези не са толкова често срещани, тъй като жените в днешно време налитат предимно на лузъри, поради по-добри финансови позитиви. Ако наредиш 100 мъже до една стена, жените ще ти сбъркат поне 20 и ще ги помислят за супер вървежните типове. Да, интуицията на жените е нещо много преувеличено.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 9053cb9a36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Жените могат да ти простят всичко друго, но не и слабостта. Могат да те обичат, макар да знаят, че си примерно убиец, че ръцете, с които ги прегръщаш вечер са изцапани с кръв и мръсни пари. Могат да те обичат, когато се наливаш и им посягаш. Могат да те обичат, когато те няма по цели нощи. Но да те обичат, когато покажеш слабост - никога! За жените това е най - големият грях. Винаги ще предпочетат най - големия боклук пред срамежлив, добър, скромен и грижовен мъж. Просто адреналина за тях е всичко.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e3aaf148d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Е, ти с цялото си описание потвърди, че девственик на 30 не е добре. :D Много ясно, че ако има токсична майка и тя е успяла да го срине нещо му има. И да, определено не бих била с девствен на 30, със сигурност ще си мисля, че е психопат....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker