За връзките и изненадите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За връзките и изненадите
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 4730 пъти
Чудели ли сте се някога, как мъжете изненадват някои жени? Как пред едни благоговеят, а за други дори не се сещат да изкажат комплимент пред приятелите си, семейството си, никой. За едни жени се пишат статуси от мъжете на стените им във фейсбук, отделно дойде ли рождения ден на жената и правят публикация с колаж от техни снимки, плюс текст, за тях се прави официален годеж, ако някой роднина или познат смее гък да каже за жена им, те се отдалечават от него, но не и преди да са му отговорили подобаващо. Това без значение имат или още нямат деца. Да погледнем другите жени. Те се поддържат за мъжа си, стараят се да са мили с него, забременяват (за официален годеж нито мъжът, нито роднините му дори споменават), жената дори бременна или родила не е "заслужила" снимка на стената на мъжа, е, освен ако не е след много време, с детето и тип "от мен да мине". Пост с колаж за нейн рожден ден и някакви мили думи? Никога, тя дори и като бременна не е получила това (както и обаждане от роднините на мъжа). Някаква изненада от него? Ама за какво, не е нужно, другите са си другите, не може да сме като другите. Някой казва нещо против жена му пред него и жена му, ама той ще си замълчи, защо да се конфронтира. Да се отдалечи от тези хора, за какво му е. И ето един ден първата и втората жена: първата сияе, с дете или без, няма значение, тя е обичана, мъжът й го показва и това не винаги струва пари, въпрос на отношение е и втората отслабнала, изнемощяла със сълзи в очите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 55

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2213beb537
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   И сега аз какво да направя? Първата е пичка, втората най-вероятно средностатистическа българска шмугла. Кой на кого е виновен?

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f711af0cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

2.   Уважение дават за кифлите, дето ги разкатават в леглото с всякакви извращения. Уважение дават на натоканите , наджукени силиконки. Уважение дават на жените, които се глезят за всяко нещо, искат пари, чанти, обувки, обувки. Ако си вечно с макиаж, къси и впити дрехи, говориш като бебе и врънкаш за пари , флиртуваш с всичко мъжко-жената на живота си му.
Останалите жени се надяват на нормално отношение. Надеждата умира последна. Това е феномен май само тук в нашата родина.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: cd0ee04c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

3.   Виж сега, в реалния живот нещата не са каквито изглеждат във Фейсбук или Инстаграм. Разни снимки, колажи и демонстрации изобщо не означават, че хората се разбират супер добре или връзката им е толкова идеална колкото изглежда. Даже важи по-скоро обратното. Ти чувала ли си, че щастието обича тишината?
Ако ти лично се чувстваш пренебрегната по какъвто и да е начин от твоя мъж, говори с него, а не се сравнявай с другите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 09dbe9747f
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

4.   1, кое я прави "пичка"? Само вниманието към нея ли? Ако да си "средностатистическа българска шмугла" те прави това да си мила към мъжа, да се поддържаш, готвиш и пр. Не, разликата не е в жените, а в мъжа и неговото отношение.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 29954037ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   Кой какъвто партньор си избере, с такъв ще живее.

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2a55875f57
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

6.   Лично и споделено от други наблюдение - колкото повече простотии си качва една двойка заедно във фб, толкова по-зле са им отношенията, а всичкото е демонстрация "за пред хората".

Кратка история. Преди година и половина чуках една от тиндър. 20 и нещо годишна, омъжена с дете. Излъга мъжа си, че ще пие кафе с приятелка и дойде у нас. Призна, че не й е и за първи път.
След като я минах, 1-2 по-късно беше качила снимка с мъжа си, някъде на почивка за годишнината им и колко били щастливи. Че даже и букет й беше взел. И това някой друг ден.........преди да му сложи рога....за пореден път.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b57e5e0349
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

7.   Жена, която се съгласява да ражда без брак е глупава. Какво уважение да имаш към такава. Едно време секс без брак не са правили жените, а сега се раздават с пълни програми и се чудят после, защо не се женят за тях и защо не ги уважават.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 74e4eabf13
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Добре е, че фейсбук, че мъжете да пишат там колко си обичат жените и те са са щастливи, щото са обичани.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 17c437dac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

9.   Божеее, до там ли са стигнали нещата- мъжът ми да си изразява чувствата и намеренията към мен с колажи на стената?! Тва, сигурно, с цел цяло село да разбере. И после отиваме в Монако и там си купонясваме с най-известните.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 7a27329f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

10.   Аз си имам изпитана рецепта за тези неща. Изненади с разни: ключодържатели тип плюшени играчки, сувенирчета, шоколади "Линдт"; носене в обедната им почивка на салати, китайска храна, бутилки с капучино или кашу; ръкавици, чорапи, парфюм, зъбен душ, дъвки, течност за уста и т.н., съм правил само на жени, които обожават приятните разходки и са искрени, като задължително в началото на запознанството ни не са и обелвали дума за ресторанти. Определено мога да твърдя, че има земни жени, които могат да оценят един такъв жест на внимание, пък макар и да се касае за нещо недотам лъскаво и скъпо. За тях е важно, че мъжът е помислил за тях и е пожелал да им направи неочаквана изненада.
На една от бившите ми също подарих зъбен душ и ѝ дадох пари да идат на море с болната си майка, макар че нямах никакъв интерес в случая и на другия ден заминавах да работя в чужбина. Няма нужда мъжът непременно да иска да си го вкара в някоя натокана кифла, че чак тогава да е щедър. Това или го носиш у себе си като вътрешно усещане, или не.
Разбира се, има и разни нагаждачи и отракани хитреци, които правят добре премерени подаръци с цел да се домогнат до онова между краката на някоя жена, но те са съвсем различна категория хора и всичко при тях е заучена тактика, а не искрен подарък като израз на грижовност.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f711af0cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

11.   10, тоест със зъбният душ, дъвките намекваш, че жената има гадни зъби и дъх и трябва да ги мие по-често ли? Не схващам логиката на подобен дар, освен ако тя не е казала, че иска. Двусмислен подарък.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 09dbe9747f
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

12.   Напротив, номер 7. Раждането само по себе си няма нищо общо с брака, след един брак лесно следва развод, но едно дете остава такова и на двамата си родители, дори ако се разделят. Брака сам по себе си не прави нищо, освен, че в повечето случаи е едно щастливо тържество за булката. В съжителството с или без брак, особено с дете отговорностите дори по закон са еднакви, както и едно дете, припознато от баща си има също толкова право на издръжка, колкото и ако е родено без брак. Ако някои жени чакат брака за да родят, то те може и да си останат с чакането, защото в днешно време доста мъже са против брака и те не биха били по-малко добри бащи, от тези, сключили брак.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b273f3363a
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

13.   Аз да ти кажа от мъжка гледна точка, има и по-зле. За 2г връзка жената до мен никога не ме запозна с приятелките си или някой познат, не ме представи на никого, дори снимките във фейсбук не ми харесваше! А всяка вечер заспивахме заедно в едно легло нормално ли е? Криеше ме всячески от всички. Като мъж ми е болно и обидно а комоли ако бях жена щях да полудея. Не искаше да качим наша снимка въпреки, че имаме стотици. Разбирам, че всеки има лично пространство и може да си решава какво качва но тук идва голямото НО тази жена искаше да има дете от мен и да станем семейство! Това вече е върха на лицемерието да искаш от някой деца а да го криеш от всичките ти познати и приятели. Казах си тая няма да я бъде! И така и стана защото накрая момата се оказа долна курвичка с превъртян километраж и над 20годишен стаж! Сега разбирам защо никой не и е направил деца!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 0bff65c237
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Подкрепям 3ти номер .
Тва с колажите са женски занимания , но е вярно че мъжете харесват направени жени , искащи всичко , а не такива показващи любовта си .
А за брака , ами просто не отиваш дори и да спиш при мъжа преди нещо сериозно . Аз чак два дни преди да се оженим останах да спя при мъжа ми . След като си имам дом и искам брак , просто не отивам да живея с него без да е предложил .

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 47c01e609c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   6 не е нужно да е така. Може пък единият или пък и двамата дълго време да са търсили такава връзка... или някаква връзка изобщо и сега, когато след години чакане са постигнали голямата мечта и са срещнали истинската любов да не могат да се нахвалят. Аз знам, че бих го направил, още от тийн годините си мечтая за приятелка и ако стане чудото ще ходя с нея в мола и ще си правим селфита навсякъде, от радост, че Бог ме е дарил с дълго чаканата любов. Красив съм, добър и обичлив съм, но Бог не ме е дарил с дар слово и доскоро нямах и самочувствие и затова досега не съм имал дълготрайна връзка.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: dbf0df4f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

16.   Много ми харесва коментар номер три. Ние жените обичаме да сравняваме всичко. И аз се впечатлих, че на една приятелка мъжът прави торта изненада за рождения ѝ ден. Моят не би се сетил, но всеки изразява по различен начин чувствата си! Обичайте мъжете си, каквито сте си ги избрали сами! Ние нямаме фейсбуци ( малко над 30години сме) и се радвам, че живеем в реалността. Никога не демонстрираме колко ни върви в любовта, колко задоволени сме в леглото и пр. Просто живеем и сме щастливи, връзката става по-силна с годините. Съветвам те да си изтриеш фейсбука като мен и да живееш в реалността. Ти колко изненади направи на мъжа си? Защо избра да си с него? Има начин да си щастлива, ако промениш нагласата си. Отстрани всичко изглежда по друг начин. Не сравнявай!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5377e49aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

17.   Офф, тия лични истории в трето лице... Опити за представяне на личните ти избори и с кой си се събрала като някакво невероятно житейско обобщение и космически драми... За повечето жени, всяка връзка е "изненада", защото те само в последствие научават с какъв човек наистина са се събрали.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: cbec6e2b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

18.   Дашните жени винаги са уважавани, жените със семейни ценности - не. Добро утро. За тях мъжете и сополът си няма да хвърлят. Иначе, като ги питаш, да, много уважават свестните, ама очите им само по фльорци... Истината е че мъжете никога не са харесвали свестни жени и добри домакини с морал, да не говорим за обич, затова и такива се срещат все по- рядко, а ако срещнат, мъжете се хващат с такива, понеже просто им писва от еднодневки, да им е мирно на главата от изневери и използвачество и защото родителите вече искат внуци. Но истината е че винаги обичащата жената със семеен морал ще остане номер две след нейно величество - дашната принцеса в сърцето и умовете на повечето мъже. Има иключения, но са малко. Затова вече е пълно с всякакви сексуално освободени жени и те като бройка заемат все повече пространство, тъй като това е най- харесваният и боготворен тип жена, докато по- свестните жени са просто инкубатор за бебета и пепеляшки.
Истината е че на повечето мъже им е в природата да обичат леките жени и аз не намирам за нужно да се боря в предварително изгубена война. И преди да ми наскачат ощипаните мъже, ще кажа, че и "свестните" сред тях по принцип са същите. Аз никога не съм харесвала бройкаджии, лоши момчета и пр. Природата е универсална и за лошите батки, и за "свестните" момчета", и за задръстеняците, просто първите са хванали цаката на жените, но истината е че ако другите два типажа могат да я хванат, ще ч*кат до несвяст и за семейство ще се замислят чак след 35. А ако бяха вечно на 20, нямаше и да помислят за такова! Не че и повечето жени не са така, де. Реално мъжете и жените много си приличат в тези отношения.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: fa31a04a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

19.   Глупавите жени още ли не са осъзнали, че като родят дете не връзват мъжа, а връзват само себе си и още ли има такива, които разсъждават толкова безумно?
Раждали жени не сте ли виждали, не сте ли чували, че тялото след раждането малко или много се променя...
Никога не бих родила дете без брак и ако някой мъж ме беше увещавал да го направя, щях моментално да му покажа вратата.
Първо една жена трябва да знае какво иска и ако един мъж не може да й го даде, значи не е това мъжът.
За себе си бях твърдо убедена, че трябва да живея под един покрив с бъдещия ми съпруг поне две години без брак и още поне 2 години след брака без деца, и ако трябва да се върна назад, отново бих постъпила така.
Винаги съм била жена с хубава и поддържана външност, е за дългите ми мигли, големите очи, гъстата коса и твърдия солиден бюст трябва да благодаря на майката природа. Не съм висока, средна на ръст,но съм от онези жени с женствено телосложение като на Моника Белучи. Спортувам, не пуша и йе употребявам алкохол, но не си представям живота постоянно около печката.
Каквото търсих, това и намерих, мъж, който да ми е верен и аз на него. Мъж,който ми е подарявал прекрасни екзотични букети и продължава да го прави и до ден-днешен, мъж който се опълчи на обезумялата си от злоба майка, мъж, с когото почиваме всяка година по няколко пъти зад граница. Имах прекрасна сватба и не бях бременна на нея, имам и деца, но те не са били неприятна изненада, а планирани и вследствие на желана и естествена бременност.
В една връзка, колкото по-встрани стоят роднините, толкова по-добре и моята последна грижа е какво е в главите им, важно е каво е в главата на партньора ми. Не съм се карала с тях, държала съм се етично, бе съм спорила, подарявала съм винаги подаръци по празници, но съм получавала крясъци обиди и какво ли още не и разбира се човекът до мен нямаше как да бе рвагира на подобна с нищо не предизвикана агресия.
А да, свекървището беле се опитало, да внуши на мъжа ли, че можело само ей така да ходим да се разпишем и нямало нужда от булчинска рокля, костюм и ресторант, при все, че всичко плащаме ние. Е, аз му казах, че веднъж в живота си се женя и винаги съм си се представяла в такава рокля и защо трябва аз да се лиша от сватба, при положение, че мсйка му е имала собствена такава и ако не е готов да осъществи една толкова разбираема за всяка жена мечта, а е готов да угоди на майка си, то аз съм наясно какво вмешателство се очаква в бъдещия ни живот от нейна страна и не съм готова да живея подобен живота, та така ...
Всеки каквото си постеле, на такова и ще лежи...
Затова не гледайте в чуждата паница, а мислете какво вие не сте направили както трябва и как сте позволили някой друг да навлезе в личното ви пространство.
И ако се опитвате да изкарвате себе си по-добрички, то други са просто по-прозорливи, по-насно със себе и ненугодничат на всяка цена.
Ж,47

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 6b91449b25
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

20.   Е даде, но жените също имат вина. Обществото смята, че една добра отдадена жена, домакиня е идеалната, но всъщност много жени, забравят, че са такива, когато са семейни с деца. Мъжът е игнориран, децата задушаване от грижа, спят отделно и после защо мъжът бяга, ами ще бяга, норми налагани от майки и баби. Второ романтиката особено при жените е преиначена от филмите, обаче живота не е филм. Затова влезте в реалността. Дори гледах сцени от романтични сцени, които реално не могат да се случат в реалността. Има жени, които живеят във филми. Следващ проблем е комуникацията, говорете, кажете какво искате. А не да се цупите.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 56675a79eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

21.   Ама стига сте очаквали, че някой ви е длъжен с нещо. Еле пък щастието. Това си го дължиме ние сами. И сме отговорни към себе си да се направим щастливи, ние самите към себе си и никой друг. Всичко друго е зависимости. И на мен никой не ми прави комплименти, не ми подарява цветя, не ми сваля звезди, луни, планети и така нататък и така нататък. Гледам си се в огледалото, харесвам си се чувствам се добре, правя си комплименти и цветя си купувам като си харесам и толкоз. Като бях тинейджърка и аз така си мислех че някой с нещо ми е длъжен. Ми не е, нито пък аз съм длъжна. Ама да не се отклонявам от въпроса. Защо трябва някой друг да е отговорен за моето щастие питам аз?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 7a27329f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

22.   Номер 11, имаше няколко развалени зъба. Препоръчах ѝ моя зъболекар, при когото ходя от години. Купих ѝ и зъбен душ, тъй като той е страшно важна част от поддръжката на зъбите и венците. Предният ден бяхме обсъдили това и бе с нейно знание. Аз с намеци не действам, ако това имаш предвид. Касае се за жена, която изглежда отлично, но има ниски доходи, грижи се сама за болната си майка и въпреки това е горда и не се продава срещу пари, макар че с лекота може да си хване някой богаташ да я издържа и да си реши от раз всичките проблеми - както правят много българки, търгувайки с половия си орган.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 09dbe9747f
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

23.   Като цяло мнения много и всичките верни, само не разбрах как очаквате да се ражда задължително след сватба? Тя какво дава освен един подпис и хубаво тържество? Реално нищо. Ако раждаш е заради желанието да отгледаш дете, заради него самото. Идеята да се прекратят социални мрежи е чудесна, и аз дълги години живях без Фейсбук, докато не родих и все пак партньора ми има мрежа, реших да се включа и аз. Прекрати публикациите си от раз, а наша снимка качи с нежелание. На въпроса дали съм правила изненади на мъжа ми,: многократно. Хареса ми мнението, че трябва сами да сме отговорни за щастието си и е абсолютно така. За раждането задължително след сватба сега над 50% от мъжете са против брака, но биха били добри бащи. Ако се бях фиксирала върху сватбата ни, нямаше да го има детето и заради едното тържество пътищата ни щяха да се разминат. Брака не дава гаранции на жената нито в морално, нито в материално отношение.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 07181a2eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

24.   22, ми някакси си такъв подарък изглежда обидно и снобски. За какво си си хванал с тая жена като си и дирил кусури?
Нищо чудно , че си сам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 1ce54bad42
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

25.   21, а раждаемостта до къде сме я докарали от подобни "независимости"?
Статистика можеш ли да четеш или това тебе не те касае?
Явно ще сте последното поколение "самоощастливили се"...

По-добре се постарай малко повече, та и другите да вземат да ти подаряват цветя и да ти правят комплименти - това е мерило за стойността ти като човек. Останалото са самозаблуди.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a05821057b
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

26.   Основен компонент в човешките взаимоотношения е поставянето на граници: в този ред на мисли, една жена, изразила ясно очакванията си в самото начало на дадена романтична връзка, има по-голям шанс да бъде удовлетворена впоследствие. Тук е и част от ключа на бараката, обобщаваща се чрез въпрос, касаещ защо представители на женския пол, определени като кифли, получават подаръци и изненади. Лесно е: те не само са заявили открито, че желаят и търсят това, но и са последователни в това си изискване: демонстрират го открито и в социалния си живот. В комбинация с това, че подобен тип жени са доста желани, мъжът знае и е напълно наясно, че ако не покрие основното желание, ще бъде лесно напуснат и заменен. При една скромна, свита, средностатически изглеждаща жена подобни мисли и притеснения от страна на мъжа са или липсващи, или абсолютно минимални.

Един мъж дава всичко, когато е заплашен: еволюционната гледна точка на разбиране би го потвърдила.

- Cupcake

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 981fc3ad92
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

27.   Номер 24, докажи с цитат на мои думи тези неща, които твърдиш! ;) След като установиш, че това са изцяло твои сплетни с цел да ме предизвикаш да се оправдавам и обяснявам, пиши отново, за да се извиниш с наведена главица.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 07181a2eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

30.   27 от 24
Няма нужда от цитати, смисъла е ясен. Виждал си се с някаква, по-зле финансово и с лоши зъби. Иначе си супер естет за женска красота и маниак, според други твои изказвания. Ако жената не те е питала за зъболекар, или този душ, твоето поведение е обидно. Някакси не си представям да се виждам с мъж, той да ми пробутва уж за мое добро нещо, което би ме засегнало. Че и да продължавам да се гледам с него. Или ще съм със страшно ниско самочувствие, или няма да имам други опции. Или ще ми е гот някакъв глупак да харчи за мен, макар че това си е чист мазохизъм от двете страни.
Загрижените подаръчета от дъвки са си намек за лош дъх. Сори, ама затова си на 40 и кусур сам. Нямаш уважение към другите.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: cebd341b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

31.   Самоцитирам се от мнение номер 10:
"Определено мога да твърдя, че има земни жени, които могат да оценят един такъв жест на внимание, пък макар и да се касае за нещо недотам лъскаво и скъпо. За тях е важно, че мъжът е помислил за тях и е пожелал да им направи неочаквана изненада."

Очевидно номер 24/30 страда от жестоки комплекси и всичко на тема зъби и здраве я смачква душевно и озверява към всеки мъж, който би "посмял" да ѝ направи подобен подарък.
Въпросните дъвки съм ги слагал в торба заедно с порциите храна и напитки, занесени като изненада за жената в обедната ѝ почивка на работното ѝ място, с цел да не ѝ кисело после на гърлото. Искрено се е радвала на дъвките и го е отбелязвала, че за всичко съм помислил. Била е от типа жени, които не са нападателни и комплексирани.


Още една част от моето мнение номер 10:
"На една от бившите ми също подарих зъбен душ и ѝ дадох пари да идат на море с болната си майка, макар че нямах никакъв интерес в случая и на другия ден заминавах да работя в чужбина."

Номер 24/30 да прочете горното изречение внимателно, за да не се налага и друг път да я поправям, защото явно има склонност към изопачаване и измисляне на драматични сценарии, виреещи само в нейната главица. ;)


Цитат на мое мнение номер 22:
"Номер 11, имаше няколко развалени зъба. Препоръчах ѝ моя зъболекар, при когото ходя от години. Купих ѝ и зъбен душ, тъй като той е страшно важна част от поддръжката на зъбите и венците. Предният ден бяхме обсъдили това и бе с нейно знание. Аз с намеци не действам, ако това имаш предвид. Касае се за жена, която изглежда отлично, но има ниски доходи, грижи се сама за болната си майка и въпреки това е горда и не се продава срещу пари, макар че с лекота може да си хване някой богаташ да я издържа и да си реши от раз всичките проблеми - както правят много българки, търгувайки с половия си орган."

И тук номер 24/30 (Дали пък не е и номер 2/11? Звучи сходно като изнервеност и заяждане) да чете внимателно.


Номер 24 написа:
"22, ми някакси си такъв подарък изглежда обидно и снобски. За какво си си хванал с тая жена като си и дирил кусури?
Нищо чудно , че си сам."

Още в мнение номер 10 бях написал, че съм направил този подарък на една от бившите ми. Жена, с която сме имали връзка някога, а подаръците (зъбен душ и пари за почивка на море) е когато вече ми е бивша. Тълковни речници си потърси, ако все още не разбираш ти! :) Връзка през 2006-2010, подаръци през 2018:
https://i.imgur.com/PlUi9zZ.jpeg
Не пазя копие на самолетния ми билет, но полетът ми бе на другия ден, както съм писал още в мнение номер 11. Разбирай: Никакъв интерес да се възползвам от това, че подарявам нещо. Просто едно човешко отношение. Запомни, че не всички хора се мразят или търсят изгода, когато се разделят. Разбирате се цивилизовано и всеки си търси щастието другаде.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: fa31a04a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

32.   Може Кифлоприземител да е зъболекар, ортодонт или зъботехник, тогава подобни принадлежности, касаещи зъбна хигиена ще се приемат като грижа, а не като намек.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: fa31a04a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

33.   До номер 23 от номер 19.
За мен бракът е отговорност. Аз лично щях да искам само църковен брак, но в България не е разрешно, ако нямаш сключен граждански брак преди това.
Всяко дете родено извън брак ми звучи като извънбрачно, затова не бих приела подобно съжителство.
Твърдиш, че след брака може да последва развод, а при съжителство без брак е още по-лесно. Само ти кипва и си събираш багажа.
Гаранция за никоя връзка няма без брак или с брак, но ако един мъж не е готов да сключи брак с жената, от която иска деца, на какво е готов тогава?
Всеки сам преценява, кое е приемливо и кое не. За себе си съм категорична, деца без брак не бих родила.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 07181a2eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

34.   31 от 30
Само страшно глупав мъж ще подарява нещо на жена, с която няма нищо вече. Глупав и загубен. Че ще плаща и почивка. Мазохизъм и глупост.
Страшни изисквания към визията на жените, иначе се прежалил да се търкаля с жена, която има лоши зъби. Че ще и плаща и почивки. Българският мъж е страшен мазохист и глупав.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 07181a2eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

35.   31, да се чуди човек при цялата тази добрина и загриженост, дори почти 10 години след раздяла, си сам и никоя не е пожелала да остане с теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5b2d2855da
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

36.   34, по-скоро мъж, изпитващ чувство за вина и носталгия по-доброто старо време... и желание да я спечели отново.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: cebd341b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

37.   Номер 24/30/34/35, моя работа е на кого ще подарявам вещи и пари. Имал съм - дал съм. Безкористно. Не всички са с твоя сметкаджийски начин на мислене, че трябва да имаш лична изгода, за да сториш нещо за някого. :)
В този форум е много забавно, защото в едни теми някои си фантазират, че уж съм бил стиснат, а в други теми пък си фантазират, че съм бил глупав, задето съм щедър. Общото и при двата типа фантазьорчета е, че много са се филмирали и сами се вкарват надълбоко във въртележката на собствения си филм. :)

А колкото до подмятането в мнение 35, то имам за теб лесен отговор: Имал съм 3 връзки оттогава насам. Не съм искал да оставам с една от тези 3 жени поради показано след време неприятно поведение, а други две се оказаха ненадеждни, така че няма как да имаме общо бъдеще. С десетки други жени съм излизал на срещи и в повечето случаи съм усещал в тях съмнително уклончиво поведение или просто не съм ги харесвал като външност. Някои пък мен не са харесвали. Преди седмица пък една жена беше потресена, че не съм над 180 см, защото тя беше около 10 см по-ниска от мен (стигаше до очите ми) и мислеше за себе си, че е 170 см, а се оказа, че е около 160 см. :) Имало е и случаи да усетя колко пресметливи и материалистично настроение са някои жени, как си правят рано-рано планчета каква изгода ще имат от едно възможно обвързване, така че съм ги оставял да си бъдат сами с бляновете им. Някои са се оказвали с деца, за чието съществуване са криели до последно. А липсва ли доверие и уважение, всичко останало губи смисъл. :) На тема женски лъжи и пресметливост мога да ти обяснявам дни наред, но мисля, че и така схващаш добре какво имам предвид.
Освен това, аз не бих бил с жена, която не продължава да го смуче след свирката или пък да не носи спирала с цел редовно празнене вътре - което си избере от двете, така че подборът ми не се основава толкова на завишени изисквания за външния вид на жената (както ти си измисляш горе), а на това колко грижовна и отдадена е. След като аз се раздавам с удоволствие за жената, очаквам същото и от нея. И в живота, и в леглото. Ако действително си чела мои мнения в другите теми, би трябвало десетки пъти да си виждала с очите си черно на бяло как съм писал, че нямам завишени изисквания за външния вид на жената, но пък задължително държа на точното отношение и искреността, както и доброто представяне в леглото. :) Бил съм с красиви жени, които са били дръвца в леглото, както и с такива "средна хубост", но тигрици в леглото, така че отлично зная каква е разликата. Е, дръвцата не бих ги избрал, защото си мислят, че само с едно "хубавеене" и "присъствие" ще минат метър и няма да се налага да положат и най-малкото усилие за каквото и да било. Отношения с такива, мислещи се за безценни и незаменими, най-лесно съм прекратявал. :)

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: cebd341b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

38.   Номер 32, тя сама беше споделила за кариесите си, че усеща постоянно стягане в зъбите и как все ѝ е кисело в устата, макар редовно да си мие зъбите с паста и четка за зъби. Препоръчах ѝ и моя зъболекар, който е страхотен специалист в работата си. Стягането в зъбите пък обикновено се дължи на натрупан зъбен камък, скрит под венците.
Споменах и това, че използвам зъбен душ, който съм си купил наскоро и той помага много, защото премахва упоритите полепи в междузъбното пространство, където четката за зъби не достига. Уверих я, че с негова помощ ще се предпазва от неприятното усещане и ще намали опасността от появата на скрити кариеси занапред. Разбрахме се да ѝ купя същия модел и тя се зарадва на жеста.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 09dbe9747f
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

39.   19, 33 и аз имам дете и за мен то е по-важно от един брак. Да, бих сключила брак, но брака не е основното, което ме е водило да имам дете или не.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f711af0cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

40.   38 , адски странно и нелепо е да подаряваш неща и плащаш почивки на човек, който не е в живота ти от почти 10 години. За мъж е забавно даже.
От толкова много избирания, назландисване, пък критерии до небето, хората остават сами. То ти вече си сам де, ама явно вглеждането в някакви дреболийки те извисява в твоите очи.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 720a13248c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

41.   Стига сте се връзвали на многословния, че пак ще си излива личните драми и комплексите. Не е писал от доста време тук и си е загубил кондицията си, така че пак взима да подивява и ще подразни известно време.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: cebd341b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

42.   В първия абзац на мнение номер 37 е написано недвусмислено и на разбираем език. :)
Някои хора явно не могат да проумеят, че е възможно мъж да закупи подарък на жена без скрити цели да я опъне в леглото. Защо е това пораженческо мислене и самопоставяне на жената в ролята на разменна монета, чрез която непременно трябва да се гони някаква лична изгода?

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 34de03d02e
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

43.   Мнооого истина има в коментара на номер 7!

Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 07181a2eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

44.   42, при положение, че мъжете винаги виете как ви искат пари, това да дадеш на някаква си бивша от 10 години пари да ходи с майка( сто процента с мъж, просто се иска мисъл) , си е глупаво. Пък що за жена ще звънне на някакъв след 8-10 години да му хленчи за зъбите си, и да реве как иска на море , а няма пари?! Жена без достойство и мъж без достойство.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5b2d2855da
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

45.   44, най-забавното е как постоянно парадира, че не падал жертва на женските хитрости, като се скръндзи сакън да не ги заведе едно кафе да ги черпи, ама бившата знае как да му вади душата с памук. Всеки си намира майстора. В този случай - баш майстора. :)))

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: cebd341b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

47.   Номер 44, къде прочете, че ми е звъняла и казвала за тези неща? Случайна среща на улицата. Парите за морето си бяха мое решение и изненада точно преди да се разделим, защото знаех от години как се грижи за болната си майка. А баща ѝ беше още по-тежко болен още като бяхме във връзка, а години по-късно почина. Това е жена, която изглежда отлично и ако реши, лесно може да си хване някой милионер, но не го прави, защото няма продажническо мислене, каквото имат много други българки. Предпочита да работи и да е редом до майка си, макар и да не се шири с пари и да дава голяма част от тях за лечение.
Викаш, ти все с качествени мъже движиш и затова на тях не им пука за теб. :) После се чудиш и маеш, че някой мъж може да прояви разбиране към жена, без да очаква от нея да си разтвори бузките.
То и при разводите с деца е така. Има два типа мъже: Едните и със съд да ги принуждаваш, пак ще мишкуват и няма да искат да плащат издръжката на собственото си дете (жените постоянно ревете от такива идиоти, които си избирате); а другите и без съд - по свое желание - ще дават много повече, отколкото съдът би разпоредил. Но във втория случай жената не е била нагла и цапната в устата, а също и мъжът не е бил поредният квартален мухльо, какъвто е обичайният герой във вашите оплаквания. :)

Номер 45, вярвай в каквото си искаш. :) Както на мен редовно са ми вадили горещото мляко с пълни програми, така и аз мога да реша да помогна, пък макар и години по-късно. Ще успееш ли сега да се въздържиш да не се спуснеш по млечната пързалка и да не си я набелязваш като причина (в твоята главица) за проявената щедрост? :) Сърбежът е голям, така че си помисли добре! Даже може да съставиш поредната мъжемразка тема със заглавие "Мъжете дават всичко за кифлите с памуците, а за нас - среден пръст". :)
Кафето не го мисли толкова. Пускам те на една разходка из хълмовете в Пловдив при 40-градусова прохлада и ако не мрънкаш 10-15 км, ще ти взема и пет кафета. Но първо да си проличи, че притежаваш отношение и пълна липса на нагло мислене, че "заслужаваш" нещо наготово. :) Естествено, ще си без грим, за да не ти се разтече от слънчевите лъчи. :)

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5b2d2855da
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

48.   Веднъж ти отказах разходка, няма нужда ме каниш за пореден път. :)))
От жега мога да умра, но от скука - не бих рискувала. Твърде си скучен за моите интереси.
А колкото до първите редове в публикацията ти - на просташки изказ не отговарям. Една дама от класа не би си го причинила.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 07181a2eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

49.   47 от 44
Алтруизъм, да се неначудиш. И то от човек, който юрка мадамите по поляни и ливади, защото му се свиди кафето. Под достойнството е някой да се оплаква и вайка и то на бивш. Типичната хленчеща жена, която си умира да буди съжаление. Многострадалната Геновева. Даже е смешно.
Никога не бих дала пари на бивши нито за почивка, нито някой да се лекува. Защото тези хора не са в живота ми и техните проблеми са си техни. Да се оправят.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 0ecd4b1d4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

50.   Хайде пак старата песен на нов глас, щял да купи кафе ама първо да умори жената от жажда и катерене по хълмовите. Това не е мъжко, на първа среща се отива в ресторант в изисквана обстановка, защото мъжът е кавалер и така показва интереса си към дамата. За какво ми е някакъв прошляк който не може да си позволи една вечеря, как ще гледа семейство и деца? Дами, никога не излизайте на среща без ресторант, повярвайте ми това плаши всички стиснати ганьовци и ще си спестите главоболията.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f953a5b3c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

51.   Тая дето ще се разхожда с теб на 40 градуса трябва да е по-слънчасала и от тебе...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: cebd341b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

52.   Номер 48, лесно е да "откажеш" покана, когато те е страх, че ще бъдеш разобличена и лъжите ти зад клавиатурата няма да минават на живо. :)

Номер 49, твое право е да не ти пука за чуждите животи, да си затваряш очите за чуждите несгоди и това никой не го оспорва. Аз си признавам, че не умея да съм безсърдечен към хора, които съм познавал, а понякога и към непознати. Дори и това да е мой недостатък, даден извършен жест от моя страна ме кара да се чувствам полезен. Прощавал съм и на двама приятели (преди много години единият ме завлече в пари, а другият ми посегна), като това се оказаха две от най-правилните решения в живота ми. Други хора биха се озлобили или поне настроили отрицателно спрямо такива бивши приятели, но аз не съм такъв човек. Впоследствие и двамата осъзнаха грешката си, извиниха се и отново сме приятели. Рядко жени обичат да се чувстват полезни и да вършат нещо безкористно, от което няма да извлекат лична облага; те предпочитат да се чувстват "на сметка" и че "не са се минали" да дават/направят нещо повече, отколкото мъжа насреща.

Номер 50, точно на първи срещи в ресторанти, плащани от непознатите мъже, най-много ходят неуспешните стари моми с големите изисквания и предлагащи насреща само "хубавеене", един полов орган и вечно недоволство от всичко получавано, макар и наготово. Въпреки огромното им предимство да са жени и да имат 1000 пъти по-благоприятни условия за уреждане на срещи и започване на отношения, те се провалят година след година, тъпкач след тъпкач. Преценка за годността за един мъж да бъде верен, грижовен и всеотдаден съпруг и баща не се прави по това дали ще ти плати сметката на първа среща. Такива сметки с лекота плащат и обиграните свалячи, когато усетят, че насреща си имат лековерна жена, която се лови на въдицата на подобни "жестове" и на сладки приказки без покритие, каквито иска да чуе. Те са свикнали да изчукват подобни жени, преценяващи непознатия за тях мъж според това дали ще плати сметката в ресторанта, което е изрично поставено условие изобщо да се видят и впоследствие да разтворят краката си. Тези жени сами се поставят в тази роля и затова са изчуквани и зарязвани само и единствено от мъже, които им плащат.
Някой по-напред в темата беше споменал и за брака. Бракът също не ти гарантира сериозността на мъжа, нито на жената. Това, че и двамата се заклеват пред олтара и вричат един на друг, повтаряйки като папагали заучените реплики на брачния свидетел "Заклевате ли се да сте си верни, да се обичате, да се уважавате и да си помагате взаимно цял живот?", не значи абсолютно нищо! Справка: Случващото се в обществото ни и разводите, с които приключват половината бракове. А освен тях, има и много браковете, в които мъжът и жената не се понасят, обиждат се и дори си изневеряват. Няма как да правиш преценка за човек по една платена вечеря или сляпо вярвайки на повторени заучени думи и подпис на една брачна хартийка. Вярвай в трайните действия, пряко говорещи за отношението на един човек към теб! За забавления всеки е насреща, но я да видим кой ще е до теб, когато си в беда или няма изгода от теб! Това повечето се изпаряват яко дим; понякога дори и роднини.

Номера 48 и 50, за удобно ще цитирам някои части от моето мнение номер 41 от долупосочената тема, тъй като то е пряко свързано с тук разискваната тема за изненадите и взаимността в отношенията:
http://spodeli.net/4/story-163881.html

"Новите неща в близостта между мъжа и жената разнообразяват и са способни дори да накарат двама души да преоткрият себе си, макар и да се познават от години. Интересното е, че всичките жени, с които съм бил, по техни думи никога преди мен не са получавали уважение, отношение, отделено време, задълбочени разговори и нежност в самото отношение на мъжа към тях (явно неслучайно са избирали точно с мен да са после); а за масажи и нежност в леглото пък въобще не са очаквали.
Много мъже обожават да се раздават за жената до тях, но много от жените си падат по точно противоположния тип мъже, които са пълни непукисти и мислят само за собственото си удоволствие. Тези жени са свикнали да бъдат употребявани като парче месо, но и донякъде вината е била в тях. Наблягат отново и отново все на разни вървежни типчета, пренебрегвайки големите червени лампички, които всеки пореден път са им сигнализирали, че си играят с огъня накрая ще бъдат надиграни и зарязани, без да получат така желаното от тях себеотдаване от страна на мъжа. Не съм бил досега с жена, която да не е била бита и словесно тормозена от последния си или по-предишен бивш (също и други жени, с които само сме излизали и не се е стигало до връзка, са ми разказвали това) и чак ме учудва как толкова често се среща това с насилието и как самите жени са склонни да търпят подобни грубости към тях; някои тогава дори още повече приемат такива насилници като единствения и незаменим мъж в живота им (Стокхолмски синдром тип "Бий ме, пък аз те обичам! ") и считат себе си за неспособни да намерят истински обичащ и уважаващ ги мъж. При много жени се наблюдава едно такова смачкано самочувствие и липса на увереност, че заслужават нещо добро и не си правят труда са изискват от мъжа достойно отношение. Но да не забравяме все пак, че много жени търпят и съвсем съзнателно, само заради външния вид и парите на мъжа, а понякога и заради факта, че са безработни, нямат покрив над главата си и за тях мъжът, дори и когато е насилник, все пак предоставя условия на живот.
От последното се възползват и някои мъже, така че "играта" между точно този тип мъже и жени е взаимна. Не възнамерявам да оправдавам единия или другия пол - и двата носят отговорност за това кой с какъв човек ще бъде и най-вече с какъв ще продължи да бъде, ако насреща си получава грозно отношение."

"Друга грешка на много жени е, че са със самосъзнанието как мъжът "трябва" да прави жертви за тях още от първия миг, в който ги познава. Отначало това се изразява преди всичко с очакването мъжът да им отделя специално внимание, време и да проявява търпение към тях (с очакването да пренебрегва своите лични дела), да ги изслушва и да подхожда с разбиране към тях (сякаш им е психолог и съветник), да поема всички разходи на непознатата жена и прочее. Относно последното, жените обичат да втълпяват вина у мъжа, че уж било прието традиционните мъже да плащат от векове насам, но самите жени в това време не искат да се държат като традиционни жени, които винаги през вековете (допреди 30-ина години) са се отдавали на един мъж ДЕВСТВЕНИ и са ставали негова съпруга за цял живот. Напротив, повечето съвременни жени са минавали през креватите на многобройни мъже и нямат нищо общо с традиционната жена, каквато е била например майка им или баба им. Но понеже е в техен интерес те да употребяват и после мъжът да плаща за това, държат да му втълпят вина именно с евтини женски хитринки, каквито са подмятанията "Истинският мъж прави това и това... ", "Аз съм дамата, следователно ти трябва... " и т. н.. Обаче забележи рязката граница граница между тези целенасочени и добре премерени подмятания и другата крайност в женските изказвания тип "Не си ми никакъв и не съм ти длъжна с нищо! " или "Ние просто се видяхме да поговорим, не чакай нищо повече от мен! ". Мнозинството от съвременните жени едновременно искат всички права и ползи, които могат да извлекат от мъжа, дори и да са напълно непознати и видели се за пръв път, но искат и да нямат никакви отговорности и да не са обвързани с нищо към мъжа. Естествено, че те не дължат нищо на мъжа, но и мъжът не дължи нищо на жената. Всичко е ВЗАИМНОСТ и по желание, а не защото някой "заслужава" наготово, а другият "е длъжен" да плаща или да върши безброй други неща от добра воля или поради целенасочено вменена му вина."

"Когато пък се касае за това жените да мерят кой какво дава във връзката и какво заслужава, жените често споменават как те самите били изглеждали по някакъв неотразим начин и съответно заслужавали също неотразим мъж. Хубаво, само че те искат в наред с това мъжът да е класи по-напред от тях като предоставяни условия на живот, като например вече споменатите високи доходи и поемане на всички сметки, жилище (ама не какво, а хубаво), кола (също не каква да е) и други. На всичкото отгоре, според тях мъжът, освен изброеното до момента, трябвало да бъде още и: щедър, разумен, търпелив, поемащ отговорности, вземащ правилни решения, сдържан, с пробивен ум, вникващ в нуждите им, полов атлет и още 50-ина други изисквания. Но за разлика от това, жените искат да си запазят "правото" да не носят лична отговорност, да им бъдат прощавани грешките, да се държат детински и необмислено, да менят настроението и поведението си по няколко пъти на ден, да си вадят прибързани заключения, да са избухливи, да не мерят думите си пред мъжа, да търсят вината винаги у другия, да не се очаква от тях да намират решение за нещо належащо, нарочно да вкарват мъжа в някакви женски тестове с цел да го "пробват" как ще постъпи и т. н..
Отново уточнявам, че гореизброеното мерене с двоен аршин на жените не се отнася за всички тях и не обобщавам, но все пак е вярно за достатъчно голям дял от тях и не е за пренебрегване.
Най-нелепото е, че дори ако една такава жена получи от мъжа точно това, което е искала и изисквала в началото, тя после пак не е доволна и все нещо ѝ "липсва". Истината е, че жената се чувства доволна от себе си в една връзка, само ако се е постарала за мъжа и за общото им благо по сходен начин на неговия! И това не включва тя да търгува половия си орган срещу всичко, давано от мъжа, а да проявява качества на личността, да е добър приятел и събеседник, да му отвръща с жестове на внимание и грижовност. Мъжът няма как да желае за трайни отношения жена, която може да предложи единствено нещо в кревата и не носи стойност в живота му."

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 07181a2eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

53.   52, имаш страшно много свободно време да пишеш романи. Ако отделяше толкова време и на жените , отдавна нямаше да си сам, щеше да имаш и деца.

 
  ...

1-50 от 55
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker