Той не ме оставя да го забравя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той не ме оставя да го забравя
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1696 пъти
Здравейте! Искам предварително да благодаря на всички, които ще прочетат историята и ще ми дадат съвет или мнение, защото съм ужасно объркана и измъчена.
Аз съм жена 27г. Докато следвах първото си висше се влюбих в един мой колега. Тогава бях на 22г, а той на 23. Беше любов буквално от пръв поглед. Харесах го веднага щом го видях. С течение на времето започнахме да се движим в една компания и моите чувства се задълбочиха. Той се закачаше много с мен, но не ми отговаряше на чувствата. Една вечер, докато си пишехме, той си направи една изключително тъпа сексуална шегичка с мен и аз се ядосах и ми стана много обидно. Казах му, че се държи просташки и че се върти около мен постоянно. Това последното много го обиди явно, защото след това не спря да го повтаря и отношението му се промени. Започна да се закача с приятелките ми пред мен. Дразнеше ме съвсем нарочно, а виждаше, че ме наранява, защото имах чувства. Не му бях споделила как се чувствам, но то си личеше ясно от отношението ми към него. Извиних му се много пъти, но отношението му остана изключително странно. Един ден се закачаше с мен, после не ми говореше. Пишеше ми посред нощ и после ми отговаряше с по 1-2 думи. Когато ми омръзнеше и спирах да му обръщам внимание, понеже ме болеше твърде много от тези игрички, той се опитваше всячески да ми привлече вниманието, като понякога просто сядаше до мен и се взираше в очите ми и се усмихваше...
От моя приятелка разбрах, че ми е коментирал външния вид, облеклото, краката ми, вълнувал се е като влизам в стаята, а с мен самата беше студен и се опитваше да ми се подиграва дори.. Аз самата виждах, че постоянно ме зяпа.
От цялото му поведение ме болеше ужасно, защото въпреки всичко, не можех да се преборя с чувствата си. Бях се влюбила в него до степен, че се разтрепервах само като го видя. Стараех се да имам някакви нормални отношения с него, но с неговото поведение беше просто невъзможно. Когато се опитвах да се държа мило - присмиваше ми се, когато не се държах никак и го игнорирах - буташе ми се и флиртуваше с мен; имаше и моменти, в които психиката ми не издържаше на този тормоз и му казвах, че не искам повече да.ми пише и тогава успяваше с няколко думи да ме накара да се почувствам супер виновна, че едва-ли-не той е толкова добър човек, но щом така съм преценила...
Помагала съм му за изпити, била съм отзивчива, винаги гледах да се държа на ниво, макар че да запазя самообладание в тази ситуация за мен беше мъчение. Не можех да се откъсна от тази хватка. Когато го гледах как се закача с приятелките ми пред мен, просто сърцето ми кървеше. Когато минеше покрай мен и се правеше, че не ме вижда, просто умирах вътрешно. Бях започнала да се храня изключително оскъдно. Хората около мен започнаха да ми казват, че съм се променила изключително много. Казваха, че изглеждам изтормозена и изцедена. Така и беше. Имаше дни, в които не ставах по цял ден от леглото и плачех и си препрочитах чатовете с него. Винаги, когато някой ми пишеше сърцето ми прескачаше и по тялото ми минаваше ток, защото очаквах да е той.
Благодарение на флиртовете му с другите момичета от курса ни, моята най-добра приятелка също се влюби в него. Двамата се сприятелиха, но той не отговори и на нейните чувства и я мотаеше. Вследствие на това двете с нея, бидейки тъпи и много влюбени, се скарахме, заради него и си развалихме отношенията. След време се опитахме да се сдобрим на няколко пъти, но вече не беше същото приятелство и никога нямаше да бъде. Лошото беше, че тя постоянно ми говореше за него (как се закачали, какво ѝ казал, как я погледнал). Много пъти я помолих да спре и да не повдигаме тази тема, защото ми е болно, но тя пак си почваше.
Междувременно на него му трябваше една книга за един от последните изпити и тъй като не можа да я намери от никъде, аз му я купих. Направи се, че много се е зарадвал като разбра и после ми пишеше често как щял да дойде да я вземе и просто не идваше... Постоянно се бъзикаше така с мен, защото виждаше, че съм влюбена.
Този ужас продължи две години - до лятото след дипломирането, когато една вечер, след като той ми писа реших да му кажа, че имам чувства към него. Реакцията му беше потресаваща. Каза ми, че може да ми предложи само секс, но не смята, че сме един за друг. Беше толкова студен и целия разговор протече толкова неловко и оскърбително, че няма думи. Следващата нощ ми писа и когато му отвърнах не ми отговори. Отговори след 5 дни.. Накрая ми каза, че книгата, която му взех няма да му трябва, но.. "ще дойда да я взема щом си си направила труда :Д ". След тези му думи нещо в мен се счупи. Той просто се гавреше с мен. Казах му да не ми пише никога повече и той ме блокира. В момента, в който пишех тези думи знаех, че няма да го чуя и да го видя повече наистина и сърцето ми се късаше. Същата нощ не можах да спя и очите ми буквално пресъхнаха от сълзи, а на следващия ден се разхождах в нас като призрак. Дори нямах сили да говоря. Когато някой от близките ми ме попиташе нещо, просто шепнех. Щом ми се наложеше да кажа някое по-дълго изречение избухвах в сълзи отново. Повърнах пет пъти през този ден и накрая легнах на пода в банята и просто седях там в ъгъла и имах чувството, че живота ми е свършил. Дните минаваха бавно, точеха се и нищо нямаше смисъл. Изпаднах в тежка депресия и единственото, което ме крепеше беше мисълта, че някога ще го срещна пак. Молех се това да стане.
Минаха няколко месеца и започнах да се окопитвам. Мина година и вече се чувствах много по-добре. Буквално го бях преболедувала. Минаха две години и вече си бях супер... и тогава го видях. Разминахме се в парка, той ме огледа, усмихна се леко и ме подмина. Почувствах се много зле. От този път започнах много често да го засичам около и в квартала, в който живея. Претръпнах и вече съвсем се бях оправила, когато преди месец и половина през нощта на Великден отидох на черквата в квартала ми. Там го видях в двора и после по време на службата, той влезе, дойде при мен хвана ме за ръката, усмихна ми се топло и с най-загрижения тон ме заразпитва как съм и какво правя. Аз отвърнах с усмивка, държах се учтиво и сдържано, но внимателно. Разменихме си няколко изречения, като той държеше ръката ми и накрая ми каза: "Христос Воскресе!" и си тръгна. Избухнах в сълзи. Всичко ми изплува. Бях шокирана. Стоях на службата, защото бях отишла за Причастие, но сълзите просто се стичаха по лицето ми. Никога не е бил толкова мил. Помислих си, че иска да се сдобрим, че се е променил. След няколко нощи се събудих в 3ч. Беше ме отблокирал, беше ми пратил приятелство и ми беше писал "Здравей". Зарадвах се страшно много и реших да му отговоря на сутринта и да си поговорим тогава, защото бях от много рано на работа и исках да поспя. Въпреки това не можах да заспя от вълнение. Малко преди 6ч. си отворих телефона.. беше си изтрил съобщението и поканата. Добре, кажете ми, моля ви... Защо??? Кой прави така?! Почувствах се ужасно виновна, че не съм му отговорила веднага и му писах. Разменихме си няколко думи и това беше. На следващия ден вечерта ми писа отново, казахме си няколко думи, той ми пожела лека нощ и от тогава месец и повече не ми е писал, нито си поднови поканата за приятелство... От тогава няколко пъти плача и се опитвам да анализирам случилото, но ми е напълно непонятно.
Никога не съм си представяла, че мога да изпитвам такива чувства към човек. Просто сякаш всяко негово минимално действие оставя перманентен отпечатък върху мен. Не искам да ми влияе така.
Хора, знам, че темата ми стана много дълга, но исках да обясня цялата ситуация, защото този човек просто ме опустошава с поведението си. Бях го забравила, бях го превъзмогнала. Или поне така си мислех. Защо му беше да дойде при мен в черквата и после да ми пише и да ме разбута пак, ако не е имал намерение да възобнови контакта ни??? Имам чувството, че го прави от някакво садистично удоволствие, но тъй като този въпрос ме е мъчил толкова време, че не знам дали вече разсъждавам трезво, МОЛЯ ВИ, кажете си и вие мнението... Благодаря предварително на всички читатели!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 401c12e437
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Толкова дълго, не го изчетох. Не прехвърляйки вината на някой друг, това е единствено и само твой избор. Никой насила не може в тази ситуация да ти направи нищо. Иборът е твой. Много детински незрели
емоции, какво казал, коментирал те....пък приятелката ти казала това е ниво 15 годишни.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1e1620539e
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Сама си отговаряваш-садистично удоволствие и форма на психопатия. Пълен психар. Явно е на сухо, гаджето го е зарязало, или са се скарали. Мадамите не му се лепят. Доставя му перверзно удоволствие да се гаври. Не се затормозявай да се чудиш какво се върти в болната му глава, гледай себе си и твоето добро. Блокирай и това е. Все едно се е споминал.С призраци не се занимавай.
Знам, че не е лесно, но от теб зависи дали ще му пишеш или не. От теб зависи дали на живо ще си говорите. Спокойно го подминавай, дръж се като с непознат. На него не му и дреме за твоите травми. Зятова не му доставяй кефа да го отразяваш . Не си мисли, че е нелюбезно, ненормално. Напълно нормално си е.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b4a003bbe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Още една тема, която доказва, че вие момичетата и жените предпочитате утайки, които ви правят на парцалчета, но бягате от мъже, които могат да дават всичко от тях и вие пак ше оцените да сте със утайки и тъпанарковци, които съдейки по тва, което си писала си нямат НИКАКВА идея как да се държат с момиче или жена. Смешни сте.

Гаро

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9e270166c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Ами ти си станала постоянен енергиен поток за него и той смуче енергия ... Въпросът не е защо той е сатиричен енергиен вампир, а за ти имаш нужда от това?!
ПсихоТЕРАПЕВТ- задължително е за теб! Като агне на заколение приемаш гаврите, като да смяташ, че не заслужаваш друго...

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 603ed8f3a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Този е луд, а и садист. Има много такива - видят, че някой хлътва по тях или има по-особено отношение и се почва. Поведението му говори за силно комплексиран и зъл нарцис. Ако бяхте пубери, щях да си помисля, че е просто неопитност и младежка тъпотия, но този съзнателно те тормози. Може да има някаква причина в миналото му, а може да е просто невменяем. Единственият вариант е да го блокираш и да не се занимаваш повече с него. И аз ще кажа, че като го търсиш/пишеш, му галиш егото страшно много. Не заслужава и да го наплюеш.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1a0eff8781
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Човекът не е в ред, има психични отклонения. Попрочети малко за основните психични заболявания и сама ще разбереш. Приемай го като болен човек и се огледай за нормален мъж. Най-добре е да го игнорираш в нета, а на живо да се държиш любезно и хладно. И да, може да е опасен, по възможност го избягвай.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 46fefa9355
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И двамата не сте в ред. Хич недей рева, ами се вземи в ръце и не си пилей времето, отредено ти на този свят за някакъв дришльо, който те прави на маймуна. Всъщност ти самата си му го позволила. И аз съм жена, но при мен такъв знаеш ли колко шанс има? Точно нула. Защо не вложите малко разум, ами се завирате точно при тези, които нямат и грам уважение към вас? За съжаление се убедих, че няма на света отрепка и изрод от мъжки пол, заради когото няма да се намери влюбена глупачка да страда и да се тръшка.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ff2309c829
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Искам да си прочетеш текста и да си представиш, че е писан от твоята дъщеря. Какво ще я посъветваш, как ще коментираш ситуацията, ще ти светне ли лампата, ако се абстрахираш, че ти участваш в тази история?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 92af0c0d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Проблемът е у теб и се нарича ниско самочувствие!!!
Ако поработиш с психотерапевт върху самочувствието си, ще го забравиш. Поведението ти е подходящо за девойка на 15-16 години, но не и за млада жена. Може би досега не си била интимна с мъж или имаш твърде кратък опит, ти си знаеш.
Този човек е пълен нарцис, егоцентрик и садист, решил е, че може да преспи с теб и е решил да се пробва.
По всяка вероятност те е харесвал като жена и вероятно все още те харесва, но ако се хванеш с него, ще бъдеш вечно унижавана, тъпкана и мачкана, за да може г-н Нарцис да си подхранва самочувствието. И така, както го описваш, вероятно е представител на рогата зодия.
Не стой сама, запиши се на някакви курсове, срещай се с нови хора, с течение на времето ще го забравиш, ще срещнеш друг, в когото да се влюбиш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2e1f75b056
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Гаро, още по- смешни сте мъжете, които генерализирате. Толкова ви е капацитета на някои от вас, толкова си можете. Не ви се смеем, не ви и съжаляваме, просто ви избягваме подобни. За това може би си останал с впечатление, че сме като излезли от матрица съдейки по жените в твоето обкръжение, какъвто ти, такива и те явно.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0d0ca97245
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Здравей,

Ще ти отговоря като "психар" и "боклук" в някои отношения припокриващ се с твоя "герой", а в други далеч задминаващ го.

------------------------------------------------
Малко за мен, колкото да добиеш идея:

Може да се каже, че съм нещо като "публична личност". На 30 години съм, но съм почти милионер и благодарение на някои инвестиции и схеми с които се занимавам, може да стана страшно богат до няколко години.

Наскоро имах едни проблеми с едни мутри, изхвърлих един психично болен и измъчен човек, като куче на улицата и щях да го "изчезна", а самите мутри едни мои хора щяха да ги качат на Витоша за малко романтика (секс, бой и сръбска музика), но клекнаха и ми оправиха едни пари, които ми дължаха. Усещам как наближава времето в което за да защитя това, което съм постигнал ще трябва да поръчвам и убийства.

Мечтата ми е да стана "корпоративно типче" - манипулативно, без никакви чувства, с ум като бръснач, който не се спира пред нищо. Може да използвам и контакти да вляза в политиката след време. То тая държава няма да я има след 50 години поради етнически конфликти и натиск от Турция - та що да не издоя овцете за последно.

По какво си приличам с твоя "герой":

- Наскоро и аз се ебавах с чувствата на една 27 годишна (но за дълеч по-кратко време от твоя човек), и си и казах, че само искам да я еба и нищо друго (не на 1 или 2 жени съм им казвал така).

- Не веднъж се е случвало разни жени да си мислят, че "проявявам интерес към тях" - дори колежки от екипите, които съм водил са бъркали "колегиалната ми загриженост от гледна точка на работа" с "личен интерес".

- Случвало се е колежки от университети да хлътват по мен, заради "амбициозността ми", и да - гаврил съм се с техните чувства, и е минавало време докато разберат, че се интересувам само от пари и нищо друго.

Иначе като цяло избягвам връзки и ходя по елитни проститутки (моделки). Не бих отделил време, пари и емоции да дундуркам неква кифла. Страшно си ценя времето, парите и свободата и ги използвам максимално за постигане на по-високи цели.
------------------------------------------------

Съветите ми към теб авторке са следните:

1. Помисли какво точно те е привлякло в този човек и се опитай да намериш тези качества у "нормални хора".

2. Не таи никаква надежда. Хора като мен и твоя човек сме лишени от умението да "обичаме". Аз за себе си знам какъв ми е проблемът (но ако го реша ще си проваля "амбициозните планове" - там където отивам трябва да съм "силно манипулативен и безмилостен човек").

3. Това не ти е "мексикански сериал" - мислиш, че приказката ще има "хубав край". Няма да има. Загубила си много време. Между нормални хора нещата не стават с толкова залъгалки и игра.

4. Зарежи го и се опитай да намериш нормален човек за теб. Потърси и помощ от психолог.

5. Осланяй се на близки хора. Блокирай този боклук - даже му напиши преди това, че е пълен "изрод" и никога не искаш да го чуваш и виждаш повече (верно даже за моите стандарти е твърде голям боклук - аз примерно съм залъгвал някакви жени, но съм си им казвал, че не проявявам интерес, без да им губя години от живота).

Пожелавам ти успех!

------------------------------------------------

До номер 3:

Брат, дай да не се правиме на такива "моралисти", щото ние мъжете пък все едно не си падаме предимно по млади, красиви и слаби жени. То си е Биология.

Ако ти намеря добра, стара, дебела и грозна жена - ти ще я харесаш ли? Имам в предвид - тя ще е добра и ще дава всичко за теб. А и е "добър човек", а нали това е важното? ;) Да позная ли отговора? :D

Мъжете сме предразположени да харесваме млади, красиви и слаби жени (които могат да оставят добро поколение), а жените са предразположени да харесват силни и здрави мъже (които имат добър ген), както и богати мъже (които биха могли да осигурят бъдеще за семейството им).

Сега не знам поради какви качества момичето е харесало този боклук.

Написала е "Харесах го веднага" - т.е. най-вероятно на база "физически качества". И вече на подсъзнателно ниво, тои и влияе с поведението си тъй като я "игнорира", "не уважава мнението и чувствата и", което за жените е символ на "сила и увереност" и за това тя хлътва по него.

Но "просто" трябва да се осъзнае и да разбере, че човекът е "психар" и "задник". което не е "толкова просто", колкото звучи и най-вероятно ще и трябва помощ и време.

Иначе да - споделям мнението ти, че "Светът е много тъпо устроен", но хванеш ли му цаката разбираш, че е много забавно място. :D Че нищо реално няма значение и всичко е позволено!

Поздрави!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bdedcba2bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Докато се "влюбваш" ей така произволно без каквито и да е признаци от другата страна, ще бъдеш използвана като играчка.
Това леке те върти както си иска, защото вижда че си лапнала като глупачка и му доставя кеф да си чеше егото.
Не знам наистина ли си толкова заблудена да смяташ че има нещо стойностно в този тип, или чисто и просто си мазохистка която си пада по отрепки.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 57e66d3d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Неизживяните отношения имат такава "сила", която всъщност си е нашата сила и въображение. Останала си разочарована, неразбрана и емоциите ти са затворени още в онзи разговор, когато той е направил тъпа сексуална шега.

Истината е, че щом си могла 2 години да се откопчиш, сега ще ти е по-лесно. Намери си хоби, може да е всичко - спорт, планини, пътувания, фотография, рисуване, плетене, шиене... каквото и да е.
После излизай често с познати и приятели, даже и да не ти се излиза. Ще установиш, че има много готини мъже и компании, които си игнорирала дълго време. Знам, че не ти се правят тези неща, но приеми го като един вид "лекарство". С времето ще видиш как центърът на вниманието ти ще се измести. Занимавай се с неща, чиито резултати ще видиш реално, така ще се чувстваш удовлетворена, защото ще виждаш плода на усилията ти.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b3c6ea0223
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Хей...От историята ти разбирам, че много приличаш на мен по характер. От твоя страна е любов, от негова- непосилно ми е да разгадая, но със сигурност не е нещо, с което да заслужи да бъдеш част от живота му. Ако беше, имал е много възможности и време да се промени, престраши или осъзнае, за да бъде с теб. Съветът ми е да прекратиш всякакъв контакт, да избягваш срещи дори да ти се иска за миг да го видиш, изобщо да не разглеждаш профилите му. Много боли, знам, но ще се спасиш. Прави каквото и да е друго, не спирай да се занимаваш. И когато се съвземеш малко, поогледай се, помисли- дали не си пропуснала някой друг с интерес към теб през това време, докато си чакала онзи? Дали нечия приятелска усмивка или спокойни очи не са те лекували без да осъзнаеш? Ако е така, усмихни му се и ти, опитай да погледнеш на него по друг начин. Ако няма такъв човек, просто отвори сърцето си и ще го срещнеш скоро. Клин клин избива...Същата чувствителна личност като теб съм и така се получи при мен. Не съм търсила другия, той ме откри точно когато веднъж завинаги реших, че приключвам с миналото. Че искам да приключа. Дадох шанс и в началото мислех, че не, не мога да го обикна както обичах... Но с времето се случи, като усещах неговата загриженост, топлина и чисто сърце. Ще се случи и при теб!
Ж, 28

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker