Болезнено ревнива съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Болезнено ревнива съм
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 1315 пъти
Здравейте, ще споделя нещо, което много ме мъчи, аз съм болезнено ревнива. На 20 съм, годеника ми е на 24. Сгодени сме от 5 месеца, а сме във връзка от година и половина. В началото почти не ревнувах, тогава той много обичаше малките ми прояви на ревност, и все ме дразнише, а аз понякога се връзвах. Тогава не бях ревнив човек, в предишни връзки не ревнувах, имало е някакви случки в които е трябвало, но не ревнувах. Не бях такъв човек. Той е ревнив доста, в началото много ревнуваше, но с времето нещата се успокоиха, просто защото не му давам поводи, няма повод да се претеснява. Обаче от три месеца насам аз съм много ревнива, болезнено ревнива. Имаше поводи, бившата му с която са били 3 години често му пишеше, и той си говорише с нея, друга бивша последва, трета му се обади. Разбрах, че в началото се е занимавал с още едно момиче, в последствие е спрял, когато сме започнали сериозни отношения, говори с момичета, които е ясно, че го харесват. Харесваше снимки на много момичета, в инстаграм и сторита на момичета харесваше, следва към 50 момичета, всичките му се водят приятелки. НЕ, аз не му чета чатовете, не гледам с кой си пише, случайно съм разбирала, гледах кой следва и какво харесва само единствено това. Това отключи някаква болезнена ревност в мен. Знам, че преди е бил курвар, спал е с много момичета, изневерявал е ( това също го научих скоро). Живеем заедно, всяка вечер сме заедно, освен когато излиза на дискотеки с момчетата, аз нямам желание за дискотеки не ходя, не го спирам, винаги се цупя, но не го спирам, не знам да се е случвало нещо в дискотеките, че да изпитвам гняв да ходи, никога не съм го отделяла от приятелите му, нямам проблем да излиза с тях, ходиха в чужбина заедно на почивка, без жени, нямах проблем! Обаче от най-малкото женско присъствие около него аз откачам. Той е само мой, не искам други жени около него. Това да следва други, да им харесва нещата, ме побърква, постоянно ме дразни с някакви, правя скандали за всякакви момичета, постоянно го обвинявам, че ми изневерява, той все казва не, но аз наистина мисля, че ми изневерява, флиртувал е с други, писал си се с други, и всичкото това много ме напряга. Правя голями скандали, изпадам в истерии, плача, карам се с него, защото го ревнувам от всички жени, винаги го обвинявам в нещо. Тази ревност съсипва мен. Тя ме съсипва, унищожава ми психиката, изпадала съм в паника атака заради това. Чувствам се ужасно, ядосвам се постоянно и избухвам постоянно. Обичам го, много го обичам, той е много добър към мен, прави всичко за мен, но той създаде много поводи заради, които да го ревнувам. Сега побърквам и двама ни от тази ревност. Какво да правя не знам, да си тръгна ли, да остана ли? С времето ще се променя ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: a6157b6fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Няма какво да го мислиш бе, моме! Споко! Изневерява ти. Гарантирам ти. А ако СЛУЧАЙНО още не го е направил, ще го направи - 100% гаранция.

Ти сама си каза, че бил курвар. И си мислиш, че курвар се става и после се ОТ-става? Така ли? Бивши наркомани, полицаи и курви - НЯМА. Стара поговрка.

И ква му е работата да лайква някакви пички, че и да си приказва с бившите си? Аз на моята не лайквам снимките, еле пък на други.

Ама нищо. Стой си с него. Явно си поредната дето си пада по боклуци и ще си плащаш. Нищо не можеш да направиш. Боклукът те влече, ето викаш, обичаш го. Еми обичай си го. Твое право си е.

Ще си лъсна една за твое здраве.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 6950d999d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   С този човек няма как да не си ревнива.
Добрата новина е , че годеж се разваля, така да се каже.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: fe59980dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разбира се, че теб ще изкарва ревнива. Това леке не годеник, а бивш да ти става. Без много да го бавиш. Интуицията не лъже.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: fe59980dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Разбира се, че теб ще изкарва ревнива. Това леке не годеник, а бивш да ти става. Без много да го бавиш. Интуицията не лъже.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 645018b58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На последния въпрос- не, няма да се промениш. Той също. Така му е готино, ти си му вързана, защо да се променя? Ти си ревнувай колкото искаш- това е твой проблем. Ще ти свикне на карането, на мрънкането и няма да ти обръща внимание даже. Ако започнеш да вдигаш прекалено много скандали, ще си ходи по-често при приятелите да отмаря,
Странно, колко е внимателен, добър и пр. пък си зарязал гаджето и отишъл на курорт с коч компанията?

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 28b955b750
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Няма как светът му да се върти само около теб. Той си има социален живот. Нормално е да комуникира и с други жени. Нали не ти изневерява ? Ако реши да ти изневери, ще го направи, каквито и ограничения да му слагаш. Напротив, с тръшканията си можеш да го подтикнеш към това като му писне от теб. Подобри си самочувствието и нещата ще се оправят.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b5df72514b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Женкарите не се променят. Че и с бивши си писал, защото са му страшно скъпи и непрежалими. Явно се възприема като Общия.
Труден живот ще водиш с такъв човек, адски труден.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b2b4548d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Въпросът е не дали ти ще се промениш, а дали той ще се промени? Както вече сама знаеш, отговорът е - не. Това е неговата натура, но ти си го харесала знаейки, че е курвар. Мислиш си, че само защото си специална, на теб няма да изневери? Разбира се, че ще го направи, но не за да те нарани, а защото той си е такъв и няма да се промени само заради теб. Звучи жестоко, но е истина и ти самата знаеш, че е така. Ако все още не си разбрала, човек никога не се променя. Има много редки случаи на хора преживели клинична смърт, които след събуждането си, се променят тотално към по-добро. Ще спре да изневерява само когато стане доста възрастен и желанието му спадне до нула. Дотогава каквото да и направиш, каквото и да му кажеш, той няма да се промени.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: c941369d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз едно не мога да разбера, той ако те обича и вижда, че тези неща те раняват, толкова ли са му важни? Толкова ли са му важни лайкове под снимки, следване на момичета пред това да са ок нещата с годеницата му? Ти не си била така ревнива по принцип, значи всички тези неща, които за мен са чиста глупост от негова страна, са ти повлияли, и на мен не биха ми били приятни, както и на болшинството жени. За мен годеника ти не е готов за сватба и сериозни отношения.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: d45630d099
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Доколкото разбирам от историята ти, ти си започнала да го ревнуваш, едва след като си разбрала, че той си пише с други момичета, че преди е изневерявал и т.н. Преди това си си била съвсем спокоен човек. Той ти е дал много поводи да ревнуваш и затова и го ревнуваш, което означава, че грешката не е в теб!
Казваш, че ти е годеник, но след като от сега не може да му се има доверие, не знам дали е добре да встъпваш в брак с човек, за когото имаш толкова съмнения, че ти изневерява. Не се обвинявай, а помисли какво искаш и как ще се чувстваш по-добре - с него или без.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: cfa1ffe306
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   "преди е бил курвар"
Според мен цялото това словоизлеяние поне показва едно нещо - не си вярваш наистина, че има такова нещо като "бивш курвар"... Колкото и да искаш да се убедиш в обратното, самата ти ревност го показва. Ти намираш нея за проблем, докато тя е по-скоро нормалната реакция на ситуацията в която си се поставила.

Това е типично женско занимание - бройкане на "вървежни мъже" мислейки си, че ти си единствената, най-уникалната и ще го промениш. А той е някакъв невероятен екземпляр, който си заслужава усилията, щото видиш ли - други жени също го преследват... Просто нема как всички да нямате малко акъл в главата, и да сте тръгнали след някой посерко, нали?.. После фаза ревност и агресия срещу други жени. Завършва с класическото - всички мъже са свине и евентуално обръщане на резбата.

Особено на тази ранна възраст, тия "годежи", хептен не пасват на психиката ви, и ще завършат зле нещата... Хората се събират да живеят заедно, ако се чувстват добре заедно. При вас не е така, и никога няма да стане, защото това което ви събира е фалшиво. Не само от негова страна, но и от твоя.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: bf0fa36164
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Първо ми се струва , че си доста млада , за да се обвързваш сериозно с мъж . Той даже не е мъж , а момче . Още си ходи по дискотеки и излиза с приятелчета . Не знам защо младите толкова бързате да се обвържете . Какъв е зорът да обричаш младостта си на един мъж ? Да плачеш за него , да му се ядосваш , да ти се пречка ден и нощ …
Ако можех да върна младостта си щях да държа много мъжки сърца в буркан на бюрото си за спомен .
Знай , че ревността е като да пиеш отрова и да чакаш друг да умре от нея . Докато се маеш тя ще унищожи теб . Ревността е лошо нещо за самата теб . Обичай първо себе си.
Не проумявам наистина защо жените трябва да ревнуваме мъжете си . Те не са ни собственост и дори най милата и грижовна жена живее в риск той да я напусне за друга . Гаранции няма . Тогава защо да се тормозим …
Аз открих , че не искам да живея с никого , но е твърде късно . Имаме деца и общ дом . А някога го ревнувах и го чаках на вратата като послушно кученце . Сега гледам графиците ни да се разминават , за да не се засичаме . И не е проблема в него , не искам просто да живея с никого , да ревнувам , да чакам , да го мисля , да ме огорчава и да бъде център на света ми.
Така че това е еволюцията на отношенията , ако останеш с мъж , в който си вложила сърце , душа и младостта .
Успех и преди всичко гледай себе си . Не допускай ревността да те трови , не заради него - заради теб !

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b5d2c8bc0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Това е близо до болестно състояние, проява на крайно комплексирана личност. Не можеш да махнеш половината човечество (жените) и да си единствената около годеника си. Естествено, че ще си говори и с други, ще харесва снимки (за това пък да се ревнува е уникална тъпотия), ще общува и с жени.
За твое добро и добро на момчето иди на психолог и гледай да се справиш с проблемите си. Иначе както виждаш, не ти се отразява добре, също и на него

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 149a765f9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Мисля, че човекът до теб не е сериозен. Разбирам бившите да са му се обадили за нещо, ей така, много хора остават приятели с бившите, дори понякога търсят съвет от противоположния пол, но да си набира само жени във фейсбук е прекалено и не звучи сериозно. Според мен, ако и да не кръшка, се гласи да кръшка. Този човек не е готов да създава семейство, а и може би такъв ще си остане с годините.
Как си представяш живота ви, ти с бебе на ръце, а той на дискотека или в чужбина с приятели.
Ако те уважава и държи на теб, въпреки всичко трябва да престане и да ги изключи тези.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 29b6164797
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Тежко положение... аз бях като теб. Разделих се с въпросния курвар, (тези хора не се променят никога), и сега съм с друг мъж. Въздържам си ревността но си ме мъчи мен... няма оправия с това. Аз само си повтарям "майната му на всичко, не ми е толкова важен този човек, нека се забавлява" ама в следващата секунда откачам вътрешно и ми иде да се раздера. Не знам какво да се направи освен консултация с психолог?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 740266cbb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Добре де, като имаш поводи за ревност, защо да не ревнуваш? Логично е като имаш човек до себе си малко от малко да се съобразяваш другия да се чувства комфортно с теб. Твоя приятел не го прави, не се съобразява и накрая ти обвиняваш сама себе си, че ревнуваш? Той ли ти го внуши това? Ако е така е много добър манипулатор, но нищо добро не те очаква с такъв. Ами на твое място и аз щях да се дразня, даже можеше и да го зарежа. Започни да се уважаваш повече, да се цениш и да поставяш граници! Ако иска да е с теб, ще се съобразява да се чувстваш добре и сигурна с него. Нищо сложно няма!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2fcce7c673
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От опит ти казвам,че тази връзка няма щастлив край... Стигне ли се до твоето положение..
Сто процента ти изневерява ,а ти се ядосваш не защото го прави,а защото не си го "хванала"а парадоксалното е ,че не искаш да разбереш истината и си затваряш очите на половина. Още си дете на 20 години,така че излез от семейният филм и влез в час.
Пс. Имай малко уважение към себе си ,сега като си го загубила в тази връзка не стой да те тъпче ,кварталният "тъпкач",докато се усетиш ще си станала,30 годишна истеричка с рога.
Сори за истината,но това е моето мнение,но хейт-пеасе

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5e7531f17c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Колко време ще издържи? Година, две, десет или цял живот? Бягай надалеч докато не си направила коремче...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 3e6efae007
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ревността ти е оправдана. Проблемът не е в теб. Мислех, че наистина си поредната ревнивка, но щом го прочетох, ми стана ясно. Не е нормално да си чати с бивши. Не е нормално да се чува с бивши. Не е нормално постоянно да те кара да ревнуваш. Няма значение спи ли с някоя. Има значение що за човек е. Така се държат само женкарите. Добрите момчета не. Те са обратното. Обсебващи. Телефонът им мълчи, няма постоянно внимание от жвни. Женкарите сами поддържат това постоянно внимание към тях. После се оплакват, че им досаждат и не искали. Все са жертви. Все бившата го тормозела, била луда, супер ревнива. Той има подчертан маниер на женкар. Като те види неуверена, още повече те кара да ревнуваш. Защо му се връзваш. В никакъв случай няма да си показваш ревността. Прави се на наивна. Работи безотказно. Кажи му нещо лигаво там тип Бейби, кое е това момиче, влюбена ли е в тебе?
След известно време той ще се поуспокои и ще спре да е толкова предпазлив. Ако ти изневерява, ще се разбере като бял ден. Хич не го ограничавай, напротив. За да се разкрие напълно. Само човек който е лъган знае как да преценява. Принципно подобни признаци рядко са случайни. Мъжът ти не е от ангелчетата определено.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 6a9af1bd34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Остави го

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker