Предлагат ми запознанство с жена с 3 деца - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Предлагат ми запознанство с жена с 3 деца
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 2093 пъти
Здравейте на всички. Аз съм мъж малко над 30-те години, ерген, с добра работа и добре уреден живот. Нищо не ми липсва - имам си от всичко - хобита, приятели, забавления. Занимавам се с какво ли не и времето ми е кът. Живея на бързи обороти и съм доволен от всичко което съм постигнал и с хората които съм се обградил. Има едно нещо че не съм женен и обществеността като че ли им е голям трън в очите точно това. И всячески се мъчат да ме женят, запознават с жени, укоряват ме, одумват ме, което мен малко ме дразни и изнервя на моменти. Аз съм привърженик на максимата че каквото трябва да стане ще стане, а не да се хвана за първата срещната, дори и да е най големият боклук, а съм имал такива възможности, имал съм и свестни момичета за които сега съжалявам, но както и да е не е там работата. В стремежа си да ме запознаят и оженят хората започват да ми предлагат какви ли не варианти. Наскоро ми предложиха запознанство с жена с 3 деца. Жената е с няколко години по голяма от мен което във възрастово измерение е ОК. Две от децата са от един баща, третото е от втори. Аз с жената не съм се срещал, но доколкото разбрах би желала да има още 2 деца. До тук добре, но ми светват няколко червени лампички в главата. 3 деца от двама различни мъже - добре да кажем че първият не е бил ок, не са се разбирали и са се разделили няма нищо ново и нищо нередно - случва се. Третото дете от втори баща и с него се разделили. Добре тук светва лампичката аджеба защо само се разделят. Дали и утре с мен няма да стане така? Другото което ако хипотетично се съберем и стане нещо от цялата работа децата може да станат 4 или 5! Трябват си здрави топки за подобно нещо. Не че се съмнявам в себе си, ама някакси мисля че много ще ми дойде. Дето се вика ще ми изпият кръвчицата :D Ми то аз автобус трябва да купувам. И казах че имам добра работа, но в случая мисля че няма да мога да се справя. Иначе до колкото разбрах жената има интереси сходни на моите. Иска стабилен мъж до себе си който да може да върши работи из къщи а не ръцете му да са в дупето. Чака ме да и поискам приятелство, но аз не се навивам вече трети ден. Какво мислите вие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: 9ecf8191d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Темата е фейк, защо се допускат такива, когато хората имат реални проблеми.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3e7cdcd348
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Съжалявам, че ще напиша следното, но твърдо НЕ. Дори не й предлагай и приятелство, за да не й даваш напразни надежди. Сходните интереси са едно - отговорността за 3 деца е нещо съвсем друго.
Възможно е жената да е направила грешни избори в живота си, но защо трябва ти да си потърпевшият от това?
На колко години са, че се държиш като удавник, търсещ сламка?

Ж 49

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 5bcf507615
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Баце общественоста не ти плаща сметките. Когато се нагърбиш с тези три чужди деца, общественоста няма да им бере гайлето, а ти. Така, че общественоста да вървят на майната си. За да избягат двама мъже от нея, които са и направили деца, значи тая не струва. Търси провайдер, и някой балък да и помогне да си изгледа децата. А това да ли ще има деца от теб въобще не е сигурно. Ако не е привлечена от теб, а само те ползва за провайдер, ще видиш как ще те размотава години, уж не може да забренее, и ще прави чалъми и мурафети за да не забремее от теб, а на теб живота ще ти мини в надежди и чакане. Най-малкотото, защото вече се е опарили от двама, които са и направили деца и са си били камшика, и ще си каже, абе и тоя, ако ми направи две деца и си набии камшика какво ще правя сама с пет.А и когато взимаш жена с дете от друг мъж ,там имаш само задължения, права никакви. Запомни го това добре и за напред при избора ти за жена. Виж тая нещо да я излъжеш, ако можеш само да я челастриш, до като си намериш читава жена.










Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 4b8f1bfeca
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   100 % фейк, за да се създаде пак война - мъже срещу жени.
Не се хабете да отговаряте

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 8e780eae35
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Ти шегуваш ли се бе мен!?
Тая курва цели 3 деца е изкарала от миризливата си шунда и то от различни мъже (явно е наистина голяма курва), и отгоре на всичко това е по дърта от теб. Шундата й сигурно е разхлопана от употреба и мирише на риба и вкиснато зеле. Та тая може да е проститутка бе! Нищо чудно, че така ражда от всеки срещнат. Да не говорим за инфекциите, които 100% крие и може да ти лепне. Как не те е гнус дори да си помисляш за интимен, или какъвто и да било контакт с такава гнусна, мърлява, използвана от кой ли не парцалеса? Защо при положение, че си богат, с работа и пари, и можеш да имаш всяка мацка на твоята възраст БЕЗ ДЕЦА, ти зорлем си се хванал за боклука на квартала, дето всеки му се е празнел и му е правил деца?! Ти луд ли си? Или си мазохист?

Рашко Циганина

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 47f6c13796
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Мисля, че това е измислица.
Всеки нормален и поне малко интелигентен мъж може да заяви на желаещите да го женят, че не иска разговори по темата и може сам да си намери жена. Трябва да си най-големият пу-ьо, за да не ги отрежеш такива. И да си последен хахо да се чудиш дали при толкова свободни жени да не се вържеш с някоя с 3 деца от 2 мъже. Мъж като описаният от автора няма да стигне до там.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 8f4555787a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Авторе, бягай далече от сингъл мами. Еле пък с толкова деца.
И сам ги усещаш нещата - не случайно ти светват червените лампи. Ще ти ги вербализирам защото сам не можеш да се сетиш.
1. Защо изобщо има дете/деца от мъж с когото не е имала брак? Това говори за лоша преценка на жената. Или на самия мъж, т.е. жената не става за нищо.
2. Защо след първият баща е имала втори? Отново - грешна преценка или на нея или на мъжа. Тя не става.
3. Ти наистина ли мислиш че подобна жена има свободно време? Ти къде си в цялата схема? Не се заблуждавай че ще видиш секс изобщо, освен в началото когато ще ти "покаже най-доброто" за да те върже.
Кога точно ще имаш някога възможност да излезеш с нея насаме? Ами екскурзия? НИКОГА.

Тя си има приоритети и това са нейните деца - ти ще си просто плащача (поредния) който всички в къщата ще мразят, все пак не си им баща. Ще плащаш всичко и ще получаваш неблагодарност. Не си нито първия нито последния който си е мислил че неговата сингъл мама е различна. Че е страхотна, независима, с куп хобита, тренира за да е секси, чисти готви пере и работи. Бягай докато е време - имаш всичко - пари свободно време, приятели, здраве. Излизай с различни жени (млади, до 25), забавлявай се, чукай ги, зарязвай ги, но не се обвързвай. Все пак си мъж, нямаш краен срок на годност (брой яйцеклетки) и трябва да бързаш за деца. И на 50 и на 70 можеш да правиш деца, ако искаш разбира се.

СС - мъж, 40, подобен опит със сингъл мама

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 333d4a3d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   " Добре тук светва лампичката аджеба защо само се разделят."

Не бре, ти ще Специалният, Единственията. Цял живот теб е чакала.

Както беше писал един тук във форума - то 20 човека и влезли в задника, а ти се радвай, че си и влязъл в душата :)

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: fabca55219
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Съмнявам се че жена ще се съгласи да роди и отгледа 5 деца.
100% лъже за да те хване на въдицата.
Иска да се грижиш за нея и децата и. Супре неизгодна сделка ти се предлага.
Все пак има и други жени- с по- малко деца или без.
Съвета ми е ако не може с 0, тогава макс. 1 дете.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 35f07c3d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Не,не и не...Наистина отговорността за три деца и то чужди е огромна.Никого не искам да обидя и засегна с думата"чужди"но то си е така,защото те си имат бащи.Ако им направиш забележка,дори напълно основателна или майка им ще застане срещу теб,за да ги защити,или те сами ще ти кажат-ти не си ми баща и не ме интересува какво казваш.Иначе ми е жал за жената,не е чак толкова чудно,че след първия брак и вторият и опит за семейство се е провалил.Няма да разбереш кой действително е виновен,всеки има своята истина.За нея по-добрия вариант е да си търси разведен мъж,със деца и да не раждат повече.Само че и от разведените мъже с деца много трудно би се намерил някой да се прежали за жена с три деца.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3e5ed9d155
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Напоследък форума се е напълнил с фалшиви и провокативни теми от типа "мъже срещу жени", както и обратно. Не знам на кого му прави такова голямо удоволствие да чете глупави нападки в двете посоки и разни километрични коментари, от които никой няма никаква полза!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: ad3a07b43f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Имаше един виц :
Питали един стар ерген : Абе пич, всичките ти приятели имат деца, жени, семейства, пък ти сам като куче. Не ти ли е мъчно поне малко?
Той човека помислил малко и казал - ми мъчно ми е, ама не знам как да им помогна .....

А по темата : Ти мазохист ли си някакъв?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 67a76ededb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Децата са най-големият ползвател на ресурси. Много деца- много пари, нерви, липса на сън и свободно време, много проблеми, които никога не свършват. Не е проблемът, че винаги ги има тези проблеми, а че сърцето ти непрекъснато е свито на стафида от тях. Тъкмо изтикаш децата криво-ляво, идват техните партньори с всичките роднини около тях, после се пръкват още дечица и колелото пак се завърта, само че увеличено на куб. Много е трудно, не се хващай. Имам известен опит. Не, че едно дете не може да ти стопи ламарините, но за много-това ти е в кърпа вързано.
Единственото нещо, което мога да те посъветвам е, да отделиш време да си намериш читава партньорка.
Имам приятелки, които са 2 и 3 път женени и с по няколко общи деца. Намерили са мъже да ги носят на ръце, но проблемите са им налице, точно както ти ги описах по-горе.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 8b6595cdd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не бива всички да са под общ знаменател.
Вторият ми съпруг отгледа сина ми от първия брак като свой. Обича го и не дели децата на мое и твое. Имаме и общо, и те се обичат и са брат и сестра. Синът ми е приет и от близките на мъжа ми, свекърва ми го обичаше много, докато беше жива...
Преди да се оженим, той пък беше стар ерген... как смешно звучи само. Има хора, които не им е провървяло. Нямаме равен старт.
Никога не чух сина ми да казва, че не му е той баща.
Както си го възпиташ...
Може да ви звучи идеално, но не е така. Имаме си проблемите, дори временни раздели... Караме се, но в рамките на добрия тон и интелект.
Затова да ценим това, което имаме днес. И да градим утре... без дребни сметки. И мъжа ми да имаше дете от предишен брак, щях да го приема веднага.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: d32dee4135
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Глупости на търкалета, при щяло ти се е да провокираш обидни за жената Коментари, пък и да се вживееш в ролята на "30 г. всичко си имам" бла бла бла
Почти никакъв шанс жена с три деца да иска да се сближи с 30 г ерген без деца. Ако 30 г. мъж без деца се заинтересува романтично от жена с три деца... всички червени лампи ще и светнат, че вероятно е педофил, а интересът е към децата.
Педофил ли си, авторе?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3219e2cb5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Хахахахай, ако жена до 30 не е родила е стара мома. Ако е родила, но мъжът е леке и я остави, пак тя виновна. А това, че той е някакъв изрод и се еприкривал с години или е направил мизерия след детето наникой не орави впечатление. Интеррсна логика. И също толкова закостеняла.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 9a275aa104
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Бягай надалече! Не ти трябва таралеж в гащите!
Кой в 21 век ти внушава, че на 30 вече си закъснял?
А се опитват да те пробутват на жена с деца, че и 3.
Аз съм жена и се омъжих на 30 г, след 3-годишно съвнестно съжителство и твърдо заявих на мъжа ми, че искам в брака да си поживеем 2 години без деца.
Не съжалявам за решението си, нито за миг.
Животът е пред теб. Не се съгласявай в никакъв случай на запознанства с жени, които са раждали деца или разведени без деца, ако ти си сам.
Разведените с деца трябва да се събират с разведени с деца или с овдовели с деца.
Такива връзки са бомба със закъснител.
Никога няма да имате чист семеен бюджет и истинско семейство. Връзката без деца е съвсем различно нещо и никога не е същата, когато има деца били те и на двамата родители в същото сенейство.
Във връзка с деца от друг мъж ведин момент ще се почувстваш използван.

Жена на 47 г.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 2e39d5a51c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Аз се присъединявам към мнението на останалите.
Младеж, в тоя живот нещата опират до търсене и предлагане.
Какво иска тая жена:
- иска още деца
- иска мъж, дето да си харчи времето и парите в семейството, да полага грижи.

А какво предлага?
Ми ти кажи какво ти предлага.

Дори да е някоя красавица (в което много се съмнявам), сети се от грижи за тия деца колко често ще можеш да се насладиш на красотата и.
А и явно тази жена не е много в час със живота... обикновено се стига до 2 деца, защото ако се случи нещо, да може все пак да намери и да излъже някой мъж да са заедно и да и помага с отглеждането. И то мъже, които имат деца.
Имах една любовница, наскоро се раздели с мъжа си. Имат 2 деца. Нали се сещаш, че не съм аз сега мъжът до нея. Е, вече не спи и с мен, ама това е бял кахър :)

Момче, отивай да си гледаш живота и да си намериш нормално необременено момиче, пък остави тая да си търси балък.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: c23f9911d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Мисля, че темата е плоска провокативна измислица. Мъж на тази възраст в днешно време да е "одумван" от добрата си среда, че не бил женен? Жената била с 3 деца и искала още 2? Да, на теория е възможно, но на практика? Каква е вероятността? И да - в подобна реална ситуация действително са нужни топки, каквито авторът на темата така или иначе не вярвам да има.
Ж

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 081f514e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Защо тук има хора които за всяка втора тема пишат че е фейк?

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: d1b24d4160
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Аре бе колко от вас мъжете сте завряни и гледате поне по едно чуждо дете и правите и вие още деца. Да не говоря колко дъртаци правят бебета на стари години.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker