Казва че ще ме напусне - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Казва че ще ме напусне
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 1074 пъти
Здравейте
Имм проблем с мъжа ми
Като се скараме, дори да е за нещо дребно , и за нещо по голямо, много бързо се стига до викове, опитвам се да ги контролирам и да смекчавам тона когато усетя че повишавам тон, но когато той избухне , става неконтролируем и дори да му казвай по тихо/ спокойно и тн не върши работа . Преди като се карахме, той заплашваше че ще си тръгне и си е тръгвал за известно време, случвало е да се разделяме даже за кратко, пак да се събираме. При последната ни караница ковто беше за нещо изключително дребно, му казах че когато казва така ме наранява и не може дори за нещо дребно да заплашва че ще си отива , че ще се разделяме и тн. Преживявали сме доста неща, и тежки и аз никога не съм казвала думите разделяме се или ще си тръгна , защото за мен те са много силни. А той ги казва почти при всяка караница. Тогава той каза че съм права и повече няма да употребява такива изрази и че ги казва в изблик на яд.
Всичко добре, до онзи ден когато ае скрахме отново за нещо дребно, и той пак избухна с думите че това наистина е краят, утре си събира нещата и си тръгва, напуска ме и тн. Преди когато лазваше така аз започвах да го умолявам да не го прави, но вече като разбрах че просто си го говори ей така- спрях да се моля. След това разрешихме спора и естествено до напускане не се стигна, но на мен няколко дни ми е изключително гадно и се чувствам нещастно че той пак е използвал тези думи а последния път ясно му казах как се чувствм като казва такива неща и уж че разбра. Приемам тези думи като заплаха и не желая са бъда заплашвана с подобни думи. Едно е да кажеш- не искам да говоря днес с теб повече , или да се сърдиш известно време докато ти мине или се реши проблема, но при всяка караница подобни думи за мен са неприемливи при положение че аз съм имала много по-сериозни поводи да ги кажа, но въпреки това не съм.
Кажете ми как да говоря с мъжа така че да разбере че не трябва да казва подобни заплахи и че това ме прави нещастна, защото явно предния ми разговор с него не е бил достатъчен. Приемам съвети

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: 4a3e58155d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Оф боже...вижда, че са ти слаби ангелите и те манипулира.
Кажи му следващият път "ок, ако искаш да ти помогна да си събиреш багажа" и гледай сеир!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 0a5a0c059e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Има един лаф:
Ядосвай мъжа си интелигентно, така че след скандала да му се иска да те ,,накаже" в леглото, а не да му се иска да те зарови в гората.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e9ffecad27
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Сметай колко му е писнало от твоите скандали нон стоп.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: ee11142550
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   За да ти каже подобно нещо, явно си изключително безкомпромисна и крайна, обвиняваш го, мърмориш му и му вадиш душата за дребни неща. Най-вероятно са и такива, с които не е в състояние да се справи.
Вероятно си раздразнителна и твърде взискателна за определени неща, а той е по-либерален като човек и не ти мърмори за щяло и нещяло.
Или приемаш, че всеки има недостатъци и някои са неизкореними или рискуваш един ден наистина да се изнесе, дори и много да те обича, просто ще му е писнало да го навикваш за беща, които не може да пронени и са част от неговата същност.
Жена

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: fce7a01719
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Остави го да си тръгне ако държи на теб ще се върне не го моли нищо но другия път го изненадай кажи че след като ще те заплашва само с това да се разделите тогава и ще разбереш държи ли на теб или не

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5c1fe0fc69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката
Не знам къде видяхте аз да започвам караниците много често той ги започва, просто той много бързо избухва лошото е че в изблик на яд говори това
Правите си изводи без дори да знаете за какво са били катаниците и кой ги е започнал
От неговите викове започнах преди година да получавам паник атаки които някак овладях но наскоро пак получих такава при спор и крещене от негова страна. Той знае че получавам паник атаки заради крясъците му защото винаги си мисля че може да ми посегне никога не го е правил и казва че никога няма да го направи но просто аз свързвам крясъците с това и получавам паник атака. Не знам как да го променя да не крещи така когато се скараме
Не може при мое изказване от сорта “кога ще измиеш чиниите защото няма чисти а трябва за готвя” и да се стига до това

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 80a4dae041
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Мойта жена ме побърка с дребнавостите си. Карали сме се за съвсем незначителни неща. Целия ми живот мина в кавги за пълни глупости. Това ми спъваше и кариерата. Сега децата ни пораснаха. Казах и че скоро ще се разделим за да си изкарам старините на спокойствие.
Сега е по- тиха от тревата. Дори и секс започна да дава.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 386483d7e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   7, моята също ме отрови по този начин и ще стигне до същото. Те децата си растат...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d03087f005
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ега ти семейството! Война на нерви. На твое или негово място, наистина щях да си събера багажа и да се махна. Защо въобще живеете заедно? За едни скапани чинии правите скандал? Ами всеки да си мие своята, купете си миялна или яжте в еднократни по-добре като ви е толкова ума!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 2228651f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Издебни го през нощта, докато спи и му направи свирка!

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ca8cb1fcf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Мисля, . че се държиш авторитарно с него, нареждаш му, командваш го, постоянно го караш да се чувства виновен, че нещо йе е направил и може би наистина не виждаш отстрани каква си.
За да пищи така, явно му е писнало от заядливия то характер.
И особено, ако мъжът ти е зодия Водолей, ако продължаваш така, да знаеш, че един ден наистина ще си събере багажа и ще си тръгне. И не, защото има друга, а защото иска никой да не му мърмори постоянно.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e82bdc955a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   От авторката
Отново не знам къде прочетохте че всеки път аз мрънкам и започвам караниците. В повечето случаи той мрънка.
Именно споровете тръгват оттам че той мрънка за нещо да течем цяла сътрин аз му казвам че в мрънкало и той започва д аповишава тон и да обижда. Редки са случаите, като примера който дадох по-рано при молба за едни чинии и пак повтарям молба а не заповед както ме изкарвате

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e3d86dd6e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Добре, авторке, какво се случи с вас двамата? Напусна ли те или е било само заплаха?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 02df64ec84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторке, ти не трябва да му се молиш на мърльо да измие чиниите. На мърльо трябва да му е ясно, че щом яде- ще трябва и да мие и да готви наравно. Мърльо ако иска домашна прислужница- да си наемете такава!
На мърльо щом не му изнася да си "мие задника сам" образно казано, да си търси някоя лелка с незадоволен майчин инстинкт, а теб да те остави да се огледаш за мъж.
На вън има и мъже, не само мърльовци!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f538354ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Виж, на всички ни е ясно, че мъжът ти не става.
Важното е тука така да те нахокат тебе мъжете, да ти насадят вина, че да не си отвориш очите и да си потърсиш мъж, който всъщност е мъж.
Те искат да се държат безобразно, а ти да ги търпиш - ей за тва е целия зор.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c3f05b4778
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Може би не е чак толкова лоша идея да те напусне. Или ти да напуснеш него. Изглежда, че постоянно се карате, как живеете така - не знам. Аз на ваше място досега щях да съм полудяла.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: df9f80d78b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Какъв е проблемът, ако те напусне? Толкова ли е важно кой ще си тръгне пръв? Не ви се получава съвместният живот- разделете се без драми.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d3c074fa92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Проблемът изобщо не е в теб, долкото успявам да разбера от написаното от теб. И ми се струва, че мъжът ти страда от нарцистично разстройство на личността. Те обикночено така винаги се опитват да манипулирта партньорите си и за най-малкото нещо се карат с тях и ги обвиняват за щяло и нещяло с цел да ги наранят.
Прочети в интернет за нарцисизма и бягай с 300 от тоя прогнил тъпак.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 371e6742de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   От номер 11, е реших да те провокирам, защото от обясненията ти не стана много ясно как и защо се случват нещата.
Ввче съм на твоя страна!
Имаш си вменяващ вина манипулатор, който по този начин си осигурява спокойствие. Врроятно сценарият се развива всеки път по един и същи начин, молиш го, подканяш го да свърши нешо и накрая си го свършваш сама. Започва да мърмори превантивно за всяка дреболия, за да не започнеш да мърмориш ти за работата, която трябва да си поделите.
Имаш си отровен търтей у дома, който се изживява като шеф. Егоистичен, себичен, манипулативен и ленив.
Вероятно и сексът във връзката ви е от дъжд на вятър...
Ако нямате деца, по-добре е да се разделиш с това говедо. Представи си в какво ще те обърне, когато имаш и дете.
Няма да ти остава грам време за теб самата. Той ше ди зяпа в компютър, ще ходи на спорт, ще се среща с хора, а ти ще си в пълна изолация с детето и около печката.
Повечето бракове или връзки с деца не са нищо друго освен ужасен хомот на врата на жената.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: fc18a9f651
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Куче което лае, не хапе! Живеех с една умница- хубавица. Не се спираше с драмите и афектните състояния. Не се и сещаше къде бърка. Не търсеше и решение- консенсусно. Беше главна и важна. Много над средното ниво на дамския състав. Преуспяла провинциалистка от най- пробивните.... станах и си тръгнах на последната вечеря в уютено ресторантче, учтиво със сбогуване. От тогава е сама. Споделяла- може би така било писано. Не, ние го пишем.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4974e32fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   От авторкаъа До номер 11(19), общо взето така се случва да- моля да се свърши нещо, защото дъм на мнение че не трябва аз да правя всичко, рабптим наравно, аз даже уча висше образование паралелно и то редовно, едвам смогвам нямам нулево време, почти не се виждам с привтелки, 1-2 пъти месечно. Той също не се вижда зщаото не иска а не защото няма време, в свободното си време отделя 2-3 часа вечерно време за негови хобита, и след висчкоте ми молби има два изхода или свършвам аз нещата или той започваме да се караме като той предизвиква караницата наричайки ме дребнава и мрънкаща, а всъщност той е мрънкашия. Стигнах до там да приемам успокоителни, заради паник атаките които пак се появиха и сега съм по-добре но поведението му не се е променило. Тръгнах си за известно време в родния си град, да видя майка си, за седмица, връщам си и къщата е меко казано кочина, на всичкото отгоре ме посреща с една камсра тигани тенджери и тави аз да мия а той е ползвал и трупал през това време. Не знам как да се оправя освен сериозен разговор и ако не стане -евентуално раздяла, въпреки че много го обичам и не ми се иска да се стига до там…

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker