Как да преодолея това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да преодолея това?
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 3433 пъти
Здравейте,
В момента съм толкова объркана, че имам нужда от съвет и то от странични хора. Омъжена съм от повече от 10год, семейният ми живот е нормален и бих казала щастлив.

От 6 год. поддържам паралелна любовна връзка с човек, с който работя и който също е семеен. И За двама ни това започна като нещо мимолетно, но прерасна в доста силна връзка. Не само любовна но и емоционална. Един за друг бяхме приятели, съветници, партньори в работата, любовници...

През тези години сме се разделяли няколко пъти и то защото съм разбирала, че приятелят ми поддържа сексуални връзки и с други жени. След време се събирахме, защото той винаги обещаваше, че е приключил и няма да се повтори.

Той винаги е имал нестандартни сексуални предпочитания, споделял ми е, че си пада по тройките с жени...
В пристъп на слабост дори съм осъществявала таза му сексуална фантазия...

Преди месец разбрах, че е убедил жена си да правят групов секс и оттогава поддържат връзка с две девойки. Вземат се 4-мата и ходят по почивки заедно. Той продължава да ми праща смс- и, че ме обича, но аз категорично прекратих всякаква връзка с него.
Работим заедно, така че в службата се виждаме понякога.

От тогава съм нито жива ни мъртва. Толкова го обичам и така адски ми липсва, че полудявам...
Той продължава да настоява да се виждаме понякога...

Моля Ви, посъветвайте ме как да преодолея това? Как да не ми се подкосяват краката като го видя? Права ли съм, че този път отказвам да го приема? Още повече, че той до последно ме лъжеше за случващото се...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3604f1eaba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Евала, нагла си. Имаш си любовник и се сърдиш, че той ти изневерява. А за мъжа си не мислиш изобщо. Дано поне и той да ти кръшка.

Ale

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: beb9cb7b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами съпругът ти,него не го ли обичаш

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8d545b6b3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Номер 1, наглост е най-малкото, което може да се каже за този индивид. Извратена история и то не заради това, че са замесени любовници и тройки, а за това че смята семейството си за нормално и щастливо.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: cc1ed7212f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той не те обича - просто си му приятелка за секс. Явно е доста сексуален тип. Не случайно си е намерил семейна любовница, просто да си му е чиста съвеста, не те мотка - нали си имаш мъжле, което да се грижи за теб, не те е лъгал в нищо и от самото начало трябвало да ти е ясно, че е „обичам те“ само за секс. Като семейна, ти просто не си представлявала някаква заплаха за брака му и си била идеалната любовница за секс. Ето, ти не си падаш по груповия, но жена му си пада. Къде е проблемът ти. Такъв е животът и такава ти е ролята на любовница. Той една жена си има, ти си му любовница, а любовницата няма право на претенции, ултиматуми и „не искам“. В момента явно жена му е на път да си го върне, много добре знае за теб, бъди сигурна в това, а тройките са само умел стратегически ход. В момента тя е на ход - тя му е любовница, а ти се правиш на обидената съпруга. Да, ама не си!
Тези номера могат да минават при мъжлето ти, но не се чуди и май като не минават при любовника. Не случайно мъжете са си написали закони, забраняващи двуженството - не е заради нас, мила, а просто, за да си спестят две съпруги, които да ги нервят! Много повече им допада сегашната система - съпруга + любовница, които да се конкурират, а той да обира лаврите....

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5d1978dcb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Каквото повикало...
Мечо Пух

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2da4195e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Божке мили - що за чудо е това... извратена работа...
дано съпругът ти да ти изневерява.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b27f566b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не бъркай секса с любовта. Омръзнала си му.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fd47131558
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От автора

В самото начало на брака си се разбрахме със съпруга ми, че ще имаме отворена връзка, така че той не е излъган... Да имал е забежки, но ние не си задаваме въпроси и се чувстваме щастливи един с друг. Всеки пази достойнството на другия в обществото. Не очаквам да разберете нашето семейно състояние, но действително сме нормални и щастливи. Имаме две прекрасни деца, за които се грижим и им се радваме.
За другия.... Какво да Ви кажа... никога не съм очаквала нищо от него. Единственото обещание което си дадохме е да сме честни един с друг и ако тръпката изчезне в някой от нас да си го кажем открито. Това ме заболя, че постъпи така.
И да може би съм нагла, но аз бях до този човек когато фалира, когато го напускаха партньорите му.... когато имаше лични проблеми... Постигнатото до тук е "ОБЩО " дело. Работила съм денонощно за да стъпи фирмата на крака. Заслужавах поне честност....

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fd47131558
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора
Само да добавя, че пътите, в които съм склонявала на тройка, тройката е била с жена му. Случвали са се изцяло по негово настояване, както и по молбите на жена му, която твърди, че само така той и обръша внимание. Да добавя само, че съпругата му доста помогна за да се сближим ние. От мен жена му не желае да си го връща, тя ми го изпрати, твърдейки, че благодарение на мен тяхният брак се е съживил. Тя не си пада по тройките, тройките с двете девойки са по негово настояване.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fd47131558
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От Авторката
И още едно уточнение, съпругът ми се занимава с международни превози. Стои месец в страната и 3-4 в чужбина... Аз съм сама, оправям се сама с деца, работа и т. н.
След всички уточнения чакам Вашите мнения, упреци, дори обиди.... Просто имам нужда от мнението на странични хора.

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: aa360ac039
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Да много хубаво, няма що. Мъжът и нагъва консервите и мизерства в кабината като куче, а тя тръгнала да се жалва че любовника и не и обръща внимание. Ти си една обикновена ...и нищо повече. И си омръзнала на любовника си и за това ще ти бие шута.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 642e2f2082
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Любовникът ти не те обича. С теб е търсил нестандартен секс и си е задоволявал любопитството. Продължило е дълго, защото е удобно: ти семейна няма да тръгнеш да му създаваш нерви, на работа се криете от колеги и винаги си на разположение за секс, а понеже си проявила слабост като си се влюбила, той си е позволил да си играе с теб, защото знае, че любовта ти винаги ще му прощава глупостите и в крайна сметка ще те вкара в леглото.
Парадокс. Вероятно си се амозалъгвала, че съпругата му му дава постен секс вкъщи и я превъзхождаш, но си изревнувала кто си разбрала, че и тя е отворена на някакви експерименти.

И така имаме един щстлив и задоволен по всякакъв начин мъж, който си има съпуга, която си представя официално пред обществото, с която се впуска в различни секс-приключения, една постоянна, влюбена любовница, която винаги му е на разположение, редовни забежки и експерименти. Еваlа на човека, че успява така dа си ви върти на малкия пръст.
Обаче в цялата ситуация имам още участници:
един съпруг, който жена му го прави на маймуна и му подбива достойнството, не го уважава, изневерява му от 6 години и е влюбена в любовника.
Имаме те и теб, дето си се уплела като пиле в калчища и тъпчеш на едно място, докато въздишаш и те боли за някакъв изпечен женкар.
И там една съпруга, която вероятно е или много влюбена и тя и му ходи по свирката или е по-изпечена и от него.

Хвани се натаковай с друг. Сериозно ти го казвам. Започни друга връзка, но ясно си постави границите, че няма да се влюбваш, прави си готин секс и на онзи въобще не му объщай внимание, освен задължителното служебно, ако такова е необходимо. НИЩО повече. Даж "добър ден" не му казвай ако не сте в ситуация да сте с други хора и възпитанието ти не позволява да си дигнеш кофата. И така - забавлявай си се с новия любовник. Гледай да не е от службата, че ще станат дни манджииии.

ОБАЧЕ преди да се натаковаш с друг... седни си на дупето и помисли малко за брака си и дали искаш za мъжа ти някакъв мърльо да си мисли "Та тоя тъпанар му таковам жента и цqл офис знае, егати и ку*вата" - защото това си мисли. А ти умирай за него щом нямаш достойнство.

А наистина правлно би бло да потърсиш друга работа и нов начин да обичаш съпруга си, защото ще остарееш, сексуалния нагон ще премине и ще ти трябва човек, с когото заедно да посрещате внуците по Коледа. Спри преди да си разбила соственото си бъдеще!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker