Ревнувам мъжа си без причина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ревнувам мъжа си без причина
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 1648 пъти
Здравейте! С мъжа ми сме заедно от 10г, имаме детенце на 4г, много се караме, но пък и много се обичаме. Създадохме детенце с много любов! Той започна нова работа, която е свързана със срещи с много майки с дечица, вижда се с 30 жени всеки ден и честно казано ревнувам! Той е много симпатичен млад мъж, комуникативен и добър, и именно затова ме е страх, че някоя жена ще се опита да ми го отмъкне, дори да звучи смешно. Ходила съм с него на работа и знам защо ревнувам, ами честно казано поне 10 от тях го харесват. Най-нагло го свалят пред мен, но той твърди, че си обича семейството. Просто ревнувам, не знам нормално ли е, луда ли съм... Обмисляме да имаме второ детенце, но ревността ми ме спира, много ми е тежко... Не си мислете, че съм болна от ревност и вманиачена, ходила съм един път с него на работа и то по други причини. Мен също ме харесват много мъже, но не обръщам внимание. Някой път се заглежда, но кой мъж не заглежда жените? Най-много ревнувам от една майка, с която преди са били колеги и сега се виждат всеки ден. Ами мъка ми е, такава съм си, просто според мен е невъзможно да не изпитва симпатии към някоя от тях. Моля, дайте съвет какво да правя, нормално ли е да ревнувам, възможно ли е да не харесва никоя, просто аз да си измислям? Само да вметна, че аз не си признавам, крия го в себе си и много се измъчвам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: fd89cd92d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Като ти е толкова ума, ще се измъчваш. Ако си мислиш, че можеш да го спреш да не изч.ка някоя, много се лъжеш. Даже няма и да разбереш като го направи. Или ще разбереш последна. Зависи от него, дори и да не работи при майките, а само с мъже, пак ще намери някоя любовница. И не с две, с пет деца да сте, няма да се спре. Даже като се вържеш 2 години да гледаш дете в къщи, той ще бъде по-свободен. Не го пиша за да те плаша, но това е неприятната истина. Ти подтискаш страха и съмненията в себе си и се тормозиш, той си живее спокойно. Струва ми се от написаното, че няма нищо против вниманието на жените към него, даже вероятно се ласкае в себе си, иначе може да се държи по-студено и служебно, без да любезничи. А пък и да се вижда с бивша колежка всеки ден? Защо? Има една приказка "На страха очите са големи" и не бива да прекаляваш, но пък и съвсем да ги затваряш не е добре. Няма лекарство против ревността, така мисля. Би могла да посетиш и да се консултираш с психолог.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 8bd4a72bd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Разбирам те. И аз бих ревнувала в тази ситуация. Съветвам те да поговориш откровено с него и да му кажеш за притесненията си. Ако държи на семейството си, би трябвало да си потърси друга работа. Да живееш в стрес, ще се отрази много негативно на Вашите взаимоотношения. Песни казано мисля, че колкото и да е свестен един мъж, накрая ще се поддаде на някое от тези множество преследвания.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 1fd4ff9bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ако се измъчваш, просто го попитай дали има нещо между тях. По добре, отколкото да си мълчиш и да си в напрежение, с коя го прави и с коя не. Сигурен съм, че ще ти отговори честно, така като го описваш ми звучи като честен и почтен човек. Ако наистина е вярно, останете си с това дете и не правете второ. Все пак, вярата във теб е разклатена, и не е нужно да се насилваш. Но щом казва, че обича семейството си, явно не се поддава и наистина те цени. Не знам, все пак ти го познаваш по-добре и можеш да си дадеш по-добър отговор, от нас.

Dick Dastardly

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 32437aeecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абсолютно нормално е да ревнуваш, но недей това да те спира да имаш второ дете. Според психолози ревността се дължи на ниско самочувствие.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 8eff457dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Няма гаранция че на някой момент няма да се поддаде на натиска.
Приеми че може да изневери. Но това не е проблем за мъжете понеже при тях изневярата обикновено е само за секс. Може да се приеме че не е изневяра ако няма емоционална връзка.
Така че ако това се случи- приеми го спокойно, без драми. То е в реда на нещата.
Другата опция е да го накараш да си смени работата. Да не среща толкова много жени.

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 22407519c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Нали разбираш, че ревността ти е породена от комплекс за малоценност? Не вярваш, че този симпатичен и комуникативен мъж ще ти е верен, защото смяташ, че другите жени са по-добри от теб и ще си избере някоя от тях.
Поработи върху себе си, иначе ще ти е доста трудно

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 8eff457dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Какво работи мъжът ти? Търсят ли още служители на подобна длъжност?

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 8eff457dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Трудни са съветите в подобни случаи.
Наистина ли се среща с 30 жени на ден, някои от които дори го свалят?
Нормален мъж трудно ще устиска на такъв натиск.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: cf7b11eea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А той какво прави като го свалят? Кефи се? Или се преструва на любезен, общителен и екстровертен? Няма как да не знае, че го свалят, едва ли е толкова тъп. Това, че си обичал семейството е тъпо оправдание, изтъркано. Тоест може да си пободва , ама ще връща да го переш, да му готвиш. Ще се прави на идеален баща.
Други мъже има ли в тая фирма, или само той на 30 жени? Разбирам какво ти е, би било лудост да не ревнуваш. Поговори с него , кажи си какво те мъчи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 4a36bdd816
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И аз ревнувам мъжа си. Особено когато имаше един проект с красиви жени. На мен ми помогна това, че той си призна, че и той много ме ревнува. Говори с мъжа си по темата. По принцип всеки иска да бъде харесван и е добре за самочувствието. Ако той прави нещо зад гърба ти, ще усетиш. Кажи му, че се гордееш с него, но го ревнуваш. 10години заедно, нормално е да гледа други жени, но това нищо не означава! Работете заедно върху доверието помежду си. И си представи, че ти си на мястото на тази негова колежка. Ами и ти няма да направиш нищо, но ще ти е приятно да те харесват, нали? Все пак се концентрирай върху мъжа си, а не върху жените. Винаги има други жени, ти се грижи за себе си, отиди на фризьор, спортувай. Остави му детето и отиди някъде с приятелки за един уикенд. Животът е кратък, не си губи времето с глупости! Ако един мъж обича истински ще има очи само за теб! И аз мисля, че твоят те обича, щом иска второ дете!

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 26e8c3c334
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   С това поведение превизвикваш мъжа си, никой не иска нацупена сръдла вкъщи от която иска да избяга. И каква е тази работа да се среща с такива? Или ти се филмираш.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 95662a7ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   "Мен също ме харесват много мъже, но не обръщам внимание" Толкова ли е трудно да допуснеш, че бидейки индивиди от един и същи вид, синхронизирани в чувствата си един към друг е възможно да имате прилики в това отношение?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 324df153e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Сутрин - свирка. Обяд - свирка. Вечер - свирка. И вярвай ми, никоя няма да погледне.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 35fd15e0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Викаш, ти не обръщаш внимание на мъжете, които те наскачват, ама за него смяташ, че обръща внимание, въпреки, че е показал обратното?

Нека те информирам, че това се нарича липса на доверие.

Нали си наясно, че ако на мъжа ти му се ебе с друга, дори в мъжки манастир да работи, ще намери начин да го направи?

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f7e1051325
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Винаги съм се чудила на подобен род евтини жени, които знаят, че един мъж е обвързан, но се натискат.
Ако има да се случва, ще се случи и ти не можеш да противодействаш. Трудно научих този урок.
И да мислиш, и да се страхуваш, ако другият партньор сам не иска да ти е верен, няма такова нещо, което да го спре, ако ще да му светиш 24/7. Живей си живота, оглеждай се в мъжките очи, които пък се възхищават на теб, и ще видиш как постепенно ще спре да ти пука коя флиртува с мъжа ти.

Ж

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: d3a98d43a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Нормално е според мен на мъж вяра да нямаш почнат ли и скандалите се замисли , защото мъж да се забива с жена може но ако жена се забие с мъж я изкарват най лошата. Няма справедливост

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker