Много е странно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много е странно
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 2225 пъти
Здравейте мили хора! Момиче съм на 21 години, от сега ще вметна, че няма да си правя труда да чета хейтърските коментари...
Ще съм максимално кратка. Имам гадже от месец, момиче е, обръщам внимание на пола, защото въпроса се върти около нея. Всичко е прекрасно, комуникацията, доверието, времето с нея ми лети-буквално!!! Обсъждаме бъдещето си и така нататък. Единствения проблем, ако мога да го нареча така, е в секса. Как да ви обясня, че всичко е напълно, напълно нормално... до момента в който вече се чудя какво става, защото тя НЕ свършва. Знам как се действа... , не е суха, не е в това проблема, нито в мен предполагам, защото докато го правим, тя се пръска от кеф... наистина, виждам я, че й е хубаво. Говорили сме си няколко пъти, какво й харесва, какво не... абе всичко е прекрасно. Просто едно бързо съветче. И най-важното нещо. което искам да кажа е, че аз съм първото момиче в живота й с което е имало нещо повече от приятелство.. камо ли интимен контакт, може би не се отпуска, знам ли.. наистина е мега странно. Привличаме се, страстта е на макс, чувствата също.. не е като да ги няма. Благодаря ви предварително! Ако някой е имал подобен проблем, моля да го сподели!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 484ca2b874
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   E щом няма да четеш хейт коментарите, аз ще напиша такъв.

Викаш обсъждате бъдещето заедно? А бъдещето заедно между 2 жени как точно ще изглежда?

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 6dd4720468
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   А, добър ден, добър ден. Сега раэбирате ли какво ни е на мъжете и че не става винаги въпрос эа това, че ни е малък или пък, че не можем да намерим клитора.

Жените масово имат толкова много ментални бариери, които им пречат, че факир да си, все ще има случаи, когато не се получава.

Иначе съвет....де да энам. Може да й липсва пенис, щом си й първата, сигурно си пада по мъже предимно.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: ffdb905e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   2, Бъдещето е същото като с мъж. Ти се влюбваш в човека, не в пола му.

До авторката,
Жените сме различни. Аз също много трудно свършвам ( без значение с мъж или с жена). При някои от нас е така, това не е проблем. Не е нужно и да свършва всеки път. Не втилясвай в това, и не го натяквай - ще я стедираш и още по-трудно ще се случват нещата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 7e7ddb486c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Аз знам за лизбийка, която скъса с гаджето си жена и преспа с най-добрия си приятел мъж. И разправяше, че такава възбуда като от мъжкия пенис никога не е изпитвала, така че само един кур и липсва и ше се стегне.

Абе майката си е ебало ей

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: bde4c6f91e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мъж съм а ти през колко дни ти е необходим оргазъм?да не би да прекалявате много често. И от там да идва проблема. Започни я първо с орална и ще се получи.

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b4a63a7bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Не е задължително жената да свършва, за да е пълноценен сексуалният й живот. Даже съм чувала, че някои жени никога не свършват или много рядко, не знам доколко е достоверно това, просто го вмятам. Щом виждаш, че й е хубаво, че ги има желанието и удоволствието, това е по-важното. От друга страна си мисля, че може би ви трябва повечко време да се напаснете, заедно сте само от месец.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 1d5993b3d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   7, напротив, много е важно за една жена да свърши, а това че някои не могат е често или защото мъжете не се стараят, или защото жените не могат да се отпуснат, тъй като обществото осмива женската сексуалност, изключае, когато става на въпрос за голи снимки и порно, защото задоволяват мъжкия нагон, но самото удоволствие при жените никога не е било важно за повечето мъже.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 52afb4de6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   7, не знам в коя вселена жената , която не свършва по време на секс , е с пълноценен полов живот .
Аз лично се напрягам , много ми е криво и определено е проблем , ако не свърша . Може би е имало случаи да не ми е било до секс , но да съм се съгласявала и съответно кулминацията да ми е била безразлична , но по принцип няма шанс да смятам липсата на оргазъм като нещо в нормата .
До авторката : старай се повече . Може би се отдръпваш в ключов момент. Често при орален секс мъжът ми се отдръпва точно секунди преди края и то някак отминава и после дали от напрежение или вторачване , че не се е случило , не се получава изобщо . Отпуснете се и се наслаждавайте . Питай я какво не й достига . Какво й е нужно , за да свърши . И го правете . Все в един момент ще стане .

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4bf8ced400
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Номер 7, ти голям разбирач се извъди, ще падна от стола от смях!
Задължително е жената да свършва, иначе става раздразнителна.Няма пълноценен сексуален живот без свършване и жена, която никога не е свършвала, няма как да обича секса.
За Авторката:
Не знам какъв ви е случаят, но за мен лесбийки, които ползват заместители на мъжки пенис - бил той вибратор, страпон или зеленчуков заместител, не са никакви лесбийки, а просто се правят на интересни или се страхуват от сексуален контакт с мъж.
Много е вероятно момичето просто да има нужда от мъж, а не от теб.
Гейовете не ползват изкуствени женски полови органи за задоволяване на половия си нагон, нали?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 02196b50fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   От къде знаеш кои са хейтарски коментари ако не си ги прочела. Ти със седмо чувство ли си надарена да усещаш кой коментар е хейтърски. Четеш всички коментари но не си признаваш. За да знаеш, че има хейтърски коментари значи много пъти ти се е случвало. Права ли съм скъпа моя.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ad7836f43d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Така, авторката съм аз! Номер 10, момичето го накарах да свърши, проблемът не е бил в това, че иска мъж, а по -скоро както каза номер 7, спирала съм в неподходящ момент, но уви, вече нямам такива проблеми.. Като се замислиш, приятелю (номер 10), една жена има ли си щуротийте там долу и най-негодния да си, дали си момиче или момче, ако се постараеш малко повечко и не мислиш за кулминацията нещата стават. Усещането при оргазмът е един и същ, независимо дали ще го докараш с орална любов или с пенис... все ще се разтрепереш

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3c4541f543
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Радвам се, че с приятелката ти сте заедно и не се влияете от разни хомофоби. Съгласна съм с номер 10-само в частта, че не е нужно да има заместители, като вибратори и т.н. Но не съм съгласна с твърдението , че момичето можело да има нужда от мъж, обаче се страхувала, но пък в същото време да ползва разни заместители... Всичко е от психиката -за свършването говоря-може в даден момент чисто ментално ...-при всеки може да се появат разни бариери или просто умора и затова... Към авторката-да не ти правят впечатление глупостите на разни хомофоби. Вчера четох в една от темите тук на сайта, едно момиче написало, че харесва момичета , но е от малък град и т.н. и естествено ,както винаги все ще се появи някой , който да обясни надълго и нашироко колко глупаво било това - да имаш връзка с друга жена и как на всяка жена и трябвал мъж, заради оная му работа разбираш ли ха ха и да се обяснява какъв велик инструмент имал, ха ха ха, снощи буквално умрях от смях след коментарите на една жена-която направо му е разказала играта. Жената много интелигентно му е обяснила и с доста хумор на моменти, а онзи пак същото си знае...Сами стават смешни някои мъже, които буквално са готови да умрат във вярата си, че секс между две жени не е нищо сериозно и прочие глупости от сорта. Преди време, дори правих хороскоп Синастрия-романтичен хороскоп представлява, между Рождените астрологични карти- на две момичета-страхотна съвместимост, истинско чудо, че майката на едната, която е Хомофоб и беше против всичко това и дори мразела приятелката на дъщеря си, защото не считала, че това било нормално, но на мен непознатата-ми се довери и каза-ще се доверя на астрологичната ти работа и после дори снимки ми прати жената как се били сдобрили с дъщеря й и трите се снимали усмихнати ..., знам че го направи-за да не я изгуби, защото осъзна, че и при тази хармония в Рождените им астрологични карти-няма как дъщеря й да изостави приятелката си и да се подчинява на заповедите на майка си, а и момичетата на по 20 г., не са непълнолетни..., но просто целият този натиск от разни роднини и семейства...-ужасно е просто. Между другото-сега се сетих, ако не сте ги гледали тези филми с приятелката ти-препоръчвам 3, които много ми харесват, качествени филми наистина- Синият е най-топлият цвят; Стая в Рим; и Кармен и Лола-този последният- в един момент направо забравяш, че гледаш актьорска игра-особено финалната сцена с родителите на едното момиче, направо потресаващо, все едно гледах нещо случващо се на живо. Обаче първият филм, който препоръчах -лично на мен най-много ми харесва.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 073eafc1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 11, маг Евелина Лютова ѝ говори! И катерицата Беатрис ще подскаже при нужда! :Д

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker