Задръстена съм! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Задръстена съм!
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 2648 пъти
Ами в това ми е проблема... Задръстена съм... Не мога да говоря пред хора, смачкана съм... Обаче и в секса съм задръстена. Не мога да се отпусна пред партньора си, скована съм, той смята, че аз съм студена, не му позволявам нищо да ми прави, не знам как да си поискам нещо, не му правя нищо и аз... Видя ли секс сцена във филм, и се изчервявам. Заговори ли ме някой - бягам. Не излизам дори по панталони навън. Откъде са тези "скрупули" и "псевдоморал"?! Това ми пречи адски много, да се реализирам като жена, като личност, все едно съм някаква пъпчива пубертетка, минавам 30-те, хубава съм. В крайна сметка, животът е един! И младостта - също! Трябва да се наслаждаваме на всеки миг! Човек трябва да е отворен, свободен, да обича тялото си... Луда ли съм, за психиатър ли съм? Как се справихте с това? Ако някой е преминал през това, нека да каже! Ще съм благодарна много!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 735e182162
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Ами доста късно поставяш този въпрос. На 30 години дамите вече минават в трета възраст що се касае до секса. Но ти явно го караш с по-бавни темпове. Трябва да се научиш да говориш открито за проблемите си. Преди всичко с партньора до теб. Той те познава най-добре и може да ти помогне да се отпуснеш. От нас може да получиш единствено окуражение да си по-смела, по-свободна в изразяването на чувствата си и да не поставяш пречки пред хората, които те обичат.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 9d2783f635
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Е ти щом на партньора си не можеш да кажеш какво искаш в секса, то ние как да ти помогнем?

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: fd36be3f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   За разстройство има хапче, но за твоя проблем няма. Излез от черупката или предразсъдъците дай смисъл на живота си. Промени нещо- среда, мироглед, начин на забавления ( не е нужно да скачаш с парашут ) но нещо ново, масово с мвого нови хора. Не е нужно да имаш взаимодействие с всички, просто се отвори, усмихни се и проговори без да се срамуваш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 866dd0c34f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Явно като малка са ти насаждали комплекси я родители, я съученици, я приятелки. От там е моралът- родителите. Ако си имала консервативна майка, строг баща, резултатът е ясен. Или гадни съученици момчета.
Нямаш и самочувствие. Поговори с тоя приятел. Бъди по-смела.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: ea6fc7a2db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Викат му конгнитивен дисонанс. Биологично жените сте еволюирали по-консервативни към секса, защото едно дете много бързо се прави, а след това 18 години (в днешно време - и над 30) разправии с него. В същото време по телевизора - 50 нюанса сиво, веднъж се живее, провозачатъчни, аборти, силикони... пей сърце... Принципно като повечето жени си за психиатър, лошото е че повечето психиатри също са за психиатър...

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8fe7c463e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Задръстена, може би... Но аз мисля, че си си набила- втълпила в главата, че си такава. Това че в секса не се отпускаш, не по твоя вина. Явно любовниците ти от самото начало на сексуалната ти активност са имали неподходящ подход към теб. Ти пък в старанието си да не те вземат за курва се държиш вероятно по- хладно, оставяш ги те да вземат инициативата. Ако в първите моменти на навлизане в секса мъжът е бил и малко по- неопитен, моралист или подобно, то в теб се формирала психореакция, която те прави въздържана.
В един дълъг период от време и аз го преживях това чувство. Както се казва, разпечата ме човек, който и сега боготворя. Но поради понятни за мен и него причини, трябваше да се дистанцирам. Виждахме се всеки ден, но се стараехме да не правим секс. Послушах го и си намерих приятел. Беше много мил, внимателен, но не и толерантен. Още първия път в който правихме секс ми каза:
- Много си опитна, обиграна. Явно доста си се ебала (цитата е дословен).
Тези негови думи ме охладиха веднага и секса ни завърши катастрофално. Направо му казах, че е нетактичен. Извини ми се, но усещането остана и го пратих при майка му. За мое нещастие всеки следващ по някакъв начин ми напомняше това и макар да не го мислех, то бе в подсъзнанието ми и се превърна в комплекс. Докато един ден не попаднах на бъдещият си съпруг и по съвет на Първия в момент на възбуда, макар ѝ много страхуваща се си позволих да го хвана за пениса и да го стимулирам с ръка. Очна да се намества, което приех като желание за повече от негова страна и преодолявайки психическата бариера го целунах там, на което той каза:
- Страшна путка си, нямаш грешка.
Щях да припадна, но съвета на Първия бе в главата ми и реших да го последвам, като казах:
- На такъв кур, как бих реагирала по друг начин. Радвам се, че ти харесва.
Всичко продължи без проблеми. Дори аз напълно забравих страхът си, че ще ме вземе за курва. Сексът се получи и всичко бе ОК. Продължихме контакта си, като винаги си говорехме по този начин, вкарвайки мръсни думички. Започна това да ми харесва и дори да ме възбужда. Докато един ден за мой ужас му казах:
- Идвай тук, сега ще ти строша сладкия хуй. Беше по никое време, нямаше 10 и половина и то на улицата. Усетих го как се възбуди, бутна ме в един вход, на някаква сграда. Изглеждаше доста необитаем. Всичко продължи няколко минути, три оргазми докато той свърши и все едно нищо не е било. Почнахме да го правим къде ли не, по всяко време и за моя изненада констатирах, че не ми пука от нищо и никого. Веднъж ни завариха в една тоалетна две момичета, показаха ни вдигнати палци и дори заключиха вратата. Което ние не бяхме направили. Тогава бях на твоята възраст. Днес съм на 50 и не ми пука пред кого, къде и с кой го правя. Важното е, че ми харесва и го желая. Съпругът ми е чудесен човек, просто си пасваме. Не губи вяра и не се подавай на такъв стрес. Просто се отпусни и да не ти пука. Мъжете са велики моралисти, най- големите ебачи на света, но всъщност са глупави хвалипръцковци. Особено нашите български мъже. Те имат средновековен ориенталски морал и разбирането им за ценностна система е фалшивият морал. А от това страдаме всички, дори и те. Ако партньорът ти е освободен и ползва цветущ, пиперлив език, прави го и ти. Не се задържай, ако имаш желание за нещо, дори да ти се струва извратено.
Ан

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 873f0008da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ъъъ, до 1
30 години са трета възраст, защото? От 10 годишни ли да броя? Малко си зле с това изказване. Или тоя сайт е пълен с педофили...

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f8a0b21408
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Донякъде ми прилича на социална тревожност. Звучи безобидно, но ако прочетеш повече по темата и поговориш със специалист, можеш значително да подобриш нещата. Повечето си казват, че просто са си срамежливи и притеснителни, но повярвай, можеш да откриеш причината и да тръгнеш в посока подобрение. Най-вероятно всички ти казват или ще ти кажат да не ти пука, но просто не се получава. Погледни какви са симптомите на състоянието, а ако мислиш, че не е това, можеш все пак да поговориш с психолог, за да тръгнете в някаква посока.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 202b0c0576
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Очевидно не си срещнала точния човек. Когато си с правилния мъж всичко ще стане от самосебе си и той самият така ще те предразположи, че дори няма да разбереш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: c3d00d4091
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не знам дали е проблем, но и аз съм така. Трудно ми е пред хора, даже ме напрягат, сам ми е най-добре. В секса съм правил само каквото приятелката поиска. Не съм получавал коментар, че съм студен, но пък всички приятелки ми изневеряват и ме оставят, тъй че може би съм, но ми го спестяват. Не знам дали ще ти помогне с нещо, но знай, че не си единствена ( :

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 1cfb57feb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Психотерапевт?
Ж

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: dbd994b0d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   За секса мога да ти кажа един странен съвет пусни си някакво п**но не много изпратено и аз като видех някакви голи сцени ми ставаше странно сега възприемам голотата като нещо нормално и сексуалните отношения също

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2fdc83bbcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Обичай се и се харесвай. Приеми се такава, каквато си. Не е нужно да си някаква, каквато другите очакват. Вероятно си имала консервативни родители и така си възпитана. А преди да правиш секс пийни малко алкохол за да се отпуснеш.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a81d0dea4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Започни да гледаш видеата на Наталия Кобилкина, при по-засилен интерес може да посещаваш семинарите и курсовете й. Очевидно имаш някаква травма или комплекс, трябва да го преработиш. Книгата на Наталия, , 33 дни до мечтата’’’ също е добър вариант. Доста е подценявана и подигравана в България, заради първоначналните й изяви, с цел просто да привлече популярност, но всъщност е чудесен психолог. Обичай се повече и събуди женската си енергия :)

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 9e545098e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Ами какво да ти кажа?! Ако сама не си помогнеш, никой няма да ти помогне. За подобно нещо има много разводи. Омръзва на час, по лъжичка. Любов, любов, но времето лети. Все пак всички по един живот живеем. Съветът: Приеми го като изпит, който трябва да вземеш. Прочети в нета за орален, за анален секс, за различни пози и игрички. Гледай нормално порно и си постави задача, да направиш повечето неща в леглото. Няма да успееш от първия път, но се стреми към това. Уверявам те, че постепенно ще ти хареса.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 03c09e6835
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Авторката: Мерси, опитвам се. Изискват се много усилия и време. Не е лесно. Как го очаквате? И какво значи стара? На 30 жената е в трета възраст.... Добре ли сте!?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker